a ja mam dwa typy: rendezzvous i lovely... i co teraz rendezvous jest taki mleczny i bardzo łagodny, a lovely jest śmiezno biały silnie kryjący... ja polecam te dwa ale nie mogę tak wybrać w ankiecie
oba, bo klientki chcą jena ten drugi tamtem, pytanie powinno brzmieć jakbys juz nic w pudełku nie miała a kasy brak to który... chociaż tu sie tez nasuwa odpowiedź: oba na zeszyt
asiu ale nie chce głosować dlatego że żaden mi nie odpowiadał i właśnie szykuje się do kupienia nowego a nie chce doradzać tylko dlatego że jakiegoś używałam natomiast czekam na wyniki
ja używam 2 żeli SF żel french biały i biały budujący. oba są dobre. budujący wygląda naturalnie na pazurkach (tylko troszkę za rzadki). żel french jest b.biały, bardziej rzuca się w oczy.
chocolata mnie zmobilizowała --- dziękuję --- temat już kiedyś poruszyłyśmy, a chocolata zrobiła tą wstawkę z ap jak nam to wyjdzie to robimy następne plebiscyty hehe
Dziewczynki ja również polecam żel z Golden Nails niestey nie ma go w ankiecie a szkoda bo jest super i nie zmienia kolorku Link poniżej do tego żeliku: