info:
Europejskie Centrum Kształcenia serdecznie zaprasza do wzięcia udziału
w szkoleniach refundowanych przez Unię Europejską w ramach
Europejskiego Funduszu Społecznego
NOWOCZESNE TECHNIKI STYLIZACJI PAZNOKCI
PLAN I ZAGADNIENIA SZKOLENIA:
Całość projektu podzielona jest na 4 edycje szkoleniowe.
Jedna edycja to 8 spotkań w trakcie których przekazana zostanie państwu wiedza z zakresu najnowszych technik zdobienia oraz stylizacji paznokci metodą żelową oraz akrylową.
Grupy są 20-osobowe. ZAGADNIENIA W TRAKCIE KURSU:
Pierwsze spotkanie: PRZYGOTOWANIE TECHNICZNE DO NAJNOWSZYCH TECHNIK STYLIZACJA METODĄ ŻELOWĄ
Drugie spotkanie: MISTRZOWSKI FRENCH
Trzecie spotkanie: TECHNIKI STYLIZACJI ŻELEM KOLOROWYM
Czwarte spotkanie: ZDOBNICTWO
Piąte spotkanie: PRZYGOTOWANIE TECHNICZNE DO NAJNOWSZYCH TECHNIK STYLIZACJA METODĄ AKRYLOWĄ
Szóste spotkanie: MISTRZOWSKI FRENCH
Siódme spotkanie: TECHNIKI STYLIZACJI AKRYLEM KOLOROWYM
Ósme spotkanie: ZDOBNICTWO
TERMINARZ: I EDYCJA - MAJOWA - 09.05.2009 - 31.05.2009
Pierwsze spotkanie – 09.05.2009 (sobota)
Drugie spotkanie – 10.05.2009 (niedziela)
Trzecie spotkanie – 16.05.2009 (sobota)
Czwarte spotkanie – 17.05.2009 (niedziela)
Piąte spotkanie – 23.05.2009 (sobota)
Szóste spotkanie – 24.05.2009 (niedziela)
Siódme spotkanie – 30.05.2009 (sobota)
Ósme spotkanie – 31.05.2009 (niedziela)
Spotkania w godzinach od 10:00 do 18:30 (w tym przerwa obiadowa) CO NALEŻY ZROBIĆ ABY WZIĄĆ UDZIAŁ W SZKOLENIU:
Przede wszystkim musisz spełniać trzy poniższe warunki
Mieszkać na terenie powiatu miasta Gdańsk, miasta Sopot lub miasta Gdynia (UWAGA! miejsce zamieszkania niekoniecznie musi być takie same jak miejsce zameldowania, np. osoba zameldowana w Bydgoszczy, ale mieszkająca w Sopocie MOŻE wziąć udział w szkoleniu)
Musisz być zatrudniony na umowę o prace, umowę zlecenie lub umowę o dzieło(UWAGA! osoby, które posiadają własną działalność gospodarczą muszą też mieć umowę o pracę lub zlecenie. Umowa musi obejmować przynajmniej okres od dnia zapisu na szkolenie do końca szkolenia. Umowa o pracę może być nawet na 1/8 etatu, co do umowy zlecenie nie jest ustalona dolna granica kwotowa. Umowa NIE MUSI być podpisana z salonem kosmetycznym, czyli może być z DOWOLNYM PRACODAWCĄ )
Musisz posiadać ukończone 18 lat(UWAGA! musi to być 18 lat ukończone)
NIE PRZEJMUJ SIĘ JEŻELI NIE SPEŁNIASZ W.W. KRYTERIÓW. EUROPEJSKIE CENTRUM KSZTAŁCENIA PRZYGOTOWAŁO SPECJALNIE DLA CIEBIE RÓWNIE CIEKAWĄ OFERTĘ REZERWOWĄ. I TAKŻE ZA DARMO!
(Oferta ukaże się 04.05.2009)
Wypełnij deklarację uczestnictwa w projekcie (pobierz)i umów się na spotkanieTelefon i adres kontaktowy
(Deklarację można też wypełnić na spotkaniu)
Co musisz zabrać na spotkanie: DOWÓD OSOBISTY
UMOWĘ O PRACĘ, ZLECENIE LUB O DZIEŁO
WYPEŁNIONĄ DEKLARACJĘ UCZESTNICTWA W PROJEKCIE
Na 5 dni przed rozpoczęciem edycji szkoleniowej sprawdź wyniki rekrutacji w tabeli
byłam w ECK Bella dwa lata temu na kursie podstawowym który obejmował 7weekendów (czyli 14dni po 6 godzin) i byłam bardzo z niego zadowolona. regularnie zagładałam na ich str bo wiedziałam ze maja robic kolejny nabor, choc nie wiedzialam ze zajmie im to az 2lata. mimo to sie ciesze ze sie udalo. jutro jade wypełnic ankiete i ciekawe czy sie zakwalifikuje
A ja sie zakwalifikowalam i jutro jade na I spotkanie Dlatego chcialam bardzo podziekowac za zalozenie tego tematu bo inaczej bym sie o tym szkoleniu nie dowiedziala chociaz mieszkam 10 km od tej placowki
Witam! można z urzędu pracy. taki kurs bezpłatny prowadzi "CLARENA". Ja tam robię kurs na żel i akryl lecz niestety odpłatnie ponieważ zapuźno dowiedziałam się o możliwości darmowego szkolenia!
Podziękowania wysłane: 16
Podziękowania otrzymane: 25
Odp: Bezpłatny Kurs Stylizacji Paznokci Wrocław
Cytat:
Napisał liliszym
Witam! można z urzędu pracy. taki kurs bezpłatny prowadzi "CLARENA". Ja tam robię kurs na żel i akryl lecz niestety odpłatnie ponieważ zapuźno dowiedziałam się o możliwości darmowego szkolenia!
Jestem z Gdańska właśnie i dowiadywałam sie o ten kurs, chodziło mi o termin listopadowy. Nie było już miejsc ale powiedziano mi, że najprawdopodobniej w przyszłym roku będą organizowane kolejne więc nic tylko dzwonić tam systematycznie i dowiadywać sie super sprawa