Chciałam żeby można było zaznaczyć 2, ale nie wiem jak to zrobić, więc kliknęłam "zezwól na kilka wyborów", więc możecie zaznaczyć ile chcecie (a przynajmniej tak mi się wydaje) tym razem wyniki ukryte i powinny się odsłonić od razu po skończeniu się ankiety
w komentarzach wpisujemy jakie, jeśli inne, albo jeżeli chcecie uszczegółowić wybór (np. tylko 1fazowe z danej firmy)
jeżeli jakiejś firmy nie ma to z góry przepraszam, starałam się zebrać jak najwięcej
skasowałem opcję zamknięcia ankiety żeby nowe dziewczyny które się rejestrują mogły też zagłosować, dzięki temu ankieta będzie dłużej aktualna.
wyniki są widoczne od razu po oddaniu głosu
w sumie fajnie że jest zezwolony wybór kilku produktów
oczywiscie,mozna mic kilka ulubionych produktow,z kilku firm,jestem w szoku ze przoduja ta z allepaznokcie,po co ja place tyle kasy za moj hehhehe,ale nie zaryzykuje
__________________ wszystkie marzenia sie spelniaja
Agulusia pewnie masz rację, każdy swoje chwali, tylko jak sprawdzić czy dana osoba faktycznie przetestowała tych kilku producentów. Ale mimo wszystko nawet w takiej formie ankieta może być przydatna dla początkujących które będą chciały wybrać na jakich produktach pracować
wg mnie glosowac powinny osobu ktore przetestowaly conajmniej 5 zeli, takie jest moje zdanie
hihihi a jak wprowadzić takie kryterium ale można wziąć pod uwagę, że jeżeli dana osoba używała żelu który jej nie podszedł, to go zmieniła i jeżeli ten nowy jest ok to już ze swojej strony może go polecić
no tak ja np przetestowalam juz 8 lub 9 zeli clear i jest ciezko mi powiedziec ktory jest najlepszy no ale zaglosowalam na te na ktorych najlepiej mi sie pracowalo ale jak ktos caly czas uzywan np jednego bo mu z nim dobrze to jaki sens w ankiecie
rozumiecie o co mi chodzi
przetestowalam rozne firmy od CTO po silcare, ale wyniki ankiety sa naprawde zdumiewajace
Agulusia pewnie masz rację, każdy swoje chwali, tylko jak sprawdzić czy dana osoba faktycznie przetestowała tych kilku producentów. Ale mimo wszystko nawet w takiej formie ankieta może być przydatna dla początkujących które będą chciały wybrać na jakich produktach pracować
Właśnie o to chodziło Dziekujemy za zrozumienie celu tych ankiet
dobrze jest czytac forum bo dzieki niemu kupilam te zelki i jestem zadowolona
ale jak kiedys zmienie na inne to zaglosuje bo wieksze porownanie bede miala
dzieki pozostalym dziewczynkom za udzial w ankietach bo to pomocne!