1 miejsce - Klasyka czyli czysty french w roznych odslonach (biel,kolor,brokat) -23 glosy 2 miejsce - japonia lub chiny
oraz - pazurki z okreslonych rzeczy (zdobimy pazurki ozdobami podanymi wregulaminie) -21 glosow 3 miejsce - bajkowy swiat czyli kreskowki na pazurkach - 13 glosow 4 miejsce - Brokat i Glamour (czyli brokatowy wdziek i urok - 12 glosow 5 miejsce - wiosna,wiosna, wiosna ach to ty - 11 glosow 6 miejsce - wielkanocne jajo - 9 glosow
Niedlugo startujemy z konkursikiem dlatego pedzelki w rece i cwiczyc a najpierw mozecie pomyslec co zrobicie na pazurkach.....
spokojnie nie musi byc po kolei tak jak w sondzie....#moze nastepny bedzie z jajem...poradzimy se
a jak nie to zrobicie jajo z broda i workiem prezentow hih
super ze jednak french wygrał to do cwiczen dziewczynki
Zapraszam
No i sonda roztrzygnieta wiec dziewczyny sie ciesza i zacieraja rece i odpalaja pedzle. Ja tez wezme w tym i jakims tam jeszcze udzial. Wiec dziewczyny poranna gimnastyka i rozgrzewka nadgartkow (raz, dwa, raz, dwa......) oraz START.hihihi
No to będzie pewnie podane w regulaminie zyza
więc będzie taki mix- french i określone materiały heh
A co ze sponsorami?
Mamy jakiś?
Jak coś to mogę pomóc z wysyłaniem maili itp...
no super
ale nie jestem za tym zeby mozna bylo wiecej niz jedna prace wysylac..... wtedy bardziej sie staramy nad ta jedna a nie tak hurtowo i a nuz ktoras z prac wygra