WITAM
Dziewczynki mam dostep do hurtowni z cyrkoniami swarovsky...orginały... przerozne rozmiary i wszystkie mozliwe kształty..najczesciej pakowane po 1440 szt...teny uzaleznone od rozmarow i kształtów...
I tak se pomyslałam ze samemu brac paczke 1440 szt,jednego rozmiaru i kształtu to za duzao..ale jakbysmy podzieliły to miedzy sobą..
Prosze o wpisywanie kształtow i rozmiarow,kolorow które by was interesowały... a ja bede przyblizac ceny ile kosztuja..
NP. CYRKONIE ss 3 crystal kosztuja 120zł za 1440 szt to ok 00,85 gr czyli niecałe 9 gr za sztuke...
+ wysyłka listem poleconym 6,5 koperta bombelkowa +wysyłka
KOLORYSTYKA:
Kod:
Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
PRZELEW DANE:
Kod:
Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
DZIEWCZYNY..MIN.ZAMOWIENIE Z DANEGO KOLORU I RODZAJU TO MIN.100 SZT
ROZMIARY CYRKONI OPIS:
Kod:
Zamówie tylko i wyłacznie kolor oraz rozmiar gdzie suma zamowienia zbiorczego bedzie sie rownała 1440 szt..
DOSTEPNA PEŁNA ROZMIAROWKAI KOLORYSTYKA CYRKONI! WŁACZNIE Z SS 3,4,5,6,7,8,9...
CENNIK:...( w aktualizacji..)
Kod:
KONTAKT:
Kod:
ZAMÓWIENIA:
Kod:
ale np crystal ab jest roznica tylko 1,5grosza..... dobra jak nie kupie do czasu az tutaj beda to ok a jak kupie to mni wykreslicie z ss3 ....reszta na teraz aktualna
u mnie tak jak było na ss3 mogę poczekać ten miesiąc czy dwa
Cytat:
Napisał dzoana
Kamisku a Ty za pazurki sie zabierasz?
tiaaa. prędzel uwierze w to że se szefo klate chce wykleić niż pazurasy dziergac bo juz chyba pół roku czekamy
a co do zamówienia :
to ja to już zgłupiałam do reszty.. kasa u mnie tez ucieka więc nawet nie wiem do kiedy mam wpłacac.. do kiedy i ile... i od kogo biremy w sensie czy sprawdzone o ludu nie ogarniam tego tematu
jezeli do piatku zrobicie wystarczajace zamowienie i przelejecie kaske to ja automatycznie złoze zamowienie do realizacji... Im szybciej to zrobimy tym szybciej bedzie..
Pazurku widzę zmiany i wiedzę ze nie ma tych które chciałam wiec mam prośbę o zmianę mojego zamówienia pieniążki wpłacę do piątku a o to moje zamówienie:
ss3 AB-100
ss5 AB-100
ss6 AB-100
ss10 AB-100
bardzo przepraszam za zamieszanie
tak jak pisałam wczesniej głównie skupiamy sie na rozmiarach ss5,7,10 ew.ss6,8,9 bo one sa dostepne...jezel chodzi o ss3 puki co chwilowy brak i bedzie trzeba poczekac troche dłuzej.. Wiec zamawiamy i czekamy.. oczywiscie zamawiam tylko całe paczki wiec trzeba zrobic takie zamowienia aby wyszło po 1440 szt z kazdego rozmiaru..
Jezeli chodzi o PP3 tez zamowimy tylko pod warunkiem ze bedzie 1440 szt...
---------- Dodano o godzinie 16:25 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 16:02 ----------
Cytat:
Napisał czarnulkaaa87
W takim razie ja poproszę;
CRYSTAL pp3 - 100szt
CRYSTAL AB ss5,ss10 - po 100szt
czarnulka tu ma byc 100 ss5,ss10 crystal+Ab CZY TYLKO AB
tylko sss3,to jak ja czytalam,ja zamawialam inne,chyba sss5 i 10,takze wplace kase jak tylko mi sie uda,tylko nie doczytalam jeszcze ile za pzresylke
juz widzialam ,wszytsko wiem,jeszcze raz sorki za zamieszanie
__________________ wszystkie marzenia sie spelniaja
zrobie zamowienie jak bede miała pieniadze ..to zalezy od was im szybciej tym lepiej...ogólnie termin wpłat podalam do jutra... ale echo puki co.. nie wiem ile z was sie decyduje na powaznie..
kurcze a bedziesz miala po te 1440? bo jesli nie to ja bede zmuszona zrezygnować... (jak cos to ja przez internet robie przelew wiec idzie od razu) tlylko musze wiedziec czy do jutra faktycznie uzbiera sie zamowienie
dzoanko...okaze sie własnie po przelewach na ile sobie dziewczyny wzeły to na powaznie... w kazdym badz razie wiem ze na CHOCO,TUSIE,NIUNIEDAGUNIE,NISIE,KAMISA,CZARNULKE,D ZIKAKURKE,PAULISTKE...MOGE LICZYC...I ONE ROBIA WPŁATY NA 100% ZA SWOJE ZAMOWIENIA...niewiem jak z reszta okaze sie po przelewach...ja i tak bede dobierac sobie tez cyrkonie aby sie uzbierało po 1440 ale tez nie na tyle ze ja wezme np.1000 areszta tylko 400