Zobacz pełną wersję : [Konkurs]Grzeszne Szpony NieGrzecznej Dziewczyny
dziewczyny nie przesadzajcie, macie za******e talenty na pewno wymyślicie coś za******ego! wierze w was i ja też nie moge się doczekać az zobacze wasze cudeńka!:)
Chyba muszę zacząć się udzielać, skoro jest taki super temat konkursu:))
Paulistka
12-10-2009, 10:56
Właśnie wysłałam pracke :D Już się nie mogę doczekać 20stego :skacze:
ja chyba nie zdaze zrobic :(
gosci mam na glowie od kilku dni i jeszcze do srody zostaja a w piatek jedziemy do polski na tydzien, moze mi sie uda w czwartek cos wykombinowac
Rudi ja z tego powodu plakac nie bede bo jestes swietna a my mamy wieksze szanse, a jak zrobisz to napewno masz podium hehe buziaki:)
hej
bardzo mnie ciesza info o takich konkursach szkoda jedynie tych 30 postow ale mam nadzieje ze kiedys uda mi sie wyslac prace na konkurs pozdrawiam
paznokietek1000
12-10-2009, 14:56
ale nie trudno zdobyć 30 postów, wystarczy poświęcić kilka dni poczytać, popisać i już
A ja w sobote siedzialam uzylam kleju one day i wszystko bylo cacy dopuki nie zaczelam pilowac,potem zamiast pazurkow dla niegrzecznej dziewczyny zrobilam wzor na Boze narodzenie:):)hihi pozniej robilam kolejne i znowu podczas pilowania zaczely odlatywac,wzor juz lepsiejszy ale sie wscieklam i nieskoczylam bo odlecialy:)Najgorsze ze zawsze mam pomysly jak niema konkursu a jak juz jest to mam czarna dziure...niewiem jak to zrobic ale mam nadzieje ze cos wymysle do 20stego.Ale jak sobie poradzic z tym klejem zeby nie odlatywaly dopiero jak skoncze:(?
minimouse
12-10-2009, 22:08
a ja mam pytanko czy mozna dodawać ramki do zdjęć i jakieś np. brushe ??
Prace nie mogą być obrobione ani podpisane.
minimouse
12-10-2009, 22:18
gapa za mnie :)
A ja w sobote siedzialam uzylam kleju one day i wszystko bylo cacy dopuki nie zaczelam pilowac,potem zamiast pazurkow dla niegrzecznej dziewczyny zrobilam wzor na Boze narodzenie:):)hihi pozniej robilam kolejne i znowu podczas pilowania zaczely odlatywac,wzor juz lepsiejszy ale sie wscieklam i nieskoczylam bo odlecialy:)Najgorsze ze zawsze mam pomysly jak niema konkursu a jak juz jest to mam czarna dziure...niewiem jak to zrobic ale mam nadzieje ze cos wymysle do 20stego.Ale jak sobie poradzic z tym klejem zeby nie odlatywaly dopiero jak skoncze:(?
zmień klej, albo piłuj delikatnie. inego pomysłu nie mam:(
nieszkam78
13-10-2009, 00:29
ja wysłałam jużmoje "psełdo-dzieło" :D martwi mnie tylko, że 17 jedziemy do Hiszpanii na 10 dni i nie mam tam neta ;( to się dowiem kto wygrał ostatnia!!!!;(;(;(
Joraz bliżej terminu coraz większe emocje czujecie to ?
Jade kochanie wykombinujemy coś :*
milenka_olsztyn
13-10-2009, 07:13
właśnie też słyszałam o tym kleju że już jak sie piłuje paznokcie to one się zapowietrzają i odpadają... ale co na to poradzić nie mam pojęcia....
Ewelina83
13-10-2009, 10:09
A moze sprobuj z lakierem do paznokci....ja robilam na lakierze i trzymaja sie juz drugi dzien:D a wymeczylam ich ze szok:D
no dziewczyny został już tylko tydzień brać się do roboty :D do tej pory wpłynęło 11 prac ^_^
ja wysłałam jużmoje "psełdo-dzieło" :D martwi mnie tylko, że 17 jedziemy do Hiszpanii na 10 dni i nie mam tam neta ;( to się dowiem kto wygrał ostatnia!!!!;(;(;(
ja juz sobie wyobrażam jak to Twoje "psełdo-dzieło" wygląda:) jak tak jak ostatnie szpice to nie mam pytań :P pewnie beda piękne:)
20 konczy sie konkurs, potem jeszcze jakis czas na glosowanie wiec sie nie martw:) duzo Cie nie ominie:*
Chocolata
13-10-2009, 16:56
A mi sie paczka z akrylami spóźnia ;(
szpila59
13-10-2009, 17:05
DOBRA DZIEWUCHY ROBIE CHYBA TE SZPICE :skacze::skacze::skacze::skacze::skacze: ALE nie mam pomysłuu... ;( Może ktos pomoże coś podsunie jakiś pomysł hmm?? :wstydek::wstydek::wstydek:
DOBRA DZIEWUCHY ROBIE CHYBA TE SZPICE :skacze::skacze::skacze::skacze::skacze: ALE nie mam pomysłuu... ;( Może ktos pomoże coś podsunie jakiś pomysł hmm?? :wstydek::wstydek::wstydek:
chetnie wzielabym tez udzial ale pusto w glowie;(
milenka_olsztyn
13-10-2009, 18:51
może poszukajcie pomysłów na rosyjskim form...
a ja zrobilam...foty trzasnelam...zgrlam na kompa...z aparatu wykasowalam...pazury spilowalam...a.tu????
komp padl i zdjecia przepadly;(
mam nadzieje ze maz odzyska foty do 20stego..;( bo4hposzly na marne;(
a na drugie misz-masz nie mam czasu ani juz ochoty :[
ivonna70
14-10-2009, 07:19
No to ładnie Ci się narobiło, współczuję:przytul:
Moja modelka przychodzi w piątek, mam nadzieję, że wyjdzie mi to co zaplanowałam:D
W ogole lipka:(
zdjecia malej przepadly wszystkie (czyli pierwsze 4 miesiace)...
po odzyskaniu wstepnym--- nie wszystkie foty malej...
a pazurki??
2x fota profilu... z gory mfoty brak :[ :[ :[ :[
zla jestem :(
no pech straszny :przytul:
DymciA tu maswz link do programu do odzyskiwania zdjęć http://download.jufsoft.com/download/badcopy3.exe
miminka straciła zdjęcia, podałam jej ten link i u niej zadziałał odzyskała:)
natalia268
14-10-2009, 11:13
Dymciu.. oby się udało odzyskać :(
paznokietek1000
14-10-2009, 12:03
oj to z tymi fotami nie za ciekawie, współczuję
Ja już zrobiłam pazurki, ale nie wiem czy wysyłać, bo pewnie i tak nie mam z Wami szans :(
paznokietek1000
14-10-2009, 13:36
każdy tak czuje, liczy się zabawa, a nie wygrana, wygrana to tylko wisienka na torcie, a tort to cała zabawa
W sumie racja, ale może jeszcze poczekam i wymyślę coś lepszego.. heh nie ma to jak na ostatnią chwilę :P
paznokietek1000
14-10-2009, 13:45
onoc takie sa najlepsze, ale nie wiem ile w tym prawdy, bo ja czy zrobię na początku, wśrodku czy na ostatnią chwile to nigdy nie mam szczęścia w wygranych, zatem tzrymam kciuki za was wszystkie niech wygra najlepsza
woszczur....
u nas problem w tym ze system plików sie znienil na RAF ..czy jakos tak... i nie da sie ich pootwierac ani nic...
a jak dalam wlasnie odzyskiwanie programem to nie wszystko odzyskalo.... i fot pazurków tez nie ;(
tylko dwie z profila :[
a czy te zdjecia musza byc akurat w takich ujeciach jak sa pokazane czy innych bo mam problem z paluchami zeby je tak ulozyc HIHIHI
mogą być w innych, krzywa c ma być widoczna na minimum dwóch palcach
Dzieki bardzo bo juz myslalam ze musza byc takie jak wyzej:)
wszystko będzie dobrze, nie martw się!:)
Paulistka
15-10-2009, 10:28
W sumie racja, ale może jeszcze poczekam i wymyślę coś lepszego.. heh nie ma to jak na ostatnią chwilę :P
Rób, rób kobieto...pamiętaj że zawsze to jakiś dyplomik za uczestnictwo do kolekcji idzie jakby co ;p Każda z nas nie czuje się na "siłach". Na pewno wymyślisz coś grzesznego :D
aaaaaaaaaa... nie odzyskam fot do 20stego...
:(
przerobilam te pazurki co mam...
krotkie szpice.... heh
byleby wziasc udzial :D
hehe
Chocolata
15-10-2009, 16:20
A ja się wczoraj dowiedzialam ze na zamowiony kolor akrylu nie mam szans ;( Ciekawe czy pozostale dojdą do jutra bo planowalam przysiąść choćby do nocy i podziergać:(
a ja sie wczoraj wieczorem usiadlam i cos tam wykombinowalam, tylko troche nieciekawe fotki mam-chcialam poczekac do dzis rana zeby ladnie przy swietle dziennym sesje zrobic ale z tymi pazurami to nawet chleba dzemem nie potrafilam posmarowac wiec szybko cyknelam foty i posciagalam
nie przyznawaj się że było aż tak niewygodnie bo to mają być użytkowe..:) ja wieczorem zrobię próbkę, a całe wychodzi mi że 17-go. nie będę mieć jeszcze pędzelka do kwiatków:( sam pomysł też mnie na razie nie satysfakcjonuje w 100% ale w trakcie robienia pewnie coś pokombinuję:)
one sa uzytkowe tylko nie dla mnie-jestem przyzwyczajona do swoich super krotkich i nie moglam sobie dac rady z takimi szponami :)
ja w trakcie pracy tez zmienilam troche koncepcje-ta pierwotna by mi za duzo czasu zabrala
a tak przy okazji to super pomysl z tym lakierem do paznokci bo sciaganie zajelo mi chwile
no i ja już wysłałam prace.;P he he zobaczymy co z tego wyjdzie:P pierwsze szpice w koncu:)
kurcze a u mnie ten lakier w ogóle nie działa, ostatnio robiłam ćwiczeniówki na sobie, nic nawet nie matowiłam, zero primera itp, nic nic. i taka przyczepność że szok..
Chocolata
15-10-2009, 19:50
Nie strasz bo chce go kupić:o i nie mogę w takich do pracy iść:D
a ja nie mówie o one day glue, tylko olakierze + oliwce i wtedy ponoć łatwiej zdjąć. także się nie skumałam o co chodzi, już nie strasze:)
wlasnie fotki wyslalam :)mam nadzieje ze doszly
co do tego lakieru to ja uzyla zwykly pierwszy lepszy bezbarwny i sie bardzo dobrze trzymalo przy pracy-potem zeby sciagnac podpilowalam przy skorkach zeby sie zapowietrzylo i oderwalam bez problemu
ja jutro wyjezdzam do pl wiec zycze powodzenia w konkursie!!
Dziewczynki czytajcie dokładnie regulamin. Profil jednej ręki znaczy jednej (1) nie dwóch (2) ;) :) ^_^
ooo jaka fota KAMIS!!
jaki Ty przystooooOOoooojny :love:
wracajac do tematu: zaraz wysylam foty ;)
paznokietek1000
16-10-2009, 14:45
oj tak, szefunio w końcu pokazał swoje oblicze.... i jest na czym oko zawiesić
Dymciq jestem w szoku :o :D doszły fotki :]
ps. proszę mi tu na temat konkursu prawić a nie o moim nowym awatarze : P
paznokietek1000
16-10-2009, 14:50
a tak wracają c do tematu to kurcze już nie mogę się doczekać żeby zobaczyć wasze prace konkursowe, bo z tego co widać to konkurencja będzie ogromna.... ale fajnie super zabawa, gdy do końca nie wiadomo kto wygra
no to i ja wysyłam w koncu... tylko zdecydować się nie umie bo mam 2 prace..
KAMISQ..nawet mnie nie denerwuj...to wersja.... krotsza i brzydsza :( wczesniejsza przepadla ;(:(:(:(
(dalej jestem zla:P)
ale jak juz pisalam ze wezme udzial to nie chcialam robic świnki :)
hehe
~~~~~~
...sie nie moge doczekac se seee :D
no..konca oczywiscie tego oczekiwania :P
ivonna70
17-10-2009, 10:39
Wreszcie się zdecydowałam na ujęcie i wysłałam. Wcześniej czytałam, że dziewczyny porobiły tyle zdjęć, że nie wiedzą, które wysłać. Pomyślałam sobie, że to przesada, a sama dokładnie to samo zrobiłam hi hi hi:P. Było kilka aranżacji i wiele ujęć. I jak zwykle po skończeniu stwierdzam, że mi się nie podobają:/:. Ale trudno, już poszły.
Nie mogę się doczekać Waszych prac, bo wiem, że będą piękne:)
paznokietek1000
17-10-2009, 10:58
a to chyba każda z nas to ma, jest jakiś pomysł na zdobienie aranżacje, pazurki gotowe oglądamy fotki, i załamka, to nam się nie podoba, tamto nam się nie podoba zawsze coś nie tak... bynajmniej ja tak zawsze mam
farbstift
17-10-2009, 11:07
ja też tak mam:D w końcu wysłałam pierwsze lepsze, bo bym się nie zdecydowała:D
paznokietek1000
17-10-2009, 11:17
zgadza się ja robię zawsze selekcje, gdzie był kolor ładniejszy i wyraźniejsze, i tez pierwsze z brzegu przez losowanie zawsze wysyłam, bo kurde nigdy się zdecydować nie mogę, bo żadne mi się nie podobają
ivonna70
17-10-2009, 11:21
Ale ja naprawdę miałam dylemat, bo mój mąż wpadł w trans i zrobił mi 50 zdjęć. I bądź tu mądra, które wybrać hi hi hi.
paznokietek1000
17-10-2009, 11:30
oj to masz szalonego męża, mój nawet nie chce się podjąć robienia fotek, bo jak to on mówi jest ślepy i nie wie jak je zrobić
Kaaaaaaaaamis.... jakiś Ty wystrojony!!
Kaaaaaaaaamis.... jakiś Ty wystrojony!!
trzymajmy sie tematu..
Chocolata
17-10-2009, 12:58
Amen.. wysłałam :yess:
Ale ja naprawdę miałam dylemat, bo mój mąż wpadł w trans i zrobił mi 50 zdjęć. I bądź tu mądra, które wybrać hi hi hi.
Będziesz miała sobie czym ścianę wytapetować, he, he.
No to praca wysłana... Tylko jakoś nie jestem zadowolona bo na zdjęciach nie widać tak ładnie kolorów jak w rzeczywistości:/:
Anna Kosińska
17-10-2009, 16:23
Widze ze dziewczyny szaleja na pewno beda piekne..najwazniejsza to dobra motywacja i wasze pozytywne myslenie..kazda wasza praca wykonana waszymi paluszkami jest dzielem i tego sie trzymajcie...bedzie co ogladac i oczoplasu chyba dostane..hehe..
moja praca też wysłana... tak mnie dzis mąz wkurzył, że postanowiłam sie zrelaksowac i jakies takieś wyszło dziwadło... zobaczymy co z tego wyjdzie:)
ivonna70
17-10-2009, 19:59
moja praca też wysłana... tak mnie dzis mąz wkurzył, że postanowiłam sie zrelaksowac i jakies takieś wyszło dziwadło... zobaczymy co z tego wyjdzie:)
No to mogą być naprawdę pazurki niegrzecznej dziewczynki:skacze:
boze ja juz sie nie moge doczekac zeby zobaczyc wasze prace i wynikow:P:))))
Nie dostałam żadnego potwierdzenia wysłania zdjęć:( nie doszły?
jeszcze tylko kilka dni doczekac sie prac nie moge...:) ja niestety nie mamkiedy zrobic...chyba ze zarwe kolejna nocke...:D.... ale i tak pokibicuje innym :D:D:
a ja tam obojetna jestem bo jak zwykle nie zadowolona ze swojej pracy ... ale co tam ;P
paznokietek1000
18-10-2009, 16:04
teraz już występuje to szmeranie w brzuchu i ciekawość, kto jakie pazurki zrobił
ja robię na sztuczniakach i się zdecydowac nie mogę, wg mojej oceny każdemu czegoś brakuje... kombinuję dalej...
Kurcze chyba dziś wyśle swoją racę, chociaż nie jestem z niej zadowolona...
zamiast się uczyć na test z anatomii .......:nie_powiem:........to zajęłam się pazurkami :P wyskrobałam pierwsze w życiu szpice robione na łapce!!!! ciężko:spiacy:
ile fotek można wysłać??? można wysłać więcej niż dwie???
dziewczyny do roboty!!! mało czasu zostało!!!! powodzenia!!!!:)
no ja już w końcu się ogarnęłam, zostały mi 2 wzorki do wyboru to już jutro pójdzie z górki:)
6. Każdy uczestnik może przesłać JEDNĄ pracę. Koniecznie w 2 ujęciach.
wiec raczej nie można więcej :)
:wow: ciężko będzie wybrać dwie fotki....ehh:)
stwierdziłam że jednak mam 3 typy do wyboru.. o ile jutro nie wstane i w ogóle nie zmienię koncepcji:):) dobrze że chociaż aranżację zdjęcia już wymyśliłam:):)
Agnieszka Praska
19-10-2009, 08:18
ja juz koncepcje mam, wszystko do jej wykonania zakupilam w sobote i nawet modelke juz mam:P jutro sie biore za robote:skacze:
do pracy dziewczyny zostal 1 dzien...:D plus dzisiaj :D:D.... juz sie doczekac nie moge i zaczynam sie stresowac mimo ze udzialu nie biore haha
Ja wysłałam wczoraj pracę, prosze o potwierdzenie :) I powodzenia dziewczyny w dzierganiu :D :skacze:
Ja dzisiaj wyslalam swoje ale zapomnialam dopisac adres chociarz i tak napewno nie bedzie potrzebny:)
Nie dostałam żadnego potwierdzenia wysłania zdjęć:( nie doszły?
doszły ale początkowo wylądowały w spamie, dlatego nie wróciło potwierdzenie
jak ktoś jeszcze nie przesłał fotki to zapraszam, im więcej prac tym lepiej ^_^
juz sie nie moge doczekac az zobacze wasze prace dziewuchy!:)
no ja chyba po południu się z kramem rozłożę, już się nie mogę doczekać waszych dzieł:):):)
WALENTYNA
19-10-2009, 15:01
Szkoda że tak krótko jestem na tym forum :( bo temacik bardzo ciekawy :) ...
Mam nadzieję że w kolejnym wezmę udział :D
a ja się załamałam, bo mam zdjęcia tylko 2 rąk na raz... :(
to zamaluj jedna reke haha albo wytnij :D
edusia777
19-10-2009, 17:06
no to i ja wyslalam-a co!! he he:D
a ja się załamałam, bo mam zdjęcia tylko 2 rąk na raz... :(
No ja miałam podobnie tyle sie nameczyłam z fotkami a okazało sie ze tylko 1 reka ,jedno szczescie ze miałam zrobiona fotke jednej dłoni, coprawda tak byle jak bo nie skupiałam sie na tej jednej tylko na rekach obydwu a modelka juz sciagła pazurki;(;(
---------- Dodano o godzinie 17:21 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 17:20 ----------
No ale wysłałam ,zapewne marniutkie szanse ale liczy sie motywacja do pracy
Bożena P
19-10-2009, 18:02
a ja nie wezmę udziału :( nie wyrobię się z czasem :( przez plusligę nawet nie mam czasu by na forum troszkę posiedzieć :( ale za to z miłą chęcią pooglądam wasze prace :)
Dziewczyny... wysłałam:) Zrobienie zdjęcia i wybór są trudniejsze niż samo zrobienie pazurów! Powodzenia życzę!^_^
milenka_olsztyn
19-10-2009, 18:49
aa już się nie mogę doczekać:):)
ile jest prac??
Agusia_pa2
19-10-2009, 19:21
Coś mi się zdaje, że bedzie ze 30 heh
na frencza było 30 kilka, a nie wiem czy teraz nie więcej:)
To widze, że spora rywalizacja się szykuje :D
ja jutro wracam o 20 do domu i biore sie za pazurki mam nadzieje, ze zdążę do 24 :(:P
To fakt rywalizacja będzie spora a do tego jak ciężko będzie wybrać prace na którą będzie trzeba zagłosować :P
oj chyba będzie mniej niż na frencha ;) ale mam nadzieję że się mylę :)
moglibyście pozwolić na glosowanie na 2-3 prace:)
3 miejsca będziecie wybierać tak jak było przy pierwszym konkursie. "Modne Paznokcie"
Zuzanna Rzeszewska
20-10-2009, 01:07
No to nadsyłanie prac mamy zakończone :D
Teraz tylko pozostaje głosować :D
Od kiedy można szefie?
Zuzia rozczaruję cię ;) prace można przysyłać do godziny 24 :}
Ohh już nie mogę się doczekać jak zobaczę Wasze cudeńa :skacze:
Kamis to moje prace będą przyjęte czy musze dzisiaj na szybko robić ?
niestety nie udalo mi sie nic wymyslec-moze nastepnym razem,ale z niecierpliwoscia czekam na wasze prace
a ja chyba na ręce męskiej będę robić :D haha nie będą takie fajne jak miałam, ale cóż nie pomyślałam ze MUSI być jedna reka
Agnieszka Praska
20-10-2009, 15:14
wyslalam:D
ja się załamałam, mój kochany wziął ze sobą przez pomyłkę główną część aranżacji zdjęcia i przed 24 nie wróci z pracy.. nie wiem cy do niego nie pojechać...
sylwia-p_86
20-10-2009, 16:19
ja wlaśnie skończyłam robilam 5h, a po 18 jeszcze je dokoncze i wysle ;] osobiscie jestem z nich dumna bo sie wspielam na szczyt swoich mozliwosci:skacze:
Chocolata
20-10-2009, 16:28
Kiedy będzie je można zobaczyć na forum i zagłosować??
białaaaa
20-10-2009, 16:36
Jak można jeszcze dziś wysyłać to ja się biorę za robienie:D
Agusia_pa2
20-10-2009, 16:46
Można do 24 ;)
a będziecie wystawiać 2 fotki czy po 1?
sylwia-p_86
20-10-2009, 19:34
Po zrobieniu zdjęć przestałam byc dumna ale krytyczna wobec siebie i nie widze sensu wstawienia ich na konkurs juz ;/
Biaaaała mozna do 24.00 przesyłać ;]
Agusia_pa2
20-10-2009, 19:38
Po zrobieniu zdjęć przestałam byc dumna ale krytyczna wobec siebie i nie widze sensu wstawienia ich na konkurs juz ;/
Biaaaała mozna do 24.00 przesyłać ;]
Ty mnie nie denerwuj kobieto tylko wysyłaj bo jak przyjade do Ciebie i dupe złoje to bedziesz płakać!!!! :aty::aty::aty:
białaaaa
20-10-2009, 19:55
no to fotki wysłane :D
kochana ja tez po zrobieniu fotek bylam nie zadowolona... na pewno nie jest zle wiec wysylaj zdjecia bo jak nie to ja sie tam do Ciebie z Agusia przejade i bedzie :aty: :aty: :aty:
centerbeauty
20-10-2009, 20:01
cholewka ja myslslam ze to do piatku ;(;(;(;(;(a mialam taka zajebiaszcza koncepcje ;(;(;(
białaaaa
20-10-2009, 20:32
Ja też jestem nie zadowolona no ale cóż już po fakcie
daruniunia
20-10-2009, 20:36
Kiedy będzie je można zobaczyć na forum i zagłosować??
12. Prace konkursowe zostaną wystawione w ciągu 48 godzin.
a będziecie wystawiać 2 fotki czy po 1?
6. Każdy uczestnik może przesłać JEDNĄ pracę. Koniecznie w 2 ujęciach (zdjęcia w rozdzielczości minimum 800x600px)
przyłączam sie, dluzej robilam zdjecia niz paznokcie.. tez mi sie nie podobaja ale czekam z wyslaniem moze moj kochany wczesniej wroci i zrobie nowe fotki
farbstift
20-10-2009, 21:51
heh ja też fotki pstrykałam w nieskończoność :D nie wyszły pazurki takie jakie miały być, ale dziewczynki- raz się żyje!!
ja juz wysylam, niestety, bo myślałam że może mi się uda z tą aranżacją co chciałam a tak to taka lipa. właśnie mi się ladują w pocztę
poszło.. mam nadzieje ze doszlo
dostalam potwierdzenie:)
ale żeście mi skrzynke zawaliły :P oszalały na samą końcówkę ;D
barbara_kawka
20-10-2009, 22:44
hehe oszalaly ale pozytywnie :P sie masz cieszyc ze tyle prac kamisku :)
ivonna70
20-10-2009, 22:47
No patrzcie, a ja myślałam, że tylko kobietom ciężko dogodzić.
PAZURKOMANIA
20-10-2009, 22:48
ja tez wysłalam,az wstyd:wstydek: mam potwierdzenie:)...masakra
hihi:D:D już wysłane... ciężko było:blink::blink:
już się nie mogę doczekać naszych prac:skacze::skacze::skacze::skacze:
Kamis doszły w koncu moje zdjecia? bo nie dostałam potwierdzenia.
Zuzanna Rzeszewska
21-10-2009, 01:17
Kurcze a ja już 19 o dwudziestej czwartej czatowałam żeby zobaczyć prace...
I teraz też czekam i czekam, a tu po 48 godzinach.
Ależ niecierpliwa jestem :D:D:D
ale naprawdę się nie mogę doczekać.
I nawet się nie wstydzę bo wiem, że dziewczyny po rajtuzach nie pojadą tylko jak coś wytłumaczą co jest źle i nie będzie:aty::aty::aty:
a widziałyście tą emotkę?
:zbanowac:
jak ją widzę to się nie mogę przestać śmiać...
hah skąd tyś ją Kamis wytrzasnął...
jestem pozytywnie zaskoczony ilością nadesłanych prac :)
a mówiłam że będzie dużo:)
farbstift
21-10-2009, 05:57
już się nie mogę doczekać:skacze::skacze::skacze:
milenka_olsztyn
21-10-2009, 07:34
no to teraz Kamis bedzie miał roboty żeby powstawiać to wszystko :D
Jeeee super ze jest tak duzo prac....teraz czekamy (nie)cierpliwie na ich wystawienie...:):skacze:
Paulistka
21-10-2009, 08:47
Jejuuuuu :skacze: nie moge sie doczekac :lol:
Kurcze a ja myślałam,że jak rano wstanę,że już będą a tu nic ;( Ale czekam!!
Agusia_pa2
21-10-2009, 09:29
Dziewczyny Kamiś ma do wystawienia duuuzo prac i ma na to 48 godzin wiec nie piszcie nie potrzebnie hehe
doczekacie sie w koncu ;P ja tak lajtowo jak dla mnie moga byc wystawione nawet za tydzien ;P
doczekacie sie w koncu ;P ja tak lajtowo jak dla mnie moga byc wystawione nawet za tydzien ;P
w sumie dla mnie też bo chyba se tylko wstydu narobie:(
ivonna70
21-10-2009, 10:20
Srali muchi będzie wiosna...
Dziewczyny, bo wezmę przez kolano i pupy stłukę:aty::aty::aty:. Jestem pewna, że piękne prace zrobiłyście. Widzę jak się niesamowicie rozwijacie odkąd istnieje forum. Więc bez mazania się tu proszę.
ja wlasnie tak do tego podchodze bo wyslalam po prostu moja porazke zyciowa...ale to co :P
tak tak...kazda narzeka mowi ze to najgorsza praca jaka wykonala w swojej pazurkowej karierze...a jak zobaczymy fotki to zawalu dostaniemy...takie cudenka beda....wiec bez marudzenia bo przeloze przez kolano :D
mala_czarna88
21-10-2009, 11:07
no ja juz nie moge sie doczekac prac a Ty Kamis zamiast sie cieszyc z popularnosci forum to narzeka ;] hi hi
dziewczyny ale marudzicie jesteście zdolne stylistki więc prace na pewno są rewelacyjne:D
ja też się pokusiłam o wysłanie ale z efektu końcowego jestem nie zadowolona :/:
mala_czarna88
21-10-2009, 11:25
na pewno bedzie co oladac!!!! Iczym oczka nacieszy a nie tutaj takie marudzenie!!! Wiara w siebie to podstawa
ja z pazurkow jestem zadowolona, bo nawet fajnie wszyly:) gorzej ze zdjec, bo musialam robic na szybko i wybierac pierwsze lepsze... ale najwazniejsze ze zdazylam:)
jestem pozytywnie zaskoczony ilością nadesłanych prac :) ja też. no jesteście nie zawodne.
Kurcze a ja myślałam,że jak rano wstanę,że już będą a tu nic ;( Ale czekam!!
dziewczynki w regulaminie jest podane że prace zostaną pokazane w ciągu 48 h. wpłynęło sporo prac, a poza tym nie które trzeba pomniejszyć bo są za duże. życzę cierpliwości. bo trochę to potrwa. :skacze::skacze::skacze:
ja z pazurkow jestem zadowolona, bo nawet fajnie wszyly:) gorzej ze zdjec, bo musialam robic na szybko i wybierac pierwsze lepsze... ale najwazniejsze ze zdazylam:)
ja tak samo:) zdjęcia bida z nędzą:) a mój kochany wrócił o 4 rano, więc dobrze że zrobiłam i wysłałam:)
i dzięki za maila:)
myślę że jak zobaczę wasze to mi szczęka opadnie i podpatrzę jakiś pomysł na swoje (jeżeli chodzi o ekstrawagancję jestem swoją najlepszą klientką - zawsze się dam na wszystko namówić:):) )
No Ziziu i Kamisku w takim razie czekamy te straszliwe 48 h :D
paznokietek1000
21-10-2009, 12:24
pewnie ze poczekamy, właściwie to nie mamy wyjścia
Dziewczyny dobrze że nie jesteście w pełni zadowolone z prac, bo to powoduje, że chcecie się rozwijać dalej. Z drugiej strony taka samoocena niska, to nic dobrego. Trzeba wierzyć, że będzie dobrze i że jest to super okazja do treningu:)
Zuzanna Rzeszewska
21-10-2009, 17:57
kurcze ja się nie mogę doczekać...
Poziom na pewno bardzo wysoki, a dziewczyny tak tylko marudzą bo nie chcą się wywyższać :D
barbara_kawka
21-10-2009, 18:40
nie moge sie doczekac prac łiiii :)
białaaaa
21-10-2009, 21:11
;(kurcze ale jestem nie cierpliwa;(
barbara_kawka
21-10-2009, 21:17
chyba nietylko ty ;) my wszystkie ;) kamisku kiedy wystawisz prace ?? ;>
mnie też już skręca z ciekawości :slina: :slina: :slina: nie mogę się doczekać fotek :minka: :minka: :minka:
KamisQ kiedy prace wystawisz? już mnie zżera z ciekawości :D
hehe to co bedzie się działo przy wynikach...:):)
milenka_olsztyn
21-10-2009, 21:46
tez się nie mogę doczekać:) a Kamis wsiąkł :)
Agusia_pa2
21-10-2009, 21:47
Wsiąkł na pewno przy przygotowaniu prac hehe tyle ich narobilyście :P
Zuzanna Rzeszewska
21-10-2009, 22:13
Ja już mam stan podgorączkowy od tego czekania :)
Agusia_pa2
21-10-2009, 22:56
Jeszcze troszkę poczekacie ;) Ale jak warto...
nie moge sie tez doczekac, juz chcialam sie pytac czemu termin wystawienia prac nie jest wiazacy dla szefostwa ale mi sie daty pomylily ... heheh :)
milenka_olsztyn
22-10-2009, 07:34
mzślałam że już będą... ;/;(
dziewczyny 48 h. wcześniej nie będzie.dziś wieczorkiem na pewno będą.:skacze::skacze::skacze:
tez umieram z ciekawosci poziom zapewne bedzie wysoki
barbara_kawka
22-10-2009, 09:18
;( myslalam ze sie obudze i zobacze juz przepiekne prace :( ale warto poczekac jeszcze do wieczorka :) a moze kamisek sie szybciej uwinie ;) kto wie :D
;( myslalam ze sie obudze i zobacze juz przepiekne prace :( ale warto poczekac jeszcze do wieczorka :) a moze kamisek sie szybciej uwinie ;) kto wie :D basiu kamisa nie ma. pojechał w podróż poślubną.:skacze::skacze::skacze: na pewno będą dzisiaj wyniki.
barbara_kawka
22-10-2009, 09:35
ło no widzisz :skacze: :skacze: nawet nie wiedzialam :) pewnie gdzie do cieplych krajow ? hihi wynikow to raczej ziziu nie bedzie tylko prace wystawione :P:P:P
dokładnie pomyłka mała. chodziło mi o prace.:skacze::skacze::skacze:
paznokietek1000
22-10-2009, 10:30
nio to czekamy cierpliwie dalej do wieczora
:D... napiecie rosnie i rosnie:D...do wieczora nie daleko;)
WALENTYNA
22-10-2009, 15:31
Jestem ciekawa Waszych prac :D
Agnieszka Praska
22-10-2009, 15:32
Jestem ciekawa Waszych prac :D
Ja tez:P:D
paznokietek1000
22-10-2009, 16:48
a kto nie jest
ja nie jestem:P:P bo ja jestem mega ogromniascie ciekawa prac :skacze:
paznokietek1000
22-10-2009, 17:16
a to faktycznie już inna sprawa, ale będzie w czym wybierać, siuper...
milenka_olsztyn
22-10-2009, 17:55
i kiedy te prace??
karolinka_zuzia1989
22-10-2009, 17:57
oj juz nie moge sie doczekac tak samo tych prac:Dhehe
natalia268
22-10-2009, 18:05
Wszystkie będziemy sie smażyły w piekle za tą niecierpliwość i ciekawość ;P
milenka_olsztyn
22-10-2009, 18:15
może i będziemy się smażyć ale chcemy prace w końcu
jak skończymy. między?? ha. nie wiem o której?????????????? trochę was potrzymamy w napięciu tak dla zasady.:skacze::skacze::skacze::skacze::skacze:
milenka_olsztyn
22-10-2009, 19:18
w napięciu to już jesteśmy za długo... :P
jak skończymy. między?? ha. nie wiem o której?????????????? trochę was potrzymamy w napięciu tak dla zasady.:skacze::skacze::skacze::skacze::skacze:
nooooooooooo taaaaaaaaaaak... jak zwykle... :) trzymanie w napięciu to jest to co Adminki lubia najbardziej;P
nooooooooooo taaaaaaaaaaak... jak zwykle... :) trzymanie w napięciu to jest to co Adminki lubia najbardziej;P
no to nas kamis załatwił nie podał ani mi ani małej hasła do panelu. żeby można było wstawić zdjęcia. ;(;(;(
he he he... myślami chyba już był w podróż poslubnej... w nosie nas ma... ooooooooooooooooooooj Kamisku nieładnie tak zaniedbywać swój haremik:huh:
he he he... myślami chyba już był w podróż poslubnej... w nosie nas ma... ooooooooooooooooooooj Kamisku nieładnie tak zaniedbywać swój haremik:huh:
no w podróży to on jest teraz a przedtem był na galapagos, :skacze::skacze::skacze::skacze::skacze:
to dobrze że nie w honolulu;p
dobra, koniec narzekania bo sie offffffffffffff... robi:D
bedzie to bedzie:P
---------- Dodano o godzinie 20:10 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 19:27 ----------
o nieeeeeeeeeee... to głosowanie jest dla mnie za trudne... nie rozumiem;(;(;(
ja też jeszcze nie rozumiem, ale podobno Polacy mają problemy z czytaniem ze zrozumieniem :D chyba się muszę skupić
dziewczynki głosujemy tak jak w pierwszym konkursie. :*
no włanie!! jak byył pierwszy konkuers to mnie tu nie było....:(
ok. wybieracie 3 zdjęcia. na pierwsze , drugie i trzecie miejsce. i robicie tak podaje przykład.
1miejce zdj nr 6
2 miejsce zdj nr 20
3 miejsce zdj nr 30
i wysyłacie ma podanego meila:skacze::skacze::skacze: i finito.
Agusia_pa2
22-10-2009, 20:20
AAAAAAAA dostalam oczopląsu!!!!!!!!!!!!!!! Jak tu wybrać 3????????? masakra
Agnieszka Praska
22-10-2009, 20:25
ladne prace:D trzy mnie zauroczyly superowska budowa i przepieknym zdobieniem, jutro na nie zaglosuje:love:
dziewczyny dobra robota:good::love:
śliczne prace dziewczyny!!!!!:wow::wow::wow: cudne!!!!! nie wiem tylko która wybrać :blink:
Dziewczyny nie zapomnijcie dopisać loginu w wiadomości !!:)
piękne prace, na prawdę jestem pod wielkim wrażeniem! głosy oddane!:)
laski prace juz sa
one o tym dobrze wiedza:skacze::skacze::skacze:
a ja mam pytanie: czym się rózni login od nicku:crazy: to chyba to samo:huh::blink:
czyli co??
tytuł wiadomości- głosy-woszczur
login:woszczur
Forum Paznokcie Wzorki.Info - Zobacz Profil: woszczur (http://forum.wzorki.info/members/woszczur.html)
miejsce1: praca x
miejsce2: parca y
miejsce3: praca z
???????
chyba za bardzo zadżumiona jestem... wolę spytać zanim mnie ktos ochrzani:/:
wlasnie jestem po 8 godzinnej jezdzie samochodem i albo jestem przemeczona albo slepa bo ja tych prac nie moge znalesc
http://forum.wzorki.info/konkursy-zdobienia-paznokci/1586-prace-konkursowe-grzeszne-szpony-niegrzecznej-dziewczyny.html
Woszczurku właśnie tak :)
wow naprawde duzo prac wplynelo :)
zaglosuje dopiero jutro jak sie wyspie bo ledwo widze
Paulistka
22-10-2009, 20:54
O jaaaaaa :) dużo prac!
A tak sięnie mogłyśmy doczekać hehe a co dopiero do 29 października hahaha:skacze:
REWELKA!! poprostu REWELKA!! zastanawiam sie nad wyborem prac do glosowania i nie wiem bo podobaja mi sie wszystkie
emilusia23
22-10-2009, 21:00
Gdzie te prace??????
Sysiunia
22-10-2009, 21:04
Aleście dziołszki zaszalały... boskie prace :) przecudne wszystkie... będzie problem z wyborem tej NAJ :P
O jaaaaaa :) dużo prac!
A tak się nie mogłyśmy doczekać he he a co dopiero do 29 października ha ha ha:skacze:
ja by ktoś nie do czytał to 29.10 jest zamknięcie głosowania a wyniki w ciągu dwóch dni roboczych czyli nastawcie się na 02.11. ponieważ jest to okres Wszystkich Świętych wiadomo każdy ma jakieś groby do odwiedzenia. i część z nas wyjedzie na Wszystkich Świętych :D:D:D
Paulistka
22-10-2009, 21:10
ja by ktoś nie do czytał to 29.10 jest zamknięcie głosowania a wyniki w ciągu dwóch dni roboczych czyli nastawcie się na 02.11. ponieważ jest to okres Wszystkich Świętych wiadomo każdy ma jakieś groby do odwiedzenia. i część z nas wyjedzie na Wszystkich Świętych :D:D:D
wiem wiem :skacze:
Gdzie te prace??????
a tu taj podaje po raz kolejny link
Prace konkursowe "Grzeszne Szpony NieGrzecznej Dziewczyny" (http://forum.wzorki.info/konkursy-zdobienia-paznokci/1586-prace-konkursowe-grzeszne-szpony-niegrzecznej-dziewczyny.html)
prace świetne, normalnie nie wiem na którą zagłosować:blink: wszystkie bardzo profesjonalne i dopracowane że coś....:good:
a mam pytanko: głosy wysyłać na jaki adres? bo nie doczytałam albo slepa jestem:]
Paulistka
22-10-2009, 21:13
prace świetne, normalnie nie wiem na którą zagłosować:blink: wszystkie bardzo profesjonalne i dopracowane że coś....:good:
a mam pytanko: głosy wysyłać na jaki adres? bo nie doczytałam albo slepa jestem:]
4.Głosy oddajecie w mailu na adres konkurs (małpa)wzorki.info do 29 października do godziny 24
ivonna70
22-10-2009, 21:13
Ja już upatrzyłam sobie prace i głos oddałam.
Dziewczyny głosy wysyłamy pocztą na adres
konkurs (małpa)wzorki.info
w treści piszemy
login: tu proszę wkleić login
(mile widziany byłby link do swojego profilu na forum) Forum Paznokcie Wzorki.Info - Zobacz Profil: Kamis (http://forum.wzorki.info/members/kamis.html)
1 miejsce - numer pracy
2 miejsce - numer pracy
3 miejsce - numer pracy
w tytule emaila proszę wpisać: Głosy - login z forum
Nie głosujemy na własne prace :)
ivonna70
22-10-2009, 21:16
Dokładnie tak zrobiłam:)
milenka_olsztyn
22-10-2009, 21:23
bardzo ładne prace:)
głosik oddany:)
daruniunia
22-10-2009, 21:29
Ja głosując zadaje sobie pytanie przy każdych zapurkach: Czy one są grzeszne... no i głównie na podstawie tego oceniam. Ale wszystkie prace są śliczne i widać że każda z dziewczyn się napracowała. Życzę powodzenie :)
sylwia-p_86
22-10-2009, 21:32
Zaj***cie a mojej pracy nie ma bo wysłałm ja pod nie ten adres ku....!!! nienawidze siebie
dzięki za podpowiedź:*
głosy oddane:yess:
życzę powodzenia wszystkim biorącym udział w konkursie, niech wygra najlepsza!!!!:good:
daruniunia
22-10-2009, 21:39
Nie martw się... napewno będą jeszcze inne konkursy. A ja już oddałam głosik
białaaaa
22-10-2009, 21:40
no to głosik oddany:D:D
Głosik oddany :) Świetne prace! Ja również sugerowałam się grzesznością paznokci, bo inaczej nie umiałabym wybrać, bo każda coś w sobie ma :D :skacze:
Agusia_pa2
22-10-2009, 21:43
Ja też oddałam głosy :) Raz kozie śmierć, głosowałam na te które mi sie spodobaly i byly związane z tematem...powiem szczerze, że niektóre mi tu w ogóle nie pasują tematycznie heh
Zgadzam się z Tobą Agusia.. Ale mimo to każda się postarała ;)
Myślę, że słowo "grzeszne" jest bardzo względne, każdy grzeszy inaczej : )) Ale faktycznie jest to dobre kryterium :D
ivonna70
22-10-2009, 21:51
Ja przy wyborze kierowałam się nie tylko zgodnością z tematem, ale czystością wykonania i prawidłową budową, bo myślę, że to jest również bardzo istotne.
Poza tym, każdy grzech rozumie inaczej. Dla skromnej dziewczyny sam kształt szpica będzie już grzechem, natomiast dla odważnej i bardzo niegrzecznej musi być już coś naprawdę mocnego, aby ją zszokowało.
daruniunia
22-10-2009, 21:53
tak iwonna budowa jest również ważna
Mądrze napisane:) Budowa i staranność wykonania są bardzo ważne.
9 prac bardzo mi się podoba więc mam nie lada problem:/: ale nie liczę tych które mnie powaliły z nóg ale według mnie nie pasują do tematu:(
ale przyznam się że jestem też nie mile zaskoczona więc muszę to napisać: dziewczyny moje kochane, jeśli robicie prace na konkurs to starajcie się zrobić coś od siebie a nie korzystać ze wzorków stworzonych przez inne osoby:( bo przecież chcecie wszystkich zaskakiwać przede wszystkich swoją kreatywnością prawda?
Ej, dziewczyny a gdzie te prace? gdzie można glosować? bo ja nie mogę znaleźć :(:(
barbara_kawka
22-10-2009, 21:57
Ja też oddałam głosy :) Raz kozie śmierć, głosowałam na te które mi sie spodobaly i byly związane z tematem...powiem szczerze, że niektóre mi tu w ogóle nie pasują tematycznie heh
zgadzam sie w 100% mi tez niektore wogole nie pasuja do tego tematu... niektore pod wzgledem technicznym są że tak powiem marne ( oczywiscie moim skromnym zdaniem ) . szczerze? myslalam ze bedzie lepiej :(
A ja dzisiaj bede tylko ogladac a glosowac pozniej bo mi sie sporo prac podoba:)
sylwia-p_86
22-10-2009, 22:04
Moim zdaniem jest bardzo dobrze bo zadne z nas mistrzynie swiata w paznokciach i generalnie technika u wiekszosci lezy, a na pracach widac jak bardzo sie laski postaraly
rudzia1985
22-10-2009, 22:14
Ej, dziewczyny a gdzie te prace? gdzie można glosować? bo ja nie mogę znaleźć :(:(
Kochana http://forum.wzorki.info/konkursy-zdobienia-paznokci/1586-prace-konkursowe-grzeszne-szpony-niegrzecznej-dziewczyny.html tutaj sa wszystkie prace :) w pierwszym poscie zasady oddawania glosow :)
obejzalam wszystkie...niektore mi sie podobaja wiecej, inne mniej, jedne sa ladniejsze, inne jeszcze bardziej ladne :)
Gratuluje dziewczyny wykonania takich szpicorow, jedne dlugoscia mnie powalily :o za chec do pracy wielki plus :good:
ciezko sie zdecydowac i musze poczekac do jutra i na spokojnie sie zastanowic i wybrac 3 najpiekniejsze :)
Dzięki Rudzia :*:* :D
Ja tez zaglosowałam już, i naprawde świetne prace niektóre, byłam pod wrazeniem i sie zastanawiałam jak niektóre dziewczyny taką długhość osiągnęły :P Ale zgadzam się z barbara kawka.... może moja też nie była rewelacyjna, ale fakt faktem spodziewałam się więcej lepszych prac :)
link do prac konkursowych. podaje ostatni raz dziewczyny
http://forum.wzorki.info/konkursy-zdobienia-paznokci/1586-prace-konkursowe-grzeszne-szpony-niegrzecznej-dziewczyny.html
Ewelina83
22-10-2009, 22:28
O kurcze dziewczyny ile prac :good::skacze: Wszystkie super!!!!!!
glos oddam jutro bo trzeba sie powaznie zastanowic:D
ja tez juz zaglosowalam :)
i powiem szczerze ze nie mialam problemu z glosowaniem hehe
niektore prace widocznie sie wyrozniaja pod wzgledem technicznym i zgodnosci z tematem
i takie cos moje ( nie obrazajac nikogo:P)-- do tego tematu ZA NIC nie pasuja mi kwiatki :P
(oczywiscie- o swojej pracy sie nie wypowiadam - bo teraz widze MASE niedociagniec :/ i jestem niezadowolona z siebie :/ ) a fota wyszla koszmarnie :(
a co do dlugosci niektorych hehehe kosmiczne :P niektore az wywijaja sie do gory :P
nei sadze zeby to byly pazurki uzytkowe.. bo jakze mozna w takich funkcjonowac ( przynajmniej ja:P ) podziwiam dziewczyny dajace sobie z nimi rady :P
ale widac ze trochu roboty dziewczyny przy tym mialy... nie powiem... :):)
natalia268
22-10-2009, 22:46
ciezko było, ale głosy na poszczególne miejsca oddane
życze powodzenia :*
o mamo ile prac....wszystkie super...:)
jak wroce z przedszkola:P to zabieram sie za glosowanie:]
Sysiunia
23-10-2009, 07:28
głosik oddany :) powodzenia dziewczyny :D
milenka_olsztyn
23-10-2009, 07:38
fakt faktem że wiele prac leży technicznie totalnie bo mam wrażenie że przy noszeniu od razu by się połamały ale liczą się chęci i dobra zabawa:)
Czarnulka1523
23-10-2009, 08:57
ja juz też oddałam głos...:p mie sie też dużo podobała ale wedlug mnie ostatnie prace, prace EDG, nie powinny tu być ,dla mnie szpic to szpic... ogolnie wysztkie prace cos maja w sobie...
No właśnie z tą techniką jest najgorzej.. Jedna praca strasznie mi się podobała, ale pod względem technicznym.. ech i niestety na nią nie zagłosowalam :( Bo inne dziewczyny pod względem technicznym zrobiły lepsze prace, też spodziewałam się więcej 'kosmicznych' prac :P Ale mimo to wszystkie są ładne :)