Podziękowania wysłane: 14
Podziękowania otrzymane: 8
Jestem nowa na forum i to sa moje pierwsze kroki.Jestem w trakcie kursu tzn.skonczylam zele i zaczynam akryl.Wiec dodaje tylko poczatkowe fotkiTylko sie nie nabijajcie bo i tak juz jestem zalamana!
jak na pierwsze kroki wcale nie jest źle Musisz tylko troche popracować... Pamiętaj - pilnik nasz przyjaciel, lecz nie nadużywaj go bo na pierwszych pazurkach, widać, że płytka dosyć mocno przepiłowana Piłuj boczki Tyle odemnie i staraj się robić większy tunel gdy pracujesz na szablonie i pamiętaj też o krzywej C
Może nie jestem expertką od pazurków, ale wyraziłam, swoje skromne zdanie...
Jestem nowa na forum i to sa moje pierwsze kroki.Jestem w trakcie kursu tzn.skonczylam zele i zaczynam akryl.Wiec dodaje tylko poczatkowe fotkiTylko sie nie nabijajcie bo i tak juz jestem zalamana!
Szpila ma rację. Jeśli chodzi o pilnik to trzeba ostrożniej, bo faktycznie płytka przepiłowana i ogólnie praca z pierwszego zdjęcia jest w trochę opłakanym stanie. Ale zobacz pazurki z trzeciego zdjęcia, te są już dużo lepsze. Jak to annamon wbiła nam do głowy - piłuj zawsze prosto boczki i popracuj nad krzywą C, bo niektóre paznokcie wyglądają na wklęsłe. Masz ciekawe pomysły na zdobienia, więc trochę treningu, a jestem pewna, że następne prace, które nam przedstawisz będą już duuużo lepsze
Podziękowania wysłane: 14
Podziękowania otrzymane: 8
Te spilowane pazurki to nie moja robota ja tylko zakladalaj jej zelki ,to kolezanka z kursu i sama to sobie zrobila.Po prostu duzo cwiczyla na sobie.Wielkie dzieki ze mnie nie wysmialyscie i za porady.Widze ze mozna na liczyc na wasza pomoc Pozdrawiam
Podziękowania wysłane: 1
Podziękowania otrzymane: 2
Moje pierwsze pazurki
Prawdą jest to, że dopiero po jakimś czasie zauważamy błędy, których wcześniej jakby "nie było"
To moje pierwsze prace. Daty są na zdjęciach. 03.jpg06.jpg04.jpg
A teraz prace, którymi mogę pochwalić się na dzień dzisiejszy. 02.JPG18.JPG13.jpg
Moje pierwsze paznokcie ktore zrobilam, robilam mamie. Zostalam rzucona na gleboka wode Miala bardzo obgryzioną płytkę, płaską i ogolnie ciezko bylo zalozyc tipsy i w ogole... No ale zamieszcze zdjecia teraz, i potem
Pierwsze paznokcie wykonane byly pod koniec marca a poczatek kwietnia tego roku.
PS.
Pierwsze dwa zdjecia, to te pazurki z marca/kwietnia.
kolejne to juz te, ktore robie teraz
Ostatnie zdjecie, to paznokcie mojej mamy. W koncu wyszly takie w miarę
Co o nich sądzicie?
Prosze o opinię
a to moje pierwsze pazurki zaraz po kursie-dokladnie rok temu wykonane.
jako kroliki doswiadczalne-moja siostra i jej kolezanki
niestety fotek z samego kursu nie moge znalesc
Wiec tak paznokciami zajmuije sie od stycznia tego roku wiec nie jestem profesjonaslistka wiec tak te z kropkami sa moje piersze ktore zrobilam potem dalam sobie czas i poszukalam duzo ciekawych informacji na necie zeby sie doszkolic bo nie chce miec wlasnego gabinetu tylko po prostu robie to dla siebie i na moich paznokciach.
U mnie to bedzie widac kolosalna roznice pierwsze 3 zdjecia to zdjecia przed robione miedzy 1,5 a 2 lata temu mniej wiecej, reszta to zdjecia po, robione w ostatnim czasie prosze o komentarz