PDA

Zobacz pe軟� wersj� : Nab造szczacz br您owieje

mogg
01-09-2014, 10:10
Witam , dziewczyny nie wiem co si� sta這 i dlaczego tak si� sta這 ale nagle zacz掖 br您owie� mi nab造szczacz :/ wcze郾iej absolutnie nic takiego nie mia這 miejsca a teraz nie mam poj璚ia co si� sta這. Czy kt鏎a� z Was mia豉 tak� sytuacj� ??
Bo bokach s� takie br您owe 豉tki wcze郾iej nic si� nie dzia這 i nic takiego nie wyst瘼owa這 :// przez 2 miesi帷e absolutnie nic si� z貫go nie dzia這 a traz wygl康a to strasznie nieestetycznie czy te� tak mia造軼ie mo瞠 ? paznokcie kt鏎e robi豉m miesi帷 temu -nab造szczy豉m i by這 jeszcze ok a od 2 tygodni nie wiem co si� dzieje
Oto nab造szczacz kt鏎y posiadam :
Allepaznokcie quick finish srebrna buteleczka

zmijka
02-09-2014, 16:48
ja mia豉m tak kilka razy przy gelishu, niestety nie wiem co by這 przyczyn� ;(

angelikapl
02-09-2014, 18:35
Ja mia豉m sytuacj� z jedn� klientk� i te� si� g這wi豉m ale okaza這 si�, 瞠 u篡wa balsamu br您uj帷ego do cia豉 i dobrze d這ni nie my豉 z jego resztek. Raz mia豉m te� sytuacj� w kt鏎ej za d逝go nab造szczacz przytrzyma豉m w lampie i zwyczajnie z鄴趾�.

mogg
04-09-2014, 09:09
Na moich paznokciach r闚nie� zrobi� si� br您owy nalot z tym 瞠 nie u篡wam w og鏊e 瘸dnych balsam闚 br您uj帷ych i nie mam poj璚ia co z tym zrobi�, zadzwoni� do nich zapytam, ale pewnie nic nie poradz�. Trzymam standardowo minuty. U mnie to by這 tak 瞠 dos這wnie z dnia na dzie� nagle zacz掖 br您owie� i potem ju� br您owia� non stop.
Eh.. :/
Czy zmieni� buteleczk� na now�? Chocia� to bez sensu bo jak znowu zacznie mi br您owie� to mo瞠 czas zmieni� nab造szczacz, bardzo poleca造 go dizwczyny z tego forum :(

Bo瞠na P
05-09-2014, 19:55
Je郵i br您owieje na paznokciach to by� mo瞠 wina solarium? s這鎍a?
A je郵i w buteleczce - czy butelka na pewno nie mia豉 styczno軼i z promieniami s這necznymi?