Kochane, zastanawiam sie nad kupnem zeli z Modeny. Zastanawiam sie tylko jakie?
Pracuje na formach i do tego lubie dosc geste zele mysle nad tym zelem Profesjonalne Produkty Do Stylizacji Paznokci , czesto tez wzmacniam naturana plytke paznokcia i tutaj juz nie wiem jaki zel moglby sie nadac. I moze macie jeszcze polecane przez Was jakies produkty tej firmy?
Dziekuje
witam,
mam pytanie odnośnie żeli matowych .
Czy któraś z Was juz ich używała ?
Czy ładnie się matują ?
dziękuje.
Cześć Dziewczyny, jestem tutaj nowa
Zaczęłam swoją przygodę z hybrydami jakieś pół roku temu i teraz przyszedł czas na żele, czytam że Modena jest dobra i tania więc co polecacie do kupienia na początek? Chciałabym przedłużać paznokcie na szablonie, więc jaki żel? Liczę na Waszą pomoc i dobrą radę
Witajcie kochane kiedys używałam żelu budujacego różowego z modeny później zostałam przy activie teraz zakupilam lampe led i zakupilam zel led z modeny i co wielkie rozczarowanie 2 klientki po tyg które mialy zel ten na tipsie odpadly jak guna niewiem co jest grane.... nigdy z zadnyn zelem mi się tak nie dzialo pierwsze reklamacje i to na ten żel. proszę o pomoc co moze byc nie tak.. pozdrawiam
---------- Dodano o godzinie 00:23 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 19:56 ----------
dziewczyny proszę o odpowiedź
dla mnei za grubo nalozone nie utwardzilo sie dobrze na to nalozylas kolejna warstwe i ta pod spodem nadal nie utwardzona i dlatego tak sie stalo
dlatego ie ufam ledom
ja natomiast mam problem mianowicie kuuje i pracuj na modenie juz kupeee czasu nei dzialo sie nic osttanio od 1.5miesiaca widze ze kazda kientka kazda ma zapowietrzenia niektore az do polowy pazura nie mam zielonego pojecia co sie stalo zaczelam uzywam kwasowki mocniejszej i nie pomoglo za wiele
wczesniej nie mialam takiego problemu ...
zauwazylyscie teraz u siebei ze cos sie dzieje czy wsyztso ok u Was?
Dziewczyny,dlaczego nabłyszczacz w pędzelku mi pęka na paznokciu ?
o ktorym mowisz// bez przemywania
jezeli tak jest to nablyszczacz twardy nie pracuje z plytka a plytka jest elastyczna i pracuje dlatego tak moze sie dziać
Witam ja używam żeli z Modeny od ponad 3 lat i nigdy nie miałam problemu ale ostatnio niestety też coś zaczeło sie dziać kilku klientkom się zapowietrzały niewiem jaka jest przyczyna bo skórki zawsze starannie czyszcze itd i nie wiem co mysleć nie mogę sobie pozwolić żeby klientki odeszły bo i tak jest ciężko ostatnio czy komus jeszcze w ostatnim czasie się to przytrafiło
hej...chcialabym wiedziec czy rozwiazalyscie wasze problemy z modena nails, tez uzywam ich zeli i nigdy nie mialam problemu a teraz jestem na zwolnieniu maciezynskim, za miesiac zaczynam prace i chcialabym zrobic zamowienie ale po waszych komentarzach martwie sie ze moze to wina zeli
A ja Wam chciałam polecic modenowy nabłyszczacz do hybryd ten bez przemywania.
Pierwszy raz taki kupiłam i nie ukrywam,ze miałam wątpliwości,ale przetestowałam na sobie i śmiało polecam.
Ma tylko wyjątkowo specyficzny zapach takiej spalenizny/siarki.trudno opisac ten zapach ale nabłyszczacz jest super.
jeśli któras miała ten z przemywaniem to chetnie sie dowiem czy jest ok
Modene kupiłam jak tylko zaczęła się moja przygoda z pazurkami żelowymi. Jestem po kursie, moja instruktorka chwalila zele modeny i mowila, ze sa nie do zdarcia, i ze spokojnie moge sobie na nich pracowac. Jednak paznokcie zrobione ich zelem odpadaja calutkie po 2-3 dniach... Wszystko robię dobrze, odsuwam skorki, matowie, odtluszczam... Wiec wina na pewno nie jest zle przygotowanie plytki. Myslalam troche o tym i za kazdym razem uzywam primera bezkwasowego z allepaznokcie, czy to moze byc przez to?
Żel z modeny, którego używam to jednofazowy gęsty
to może być wina primera, ja wcześniej też używałam taniego bezkwasowego i były zapowietrzenia, a potem wypróbowałam indigo i zapowietrzeń zero ale żeli nie mam z modeny. w każdym razie zmiana primera czasem ma ogromny wpływ na trwałość
Dzieki za odpowiedz. Wczoraj rozmawialam ze stylistka, ktora jest takze szkoleniowcem i także potwierdzila moje obawy, a caly czas szukalam bledow w technice robienia, dopiero ostatnio pomyslalam, ze probowalam roznych zeli, ale ZAWSZE na tym primerze... Ile nerwów przez taki drobiazg No ale juz teraz przynajmniej wiem o co chodziło, primer już w koszu, zaopatrze sie teraz w kwasowy modeny chyba.
Witam, zakupiłam jednofazowy żel z modeny i nie wiem czy coś z nim jest nie tak czy może ja coś źle robie... Uzywam primera bezkwasowego z modeny także. A prawie każde paznokcie które komuś robie łamią się ( robię na formie ) już ostatnio robiłam bardzo starannie żeby forma była ładnie dopasowana i nadal sie łamią nie wydaje mi się żeby były za cienkie
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)