Wraz z ekipą Froum Wzorki.info mam przyjemność ogłosić konkurs na wykonanie stylizacji pt.
"Lodowa Kraina Królowej Śniegu"
Nagrody specjalnie z myślą o Was ufundowała firma G-NAILS z Wrocławia
REGULAMIN
01. Konkurs organizowany jest na łamach Forum Wzorki.info
02. Przedmiotem konkursu jest wykonanie stylizacji na paznokciach przynajmniej jednej dłoni.
03. Temat stylizacji do wykonania to "Lodowa Kraina Królowej Śniegu".
04. Paznokcie muszą być przedłużane.
05. Kształt paznokci dowolny, preferowane Pipe, Stilettos, Edge.
06. Technika wykonania stylizacji - mix media freestyle.
07. Każdy uczestnik może przesłać dowolną ilość prac, a tym samym zdobyć więcej niż jedną nagrodę.
08. Zdjęcia prac powinny przedstawiać 3 ujęcia
09. Zdjęcia muszą być odpowiednio ostre, jasne i wyraziste.
10. Zdjęcia prac nie mogą być absolutni nigdzie publikowane do momentu ogłoszenia wyników konkursu.
11. Konkurs trwa od 3.11.2009 do 31.12.2009.
12. Ogłoszenie wyników nastąpi do 15.1.2010.
13. Prace konkursowe należy nadsyłać na adres konkurs-zima (małpa)wzorki.info
14. Prace będzie oceniało 3 osobowe jury w składzie:
- Annamon79
- Ivonna70
- Nuki
14. Jako kryteria oceny będą brane pomysłowość i kreatywność oraz w mniejszym stopniu budowa paznokci.
15. Sponsorem nagród w konkursie jest G-NAILS Studio z Wrocławia.
16. Nagrody w postaci voucher'ów na szkolenia będzie można zrealizować w okresie 3 miesięcy od momentu ogłoszenia wyników.
17. Jeżeli któraś z laureatek nie będzie mogła z jakiegoś powodu zrealizować swojej nagrody, będzie ona przekazana zdobywczyni kolejnego miejsca.
18. Organizator oraz sponsor zastrzegają sobie prawo zmian regulaminu, które nie będą miały wpływu na przebieg konkursu ani na wyniki rywalizacji.
19. Nagrody nie podlegają wymianie na ich równowartość pieniężną.
NAGRODY:
I miejsce - voucher do wykorzystania na szkolenia w G-NAILS o wartości 500 zł (lub 10 h akademickich)
II miejsce - voucher do wykorzystania na szkolenia w G-NAILS o wartości 350 zł (lub 7 h akademickich)
III miejsce - voucher do wykorzystania na szkolenia w G-NAILS o wartości 200 zł (lub 4 h akademickie)
Dla wszystkich uczestników konkursu medale forumowe oraz dyplomy w formie elektronicznej.
Możliwe jest przeliczenie nagrody na liczbę godzin i odbycie indywidualnie opracowanego szkolenia według oczekiwań zdobywczyni nagrody spoza pakietu dostępnego tutaj G-NAILS | Wrocław | Najwyższej Jakości Szkolenia Indywidualne Nfu.Oh, aczkolwiek takie szkolenie nie będzie potwierdzone certyfikatem Nfu.Oh.
Przykładowo: zdobywczyni 3 miejsca ma do wyboru odbycie 4 godzinnego szkolenia/doszkolenia indywidualnego bądź też może wybrać kurs dostępny w standardowej ofercie i dopłacić różnicę. Jeśli żadna z opcji jej nie odpowiada, nagroda przechodzi na zdobywczynię 4 miejsca w konkursie.
Gorąco zachęcam do rywalizacji wszystkie odważne panie i dziewczęta
POWODZENIA !
Ostatnio edytowane przez nuki ; 03-11-2009 o 14:04.
niestety na maila dostałem wzór tylko dla uczestniczek, wy dostaniecie pewnie pocztą albo osobiście podczas odbioru nagród, najlepiej zapytać nuki na pw
Narazie nic ciekawego nie mam. Bylam na kolorowym akrylu wiec Nuki uczyla mnie wszystkiego od poctaw bo z tego bylam zielona. Ale Nuki potrafi w swietny sposob przekazac swoja wiedze wiec musze tylko troche pocwiczyc. Teraz nawet nie mam jak cwiczyc bo mnie i coreczke chorobsko wzielo, ale jak tylko dam rade potrenuje i wrzuce to co z tego wyjdzie
niestety na maila dostałem wzór tylko dla uczestniczek, wy dostaniecie pewnie pocztą albo osobiście podczas odbioru nagród, najlepiej zapytać nuki na pw
A mogłabym prosić o dosłanie mi o ile to jeszcze możliwe dyplomiku w formie elektronicznej? Posiałam gdzieś albo nie dostałam
ale no...sorki nie bede marudzic
zapraszamy do bardziej aktywnego uczestnictwa w życiu forum, wtedy zapewne będziesz świadoma, że my jako administracja jesteśmy odpowiedzialni za dyplomy elektroniczne i medaliki, jeżeli takowe są przewidziane.
dyplomy "papierowe" jeżeli są, to są wysyłane przez sponsorów konkursów i jeżeli takiego dyplomu nie dostałaś, to prosze pisać w tej sprawie do sponsora.
"normą na tym forum" jest to, że non stop staramy się wyszukiwac sponsorów, aby nasze konkursy miały ciekawe nagrody, szkoda że niektórzy nie zdają sobie z tego sprawy
zapraszamy do bardziej aktywnego uczestnictwa w życiu forum, wtedy zapewne będziesz świadoma, że my jako administracja jesteśmy odpowiedzialni za dyplomy elektroniczne i medaliki, jeżeli takowe są przewidziane.
dyplomy "papierowe" jeżeli są, to są wysyłane przez sponsorów konkursów i jeżeli takiego dyplomu nie dostałaś, to prosze pisać w tej sprawie do sponsora.
"normą na tym forum" jest to, że non stop staramy się wyszukiwac sponsorów, aby nasze konkursy miały ciekawe nagrody, szkoda że niektórzy nie zdają sobie z tego sprawy
nooo przeciez napisalam ze elektorniczne dyplomy wporzasiu i nie mam do forum pretensji o nic, tylko o to ze sponrzsorzy wg mnie zlewaja troszke tutejsze konkursy (zapewne tez nie wszyscy wiec ci nie zlewajacy wybaczcie)
tak wlasciwie to nie chce juz zadnego dyplomu za wyroznienienie czy nagrody bo przeciez na to nie zasluzylam bo sie malo udzielam...
Moim zdaniem dyplom powinien być jeżeli zdobyłaś wyróżnienie lub miejsce.
Może nuki jest zajęta, ona prowadzi ośrodek szkoleniowy i studio więc na pewno ma mnóstwo pracy, ale nie ładnie tak zapominać. Wejdź na stronę g-nails w zakładkę kontakt, i skontaktuj się z Kornelią bezpośrednio, bo podejrzewam, że załoga forum zrobiła wszystko jak należy i tylko z nuki trzeba się porozumieć.
Powodzenia!