W tym temacie oferujemy ozdóbki i inne rzeczy do paznokci/kosmetyki itp na wymianę. Czyszczenie magazynów
Zasady:
- dodajemy fotki do rzeczy, którą chcemy wymienić
- piszemy kiedy wyślemy przesyłkę, a także wtedy kiedy ona dojdzie, żeby było wiadomo, że wszystko ok
proszę dziewczyny, które w temacie 'oddam w dobre ręki' mają jeszcze rzeczy do wymiany, żeby powklejały fotki tutaj, bo nie mogę się połapać co jeszcze wam zostało, a co nie dziękuje /asia
Ja mam do wymiany:
1.body cream oriflame
2.antyperspirant w kulce Divine oriflame
3.kojący żel pod oczy aloe vera oriflame-Poszło do Fabi
4.odżywka do włosów na lato bez spłukiwania oriflame
5.12 próbek kosmetyków oriflame
6.perfumy Varensia
7.srebrne cienie do powiek
8.torebka firmy greenpoint
9.torebka firmy house-Poszła do Asi
Zamienię się na wszelkiego rodzaju produkty,akcesoria do pazurków(ozdoby,żele,pojemniczki,linery,pędzelki.. .itd)
zainteresowane proszę o kontakt na pw(na pewno się dogadamy)
Ostatnio edytowane przez BasiaPazderska ; 13-04-2010 o 20:36
poszukuję pojemniczków na ozdoby mogą być fiolki na brokaty oraz te zwykłe okrągłe zakręcane
wymienię się za ozdóbki puder ewentualnie róż którego jutro wstawię zdjęcia z rana
mam kilka ozdób na wymiankę głównie interesują mnie pojemniczki na ozdoby ale inne rzeczy też mogą być
zdjęcia :
siateczka
Kod:
Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
brokaty
Kod:
Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
piaski
Kod:
holo
Kod:
diamenciki ( romby )
Kod:
PW bądź e-mail
Kod:
Ostatnio edytowane przez Emist ; 28-06-2010 o 11:55
Ja posiadam:
- patyczki (18cm) do odsuwania skórek
- różową szczoteczkę
- 2 białe bloki polerskie
- 3 pilczniki proste - 2 czarne i 1 szary (nie mam pojecia jaka ziarnistość )
- 1 pilniczek banan - czarny (nie mam pojecia jaka ziarnistość )
- primer bezkwasowy Allepaznokcie 15ml - cały
- tipsy mleczne - duża kieszonka (brakuje 1 sztuki z rozmiaru 0)
- tipsy clear - mała kieszonka (brakuje: 2 sztuk - rozmiar 0, 4 sztuk - rozmiar 1, 8 sztuk - rozmiar 2, 1 sztuki - rozmiar 3, 1 sztuki - rozmiar 4, 1 sztuki - rozmiar 5)
Mam również:
- 3 pilniczki półksiężyć - czarne (nie mam pojecia jaka ziarnistość )
- 5 pilniczków prostych - 2 szare, 1 biały, 2 czarne (nie mam pojecia jaka ziarnistość )
- 2 pilniczki banan - czarne (nie mam pojecia jaka ziarnistość )
Ojej, jakie zainteresowanie Wiec z chęcią się wymienie na jakieś inne ozdoby do paznokci A jeśli nie to cena zależy od tego które fimo. Są 6 cm - 2,00 złote, są 3 cm - 1,50 i jeszcze są 2 cm - 1,00 zł.
Pierwsze 7 zdjęć to te co mają po 6 cm. Kolejne 2 mają po 3 cm, a ostatnie to te co mają 2 cm.
Skreśliłam ze zdjęć te których już nie mam
Ostatnio edytowane przez Emist ; 28-06-2010 o 11:56
Podziękowania wysłane: 0
Podziękowania otrzymane: 5
Kod:
DSCF2468.JPGmam gazetki na wymianę/sprzedaż za rzeczy do paznokci żelki,pilniczki, tipsy szklane tunel lub french ( nie wiem czy wstawiłam w dobrym miejscu
Kod:
OLEXA
Mam szybkoschnący liquid la femme-zrobiłam nim az 1 rękę
do tego akryl - biały, rózowy i clear
poza tym mnostwo ozdóbek FIMO zajrzyj na "sprzedam" może się skusisz na wymianę
chętnie przyjme porcelanę, piasek do zdobien drobny, pisak, serduszka z dziurką i te błyskotki z ostatniego zdjęcia
---------- Dodano o godzinie 10:33 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 10:21 ----------
To i ja wstawię fotaski ozdóbek na wymiankę
ozdby ze słoiczków odsypuję do woreczka strunowego
jestem skłonna do negocjacji
chętnie przyjmę :
- masę perłową
- kolorowe żele
- pyłki drobne brokatowe i matowe (piaski czy jak tam)
- cyrkonie okrągłe najlepiej srebrne ale mogą być i fioletowe, różowe
- pędzelek mały do tworzenia kwiatków akrylowych bo jeszcze takowego nie posiadam
Kod:
Ostatnio edytowane przez Emilia B. ; 01-06-2010 o 16:35
Powód: ukrycie dużej ilości zdjęć
Zamienię na liquid szybkoschnący, masę perłową, mini holo, brokaty, tipsy z tunelem Lub ceny do uzgodnienia. Kontakt: olka1020@tlen.pl
Kod:
nattalussss a na jakie akryle chciałabyś się zamienić? Mam jeszcze na wymianę dwa żeli kolorowe. Fioletowy(śliwka węgierka) i mroźny (ice) jest około 2ml w opakowaniu.
Ostatnio edytowane przez Emist ; 28-06-2010 o 11:57
"Akademia paznokcia":
nr 16 (06/2007)
nr 14 (04/2007)
nr 13 (03/2007)
nr 12 (02/2007)
nr 8 (4/2006)
Kod:
"Manicure Pedicure":
nr 1/2010 (4) styczeń - marzec
nr 2/2010(5) kwiecień-czerwiec
Kod:
"Paznokcie&spa":
1/2009(1) luty - kwiecień "Cabines":
nr 38
nr 39 Katalog ze zdobieniami Nail fashion
Kod:
Les Nouvelles esthiques spa:
nr 6/2009 (68)
1/2010 (69)
Kod:
Akryle:
- Cto natural
- Ez Flow cover pink
Kod:
Proszek akrylowy VITACRYL Przezroczysty Fast Perfect Lady 45ml (zuzycie jest minimalne)
Proszek akrylowy Perfect Lady Natural French exclusive white 45ml (zużycie niewielkie)
Kod:
Żele Sun Flower:
- żel UV Mus brzoskwiniowy 7g
- żel UV Biały budujący 7g (zużycie widoczne na zdięciu)
Kod:
ozdoby:
Kod:
Białe tipsy z krótka kieszonka ok. 100szt
Kod:
Kolorowe akryle Reni-nail (około pół pojemniczka) - pistacja, rozowy pasetlowy - brak
Kod:
Neonowe akryle Black Prince (około pół pojemniczka)
Kod:
Mam również żele Basic: yellow, purple, green, blue (5ml) Dobrarada: granatowy (5ml) Świat paznokci: brokatowy fiolet, złoty (5ml) Allepaznokcie: czerwony (5ml)
Palec do ćwiczeń na tipsie
Nabłyszczacz w pędzelku Allepaznokcie użyty na jeden secik
proszę więcej nie poprawiać zdjęć
Dodałam kilka nowych rzeczy
Ostatnio edytowane przez tynnkaa ; 29-06-2010 o 22:04
z checia sie zamienie(ewentualnie sprzedam) niekoniecznie musza to byc pazurkowe zeczy ale moga
mam jeszcze złoty, srebrny bulion, mase perłowa, srebrne plastry miodu, złote i srebrne piegi
kontakt pw lub czarnyaniol121@wp.pl