WITAM
Dziewczynki mam dostep do hurtowni z cyrkoniami swarovsky...orginały... przerozne rozmiary i wszystkie mozliwe kształty..najczesciej pakowane po 1440 szt...teny uzaleznone od rozmarow i kształtów...
I tak se pomyslałam ze samemu brac paczke 1440 szt,jednego rozmiaru i kształtu to za duzao..ale jakbysmy podzieliły to miedzy sobą..
Prosze o wpisywanie kształtow i rozmiarow,kolorow które by was interesowały... a ja bede przyblizac ceny ile kosztuja..
NP. CYRKONIE ss 3 crystal kosztuja 120zł za 1440 szt to ok 00,85 gr czyli niecałe 9 gr za sztuke...
+ wysyłka listem poleconym 6,5 koperta bombelkowa +wysyłka
KOLORYSTYKA:
Kod:
Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
PRZELEW DANE:
Kod:
Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
DZIEWCZYNY..MIN.ZAMOWIENIE Z DANEGO KOLORU I RODZAJU TO MIN.100 SZT
ROZMIARY CYRKONI OPIS:
Kod:
Zamówie tylko i wyłacznie kolor oraz rozmiar gdzie suma zamowienia zbiorczego bedzie sie rownała 1440 szt..
DOSTEPNA PEŁNA ROZMIAROWKAI KOLORYSTYKA CYRKONI! WŁACZNIE Z SS 3,4,5,6,7,8,9...
CENNIK:...( w aktualizacji..)
Kod:
KONTAKT:
Kod:
ZAMÓWIENIA:
Kod:
Napewno ceny beda zblizone...ale dokładnie przekaze jak otrzymam od nich cennik hurtowy... na razie czekam.. Jak tylko bede cos wedziała to napewno wam to przekaze wiec cierpliwosci:d
dziewczyny mam cennik..tylko musze go przewalutowac i doliczyc vat.... bo ceny podane sa netto i w euro..
---------- Dodano o godzinie 03:19 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 02:59 ----------
Witam
Przy zamówieniach hurtowych kryształy kupuje się na Oryginalne paczki.
Ceny w cenniku podane są w walucie Eur / netto, kurs Eur przyjmuję z dnia złożenia zamówienia (kurs sprzedaży z mBanku).
Do zamówienia należy doliczyć koszta przesyłki, przy zamówieniu:
do 500 EUR- koszt przesyłki 13 EUR,
od 500-1000 EUR- koszt przesyłki 6,50 EUR,
powyżej 1000 EUR ja pokrywam koszta przesyłki
Przy zamówieniu powyżej 2500 Eur Netto- rabat 5%
Czas realizacji zamówienia do 10 dni roboczych (na kryształy, które Swarovski ma w magazynie).
---------- Dodano o godzinie 03:50 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 03:19 ----------
tak porównuje ceny...i roznica jest dosc odczuwalna ok 1,5 do 2 gr drożej na sztuce... wiec zdecydujcie...co robimy.. ta pierwsze hurtownia była najtansza...ale spory czas oczekiwania...
napisal w zasadzie to samo co w poprzedniej hurtowni, tez trzeba czekac 14 dni ( bo to 10 dni roboczych) i to na te krysztaly ktore sa u Swarovskiego, na te co nie ma w magazynie nie wiadomo ile trzeba by czekac
kurcze to po prostu za dużo jak na jego możliwości... może lepiej by było gdymy zamówić np. 2 rozmairy z jednego koloru i będzie miał dostępne od zaraz i potem znów 2... tylko to chyba nie bylo by aż takie dobre rozwiązanie... trzeba by zapytać, czy te co chcemy zamówić ma na stanie i tyle...
powiedział ze z wiekszoscia nie ma problemu bo sa dostepne...
Tyle ze tu drozej jest... wolałabym chyba czekac na tansze... Jak widzicie zasady sa podobne wszedzie...
Gostek z którym rozmawiałam mowił ze najczesciej realizuja w 48h...
Hmmm, to gdyby zamawiac u tego pierwszego to najlepiej by bylo poczekac az beda na stanie te produkty co nas interesuja,,,
Bo tak to co trzeba mu zapłacić i on zamówi, tak? Bo jesli tak, to to wtedy podejrzane jest jak dla mnie :/
Podziękowania wysłane: 16
Podziękowania otrzymane: 25
Odp: Cyrkonie swarovsky hurt..
dla mnie podejrzana jest ta aukcja
dzidzia możesz poprosić o przesłanie zdjęć z reala ? jak ktoś kto się zna powie, że są ok to ja też wolę zamówić na all a tak trochę się boję o ich oryginalność
dla mnie podejrzana jest ta aukcja
dzidzia możesz poprosić o przesłanie zdjęć z reala ? jak ktoś kto się zna powie, że są ok to ja też wolę zamówić na all a tak trochę się boję o ich oryginalność
ak kupujecie u kogoś cyrkonie Swarovski - poproście Sprzedawcę o puste opakowanie z jakichkolwiek cyrkonii
Jak odmówi - można się zastanowić czy warto kupować u tej Osoby.
oryginalne cyrkonie są w paczkach po 10 grosów (1440 sztuk), takie ze szlifem Xilion rose mają numer 2028 (to są cyrkonie w szlifie Xilion rose , płaski spód, na opakowaniu pisze foiled - oznacza to foliowane pod spodem). tam jest wszystko, kody kreskowe, numery serii (taka specjalna kombinacja liter - można sprawdzić czy to oryginalne cyrkonie pisząc e-mail do Swarovskiego i podając te numery) , hologram, bibułka ze znakiem wodnym itd.... wtedy Klient ma pewność co kupił.
w tym pierwszym sklepie jak dobrze czytam to 19) Minimalne zamówienie to 1000,00 zł brutto (kamienie sprzedajemy jedynie w dużych orginalnie zapakowanych paczkach).
w tym pierwszym sklepie jak dobrze czytam to 19) Minimalne zamówienie to 1000,00 zł brutto (kamienie sprzedajemy jedynie w dużych orginalnie zapakowanych paczkach).
Oooo , sorrka Ela ale nie wdrażałam się w stronkę dokładnie