Odp: Światowe Gwiazdy na Warsztatach i Seminarium 15-16 maj!!!!!!
Cytat:
Napisał Czarnulka1523
fajnie może bym poszła ale nie wiem za ile...
Zalezy na co,,,, na warsztaty wjazd kosztuje 300 złotych za dwa dni ( w tym jest tez pokaz z tego co sie dowiadywalam), a na mistrzostwa uczestnictwo jak sie nie mysle i z tego co jest w ulotce wychodzi 80 złotych. Najlepiej Czarnulka jak zadzwonisz, bo wolne miejsca jeszcze są im więcej nas tym lepiej, wiec spiesz się
Odp: [15-16.05.2010 Pruszcz Gdański] UWAGA ZMIANA IV Międzynarodowe Seminarium i Targ
Honey a ty tez będziesz?
Z tego co jest napisane w innym temacie o warsztatach ( te co mialy sie odbyc 29-30 maja w Pruszczu, bo to to samo ma być z tego co wiem) to mamy mieć lampę na biurko, lampkę UV, pedzelki swoje i chyba te ulubione do malowania kresek itp ale nie chce nikogo wprowadzać w błąd wiec lepiej napisać do Pani Marzenki lub zadzwonić do Akademii.
Odp: [15-16.05.2010 Pruszcz Gdański] UWAGA ZMIANA IV Międzynarodowe Seminarium i Targ
no wlasnie chyba nie bede, wiesz dopiero zaczynam swoja przygode i nie mam wszystkich potrzebnych rzeczy(wlasciwie wiekszosci ^^) a szkoda bo w miare blisko do tego pruszcza i akurat wolny weekend od szkoly ;s
Ale duzo nie potrzeba
Pozatym gdybys sie zaîsywala to zawsze mozna sie zapisac Pani z Akademii czy koniecznie musisz miec lampy bo ja sobie na biurko zarezerwowalam jak dzwonilam, bo powiedzialam ze nie mam I jest ok
Osobiście byłam i zobaczyłam aaaaaaaa z Asia oczywiscie
Dziewczyny żałujcie! Bylo warto zobaczyć się z mistrzyniami na warsztatach i moc uczestniczyć w seminarium i mistrzostwach (ale my tylko jako widze na mistrzostwach )
Powstawiamy fotki, ale na dniach bo Asia w drodze do domu a ja dziś odpoczywam
Wrzucam regulamin mistrzostw, warto poczytać na przyszłość nada się