Witam. Szukam informacji o poprawnym nałożeniu covera metodą akrylową. Na forum nie mogłam znaleźć takiego tematu więc pytam tutaj...mam nadzieje że nie będziecie mi miały za złe, że tutaj piszę Jeśli mogłybyście opisać jak to sie robi albo podesłać linka, byłabym bardzo wdzięczna
Witam. Szukam informacji o poprawnym nałożeniu covera metodą akrylową. Na forum nie mogłam znaleźć takiego tematu więc pytam tutaj...mam nadzieje że nie będziecie mi miały za złe, że tutaj piszę Jeśli mogłybyście opisać jak to sie robi albo podesłać linka, byłabym bardzo wdzięczna
Powiem ze opisac tak nie jest łatwo.
Przedłużasz pazurka do danej długości nadajać ksztalt migdałka. Ja zaczynam od wolnego brzegu nadajac ksztalt i przeciagajac mase ku skorką ( akryl musi byc rzadszy abys przeciagajac mogla go ,,przecieniowac ku skorką). Przy skorkach dajesz bardzo malutka akrylu ( mozna go troszke pomieszczac z przezroczystym aby zlagodzic koloryt co zminimalizuje widoczny odrost ale przy dobrym cienowaniu nie bedzie to az tak bardzo kniecznie) przeciagajac ja ku wolnemu brzegowi w celu polaczenia mas. pamietaj ze przy skorkach musi byc go baaardzo malo aby nie bylo widac szybko odrostu.
Dziewczyny potrzebuję pomocy! Chcę zakupić kamuflaż (akryl) i nie wiem z jakiej firmy by był dobry, przeszperałam już chyba z tysiąc forów i większość dziewczyn wypowiada się jedynie o żelkach. Zależy mi na tym kamuflażu, liczę na Was
Kod:
Zdjęcia Paznokci, Wzorki, Video tutoriale widoczne tuż po zarejestrowaniu ;)
Słyszałam, że Perfect Beauty jest możliwy, któraś z Was jej używa? Może macie jakieś zdjęcia ;>
z góry dziękuję!
Dziewczyny potrzebuję pomocy! Chcę zakupić kamuflaż (akryl) i nie wiem z jakiej firmy by był dobry, przeszperałam już chyba z tysiąc forów i większość dziewczyn wypowiada się jedynie o żelkach. Zależy mi na tym kamuflażu, liczę na Was
Kod:
Zdjęcia Paznokci, Wzorki, Video tutoriale widoczne tuż po zarejestrowaniu ;)
Słyszałam, że Perfect Beauty jest możliwy, któraś z Was jej używa? Może macie jakieś zdjęcia ;>
z góry dziękuję!
Polecam Ci nasz infnity na chwilke obecna Bylo wiele wypowiedzi pozytywnych a zdarzylo sie ze byl porownywany do PB ( nawet co nie ktore pisaly ze bardziej sie nasz podoba ale wiadomo ze wszystko rzecz gustu)
Zaznaczyłam, że chodzi mi o akryl, a ten temat jest w metodzie żelowej. przeszukałam na początek forum od A do Z żeby nie robić zamieszania ale nic nie znalazłam, jednak dzięki
Może ktoś jeszcze poleci coś zasłyszanego lub wypróbowanego? bardzo mi na tym zależy kobitki, podzielcie się doświadczeniem :-)
p.s. ten cover z infinity jakiego jest koloru? na stronce niczego na ten temat się nie dopatrzyłam ;>
Kochana firmowa nazwa to cover pink ale ma ładny naturalny kolorek, ładnie sie cieniuje co zmniejsza wiocznosc odrostu. Nie jest ani blady, ani bardzo różowy, imituje dobrze naturalną płytke.
dostałam dziś kamuflaż, zdecydowałam się na nfu i polecam! wrzuciłam fotkę ale nie wiem czy mi się udało bo jestem tu nowa i niezbyt się na razie znam :-)