Wybieramy najlepszy cover żel, bardziej uwzględnijmy krycie, bo kolor to rzecz gustu. wybór oczywiście wielokrotny jeżeli z firmy którą zaznaczycie tylko jeden rodzaj jest godny polecenia, piszcie w komentarzach który.
teraz chwila (dłuższa) cierpliwości - uzupełniam ankietę............... dobra działa
Kupiłam ostatnio cover z sun flower, jak otworzyłam to się zdziwiłam, ni to róż ni brzoskwinia...taki mdły jakiś i bezpłciowy. Myślałam, że po utwardzeniu w lampie zmieni kolor, ale nic z tego- nie polecam
no cóż, jeśli mam być szczera to nie jestem zadowolona z covera sun flower, kolor zdecydowanie za ciemny jak dla mnie... i żeby nie było kupiłam go dwa razy z nadzieją, że pierwszy raz trafiłam na jakąś trefną partię, ale z drugim było gorzej :/
ja na razie ciągle szukam, ostatnio miałam basica ale mnie jakoś nie podpasował chociaż wiele dziewczyn go chwali, teraz czekam na paczkę z Modena nails, zobaczymy ale na liście go nie ma tak patrzę
powiem Wam szczerze że maiłam już chyba każdy cover i żaden nie przypadł mi do gustu wnerwiłam się któregoś dnia i postanowiłam że zrobię sobie cover sama w takim odcieniu i takiej gęstości jaka mi będzie odpowiadać więc wzięłam wstręciucha beżowego SF zmieszałam z gęstym budyniowym różem jednofazowym od Activ(pracuję na Activ więc stąd ten mleczny) i po troszeczce dodawałam białego żelu do french.Wyszedł śliczny naturalny mleczny i tak tym sposobem robię sobie sama cover od paru miesięcy, nic się nei dzieje, nie pęka, nie kruszy się.
wstawię Wam foto pazurków nim przedłużanych:
gdzieś już pisałam nie wiem gdzie dla mnie wazne żeby szkielet, baza, clear, primer -była z produktu na którym mogę polegać, żeby nie było niespodzianek jeżeli chodzi o wytrzymałość i jakość paznokci. a reszta to fantazja
Do tej pory pracowałam na SF, jest całkiem fajny, tylko rzeczywiście dość ciemny.
Zastanawiam się teraz nad Perfect Beauty, bo widzę, że polecacie.
Pozdrawiam!
teraz czekam na paczkę z Modena nails, zobaczymy ale na liście go nie ma tak patrzę
Ja też zamówiłam cover z Modena Nails..
Jak dla mnie rewelacja. Doskonale kryje. Kolor praktycznie identyczny jak płytka paznokcia.
Z czystym sumieniem mogę go polecić Na pewno powinien znalezc sie na liście powyżej.
Testuję także żel jednofazowy z tej firmy i na razie jestem zadowolona. Zobaczymy jak długo sie trzyma
Witam serdecznie. Pierwszy raz użyłam kamuflaż oraz inne żele z firmy i-nails DR Blac line (tak chyba sie to pisze) i jestem zadowolona bo moje pazurki wyglądają cudnie i córki również. Mamy obie jasną karnację i mimo to kolorek nam odpowiada no i cena promocyjna za 30 40,99 jest ok
jak dla mnie DR i-nails jest stanowczo za ciemny - od razu go mieszalam z białm american white i-nails..dopiero mozna było oko zawiesić.Ostatnio mam perfect beauty i jestem zadowolona
ja mam teraz od DR brzoskwiniowy! jest idealny! Na sf się zawiodłam i już nie kupię. Mam też od Tenne (wpadający w róż)też jest super. Fantastycznie się trzyma. kryje fajnie do 70% (przy 2warstwach wygląda naturalnie)