Odp: upominki dla klientek
ja daję małe oliwki do skórek :D
Panie bardzo się cieszą z prezenciku :)
ostatnio jednej - stałej, która jest u mnie już ponad rok klientką - dałam kolczyki obstrołkowane :D bardzo się ucieszyła :):skacze:
ale ja też często dostaję prezenty od moich pań :D np jak pracowałam jeszcze w domu, to żadna, ale to żadna nie przyszła bez słodyczy dla moich małych :D
zdarzały mi się też perfumy, kosmetyki (kremy, balsamy,) a nawet wejściówka na dicho do klubu :Dsą też napiwki ;)
też się ucieszyłam :D
dzieki
no mam nadzieje ze dzieki waszym pomyslom bede wiedziala co dac moim paniom w tym roku
bo nie mam pojecia
mała może kup takie małe drewniane świeczniki i ję pomaluj tak na swiątecznie :D dodaj kilka cyrkonii i będzie miodzio :D
Drewniane świeczniki elipsy PROMOCJA!!! (1244845728) - Aukcje internetowe Allegro
koszt niewielki, a że to święta to panie będą mogły taki świecznik wykorzystać do stroików świątecznych :D
Bardzo fajne te świeczniki i FAJNY pomysł!!!!!!!!:ok:
Kamilko a gdzie kupujesz te małe oliwki ?
A ja daje np;patyczki do odsuwania skórek albo takie kuleczki lub serduszka musujące które wrzuca się do wody-właściwości nawilzające i ślicznie pachną ;)
Niby nic a cieszy. Ja tez daje prezenty od czasu do czasu swoim klientkom- ostatnio byly to kremy do rak,wczesniej oliwki,albo robie gratisy np- zabieg parafinowy na dlonie albo makijaz- sa strasznie zadowolone:leze:
ja stałym klientkom co 5 wizyta parafina gratis ! bardzo sie ciesza z takiego prezentu , teraz dla nowych klientek szykuje prezenciki w formie probek kremow,balsamow, peelingow i masek ( gratisy mam od kolezanek z hurtowni kosmetycznej ) wiec prezenciki dla klientek za free :) a one pewnie beda happy ;)
hm swieczniki i kremy do rak tez fajna sprawa
jeszcze nie mialam
musze cos poszukac na necie u nas
mala w rosmannach masz te pułki z miniaturkami... W polsce za 2,5 - 3 złotych można znaleść kremik czy szampon, albo żel antybakteryjny do rąk (wiesz taki tańszy odpowiednik carex'a)... Albo w rosmanie, albo w naturze znalazłam miniaturę szamponu Joanna o zapachu czarnej pożeczki... Normalnie NIGDY nie używam tej firmy do włosów, ale ten zapach mnie powalił... Normalnie wypiła bym szampon:) I wcale nie przesadzam... W niemczech tego szamponiku nie znajdziesz, ale może będziesz w polsce... Jak tak to koniecznie go sprawdź... Kosztował chyba 3 złote za 100ml...:P
Fajny temacik i świetna sprawa z tymi upominkami dla klientek :)) Może jak też moim coś sprezentuję w tym roku a co :D
Fajny temat. Pewnie będzie skarbnicą pomysłów na prezenty. Ja jak do tej pory bardziej przyziemne. Do pazurków rozdaje rękawiczki gumowe.
Taka mała bzdura i mało 'romantyczna' ale może zmobilizuje do działania kobietki...
ale po co te rękawiczki? Przecież nie każdemu w nich wygodnie. Ja np.nie umiem zmywać ani robić paznokci w rękawiczkach.
Wiem farbstift że nie wygodnie.
Nikomu ich na siłę nie wciskam. Ale tak się składa , że dziewczyny pytają mnie o rękawiczki. A że akurat mam w nadmiarze więc rozdaje na prawo i lewo...
ja bez rekawiczek do garow nie podchodze nawet... fuuu... zwlaszcza jak sa tluste... bleee
Milym gestem jest wreczyc drobny upominek klientka, ja swoim dajeoliwki z mozliwoscia wyboru ulubionego zapachu, male kremy do rak ktore mieszcza sie w torebkach, czesto tez pilniczki do skracania paznokci. Milo jest kiedy my dostajemu upominki, a jeszcze milej kiedy sami je wreczamy :)
Ja daje czasem małe zapachowe mydełka :) Są perfumowane i ślicznie pachną
ja chyb a sie skusze na taki kremik do rak
narobilyscie mi smaka jakos na niego
tlyko musze poszukac jakis ladnie pachnacych
kiedyś dawałam oliwki ,które sama robiłam z pustych buteleczek po lakierach bezbarwnych lub innych płynach ,
dodawałam olejek zapachowy i już ananasowy zrobił furorę :)
pilniczki lub takie maleńkie szczoteczki do rak
teraz to głównie kolczyki, które wykonuję
ja też oliwki daję, czasem lakiery bezbarwne (nie każda ma) :)
ale Wy tak pięknie malujecie ie lepicie kwiatuchy akrylowe, to moze bombki z malowankami lub kwiatkami akrylowymi?:)
Ja dawałam ampułki do wcierania w wały, paznokcie i skórę a ponieważ wyciągałam je z najgłębszego dna i pięknego szklanego słoiczka miały poczucie czegoś wyjątkowego.
Ampułka - grosze, błyszczenie oczu klientki - bezcenne.
Standardowo oliwka i np masaż dłoni gratis.
Samaron gdzie można kupić te ampułki ? ;]
dołączę się do pytania Edytki :)
Ale pomysłów :) Super!!
Właśnie, Sami, gdzie można kupić te ampułki??