Zobacz pełną wersję : Witam wszystkich
Strony :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
[
16]
17
18
19
20
21
22
23
Witam Wszystkich bardzo cieplutko!:macham: Mam na imie Weronika, mam 28 lat, jestem zona i matka dwojki dzieci. Jakis czas temu ukonczylam KWSPZ w Krakowie. Od 3 lat mieszkam w Hiszpanii, pracuje w salonie kosmetycznym i zajmuje sie rowniez stylizacja paznokci. Jest mi bardzo milo, ze moge dolaczyc do Waszego grona:kwiatek:
Przepraszam, ze pisze bez polskich liter,ale nie posiadam:(
xsunnyolciax
25-05-2011, 11:55
Weronika :* witamy serdecznie ;)
Kaniusia0
28-05-2011, 12:06
hej wera ;))
Witaj Weroniko :)
Już jestem ciekawa wieści z kraju Twego zamieszkania odnośnie zwyczajów pazurkowych. Dość często okazuje się, że poza naszymi granicami rodzą się pomysły u nas nie spotkane ;)
kobietazpazurem
30-05-2011, 10:17
Witam i ja bardzo serdecznie:)
meg19791
30-05-2011, 13:14
Witam witam :*
KarolciaK
31-05-2011, 15:27
hej Weronika ;)
Już jestem ciekawa wieści z kraju Twego zamieszkania odnośnie zwyczajów pazurkowych. Dość często okazuje się, że poza naszymi granicami rodzą się pomysły u nas nie spotkane ;)[/quote]
Hej Zgredo! Chetnie opowiem jakie sa zwyczeje tu w Hiszpanii, ale nie wiem w jakim temacie na forum moge to zrobic :/:
To uczciwie, jak kultura nakazuje pierwszy wpis w dziale powitalnym składam.
Witam :macham:
Witam koleżanki i miłej lektury życzę :kwiatek:
Czytam, czytam i się orientuję wew forumie. Jakoś trzeba się naumieć poruszać na nowym terenie ;)
rudzielec
01-06-2011, 20:27
Witam wszystkie nowe kobitki;)
xsunnyolciax
01-06-2011, 20:33
Weronika, Vicia :kooffa:
Arletkab
01-06-2011, 22:08
Witam Was serdecznie
Jestem Mega początkujaca stylista paznokci, nie mówiąc juz o wzorkach ;-)
Mam nadzieję, że nauczę się od Was czegoś nowego.
POZDRAWIAM !
kobietazpazurem
01-06-2011, 22:39
nauczysz sie na pewno;] witamy
katarynka89
01-06-2011, 22:41
ojj naprawdę to forum jest leprze od co niektórych kursów :D na 100 % leprze od tego na którym byłam ja :D
Witam Wszystkich Bardzo Gorąco:kwiatek::kwiatek::kwiatek:
ojj naprawdę to forum jest leprze od co niektórych kursów :D na 100 % leprze od tego na którym byłam ja :D
Od co niektórych innych forów też :D
Dopiero tutaj widzę jak ogromną dysponuję niewiedzą...ale jakie to stwarza możliwości rozwoju...
Dziękuję dziewczyny za miłe powitanie. Mam nadzieję, że poczucie bycia nowym będzie zwiewało wraz z liczbą postów. A potrafię nabić i kole 1000 w miesiąc.
Witam Was wszystkie!!!
Mam na imię Majka i od kilku lat próbuję "coś" robić z paznokciami moimi i moich klientek.
Wpadłam tu już kilka razy po inspiracje a teraz chcę już być z Wami- o ile mi pozwolicie:)
Pozdrawiam serdecznie.
Majka oczywiście zapraszamy :) miłego wchłaniania wiedzy :)
Madziulek_xd
11-06-2011, 09:08
Hej, nazywam się Magda i mam 18 lat ; )
Ta strona została mi polecona. Powiedziano mi, że znajdę tu odpowiedź na wszystkie nurtujące mnie pytania, gdyż dopiero zaczynam zabawę z żelowymi paznokciami. Już spoko postów przeczytałam i bardzo się cieszę, że trafiłam na to forum.
Pozdrawiam :*
Witam wszystkich, mam na imię Kamila :) stylizacją paznokci zajmuję się od 2008r, ukończyłam kurs metodą żelową oraz kolorowy akryl. Na to forum trafiłam przypadkiem i już tu zostanę ;)
katarynka89
11-06-2011, 14:23
witam was :) :kwiatek::kwiatek::kwiatek:
lukasiatko
14-06-2011, 11:30
Witam wszystkie pazuro maniaczki ;):skacze:
rudzielec
14-06-2011, 12:23
majka, madziulek, kamila, lukasiatko, witam serdecznie;) :kwiatek:
marzka991
14-06-2011, 12:43
Witam Wszystkich :]
Malinoowa
15-06-2011, 14:23
Hejka ludziki witam was gorąco :jupi:
Witamy witamy :kwiatek: :*
hej Malinowa :) witamy witamy :D
isiek1991
16-06-2011, 00:55
Witam :)
Od jakiegoś czasu przeglądam różne fora pazurkowe, obejrzałam dziesiątki filmików i jestem zafascynowana zdobieniem paznokci :) Od jakiś dwóch tygodni bacznie rozglądałam się po sklepach, czytałam opinie na temat produktów oraz samych metod stylizacji paznokcie.
Koniec końców, zrobiłam takie podstawowe [choć całkiem sporo tego wyszło] zakupy w sklepie DobrejRady i mam nadzieję niedługo spróbować swoich sił w metodzie akrylowej (najbardziej skradła moje serce). W przyszłości planuję zapisać się na kurs, póki co chcę spróbować sama na sobie i plastikowych paluchach, czy to w ogóle jest dla mnie.
Troszkę o mnie. Jestem studentką trzeciego roku architektury krajobrazu na UP we Wrocławiu, sama mieszkam w Strzelinie (niedaleko), pasjonuję się myszkami rasowymi (z rodowodami) i posiadam ich zarejestrowaną hodowlę. Dodatkowo lubię cosplay i popkulturę Japonii, na pewno pojawią się u mnie pazurki w stylu Japan, są urocze i można zaszaleć :)
Mam nadzieję, że się tu zadomowię na dłużej :)
lenanails
18-06-2011, 17:21
Hej wszystkim:)
Mam 25 lat i jestem mamuśką 3 letniego Kacperka:) na wsze forum trafiłam jakoś przypadkiem:) ale się ciesze bo w końcu jakieś normalne forum... bo kiedyś trafiłam na takie na którym laski zamiast pomóc to dołowały te osoby mniej wprawione... jakaś masakra...a tu talk milutko:)
pozdrawiam:)
Milutko ;) zapraszamy do lektury :)
andzia2209
18-06-2011, 19:15
Witam wszystkich mam na imię Aneta i dopiero zaczynam przygodę z żelami i tipcami wcześniej tylko malowałam paznokcie jestem samoukiem i mam nadzieję że z Wami sie duzo nauczę!!!!!!:D Pozdrawiam
kobietazpazurem
19-06-2011, 04:28
Witam i ja:)
justyna nail
19-06-2011, 08:26
również witam wszystkie nowe dziewczyny :)
Witam i ja :kwiatek::kwiatek::kwiatek:
ajda***pazurki
19-06-2011, 13:05
Witam! Moją przygodę z pazurkami zaczełam jakieś półtora roku temu. Zrobiłam sobie prezent na gwiazdkę i tak się zaczeło. Najpierw robiłam tylko sobie koleżance i siostrze a po roku zrobiłam podstawowy kurs poznokci żelowych... Teraz mam parę klientek może będzie ich coraz więcej taką mam bynajmniej nadzieje. Ale oglądając to forum widzę że dużo się jeszcze muszę nauczyć. Liczę na waszą pomoc
hannah22
20-06-2011, 21:40
Witam, mam na imię Hania. Jestem absolutnie początkująca jeśli chodzi o pazurki, więc mam nadzieję, że z Waszą pomocą zacznę się coraz bardziej wciągać:)
szarusia
22-06-2011, 12:15
Witam wszystkich serdecznie :D
Mam na imie Ania i mam 26 lat.
Od 4 lat zajmuje się stylizacją paznokci ... narazie tylko uczę się na swoich pazurkach ... testuje rożne firmy i szukam ideału ;)
Planuje zrobić odpowiedni certyfikat żeby moc pracować z klientkami i docelowo otworzyć własny salon.
Za niedługo zacznę się uczyć akrylowych kwiatków ... dzięki informacjom zawartym na stronce.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
:love::kwiatek:
kate830321
22-06-2011, 22:00
Witam.Mam na imię Kasia.
Stylizacją paznokci zajmuję się od 4lat.
Poświęcam temu zajęciu bardzo dużo czasu,ciągle się uczę i zdobywam nowe doświadczenia.
rudzielec
22-06-2011, 22:02
szarusia, kate i wszystkie nowoprzybyle - witajcie serdecznie:*
siemano wszystkim jestem Karolina dopiero zaczynam z malowaniem swoich naturanych paznokci.
margaretka
25-06-2011, 08:55
Witam Wszystkich :)
Przyłączyłam do was ze względu na super konkursy zdobienia panokci:)
Jestem tu nowa, więc mam nadzieję że jak będę miała problemy poruszaniem się tutaj to mogę oczekiwać na waszą pomoc :ok:
Witam wszystkich serdecznie:kwiatek:
Mam na imię Iza i mam 25 lat. Pochodzę z małej miejscowości pod Poznaniem, a od 3 lat mieszkam w Gdańsku (serce nie sługa:love:). Obecnie studiuję na Polibudzie na I roku mgr - inżynieria środowiska. Co prawda studia nic nie mają wspólnego z paznokciami ale jest to moja pasja, która powoduje, że czuję się super:) Od kilku lat zajmuję sie paznokciami swoimi i najbliższych, a od roku koleżanek. Tyczy się to tylko robienia na naturalnych paznokciach i chciałabym zacząć robienie akryli lub żeli. Mam nadzieję, ze na forum znajdę wiele pomocnych tematów i oczywiście osób;)
Pozdrawiam:macham:
Witam Was gorąco :) zapraszamy do dyskusji :) :kwiatek:
miki_mi5
26-06-2011, 10:28
Witam wszystkich :)
Mam na imię Ewelina i mam 22 lata, pazurkami zajmuję się od ponad 3 lat i bardzo bym chciała otworzyc wlasny salonik ale najpierw chcę się dobrze przeszkolic aby oferowac jak najwięcej usług dlatego też po skończeniu studiowania obecnego kierunku jakim jest finanse i rachunkowośc zamierzam szkolic się w tym przepięknym kierunku jakim jest kosmetologia :)
kobietazpazurem
27-06-2011, 06:09
Witam wszystkie nowinki:)
nlondyna194
28-06-2011, 08:51
Cześć dziewczyny zalogowałąm sie tutaj bo słyszałam że jest to bardzo fajne forum i dużo ciekweych rzeczy można się dowiedzieć na temat robienia paznokci
pozdrawiam was:*:)
oj mozna, mozna:D witamy :kwiatek:
Kasiao88
30-06-2011, 16:48
Witam również...nazywam się Kasia...pazurki robię od ok 5 lat...jestem samoukiem jak większość....skończyłam studia pedagogiczne, ale stwierdziłam że kocham robić pazurki i makijaże, i że tylko taka praca da mi satysfakcję...więc po licencjacie robię aktualnie szkołę ko9smetyczną. Mam nadzieje , że po niej uzyskam tytuł technika usług kosmetycznych;D pierwszy rok mam już za sobą;D mam nadzieje, że wiele się od Was nauczę...
kasiao witamy serdecznie:* zapraszamy do lektury:)mam nadzieje ze miło spedzisz z nami czas:D
xsunnyolciax
30-06-2011, 19:49
Witamy Kasiu ;)
WITAJCIE :)
Paznokciami zajmuję się już od ok 3 lat, ale dopiero teraz zaczęłam udzielać się na forach :)
Do tej pory pazurki robiłam tylko w domu, ale od dwóch miesięcy zaczęłam pracę w salonie. Uwielbiam to robić, hobby stało się moją pracą i jestem z tego przeszczęśliwa :P
Studiuję kosmetologię, więc w przyszłości chciałabym otworzyć swój własny gabinecik.
Pozdrawiam :)
rudzielec
30-06-2011, 22:09
witam wszystkie nowe kobietki, trafilyscie pod dobry adres;)
Witam wszystkie nowe koleżanki i życzę milej lektury :kwiatek:
Butterfly2606
02-07-2011, 11:56
Witam wszystkich! Mam na imię Kamila i dopiero zaczynam robić pazurki.. mam nadzieje ze znajdę u was inspiracje.. niektóre zdjecia są przepiekne.. :) Narazie jestem po kursie stylizacji.. teraz wybieram sie na zdobnictwo.. tak poza tym własnie ukończyłam pierwszy rok Techikum Kosmetycznego..
mam 27 lat.. prawie 2-letniego synka Nikodemka...:)
Butterfly witamy! na pewno będziesz zadowolona z tego forum:)
natalia268
02-07-2011, 12:45
Witamy Wszystkie Nowe Osoby :*
Zapraszamy do udzielania sie w tematach :)
CYRUSS1703
04-07-2011, 09:58
Witam serdecznie
Jestem mamą 16-to miesięcznego urwisa. Paznokcie robię tylko sobie :) Żadnego kursu nie skończyłam. Nauczyłam się sama, tzn. przez jakieś 5 lat robiono mi paznokcie żelowe, więc się trochę napatrzyłam. Pewnego pięknego dnia kupiłam zestaw startowy na allegro i...... na moje szczęście przyjaciółka jest dyplomowaną stylistką i powiedziała co i jak. Bo tipsowanie okazało się nie być taki łatwe jak wyglądało. Ale teraz już sobie radzę :ok:.
Mam nadzieje że przyjmiecie mnie ciepło, mimo braku kursu.
Pozdrawiam wszystkich
heja wszystkim, tu bogna :)
the-world-of-nails
04-07-2011, 11:01
Witam was :)
Trafiłam na to forum przypadkowo, choć nie ukrywam że jest to bardzo mily przypadek :)
Nie jestem profesjonalistką, paznokcie to moje hobby odkryte dosyc niedawno. Od tamtej pory tworze i mam nadzieje stać się mniejszą amatorką ;)
Pozdrawiam wszystkich! :D
witamy, witamy:D cyruss tu nie trzeba miec kursu zeby zostać mile przywitanym:Dja jestem tego dobry przykładem:D juz od kilku miejecy bardzo miło spedzam tu czas, polecam:Dhih
skowronkasia
06-07-2011, 15:29
Siamanko, Kaśka z Suwałk :)
Witam wszystkich użytkowników forum. Jestem Paulina i jestem tu nowa :macham:
Postaram się jak najszybciej "ogarnąć" to forum :)
KarolciaK
06-07-2011, 19:14
witaj Kasiu ;)
Jestem tu nowa:)
Kiedyś robiłam ciągle akryle. A teraz postanowiłam przerzucić się na żele:)
Mam nadzieję że znajdę tu ciekawe rady jak i sama dodam coś od siebie:)
Pozdrawiam ; )
KarolciaK
07-07-2011, 14:46
Landiii witaj ;) Zachęcam do aktywnego udziału na forum ;)
katiaa162
07-07-2011, 15:30
witam serdecznie wszystkie stylistki :)
:kwiatek: jestem superszczesliwa ze moglam dolaczyc do waszego grona.
Mam nadzieje, ze mnie nie zadepczecie... bo wasze prace sa na wysokich poziomach... :D
Pozdrawiam Kasia
wiatamy:D kasia napewno Cie tu nikt nie zadepcze:D
natalia268
07-07-2011, 15:40
o ile świeżynek :) :*
Witamy Witamy :kwiatek:
zosia_29
07-07-2011, 15:59
Witamy :)
KarolciaK
07-07-2011, 17:04
witamy witamy :)
Jejku Jejku!!! Co się dzieje? Nalot jakiś!!!!!!
Wysyp normalnie świeżynek nastąpił!
GORĄCO WITAMY
Jeśli szukacie miejsca z pasją to właściwy adres :D
rudzielec
07-07-2011, 18:27
witam wszystkie nowe kobitki;)
agula1987
08-07-2011, 06:45
Witam! :)
Trafiłam na to forum przez przypadek i tak mi się spodobało, że zostaje. Na chwile obecną maluje tylko swoją płytkę paznokcia. Ostatnio zaczęłam coraz bardziej się tym interesować, a więc mam nadzieję, że znajdę tutaj odpowiedzi na moje nurtujące pytania. Życzę nam miłej współpracy. Ale to sztywno napisałam. Mam nadzieje, że się rozkręcę. :D
xsunnyolciax
08-07-2011, 10:23
Hej Agula :* cieszę się, że Ci się tu podoba ;)
lenanails
08-07-2011, 11:05
hej hej wszystkim nowym:)
Witam wszystkich forumowiczów ;) Jestem tu nowa staram się zapoznać z forum. Robię paznokcie amatorsko ;p koleżanką lub sobie. Mam nadzieje, że mi pomożecie.
Pozdrawiam Klaudia ;)
KarolciaK
11-07-2011, 06:28
witaj na forum ;) Tutaj wszyscy chętnie sobie pomagamy, więc nie masz się czym martwić ;)
celina_celina
12-07-2011, 11:25
Witajcie Kochane (a może Kochani?) :D
Z pazurkami akrylowymi dopiero zaczynam swoja przygodę.
Jestem tutaj, aby dowiedzieć się wszystkiego i być pasjonatką - mistrzynią :D
Mam nadzieję, że zapał mi nie minie i cierpliwości starczy. :P
katarynka89
12-07-2011, 11:26
witam was kochane :)
KarolciaK
12-07-2011, 22:04
Witaj Celinko;)
MariolciaS
13-07-2011, 01:30
Cześć Dziewczyna...
Ja witam się po długiej przerwie... Niestety stan mojego zdrowia nie zbyt pozwalał mi na pracę z akrylem (zapach) i musiałam to z bardzo ciężkim sercem odstawić... A co za tym idzie i Was... Bo choć próbowałam nie mogłam patrzeć na te cuda, które tworzycie... Mówiąc krótko żal mi dupę ściskał:placz:
Teraz robię wielki come back... Znalazłam sobie kilka innych zajęć... Ostatnio są nimi modelina i haft sutaszowy za który się dopiero biorę... Nawet bloga założyłam i mam nadzieję, że to zapełni mi pustkę po pazurkach... Chociaż przyznam, że stare nawyki mi zostały... Dzisiaj kupiłam 4 pudełka ozdób (nie bardzo wiem po co)... Na modelinę chyba przykleję hehe...
Dobra koniec spowiedzi...
Cholernie za WAMI tęskniłam :* :* :*
KarolciaK
13-07-2011, 15:11
fajnie, że wróciłaś ;p mam nadzieje, ze pokazesz nam swoje nowe hobby ;p
Celinko my tez mamy taka nadzieje, no i ze stoniesz z nami na dłuzej...poza tym witam wszystki bardzo gorąco, aha noi Mariolcia witaj ponownie:D
MariolciaS
13-07-2011, 15:49
Pokaże pokaże Kochane... W końcu muszę odkupić winy:kwiatek:
Witam wszystkich serdecznie!
Z tej strony rodowita Poznanianka! :macham:
Pazurkami zajmuję się od jakiegoś czasu, ale ostatnio podjęłam misję, żeby pójść na więcej szkoleń (m.in. na rzęsy, nail art, etc.), także postanowiłam na razie robić za mniejsze pieniążki, żeby nabrać dużej wprawy. Lepiej poćwiczyć, niż paprać komuś łapki.
Poza tym pracuję w księgowości i studiuję IV rok prawa (kilka dni temu miałam wyniki z ostatniego egzaminu z prawa karnego i odetchnęłam z ulgą, bo wynik pozytywny, tak więc IV welcome! :skacze: ).
Szykuję się też do ślubowania za jakiś czas, jak się ogarniemy i przeprowadzką do nowego domku.
Dużooooo przede mną. ;]
Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie w swe, jakże zacne grono. :love:
witamy A-M, myśle ze bedzie CI z nami dobrze:D mam nadzieje ze bedziesz sie aktywnie udzielała na forum i nie tylko w tematach pazurkowych, ale takze w sprawach prawnych:D witamy :kwiatek:
Witam nowych, na forum na pewno znajdziecie swoje miejsce, to najmilsze forum na jakim byłam :)
witamy A-M, myśle ze bedzie CI z nami dobrze:D mam nadzieje ze bedziesz sie aktywnie udzielała na forum i nie tylko w tematach pazurkowych, ale takze w sprawach prawnych:D witamy :kwiatek:
Hehe, zobaczymy co da się zrobić. :D
KarolciaK
15-07-2011, 09:37
witamy, witamy ;) i zapraszamy do aktywnego udziału ;)
celina_celina
15-07-2011, 09:40
Witaj Celinko;)
Celinko my tez mamy taka nadzieje, no i ze stoniesz z nami na dłuzej...poza tym witam wszystki bardzo gorąco, aha noi Mariolcia witaj ponownie:D
Zostanę :D
Mój pierwszy pazur już opublikowałam w temacie "Mój pierwszy raz". Także zapraszam do oceny :)
Mariola :*
Witamy wszystkich gorąąco :)
Witam.
Zarejestrowałam się już jakiś czas temu, ale dopiero teraz zdecydowałam się ujawnić:)
Na imię mi Marta i od zrobienia mojego pierwszego pazura minęło sześć lat.
Po małym kryzysie, w związku z którym pozostawałam w ukryciu - postanowiłam się ujawnić.
Miło mi gościć w Waszym gronie.
Życzę Wam samych sukcesów.
natalia268
20-07-2011, 13:24
Dzien dobry !! :)
Dziekujemy i wzajemnie :*
KarolciaK
20-07-2011, 21:47
witamy, cieszymy się, że w końcu się ujawniłaś:)
Witam bardzo serdecznie.
Zaczynam przygodę z paznokietkami.
Nie robiłam kursu, ponieważ chcę je robić tylko dla siebie. Chyba, że spodoba mi się na tyle aby robić to zawodowo :)
Pierwsza próba z akrylkami za mną , szukam wątku w którym mogę je wystawić do oceny.
Pozdrawiam i bardzo się cieszę, że znalazłam to forum, bo otrzymałam już kilka bezcennych rad na temat przedłużania metodą akrylową :*
witamu:*
mucha tu masz m.in.
http://forum.wzorki.info/zdjecia-pazurkow/15-paznokcie-do-oceny-budowa-technika-krzywe-paznokcia.html - ale dostosuj sie do wymaganych zdjeci:)
Hej. Mam na imię Kinga. Mam 28 lat. Mam pięcioletnią córeczkę. Od czerwca 2010 zajmuję się dolewaniem paznokci żelowych. Od 6,5 roku mieszkam za granicą. Pozdrawiam wszystkich!
Witamy serdecznie :kwiatek: :):):)
KarolciaK
23-07-2011, 17:39
Witaj Kingo:) zapraszamy do aktywnego udziału w życiu forum ;)
Miło mi, nie wiem czy uda mi sie wdrazyc, strasznie pokomplikowana dla mnie ta strona, nie moge sie polapac, a nie mam czasu na przesiadywanie :/ Ehh
Dzien dobry wszystkim........starym i nowym Forumkowiczkom i Forumowcom,
po bardzo dlugim czasie melduje sie spowrotem,gdyz nalogowiec nie moze dlugo przezyc bez forumkowych wiadomosci.
Serdecznie pozdrawiam,szczegolnie Mala i Kamisia oraz wszystkich ktorze mnie jeszcze pamietaja ;-)
Witajcie.
Mam na imię Aneta, mam roczną córeczkę. Dokładnie rok temu w dniu porodu ukończyłam stylizację paznokci, później ze względu na małe dziecko nie miałam jak ćwiczyć. I oto teraz jestem i próbuję sobie wszystko przypomnieć, dzięki uprzejmości Waszego forum :kwiatek:
Pozdrawiam Was wszystkie :*
kobietazpazurem
25-07-2011, 18:44
Witamy Cię Anetko, czuj się jak u siebie :)
Witamy kochane! mamy nadzieję że zostaniecie u nas na dłużej i będziecie z nami cały czas ! a nie tylko od czasu do czasu :)
:kooffa:
dzięki za miłe powitanie
mam ochotę zagościć u Was na długooooo
KarolciaK
25-07-2011, 19:15
witaj Anetko ;)
Witam serdecznie wszystkie nowe Forumki :* :kwiatek:
Witam dziewczynki! Mam na imię Ewa, jestem mam 7 miesięczną córke chodziłam do policealnej szkoły kosmetycznej ale ze względu na ciąże przerwałam i nie wiem czy wrócę, stylizacją zajmuje się od 2 lat z przerwą praktycznie ponad rok
martusia23
27-07-2011, 13:35
Witam!!
Mam na imie MArta mam 23lat, i stylizacja paznokci zajmuje sie juz od 4 lat :) jestem studenta kosmetologii. mam nadzieje że bedzie nam sie miło dyskutowało :) pozdrowionka :)
Myszowiec1906
27-07-2011, 18:35
Mam na imię Natalia, mam 19 lat :) od 3 lat zajmuję się robieniem paznokci żelowych, nie ukończyłam kursu, lecz zamierzam kiedyś się na taki udać :) miałam 1,5 roczną przerwę w robieniu paznokci z powodu.. heh... zepsutej lampy :D zamierzam znów kupić sobie lampę w najbliższym czasie oraz zagłębić się w technice akrylowej :) mam nadzieje, że się uda :)
pozdrawiam wszystkich cieplutko :)
KarolciaK
27-07-2011, 19:15
Witamy nowe Forumowiczki :)
Witamy gorąco :) :kooffa:
natalia268
27-07-2011, 21:17
donna gdzies Ty była jak Cie nie było :aty: nie zostawiaj nas na tak długo !! :skacze:
Witam wszystkich nowo przybyłych :*
Witamy was dziewczynki serdecznie :)
Myszowiec1906
28-07-2011, 08:27
Jeszcze na żadnym forum nie spotkałam się z tak miłymi forumowiczami :) przyjemnością jest czytać posty nie to co w niektórych, gdzie tylko kłótnie o kursy są ;/:haha:
pozdrawiam ^_^
niania84
29-07-2011, 21:08
Witajcie :)
Witam wszystkie stylistki rzęs serdecznie :)
zuzia0303
29-07-2011, 21:49
WERA202 (http://forum.wzorki.info/members/13574-wera202.html) Witamy Cie serdecznie :kwiatek: :przytul:
moze nie jestem jeszcze stylistka rzesek ale tez witam Cie serdecznie ;-p
Angel.Touch
30-07-2011, 09:51
Dzień dobry :)
Od jakiegoś czasu pilnie obserwuje i czytam to forum, bo to ogromna kopalnia wiedzy. Narazie nie zdołałam przejrzeć jeszcze wszystkich wątków ale już jestem dużo mądrzejsza :)
Dziękuje Wam za te informacje.
W stylizacji paznokci stawiam dopiero pierwsze kroki, narazie kompletuje zestaw i zaczynam ćwiczyć na sobie :)
Jak stworze swoje pierwsze "dzieło" to napewno pokaże.
Pozdrawiam serdecznie wszystkie osoby udzielające się i czytające to forum.
Miłego dnia :*
Szczypka
30-07-2011, 14:56
Witam
Jestem nowym samoukiem i niebawem pokażę swoje pierwsze prace :P zaczynam najpierw od akrylu.
KarolciaK
30-07-2011, 20:06
Witamy :)
czesc dziewczyny... dziś sie zalogowałam na wzorki.info mam nadzieje ze będzie tu miło jak w domku :ok:
Bez wątpienia :) Witamy serdecznie :kwiatek: :*
zanecia milo ze do nas dołączylas:)
KarolciaK
02-08-2011, 20:43
Witaj Żanetko:)
rudzielec
02-08-2011, 20:44
żanecia;) witam cieplutko;) czuj sie jak u siebie:*
Witam Was serdecznie:) Pazurkami zajmuję się już 1,5 roku, na forum wpadłam przypadkiem i zostane na dłużej:D
Witam wszystkie nowinki, miło, że jesteście,
uzupełnijcie proszę swoje profile, udzielajcie się oraz koniecznie wpiszcie na mapkę: http://forum.wzorki.info/vbgooglemapme.php
Chciałam się przywitać. Od roku zajmuję sie robieniem pazurków metodą żelowa,może mniej profesjonalnie ale na pewno z pasją. wasze forum okazało sie bardzo pomocne w kwestiach które dla doswiadczonych stylistek są oczywiste ale dla mnie nie zawsze.
Pozdrawiam Wszystkich bardzo serdecznie
KarolciaK
04-08-2011, 14:54
witamy serdecznie :)
Aldona83
05-08-2011, 06:55
:siema:
Dzisiaj dołączam do Waszego grona "kochanych forumkowych" ;)
No to parę słów o sobie: od roku mieszkam w Holandii wraz z córcią i partnerem :love: Paznokietki robiłam w Polsce - w domu . Takie małe hobby ;) ale wszystkie swoje rzeczy zostawiłam w Pl . Ostatnio mam mnóóóstwo wolnego czasu i postanowiłam, że zrobię sobie zakupy online - i właśnie czekam na moją paczusię :skacze: w statusie zamówienia widzę, że już jest w trakcie realizacji :jupi: Z tego podniecenia nie mogę spać po nocach, a gdy już zasypiam, śnią mi się tylko nowe wzorki do zrobienia :cwaniak2: Cieszę się jak małe dziecko :team: i już z samego rana wypatruję kuriera :wow: przybędzie jak rycerz na białym koniu :szabelka: by wręczyć mi wielkie pudło z moimi żelkami, ozdobami i wszystkimi cacuszkami :kooffa:
Pozdrawiam Was Wszystkich Cieplutko
:respekt:
witam wszystkie nowe forumowiczki:kooffa:
... to forum wciąga... bardzo pozytywnie:love:
evitakos
05-08-2011, 12:00
Witam wszystkie panie !!! Ciesze sie ze tu trafilam. Mam 25 lat i pracuje z dziecmi w przedszkolu, ale moja pasja tworzenia jest na tyle duza ze zaczelam zajmowac sie paznokciami. Jestem poczatkujaca. Ucze sie na sobie i rodzince. Zrobilam zaledwie kilka wzorkow i nawet mi wyszlo:] dziekuje wszystkim doswiadczonym za cenne rady. Ucze sie robienia zeli.
xsunnyolciax
05-08-2011, 14:00
Witamy świeżynki ;)
kochanaa
05-08-2011, 14:14
Witam nowe dziewuszki ! :kwiatek:
Witam wszytskich :skacze:
witam wszystkie nowe forumki ... mam nadzieje ze szybko sie u nas zadomowicie
Zuzanna Rzeszewska
06-08-2011, 20:55
Prosze, prosze ;) ruch jak w ulu ;D nie dziwie sie bo forum najlepsiejsze na swiecie.
Witamy serdecznie wszystkie nowe forumki :*
murbania
06-08-2011, 23:19
Witam wszystkich razem i każdego z osobna :) Jestem nowa na forum trochę mogę się motać
Witamy serdecznie :kwiatek:
Troszkę się zamotałaś, bo tagu [RED] i [GREEN] który miałaś w sygnaturze może używać tylko administracja forum... ale już poprawiłam :)
miłego przeglądania forum :kwiatek:
murbania
07-08-2011, 07:57
ups.. przepraszam nie doczytałam regulaminu:)
IwonkaNails
08-08-2011, 12:59
Witam wszystkie i stylistki i pozdrawiam:)
Iwona:)
carmenita
08-08-2011, 23:44
Witamy serdecznie i miłego użytkowania forum. :)
Witam wszystkie stylistki!
Kaśka :)
Witamy Kasiu :kwiatek:
przyjemności w przeszukiwaniu forum ;)
rudzielec
10-08-2011, 20:41
witamy zapraszamy do studiowania naszego kochanego forum:)
KarolciaK
11-08-2011, 09:38
witamy, witamy;)
dianka11
12-08-2011, 17:41
Witam serdecznie wszystkie panie:przytul:
kobietazpazurem
15-08-2011, 09:11
I ja Witam. Zniknęłam na jakiś czas. Przeprowadzka, potem zalany komputer:) Ale już mam nadzieję, że nie będę miała żadnych przeciwności losu! I będę tu regularnie:) Oczywiście witam także wszystkie nowinki bardzo ciepło:)
Witam wszystkich ! Podglądam i podziwiam Wasze prace, mam nadzieję, że moje kiedyś też będą takie piękne.
murbania
15-08-2011, 11:14
oj wciąga, wciąga.. Odkąd go odkryłam wciąż tu przesiaduje :)
butterfly 1
15-08-2011, 11:19
Witaj Zolza i wszystkie nowe dziewczyny :macham:
moniska000
15-08-2011, 20:33
Witam wszytskich serdecznie:):ok:
Witajcie nowe koleżanki :)
donna gdzies Ty była jak Cie nie było :aty: nie zostawiaj nas na tak długo !! :skacze:
Witam wszystkich nowo przybyłych :*
:skacze::skacze::skacze: a no mi sie tak jakos wszystko zgubilo no i oczywiscie czasu troche brakowalo.
ale teraz zagladam do was czesciej.
dziekuje slicznie za pamiec!!!!!!!!!!!!!!:D
a i ja witam serdeczne wszystkie dziewczynki pazurowiczki
lukasiatko
16-08-2011, 11:08
Witam wszystkich nowych forumowiczow i tych co dawno nie zagladali ;)
meg19791
16-08-2011, 11:52
cześć babeczki - fajnie, że wpadłyście ale uwaga to forum UZALEżnia :leze:
Sylwia87
16-08-2011, 15:20
Witam serdecznie wszystkie forumki :)
KarolciaK
16-08-2011, 21:43
Witamy;p ja niestety rzadko ostatnio zaglądam bo komp rozwalony, tylko wieczorami mogę być bo do brata chodzę i korzystam ;p
Marcia B
17-08-2011, 21:38
Witam wszystkich serdecznie :)
Wprawdzie dopiero zapoznaje sie z tym forum ale juz mi sie tutaj podoba :) Stylizacja paznokci zajmuje sie od stycznia 2010 bardziej na potrzeby wlasne i znajomych niz zawodowe ale sprawia mi to ogromna przyjemnosc. Mam nadzieje, ze znajde tu sporo nowych informacji bo przyjazna atmosfera jest napewno:) pozdrawiajm
Marcia B, witamy serdecznie, na pewno będzie tu Tobie bardzo miło, a my dołożymy wszelkich starań aby Tobie i wszystkim nowym koleżankom chciało się zaglądać na forum :)
maggie211
18-08-2011, 00:27
Czesc
Mam na imie Magda, jestem poczatkujaca w stylizacji paznokci, kurs ukonczylam 2 mieisaice temu, ale obecnie cwicze tylko na sobie. mieszkam na Gran Canarii i jestem mama 9 miesiecznej Nadii.
Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie.
Witam wszystkich serdecznie.Paznokcie to moja pasja.Mam 20 lat jestem ze śląska.
Witamy Artemis :) ciekawy nick :P
dizzzy_girl
19-08-2011, 15:51
Artemis witamy na forum i zachęcamy do udzielania się ;)
DiamondShine
19-08-2011, 20:45
Witam wszystkich :)!!! Mam dopiero 18 lat i wszystko przede mną :) Stylizacja to moja najwieksza pasja i hobby! Mam półrocznego Synka i szkołę a wolne chwile pazurki ;) chciałabym w przyszłości po szkole zając się stylizacją paznokci w zawodzie.:P
Witam wszystkich.Nie robię jeszcze tipsików ale bardzo zaczęło mnie to interesować i chcę się dowiedzieć jak najwięcej.Właśnie mam swoje pierwsze żelki:) i tak mi się to spodobało (wykonywanie i efekt),że mam zamiar sama spróbować.Jednak na razie łyknę trochę info.Pozdrawiam.
milka18milka
20-08-2011, 07:46
ja również witam wszystkich:macham:
cos o mnie
zakladanie tipsów i malowanie ich zwyklymi lakierami towarzyszy mi od kilku lat
oststniokupilam sobie lampe i zaczelam robic tipsy zelowe^_^
nie wyszly mi najgorzej
zawsze chcialam isc do szkoly ale to nie wypalilo:/: wiec jestem "samoukiem"
rudzielec
20-08-2011, 11:05
wow ile nowinek - witamy Was dziewczyny;) :*
Taisia90
20-08-2011, 20:49
Witam po krótkiej przerwie :) Z małych problemów z hasłem musiałam założyć nowe konto :( I muszę zaczynać wszystko od nowa :(
---------- Dodano o godzinie 20:49 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 12:40 ----------
ale wcale bym się nie obraziła jak bym ktoś by mi pomógł z odzyskaniem tego konta bo wysyłam przypomnienie hasła i nic na maila nie dostaje i nic nie mogę zrobić, a tyle już rzeczy miałam na tym koncie jeszcze troche mi brakowało a bym mogła w koncu brać udziały w konkursach a tak to :( lipa..
cukiereczek
22-08-2011, 18:56
Witam was Kobitki! ;-)
KarolciaK
23-08-2011, 07:54
Witajcie ;) zapraszamy do aktywnego udzialu na forum;p
nail_spa
24-08-2011, 15:34
hej hej hej, witamy się! :)
czarnulla
24-08-2011, 15:55
witam wszystkich serdecznie, mam 23 lata, jestem studentka pedagogiki a od pewnego czasu i pasjonatką stylizacji pauzurków. Mam nadzieje, że zabawa pazurkami przyniesie mi dużo przyjemności ^_^ a dzięki wam mój start będzie duuuuużo łatwiejszy :) pozdrawiam!!
rudzielec
24-08-2011, 17:22
witam dziewczynyy :kwiatek: tak, tutaj start jest o wiele łatwiejszy;)
Taisia90
26-08-2011, 13:27
Witam ja też :):):)
i ja również witam ;) coś szybko o sobie :) mam na imię Kaśka,19lat :) od dwóch lat moim hobby stały się pazurki :) póki co więcej trenuję na sobie :) mam nadzieję że wiele się od Was nauczę :)
Hej dziewczyny, czas na oficjalne przywitanie, od kilku dni intensywnie poczytuje forum, wyskrobalam juz kilka postow :)
troszke o mnie, mam 28 lat, mieszkam w Irl od 6 lat. Wychowuje 4-letnia corcie.
Artyzm byl w moich zylach od dawna, ale jakos nigdy moje zycie nie szlo w tym kierunku, az do teraz gdy przez przypadek odkrylam jakim artystycznym zajeciem jest robienie paznokci. Zajmuje sie tym dopiero od 3miesiecy :skacze: jestem pelna zapalu i wiary :)
gratuluje wam dziewczyny tych przepieknych malutkich elementow sztuki, szczeka opada.:love:
NataliaDiamond
29-08-2011, 13:10
Witam!
Mam na imię Natalia. Mam 21 lat;). Studiuje Administracje zaocznie w Poznaniu. Od 3lat robie pazurki. Ukończyłam kurs żel, żel kolor, akryl kolor;) Posiadam certyfikaty firmy Diamond Nails. Wiem, że moje prace nie są idealne. Wychodzę z założenia, że człowiek uczy się całe życie.
Pozdrawiam Wszystkich Serdecznie :)^_^
butterfly 1
29-08-2011, 13:28
Witam wszystkie nowe dziewczyny :macham:
Witam wszystkie Kobietki :) od 2 lat zajmuje sie stylizacją paznokci. Pracuje na żelach Sun Flower :)
Mam nadzieje że tu sie jeszcze dużo naucze od Was :*
RedSunset
30-08-2011, 12:45
:*:*:*
Witam wszystkie nowe osóbki :kwiatek::kwiatek:
ekhem...
Witam dziewczyny, mam 20 lat i roczną córeczke, która nie zawsze pozawala mi na zabawe z pazurkami, co uwielbiam robić. Jak na raqzie tylko na żelu (tips,forma) ale powoli sie zastanawiam nad akrylem.
Posiedzialam tu chwile i poprostu BOMBA!!!!
Tu można się tyle dowiedzieć i nauczyć, ze sie w glowie nie miesci!
Pozdrawiam serdecznie! :*
Witam wszystkich serdecznie :) na początek przeproszę, że robię to tak późno.. :wstydek: ale lepiej późno, niż wcale :P
Nazywam się Karolina,mam 21 lat, paznokciami zajmuję się od 1,5 roku, w miarę możliwości staram się doszkalać.
Do tej pory chętnie korzystałam z Waszych porad, opinii itd. jednak sama się nigdy nie udzielałam, ale od teraz postanowiłam to zmienić :) także tyle o mnie, pozdrawiam!! ;)
Dzień Dobry Cześć i Czołem! ;]
Pazurki próbuję robić od 2010 roku i na razie nie idzie mi to zbyt dobrze;p
Najczęściej moją ofiarą jest moja mama lub ja sama choć zdarzyło mi się robić pazury koleżance...może niedługo wstawię fotkę 'koleżanki'
Pozdrowionka :):D
hej martoo :) wklejaj fotki :)
cocohanel
02-09-2011, 22:27
Witam wszystkich.Jestem mamą dwóch rozbrykanych dziewczynek.Stylizacją paznokci zajmuję się od dwóch lat.Głównie sobie;)
Witam ja tez mam 2 dziewczynki w jakim wieku sa Twoje ?
moje 2.5 i 3.5
Dopiero zaczynam swoje kroczki z paznokciami i ciezko cos przy tak malych rozrabiakach !!!Pozdrawiam serdecznie dziewczyny
Czesc dziewczyny, mam na imie Marta, stylizacja zajmuje sie w zasadzie od niedawna. Bardzo milo trafic na forum, na ktorym bardziej doswiadczone osoby potrafia bezinteresownie pomoc "raczkujacym" w tej dziedzinie. Skorzystalam do tej pory z wielu Waszych rad, i to na pewno nie koniec ;) pozdrawiam serdecznie ;)
Witam wszystkich nowych użytkowników, zapraszam do udzielania się i pokazywania swoich prac :)
cocohanel, cristal i kalaa witajcie :):):)
Witam wszystkie dziewczyny :) zachęcam do aktywnego udziału w życiu forum :) wklejajcie zdjęcia stylizacji i nie tylko :)
również doradzajcie i dzielcie się z nami swoimi doświadczeniami :)
karolinka0410
05-09-2011, 19:15
witam wszystkie babeczki jestem tutaj nowa i słabo się jeszcze orientuję gdzie co jest :/: chciałam dodać kilka zdjęć ale nie widzę nigdzie takiej opcji gdzie to jest? help :huh:
witamy :)
co do zdjęć to taką opcję masz, gdy piszesz odpowiedź na górze tam gdzie są odnośniki czcionka,rozmiar... i tam jest taki spinacz, jak na niego najedziesz, to wyświetli się napis "załączniki", klikasz, wgrywasz, dodajesz i już ;), można też dodać zdjęcie przez fotosik... Mam nadzieję, że jakoś to wytłumaczyłam ;) a tak poza tym, jeśli będziesz miała problemy, to na forum jest też opcja "szukaj" i tam,za pomocą tej opcji najprawdopodobniej znajdziesz odpowiedzi na nurtujące Cię pytania :)
rudzia1985
05-09-2011, 21:15
Karolinka0410 Witamy oraz zapraszam do tematu :)
http://forum.wzorki.info/uwagi-o-forum/162-jak-wgrywac-zdjecia-do-wiadomosci.html
karolinka0410
07-09-2011, 16:55
a dziękuję bardzo zaraz sprawdzę gdzie to jest :)
tarcia76
10-09-2011, 12:41
Dzień dobry z Belfastu,jestem Agnieszka i jestem :) tu pierwszy raz i mam nadzieje ze nie ostatni. Zajmuje sie stylizacja paznokci i mam nadzieje ze znajde tu wiele dobrych porad i pomoc. Awiec witajcie.^_^
Witamy ;) Też mamy nadzieję, że nieostatni raz tu jesteś ;)
Witajcie dziewczyny.
Jestem Dominika, paznokciami zamjuję się w sumie od niedawna. Od jakiegoś czasu odwiedzam i czytuję forum. Zazdroszczę Wam talentu, Wasze prace są piękne!, mam nadzieję, że i mnie kiedyś uda się dojsć do takiego poziomu. Forum to kopalnia wiedzy, sporo cennych rzeczy się dowiedziałam i nie zamierzam przestać :)
Pozdrawiam serdecznie :):macham:
Witam wszystkie drogie forumowiczki :kwiatek:
Nazywa się Anka, przedłużaniem paznokci interesuję się od bardzo dawna jednak dopiero 23 sierpnia ukończyłam kurs z metody żelowej (SPN) :D
Mam nadzieję, że zadomowię się u Was a tymczasem lecę czytać wątki i chłonąć wiedzę :P
:papa:
Witamy serdecznie:kwiatek::kwiatek::kwiatek:
barbara_kawka
13-09-2011, 12:09
Witam nowe duszyczki :*
moniczka690
13-09-2011, 21:14
Witam Forumki:macham: dlugo mnie tu nie bylo i pewnie zostalam juz zapomniana wiec postanowilam sie przywitac, moja przygode z pazurkami przerwala ciaza i wychowanie synka w tej chwili moja pociecha ma juz 8 msc i postanowilam wrocic do tego co lubie :)
Anquelme
14-09-2011, 09:52
Hej, nazywam się Żaneta mam 21 lat a paznokciami zaczełam interesować się od dość niedawna. Na forum trafiłam zupełnie przypadkowo ale już widzę, że predko się z nim nie pożegnam:)
kobietazpazurem
15-09-2011, 11:03
I ja witam bardzo serdecznie:)
Karolina Dacyszyn
19-09-2011, 10:26
Witajcie dziewczyny:) Bardzo się cieszę, że mogłam dołączyć do was:) mam nadzieję, że będę tu stałą bywalczynia i razem będziemy mogły uzupełniać wiedzę i tematy:)
Pozdrawiam was serdecznie:)
Karolina
paznokietek1000
19-09-2011, 11:05
witam wszystkie nowe członkinie
Witam :):):):):) wszystkie 'nowe' dziewczyny
aniołek005
20-09-2011, 20:37
Witam:)
Od jakiegoś czasu śledzę forum i pogłębiam swoja wiedzę, nie ukończyłam żadnego kursu stylizacji ani nie mam żadnego wykształcenia kosmetycznego ( mam nadzieję że mnie nie zlinczujecie :aty:). Do tej pory malowałam, ozdabiałam paznokcie sobie i rodzinie co sprawiało mi ogromna przyjemność wiec pomyslałam, ze pojdę o krok dalej i spróbuję przedłużania paznokci z zamiarem, którego noszę się juz dłuższy czas. Na chwilę obecną rozglądam się za zestawem startowym i narazie zdecydowałam się żele jednofazowe.
Cóż więcej o mnie, mam 22 lata, jestem z okolic Częstochowy, studiuję budownictwo a w wolne chwile chcę poświęcić na poszerzanie umiejętnosci w stylizacji paznokci.
Pozdrawiam
paulinach
22-09-2011, 21:33
Witam wszystkich! Jestem Paulina, mam 21 lat. Pochodzę z woj. Zachodniopomorskiego. Pazurkami zajmuję się ponad 4 lata, jest to moja wielka pasja i miłość :) Zajmuję się także przedłużaniem i zagęszczaniem rzęs metodą 1:1. Obecnie studiuję Kosmetologię.
DiamondShine
23-09-2011, 08:45
Czesc dziewczyny !! :) :kooffa: to forum Was wciągnie jak mnie ;)
lolcia261
23-09-2011, 13:20
Witam,
dopiero dołączyłam do forumowiczek :) mam na imię Karolina mam 29 lat, paznokcie to moje hobby i praca, zajmuję się nimi od 4 lat. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona. Forum jest świetne!!!:ok:
Cześć wszystkim^_^, jestem tu nowa i dopiero raczkuję na forum. Mam nadzieję że mnie cieplutko przyjmniecie i będziecie dla mnie wyrozumiali:P
Witam Bardzo gorąco wszystkie nowe Forumki, miło ze zechciałyście dołączyc do nas:):kwiatek: pozdrawiam cieplutko:)
cześc wszystkim forumkom ;-)
Mam na imię Magdalena
od 9 lat zajmuje się stylizacją paznokci
od 6 lat mam swój salon
głównie specjalizuję się w żelu i technice one stroke
pozdrawiam
karolaaa20
24-09-2011, 12:53
Witajcie!
Nazywam się Karolina i mieszkam w Krakowie. Dopiero zaczynam swoją przygodę z paznokciami , już wielu rzeczy się stąd dowiedziałam, jednak mam jeszcze kilka pytań , myślę, że wiele się mogę od Was nauczyć .
Pozdrawiam
rudzielec
24-09-2011, 13:17
magik, karola - witamy cieplutko, rozgosćcie sie, możecie liczyć na wszelką pomoc:kwiatek:
kochanaa
24-09-2011, 13:27
Witam nowe koleżanki ;)
xsunnyolciax
24-09-2011, 19:03
Witajcie kochane :kooffa:
ruda3000
25-09-2011, 14:36
Cześć dziewczyny
Witam Was wszystkie serdecznie. Bardzo się cieszę, że trafiłam na to forum :skacze:
witamy i zapraszamy :):kooffa:
:przytul: wszystkie nowe forumowiczki
bannanova
27-09-2011, 11:59
Witam Wszystkie Forumowiczki. Mam na imię Sonia, jestem z Jaworzna i mam 21 lat. W stylizacji stawiam dopiero pierwsze kroczki, ale mam nadzieję, że dzięki Waszej pomocy będzie lepiej ;)
Pozdrawiam
DiamondShine
27-09-2011, 14:43
czesc wszystkim nowym ;)