Odpowiedz
stare 17-04-2009, 07:12   #1 (postlink)
SuperVIP
Otrzymane medale: 7
Wyróżnienie Kreatywność Prezent Szkolenia Konkursowy 

Podziękowania wysłane: 331
Podziękowania otrzymane: 575
ivonna70 ma reputacje ponad wszystkieivonna70 ma reputacje ponad wszystkieivonna70 ma reputacje ponad wszystkieivonna70 ma reputacje ponad wszystkieivonna70 ma reputacje ponad wszystkieivonna70 ma reputacje ponad wszystkieivonna70 ma reputacje ponad wszystkieivonna70 ma reputacje ponad wszystkie
Nazwa uzytkownika 

Dlaczego wybraliście taki nick, a nie inny? Czym się kierowaliście przy wyborze? Czy było to zamierzone czy tylko przypadek?
ivonna70 jest nieaktywny  
Odpowiedź z Cytatem
stare 17-04-2009, 08:50   #2 (postlink)
Admin
Otrzymane medale: 2
Diament Oskar 

Podziękowania wysłane: 1 108
Podziękowania otrzymane: 1 736
Kamis ma reputacje ponad wszystkieKamis ma reputacje ponad wszystkie
Kamis ma reputacje ponad wszystkieKamis ma reputacje ponad wszystkieKamis ma reputacje ponad wszystkieKamis ma reputacje ponad wszystkieKamis ma reputacje ponad wszystkieKamis ma reputacje ponad wszystkieKamis ma reputacje ponad wszystkieKamis ma reputacje ponad wszystkie

Ja miałem brzydki nick który nie pasowałby do tego forum a że moja niuńka woła na mnie czasem kamiś to wyszło kamis bez polskich znaków

---------- Dodano o godzinie 08:50 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 08:50 ----------

ps ivonna literówka w tytule jest
Kamis jest nieaktywny  
Odpowiedź z Cytatem
stare 17-04-2009, 08:57   #3 (postlink)
SuperVIP

ivonna70 ma reputacje ponad wszystkieivonna70 ma reputacje ponad wszystkieivonna70 ma reputacje ponad wszystkieivonna70 ma reputacje ponad wszystkieivonna70 ma reputacje ponad wszystkieivonna70 ma reputacje ponad wszystkieivonna70 ma reputacje ponad wszystkieivonna70 ma reputacje ponad wszystkie

Fajnie i pomysłowo.
Mój nick ma pewną romantyczną historię. Mój kolega z byłej pracy cichaczem się we mnie podkochiwał, a ja go traktowałam jak bardzo dobrego kumpla. Właśnie on do mnie się zwracał w ten sposób Ivonna. Bardzo mi się to spodobało i zawsze i wszędzie używam tego nicka. Niestety znajomość się zakończyła po tym jak mi wyznał miłość.
ivonna70 jest nieaktywny  
Odpowiedź z Cytatem
stare 17-04-2009, 09:02   #4 (postlink)
Admin
Diament Oskar 

Kamis ma reputacje ponad wszystkieKamis ma reputacje ponad wszystkieKamis ma reputacje ponad wszystkieKamis ma reputacje ponad wszystkieKamis ma reputacje ponad wszystkieKamis ma reputacje ponad wszystkieKamis ma reputacje ponad wszystkieKamis ma reputacje ponad wszystkie

hehe no to masz teraz po nim pamiątkę
Kamis jest nieaktywny  
Odpowiedź z Cytatem
stare 17-04-2009, 10:43   #5 (postlink)
Kosmetyczka
Otrzymane medale: 3
Konkursowy Konkursowy Konkursowy 

Podziękowania wysłane: 318
Podziękowania otrzymane: 200
barbara_kawka to imię znają wszyscybarbara_kawka to imię znają wszyscybarbara_kawka to imię znają wszyscybarbara_kawka to imię znają wszyscybarbara_kawka to imię znają wszyscy

a u mnie to po prostu imie i nazwisko ... hmm ale co ja zrobie po slubie
barbara_kawka jest nieaktywny  
Odpowiedź z Cytatem
stare 17-04-2009, 10:45   #6 (postlink)
Nałogowiec

Podziękowania wysłane: 4
Podziękowania otrzymane: 6
ania wkrótce będzie sławna

ja jestem po prostu ania..
ania jest nieaktywny  
Odpowiedź z Cytatem
stare 17-04-2009, 10:51   #7 (postlink)
Admin
Diament Oskar 

po ślubie .. no pogadamy może ci zmienię

po prostu ania a to dobre
Kamis jest nieaktywny  
Odpowiedź z Cytatem
stare 17-04-2009, 10:56   #8 (postlink)
Szefowa
Oskar Konkursowy Konkursowy 

Podziękowania wysłane: 565
Podziękowania otrzymane: 812
mala ma reputacje ponad wszystkie
mala ma reputacje ponad wszystkiemala ma reputacje ponad wszystkiemala ma reputacje ponad wszystkie

a u mni e tez historia hihih
moj maz pracowal jeszcze w pl z naszym znajomym
i w pracy byly dwa Piotrki
i zeby wiedzieli do ktorego mowia moj byl maly Piotrek.no i tak zaczeli mowic do niego maly a na mnie mala
i jestem mala

www.nails-by-aga.bloog.pl ZAPRASZAM
mala jest nieaktywny  
Odpowiedź z Cytatem
stare 17-04-2009, 11:01   #9 (postlink)
Admin
Diament Oskar 

hehe spoko ciekawe czy Dymc!a się wypowie w tym temacie ;D bo już kiedyś się jej pytałem to nie chciała powiedzieć
Kamis jest nieaktywny  
Odpowiedź z Cytatem
stare 17-04-2009, 11:05   #10 (postlink)
VIP

Podziękowania wysłane: 23
Podziękowania otrzymane: 19
Artlia ma niesamowite możliwości

historia mojego nicka jest taka
grałam kiedyś w taką grę na necie i tam moja postać była elfem, potrzebowałam odpowiedniego nicka i ktoś podesłał mi stronkę z konwenterem imion tak wiec Anna po elficku to Artlia
przyzwyczaiłam się do tego nicku i używam go już od 4 lat
Artlia jest nieaktywny  
Odpowiedź z Cytatem
stare 17-04-2009, 11:06   #11 (postlink)
Szefowa
Oskar Konkursowy Konkursowy 

Podziękowania wysłane: 565
Podziękowania otrzymane: 812
mala ma reputacje ponad wszystkie
mala ma reputacje ponad wszystkiemala ma reputacje ponad wszystkiemala ma reputacje ponad wszystkie

pewnie za duzo papierochow palila i jest dymcia od dymienia ahahahha

www.nails-by-aga.bloog.pl ZAPRASZAM
mala jest nieaktywny  
Odpowiedź z Cytatem
stare 17-04-2009, 11:19   #12 (postlink)
VIP
Otrzymane medale: 6
Złoty medal Diament Prezent Konkursowy Konkursowy 

Podziękowania wysłane: 953
Podziękowania otrzymane: 556
dzidzia ma reputacje ponad wszystkiedzidzia ma reputacje ponad wszystkiedzidzia ma reputacje ponad wszystkiedzidzia ma reputacje ponad wszystkiedzidzia ma reputacje ponad wszystkiedzidzia ma reputacje ponad wszystkiedzidzia ma reputacje ponad wszystkiedzidzia ma reputacje ponad wszystkie

hehe. Jak miałam z 18 lat byłam z kolesiem który mówił do mnie dzidzia...Od tamtego czasu wszędzie mam taki nick, no może jedynie na poczcie mam dzidzia21 a że tych nicków dzidzia jest jak psów to sobie zrobiłam z datą urodzenia

Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie
dzidzia jest nieaktywny  
Odpowiedź z Cytatem
stare 17-04-2009, 12:43   #13 (postlink)
Nałogowiec

Podziękowania wysłane: 6
Podziękowania otrzymane: 4
Czarnulka jest na dobrej drodze

Na mnie mówią po prostu Czarna, rzadko kto mówi do mnie po imieniu więc czasem mogę na nie nawet nie zareagować hihi. Tylko mój młodszy braciszek Wiktor mówi do mnie Paulinko Ciężko trafić na to żeby nick Czarna był wolny bo Czarnych jest na pęczki Więc zawsze kombinuję z różnymi przeróbkami mojej ksywki. Czarnula, Czarnulka....lub korzystam z pomysłowości moich znajomych bo oni często wymyślają mi coś śmieszniejszego hihi. Tak więc czasem jestem też Czarnetką (to chyba przez to, że przesiaduję dużo na necie ), Czarenką, Czarnuszkiem i mogłabym wymieniać jeszcze hehe np. Czarny Łoś, Czarny Rydz.Tata zwraca się do mnie czasem Czarności co bardzo wzniośle mi się kojarzy hehe.
Muszę za szczęściem wzdychać.
Patrząc na chmury nad miastem
Powoli zamykam oczy.
Daj spokój z bólem...
I tak zbyt wiele czuję...
Czarnulka jest nieaktywny  
Odpowiedź z Cytatem
stare 17-04-2009, 12:57   #14 (postlink)
Admin
Diament Oskar 

hehe dobre czarności, czarnetka ale czarny łoś
Kamis jest nieaktywny  
Odpowiedź z Cytatem
stare 17-04-2009, 15:01   #15 (postlink)

Podziękowania wysłane: 53
Podziękowania otrzymane: 179
seqoya to imię znają wszyscyseqoya to imię znają wszyscyseqoya to imię znają wszyscyseqoya to imię znają wszyscyseqoya to imię znają wszyscy

Cytat:
Napisał mala Zobacz post
pewnie za duzo papierochow palila i jest dymcia od dymienia ahahahha

he he dobre
seqoya jest nieaktywny  
Odpowiedź z Cytatem
stare 17-04-2009, 15:06   #16 (postlink)
Admin
Diament Oskar 

seqoya ty tez masz ciekawy nick dlaczego akurat taki ?
Kamis jest nieaktywny  
Odpowiedź z Cytatem
stare 17-04-2009, 15:10   #17 (postlink)
No to..wpadłam

Podziękowania wysłane: 21
Podziękowania otrzymane: 15
annie82 wkrótce będzie sławna

Moj nick po prostu od imienia Ania a że dużo tych annie wszędzie to 82 data urodzenia
stare 17-04-2009, 15:24   #18 (postlink)
Totalna maniaczka
Konkursowy Konkursowy Konkursowy 

Podziękowania wysłane: 141
Podziękowania otrzymane: 112
daruniunia jest diementem wśród kamienidaruniunia jest diementem wśród kamienidaruniunia jest diementem wśród kamienidaruniunia jest diementem wśród kamieni

Mój się "narodził" z imienia. Kiedyś tak kąbinowałam jak by tu urozmaicić mój nick. No i wykąbinowałam taki. A dokładnie logika w tym taka: darunia wywaliłam a i dodałam unia co w płączeniu z resztą daruniunia końcówka jest niunia. Takie trochę pokręcone to wszystko że nie umiem opowidzieć Zresztą ja też jestem pokręcona więc pasuje
stare 17-04-2009, 15:57   #19 (postlink)

Podziękowania wysłane: 53
Podziękowania otrzymane: 179
seqoya to imię znają wszyscyseqoya to imię znają wszyscyseqoya to imię znają wszyscyseqoya to imię znają wszyscyseqoya to imię znają wszyscy

Cytat:
Napisał Kamis Zobacz post
seqoya ty tez masz ciekawy nick dlaczego akurat taki ?

Jak potrzebowałam pocztę inetrnetową , to potrzebny był nik-adres i tu był problem, bo wybredna jestem, a naogół jak się coś wpisywało to było zajęte, a inna alternatywa tej samej nazwy, to z liczbami co mi nie pasowało. Zakładając bloga też potrzebowałam nik i chciałam coś nietypowego więc męża molestowałam, że ma coś wymyśleć i wymyślił i tak po dziś dzień
Mój nik również tak zainspirował moją znajomą, że otwiera salon o nazwie mojego niku ^^ i mam nadzię, że na jednej inspiracji się zakończy
Ogólnie, to spotkałam się na internecie z jedną osobą która posiada taki nik jak ja, ale ja byłam pierwsza ^^
seqoya jest nieaktywny  
Odpowiedź z Cytatem
stare 17-04-2009, 18:01   #20 (postlink)
aga
Nie spamuj bo strzelam :)
Otrzymane medale: 9
Wyróżnienie Wyróżnienie Kreatywność Prezent Konkursowy 

Podziękowania wysłane: 257
Podziękowania otrzymane: 573
aga ma reputacje ponad wszystkieaga ma reputacje ponad wszystkieaga ma reputacje ponad wszystkieaga ma reputacje ponad wszystkieaga ma reputacje ponad wszystkieaga ma reputacje ponad wszystkieaga ma reputacje ponad wszystkieaga ma reputacje ponad wszystkie

Cytat:
Napisał dzidzia19841210 Zobacz post
hehe. Jak miałam z 18 lat byłam z kolesiem który mówił do mnie dzidzia...Od tamtego czasu wszędzie mam taki nick, no może jedynie na poczcie mam dzidzia21 a że tych nicków dzidzia jest jak psów to sobie zrobiłam z datą urodzenia
a urodziłaś sie 12 października czy 10 grudnia? bo tak się składa, że ja 12 października

Nasze forum jest diamentem wśród kamieni

aga jest teraz aktywny  
Odpowiedź z Cytatem
stare 17-04-2009, 18:02   #21 (postlink)
SuperVIP

Super historie
ivonna70 jest nieaktywny  
Odpowiedź z Cytatem
stare 17-04-2009, 18:23   #22 (postlink)
aga
Nie spamuj bo strzelam :)
Otrzymane medale: 9
Wyróżnienie Wyróżnienie Kreatywność Prezent Konkursowy 

Podziękowania wysłane: 257
Podziękowania otrzymane: 573
aga ma reputacje ponad wszystkieaga ma reputacje ponad wszystkieaga ma reputacje ponad wszystkieaga ma reputacje ponad wszystkieaga ma reputacje ponad wszystkieaga ma reputacje ponad wszystkieaga ma reputacje ponad wszystkieaga ma reputacje ponad wszystkie

a na mnie czasami mówią Migotka, ale że ten nick jest dość popularny to postanowiłam wymyśleć coś mniej popularnego i jakoś tak wpadło mi do głowy miminka

Nasze forum jest diamentem wśród kamieni

aga jest teraz aktywny  
Odpowiedź z Cytatem
stare 17-04-2009, 19:35   #23 (postlink)
Olymp Group Team
Otrzymane medale: 6
Diament Uznanie Serce Prezent Szkolenia 

Podziękowania wysłane: 768
Podziękowania otrzymane: 1 283
annamon79 ma reputacje ponad wszystkie
annamon79 ma reputacje ponad wszystkieannamon79 ma reputacje ponad wszystkieannamon79 ma reputacje ponad wszystkieannamon79 ma reputacje ponad wszystkieannamon79 ma reputacje ponad wszystkieannamon79 ma reputacje ponad wszystkieannamon79 ma reputacje ponad wszystkie

a moj nick to pierwsze moje imie i trzy litery z drugiego imienia oraz data urodzenia a wy jakie ciekawe te swoje nicki macie...nonono
annamon79 jest nieaktywny  
Odpowiedź z Cytatem
stare 17-04-2009, 19:51   #24 (postlink)
SuperVIP

Cytat:
Napisał seqoya Zobacz post
Jak potrzebowałam pocztę inetrnetową , to potrzebny był nik-adres i tu był problem, bo wybredna jestem, a naogół jak się coś wpisywało to było zajęte, a inna alternatywa tej samej nazwy, to z liczbami co mi nie pasowało. Zakładając bloga też potrzebowałam nik i chciałam coś nietypowego więc męża molestowałam, że ma coś wymyśleć i wymyślił i tak po dziś dzień
Mój nik również tak zainspirował moją znajomą, że otwiera salon o nazwie mojego niku ^^ i mam nadzię, że na jednej inspiracji się zakończy
Ogólnie, to spotkałam się na internecie z jedną osobą która posiada taki nik jak ja, ale ja byłam pierwsza ^^
Fajnie jest wiedzieć, że jest się niepowtarzalnym. Ja jeszcze nikogo nie spotkałam z takim nickiem jak mój.
ivonna70 jest nieaktywny  
Odpowiedź z Cytatem
stare 17-04-2009, 21:33   #25 (postlink)
No to..wpadłam
Konkursowy Konkursowy 

Podziękowania wysłane: 12
Podziękowania otrzymane: 6
mariet86 wkrótce będzie sławna

a mój powstał dzięki przyszłemu szwagrowi w pewną piękną chłodną noc nad morzem po krótce opowiem bo jest to troche smieszne jak powstawała ta ksywka tak więc siedzieliśmy sobie w barze a że noc była chłodna to założyłam kaptur na głowie po paru piwach stwierdził że wyglądam jak ta dziewczyna z robin hooda (nie wiem czy dobrze napisałam) ale nie pamietał jak miała na imie, wiec kombinował i zamiast marion powiedział mariet i tak zostało do dziś, że od jakis 4 lat jestem mariet a 86 to mój rocznik mam nadzieję że nie zanudziłam Was
mariet86 jest nieaktywny  
Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Tagi
nazwa, uzytkownika

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania