PDA

Zobacz pełną wersję : Zakup nowego materaca

chanah
25-03-2021, 16:31
Słuchajcie, długo wahałam się nad zainwestowaniem w solidny materac i teraz kiedy już takowy posiadam bardzo żałuję, że nie zrealizowałam tego zakupy wcześniej. Postawiłam na materac Synergy Visco, o którym przeczytałam wiele dobrego w internecie. Te materace są wyjątkowe pod każdym względem - idealnie dopasowują się do ciała podczas snu, mają specjalne potrójne pokrowce, więc higiena jest tutaj na najwyższym poziomie ;)

kinimini
30-03-2022, 14:28
My się zdecydowaliśmy na materace od Fiki Miki :) świetna firma, mają ogromny wybór i bardzo dobrej jakości te materace wielkości 160/80

minizo
03-06-2022, 22:26
Chciałam się was zapytać czy macie w swoim materacu sprężyny kieszeniowe multipocket (https://www.fdm.pl/materace-multipocketowe/) ? Rozglądam się od dłuższego czasu za modelami koniecznie z tym systemem pocketowym, ponieważ słyszałam, że są najlepsze z dostępnych na rynku, jednak nikt z moich znajomych nie ma tego typu sprężyn w swoich materacach i też nie wiem jak sprawują się one przy dłuższym użytkowaniu. Zależy mi na trwałości i wysokim komforcie spania.

chanah
17-06-2022, 13:11
To chyba nie jest takie trudne