PDA

Zobacz pełną wersję : Nabłyszczacz brązowieje

mogg
01-09-2014, 10:10
Witam , dziewczyny nie wiem co się stało i dlaczego tak się stało ale nagle zaczął brązowieć mi nabłyszczacz :/ wcześniej absolutnie nic takiego nie miało miejsca a teraz nie mam pojęcia co się stało. Czy któraś z Was miała taką sytuację ??
Bo bokach są takie brązowe łatki wcześniej nic się nie działo i nic takiego nie występowało :// przez 2 miesiące absolutnie nic się złego nie działo a traz wygląda to strasznie nieestetycznie czy też tak miałyście może ? paznokcie które robiłam miesiąc temu -nabłyszczyłam i było jeszcze ok a od 2 tygodni nie wiem co się dzieje
Oto nabłyszczacz który posiadam :
Allepaznokcie quick finish srebrna buteleczka

zmijka
02-09-2014, 16:48
ja miałam tak kilka razy przy gelishu, niestety nie wiem co było przyczyną ;(

angelikapl
02-09-2014, 18:35
Ja miałam sytuację z jedną klientką i też się głowiłam ale okazało się, że używa balsamu brązującego do ciała i dobrze dłoni nie myła z jego resztek. Raz miałam też sytuację w której za długo nabłyszczacz przytrzymałam w lampie i zwyczajnie zżółkł.

mogg
04-09-2014, 09:09
Na moich paznokciach również zrobił się brązowy nalot z tym że nie używam w ogóle żadnych balsamów brązujących i nie mam pojęcia co z tym zrobić, zadzwonię do nich zapytam, ale pewnie nic nie poradzą. Trzymam standardowo minuty. U mnie to było tak że dosłownie z dnia na dzień nagle zaczął brązowieć i potem już brązowiał non stop.
Eh.. :/
Czy zmienić buteleczkę na nową? Chociaż to bez sensu bo jak znowu zacznie mi brązowieć to może czas zmienić nabłyszczacz, bardzo polecały go dizwczyny z tego forum :(

Bożena P
05-09-2014, 19:55
Jeśli brązowieje na paznokciach to być może wina solarium? słońca?
A jeśli w buteleczce - czy butelka na pewno nie miała styczności z promieniami słonecznymi?