Zobacz pełną wersję : Ginekolog w Łodzi
Hej, znacie jakiegoś dobrego ginekologa we Wrocławiu, ktory będzie dobry na pierwsza wizytę?
Hej, znacie jakiegoś dobrego ginekologa we Wrocławiu, ktory będzie dobry na pierwsza wizytę?
Polecam zapisanie się na wizytę do pani doktor Moniki Głuchowskiej, która przyjmuje w Salve Medica w poniedziałki ( chodzę do niej od dobrych kilku lat)
salvemedica.pl/lekarze-specjalisci-specjalisci/ginekolog (https://salvemedica.pl/lekarze-specjalisci-specjalisci/ginekolog)
Pani doktor wykazuje się prawdziwym profesjonalizmem. Bardzo miły kontakt, zainteresowanie pacjentem. Na wizycie poświęca naprawdę dużo czasu jednej osobie i nie zbywa z każdym problemem można się do nie zwrócić. Naprawdę super lekarz.
Poza tym jest bardzo delikatna, tak wiec idealnie nadaje się moim zdaniem na pierwszą wizytę.
Znam tą ginekolog, zna się też na hormonalnej antykoncepcji i doskonale nadaje się na pierwszą wizytę. Poszłam do niej pod skuteczną antykoncepcję i tabletki vines idealnie mi dobrała, czuję się teraz nawet lepiej niż wcześniej, zanim zaczełam je stosować