W tym wątku proszę zamieszczać ogłoszenia związane z kosmetykami!
wszelkie ogłoszenia zgłoszone jako nowy temat do działu ogłoszenia związane z tą tematyką będą kasowane lub przenoszone do tego tematu przez moderatorów.
Nowe tematy można zakładać w wyjątkowych okolicznościach po wcześniejszej aprobacie moderatora.
Sprzedam ziemie egipską - nówka sztuka Jedynie na czubku widać slad po dotknięciu (skutek nadmiernej ciekawości narzeczonego
Cena do uzgodnienia - kosztowała 130 proponuję stówkę.
kontakt na forum lub gg 5458628
Cześć, mam na sprzedaż zestaw do modelowania włosów Tresemme Philips.W zestawie jest lokówka z dwiema możliwymi nakładkami, prostownica, karbownica.Wszystkie elementy są ceramiczne więc nie palą włosów.Zestaw przyjechał z Anglii więc jedyne co trzeba dokupić to w sklepie elektrycznym przejściówkę bo wtyczka jest brytyjska.Sprzęcior jest nowy.Cena : 180 zł.Jeśli ktoś ma ochotę to proszę pisać na maila: damianania1@wp.pl, lub pisać PW.załączam zdjęcia poszczególnbych elementów i całego zestawu;-))))))POLECAM
Zmiana ceny....zjeżdżam na 120zł....;-))
Ostatnio edytowane przez Emist ; 06-07-2010 o 18:21
Mam do sprzedania podkład firmy Maybelline Dream Satin Liquid
okazał się dla mnie ciut za ciemny jak opalenizna mi zeszła
bardzo fajnie stapia się ze skórą i dobrze kryje niedoskonałości
kupiłam go na początku lutego więc jest ciągle ważny
na zdjęciu widać ubytek zostało go około 3/4
kolor to light beige 008 podkład kupiłam za 40 zł sprzedam za 25 + przesyłka priorytetem gratis informacje dotyczące przelewu oraz produktu na pw albo e-mail zdjęcia :
Kod:
Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
adres e-mail
Kod:
Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
19 zł .. ostatnia szansa..
dziewczyny dostałam próbki pudru sypkiego do twarzy w dwóch kolorkach
sama sobie po 2 opakowania zostawiłam z każdego jeden na teraz a drugi na początki lata bo ciut ciemniejszy
puder dzisiaj już testowałam na sobie ( ten jaśniejszy ).. do tej pory się nie święcę więc dobrze matowi skórę i ładnie się stapia
sprzedam ( każdy po 3 zł ) albo wymienię na ozdoby bądź małe pojemności żeli
przesyłka przy wymianie --> 0 zł
przy zakupie --> 3 zł priorytet
posiadam :
nr 1 - 2 szt.
nr 2 - 3 szt.
nr 1 jutro powinnam dostać jeszcze jedną sztukę od koleżanki ( pracuje w drogerii od niej właśnie próbki dostałam ) i jak się uda to jeszcze jeden rodzaj będę mieć
kontakt pw bądź e-mail
Kod:
zdjęcia :
Kod:
nr 1 idzie do Agi
została 1 szt.
z nr 1 mam w sumie jeszcze 3 szt. ( 2 doszły właśnie )
i mam po jednej szt. z nr 3 i 4 ( zdjęcia poniżej )
nr 3 jest zbliżony do nr 2 a nr 4 jest bardzo jasny dopasowuje się do każdego rodzaju jasnej karnacji nie odznacza się
Kod:
nr 4 brak !
z próbek pudrów zostało mi :
1 szt. -> nr 1
2 szt. -> nr 2
1 szt. -> nr 3
mam 4 szt. próbek różu do policzków w kolorze miedzianym
Kod:
sprzedam za 3 zł albo się wymienię na coś
przesyłka zwykła 2 zł .. priorytet 3 zł
została mi próbka pudru nr 3 -> 1 szt.
i 2 próbki różu
tak na marginesie to kochana kup sobie ten o.. jest bardzo podobny do tego co ci wysłałam i kolor też powinnaś dobrać bez problemu
jest naprawdę świetny i powinien ci się dostosować do cery
Kod:
nie jest sypki co prawda ale ładnie zmatowi i nie wysuszy sama używałam go dość długo i nic złego o nim powiedzieć nie mogę a cerę mam mieszaną więc i suchą i tłustą
może któraś z was ma ten puder jeszcze ( chętnie bym odkupiła ) wycofali go a mi się już kończy .. ;/
Kod:
potrzebuje ten jaśniejszy odcień
Kod:
Ostatnio edytowane przez Emist ; 06-07-2010 o 18:23
Witam,
- wosk
- paski flizelinowe (10 szt)
Dostępnych kilkanaście sztuk,
UWAGA: możliwe, że nie były zbyt dobrze przechowywane, ponieważ otworzyłam dwa i w każdym był wyciek wosku, myślę, że do wyczyszczenia.
Zainteresowanych zapraszam:
Kod:
Wycieki woskowe bardzo łatwo czyszczą się ręcznikiem papierowym nasączonym oliwką,
wzięłam jeden najbrudniejszy i bez problemu się wyczyścił.
Nie wszystkie są zanieczyszczone i okazało się, że mam różne woski:
banan (4 zł), zielona herbata (2 zł), róża (4zł) i aloes (4 zł).
Zostały się jeszcze paski oraz woski.
Ze względu na końcówki obniżam ceny: paski 100szt - 10zł
woski - 2zł
Ostatnio edytowane przez Emist ; 06-07-2010 o 18:20
Mam do sprzedania kilka rzeczy. Niektóre użyte kilka razy, inne tylko raz, a w niektórych przypadkach nawet wcale. Nie używam ich, a może komuś się przydadzą.
Są to np. lakiery do paznokci, zdjęcia od razu robione w zestawach, każdy ma swoją cene, ale można kupić też osobno:
Kod:
cena: 10 zł
+ koszt przesyłki
Mały zestaw Konad:
Kod:
cena: 20 złotych (z przesyłką)
Zestaw do paznokci:
Kod:
cena: 20 zł
+ koszt przesyłki
Cienie do powiek:
Kod:
cena 20 zł
+ koszr przesyłki
Balsam, tonik i mleczko:
Kod:
Ceny podane są 'zestawu' który widać na zdjęciach. Jeśli nie chce się czegoś kupić, albo zamienić lakiery z dwóch zestawów, jest taka możliwość oczywiście
Mam do sprzedania kilkanaście cieni do powiek, dwie kredki do oczu oraz szablony do brwi.
Chętnych zapraszam na priv, a po więcej zdjęć lub pytań na maila:
Kod:
Cena będzie zależeć od wagi przesyłki i bedzie ustalana indywidualnie.
Szablony do brwi: [cena: 5 złotych]
Kod:
Niebieskie cienie: [cena: 3 złote]
Kod:
Jasnobrązowy cień: [cena: 3,50 złotych]
Kod:
Brązowe cienie: [cena: 4 złote]
Kod:
Szare cienie: [cena: 3 złote]
Kod:
Jasny i ciemny brąz: [cena: 3 złote]
Kod:
Paleta różnokolorowa: [cena: 6,50 złotych]
Kod:
Brązowy cień: [cena: 3 złote]
Kod:
Biały oraz ciemnazieleń: [cena: 3 złote]
Kod:
Jasnoniebieski cień: [cena: 3 złote]
Kod:
Mała paletka cieni: [cena: 4 złote]
Kod:
Biały cień: [cena: 3 złote]
Kod:
4kolorowa paletka: [cena: 4 złote]
Kod:
Różowe cienie: [cena: 4 złote]
Kod:
Czarna kredka: [cena: 3 złote]
Kod:
Błękitna kredka: [cena: 3 złote]
Kod:
Ostatnio edytowane przez Emist ; 06-07-2010 o 18:16
12 pachnących róż, wykonanych ze specjalnego mydła zapewniają idealny relaks. Doskonałe jako prezent.
Zestaw: 12 ciemno różowych róż, wymiary 115x 45 cm.
Wymiary: 10 x 10 x 4cm (pudełko),
Róże te pakowane są w estetyczny metalowy koszyczek i owinięte ładną, czerwoną wstążką jak na zdjęciu.
Cena: 20zł + 5zł wysyłka
Kod:
Witam
Mam na sprzedaż lub wymianę(na produkty do stylizacji paznokci) kilka kosmetyków z Oriflame.
Między innymi:
2 Nowy,nie używany Body Cream Bożonarodzeniowa edycja 150ml
cena 6zł
Kod:
3 Nowy,nie używany Antyperspiracyjny dezodorant Divine
Skuteczna i delikatna ochrona przed poceniem się oraz poczucie komfortu i miękkości.
Kulkowy, łatwo się rozprowadza. 50 ml
cena 5zł
Kod:
5 Dwa razy użyta Odżywka w sprayu na lato HairX
Latem włosy potrzebują specjalnej ochrony przed słońcem, wodą morską i chlorowaną oraz innymi
czynnikami, które zagrażają ich urodzie. Rozpyl na nie tę odżywkę z UV Forte+ i antyoksydantami,
która chroni, dodaje blasku, ułatwia rozczesywanie. Bez spłukiwania. 150 ml
cena 5zł
Kod:
7. 12Próbek kosmtyków (saszetki).
2x szampon do włosów
1x odżywka do włosów
1x maska do włosów
1x żel pod prysznic
3xżel antycellulitowy na dzień
2x serum beauty bust
2x podkład
cena za zestaw 3,50zł
Kod:
Posiadam również Perfumy Varensia Paris 50ml firmy Urlic de Varens
Perfumy zostały zakupione we Francji,dostałam je w preznecie na imieniny,niestety ich zapach jest dla mnie trochę zbyt mocny.
Cena na stronie producenta wynosi 14,90 euro Varensia - Varensia - Parfums féminins - Parfums - Français
Odsprzedam je za 20zł
Kod:
Mam jeszcze Srebrne kremowe cienie firmy Marks&Spencer w uroczym srebrnym opakowaniu z lustereczkiem
zużycie minimalne
cena 5zł
Kod:
Cena przesyłki uzależniona od ilości zamówionych produktów
Pytania proszę kierować na PW
Kod:
Sprzedam;komplet Nivea Visage- natural beauty (upiększający żel peelingujący,rozświetlający krem pod oczy i upiększający krem nawilżający ) użyte tylko parę razy bo przerzuciłam się na kosmetyki z AA. Cena:30zł za komplet+ 9zł za przesyłkę.
Kod:
Kod:
Tonik matujący Nivea Visage-5zł+3,5zł przesyłka
Mleczko do demakijażu Soraya kolagen i elastyna
Kod:
__________________ "Babę zesłał Bóg,
raz mu wyszedł taki CUD..."
Ostatnio edytowane przez anchel ; 12-05-2010 o 11:28
Witam
Sprzedam kosmetyki używane (raz lub kilka razy). Stan jak na zdjęciach.
Z kosmetyków używanych mam do zaoferowania:
1. Serum modelujące brzuch i pośladki (użyte tyle ile na zdjęciu pokazałam czerwoną linią) 7 zł
2. Śródziemnomorskie serum ujędrniające do szyi i delkoltu (użyte raz) -cena w katalogu na promocji 23 zł a u mnie 12 zł
3. Spray opalający "Satynowy Połysk" do średniej karnacji (użyty dwa razy) opala na ładny kolor jednak dla mojej karnacji jest za ciemny (użyty dwa razy) sprzedam za 10 zł
4. Lakier Sally Hansen MIRECLE CURE 10 ZŁ
Ewentualne koszty przesyłki 5 zł
Zapraszam
Kod:
__________________ Najpiękniejszym ubraniem kobiety są ramiona kochającego mężczyzny. . .
Ostatnio edytowane przez mariolak83 ; 16-05-2010 o 10:58
Hej dziewczyny mam do sprzedania perfumy Evasion Bourjois 50ml i dezodorant z tej samej linii w cenie 40zl i 5zl przesylka dostałam je na imieniny do cioci ale nietrafila w moj gust niestety jesli ktoras bylaby zainetresowana prosze o wadomosc na pw pozdrawiam
Mam do sprzedania taki zestawik:
Użyte max po kilka razy.
Chciałabym za niego 15zł.
-czarna kredka z temperówką
-kredka Oriflame z jednej strony blękitna a z drugiej popiel
-tusz do kresek Oriflame niebieski
-tusz do kresek Oriflame srebrny
-ten drugi popiel jako gratis
-5 próbek perfum (1 Oriflame,4 FM)
-lakier do paznokci
wysyłka listem POLECONYM ekonomicznym 5zl.
a zwykłym na własną odpowiedzialność 3zl
ZDJĘCIE:
Kod:
Rzeczy kilka razy użyte.
Lakier do paznokci w kolorze ecru.
Tusz do kresek niebieski. Oriflame
Tusz do kresek srebrny.Oriflame
Tusz do kresek. Popiel
Kredka do oczu.Błekit-popiel.Oriflame
Kredka biała
Kredka czarna
oraz 5 próbek wód toaletowych (4 FM,1 Oriflame)
cena 12zl. + 5zl przesyłka. http://img706.imageshack.us/i/zestawu.jpg/
Mam do sprzedania dwie kredki firmy Oriflame.Kilka razy użyte.
Kredki matowe.Ciemne.Kolory :fiolet,braz.Sprzedam dwie za 7zl + koszt przesyłki (zwykły 3zł) ImageShack Album - 2 images