Dziewczyny śmieszne pyta u mnie 8tc druga ciąża:D i ja wgl nie czuje się jakbym w ciąży była🤣 jak sobie przypomnę pierwsza ciążę to było mi nie dobrze, tonami mogłam jeść suchy chleb no i często siusiu robiłam teraz też ale nie jest to jakoś uciążliwe:) też tak macie jest Wam inaczej niż w 1ciazy 😛
Właśnie u mnie różnie, dziś mam lepszy dzień póki co ale wczoraj tez pięknie sie zaczął a potem dopadła mnie nadwrazliwosc i ból sutków..
Dziś już zjadłam śledzia i paczka na śniadanie ;) zgagę mam stałe niemal, zawroty głowy mi często towarzysza i osłabienie. Mam juz 16 msc córeczkę i byłam w 3 ciążach w tym 2 pierwsze poronione, dlatego psychicznie lepiej się czuje jak fizycznie niedomagam bo tłumacze sobie wtedy ze beta stale rośnie..obecnie 7 tc. Mam nadzieję, ze nie będę miała mdłości. Na razie nie odczuwam, ale moja kolezanka jest obecnie w tym samym tygodniu ciąży i zaczyna mieć już spore.... LIcze na to, ze mnie jednak to ominie, bo ona czuje się przez te mdłości naprawdę nie za specjalnie....
Zekrnij sobie na wczesne objawy ciąży (https://www.bebiprogram.pl/zdrowie-mamy/i-trymestr/tydzien-po-tygodniu/pierwsze-objawy-ciazy) na tej stronie. Możesz poczytac sobie co mozna odczuwać w tych dniach. U mnie niektóre objawy się pokryły, niektóre nie... Świadczy to tylko o tym, ze każda ciąża jest inna oraz inaczej mozna to odczuwać.