A ja Wam coś moje Kochane powiem...... tak sobię czasami wchodzę na te "inne" fora i tak sobie myślę.... jak to dobrze, że ja tu trafiłam wszyscy są mili i uczynni i radzą i śpieszą z pomocą i w dzień i w nocy.... i wzrusza mnie czasami ta nasza społeczność forumkowa
i jak bym była Kamiskiem to bym wszystkim dała po medalu bo wszyscy mają tu swój wkład i każda z nas jest jak narząd w ciele - jak jakiejś brakuje - to jak bez ręki.... no po prostu WAS uwielbiam i gratuluję zasłużonych nagród i chyba za dużo winka..... bo się rozklejam
__________________ Wszystko jest w naszych rękach, więc nie mogą zostać pominięte. (G. Chanel)
2 użytkowników podziękowało za ten użyteczny post:
afterglow tak jak pisała miminka udział w konkursie albo trzeba zasłużyć, jeżeli uważacie że ktoś powinien dostać medalik za zasługi itp a ja tego nie zauważyłem to piszcie na PW
Dzisiaj zostały przyznane medale za zasługi dwóm osobom
agulusia - za nieocenioną wiedzę empiryczną, bardzo trafne porady, którymi rzuca na każdy poruszony problem
nieszkam78 - za przeszukiwanie rosyjskich stron w poszukiwaniu pięknych prac mobilizujących do ćwiczeń