Zobacz pełną wersję : [Konkurs] Lodowa Kraina Królowej Śniegu
paulina.m
28-12-2009, 16:52
Pazurki mam juz gotowe :) Jutro zrobie fotki bo teraz juz za ciemno i sendne :)
Pozdr
skoro mail dotarł, to się ciesze:D
sweetpazurki
28-12-2009, 20:27
a moje prace doszly? bo nie dostalam zadnego potwierdzenia
Kamisku a mozesz zerknac czy moj doszedl??bo troche temu wysylalam i nie wiem czy slac jeszcze raz czy nie:P
sweetpazurki od Ciebie są 3 maile z 25.12
Nnisiaa twoje z 18.12
edit7715
28-12-2009, 22:15
No to ja też sie zapytam o moje.Doszły:)
soffii25
28-12-2009, 22:25
właśnie przesłałam swoją pracę i rownież proszę o potwierdzenie czy dotarła cała i zdrowa ;)
są są i załączniki też są :P
soffii25
29-12-2009, 13:05
No to super :)
Dziewczyny,
pierwsza sprawa - jeśli wysłałyście maila ze zdjęciami i nie otrzymałyście maila zwrotnego typu "mailer deamon" to znaczy, że Wasze prace doszły. nie ma potrzeby dodatkowego odpowiadania każdemu i potwierdzania, że mail doszedł :P;
druga sprawa - kilka prac zostało podesłanych bez któregoś z wymaganych ujęć np. bez fotki tunelu. przypomnę, że regulamin jest jaki jest i należy go przestrzegać. w innym wypadku prace takie NIESTETY będą dyskwalifikowane. póki co brakujące ujęcia można dosyłać;
trzecia sprawa - zostało jeszcze te kilka dni ^_^ fajnie, że poziom idzie w górę :).
nieszkam78
29-12-2009, 17:27
wysłane :]
paulina.m
29-12-2009, 20:29
Wyslalam 2 propozycje :) Pozdr
Ps. Nuki moze podasz jakas liste osob ktorych prace sa zakwalifikowane a ktore maja cos do doslania :)
To tylko taka propozycja :)
Ja własnie wyslalam swoje pazurki.. sa kijowe ale to byla pierwsza proba.. mam nadzieje ze posmiewiska z siebie nie zrobie :(( :*
i mam nadzieje ze dojda zdjecia cale i zdrowe :))
ja już dawno zrobiłam tylko mam lenia i nie chce mi sie wybrać zdjęć...do 30 może sie zbiore:)
Ha, nawet mnie udało się coś ulepić, choć zdobienie nie jest szczególnie ekstrawaganckie i bardziej wyszła mi budowa niż niepowtarzalny wzór, to jednak... cieszą jakoś te konkursy :D
soffii25
29-12-2009, 22:49
ten tunel to chyba mnie się tyczy :( w czwartek dośle zdjecie :)
tipserka78
30-12-2009, 10:36
chyba się nie wyrobie;(;(;(
Nie udało mi się nic zrobić : / dlatego czekam z niecierpliwością na Wasze prace. Znowu odliczanie dni :D
a mi modelka nie dopisała..:/ chyba na sobie dzis w nocy zrobie bo już miałam wszystko przygotowane..
NataliaNY
30-12-2009, 17:01
Asia, po co ci modelka. Jedna lapka wystarczy. Smigaj szybo, jeszcze zdazysz.
soffii25
31-12-2009, 00:59
no więc dosłałam właśnie brakujące ujęcie :D
już nie mogę się doczekać waszych pięknych prac :)
Kasiaczek
31-12-2009, 02:59
ja swoja prace tez wyslalam, mam nadzieje ze dotarla :)
juz podesłałam druga prace:)
a ja dopiero dzisiaj wyśle:P
paulina.m
01-01-2010, 12:15
\Hejka :)
Mam pyt - zobaczymy wszystkie prace przed ogloszeniem wyników ?
Czy nie ma szans i musimy czekac ...
???
Chocolata
01-01-2010, 12:41
A ja tym razem mam nadzieję,że prace będą pokazane dopiero w dniu ogloszenia wynikow. Żeby nie bylo spekulacji ktora, czyja... to tylko 15 dni więc chyba wytrzymamy,co?;)
A ja tym razem mam nadzieję,że prace będą pokazane dopiero w dniu ogloszenia wynikow. Żeby nie bylo spekulacji ktora, czyja... to tylko 15 dni więc chyba wytrzymamy,co?;)
Popieram, mnie też te zgadywanki nieco męczą :D
nieszkam78
01-01-2010, 14:26
a ja bym wolała zobaczyć bo ze względu na to, że można było przesłać dowolną ilość prac - jest ich więc chyba więcej niż zwykle :) mnie tam ciekawość zżera :skacze:
ja tez wolę poczekac :] 15 dni minie w oka mgnieniu:D
ja też chciałabym zobaczyć porace, bo nie wiem czxy moja się dostata-czy zrobilkrólowa1dnie zdjecia:?
---------- Dodano o godzinie 16:29 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 16:26 ----------
czy odpowiednie zdjęcia wyslalam...
Chocolata
01-01-2010, 20:46
Krolowa, wystarczy zapytac Nuki..
Zdjęcia Paznokci, Wzorki, Video tutoriale widoczne tuż po zarejestrowaniuteż bym wolała prace PO wynikach, a co do ilościprac to myslę że jeśli nuki przeczyta to napisze ile osób bierze udział i ile jest prac, np: uczestników 20szt, prac 90szt i tyle...
sweetpazurki
03-01-2010, 10:43
czekamy czekamy :)
cierpliwości powoli brak :D
jamarcianka
03-01-2010, 20:08
:(A ja oczywiście znowu nie zdążyłam wysłać fotek na konkurs...Jak pech to pech...
kiesznia88
05-01-2010, 18:40
ja osbiscie nie moge sie doczekac wynikow:(
farbstift
08-01-2010, 17:55
a ja znów nie zdążyłam;( może na aktualny konkurs mi się uda...oby;)
nieszkam78
08-01-2010, 19:55
i jak tam jury??? tydzień minął od terminu nadsyłania prac :) może wyniki jednak mogłyby być wcześniej......?????:P
ivonna70
08-01-2010, 20:08
Jakie jury?? Jakie wyniki?? Ja nic nie wiem:P:P:P
oj wy to sie zawsze droczyc musicie z nami..:) ja podchodze na luzie na 100% nie bedzie wyników przed 15tym:)
nieszkam78
09-01-2010, 01:00
dzięki Łaskawco!! ..... za pocieszenie :P
ivonna70
09-01-2010, 08:37
Hi hi hi cierpliwości Słoneczka:przytul:
pogodka20
09-01-2010, 17:13
a napięcie rośnie:P
sweetpazurki
09-01-2010, 17:40
właśnie :) doczekać się już nie możemy :)
oj jak sie dluzy ten czas... :)
kamyczek
11-01-2010, 14:19
ja też nie mogę doczekać się wyników i bardzo chciałabym zobaczyć fotki konkurencji ;)
Agusia_pa2
11-01-2010, 15:52
ja tez ja tez :skacze::skacze::skacze:
nieszkam78
11-01-2010, 16:07
no litości!!!! dajcie zdjęcia prac!!!! błaaaagggaaaaaam :skacze:
hihihihi moge się założyć że jeszcze nawet nei spojrzeli na te prace:D usiądą 14-go wieczorem:D:D:D
Ja się tak nie podniecam, bo nie brałam udziału, ale chętnie wszystkie prace pooglądam. :D
aneczka19895
11-01-2010, 19:49
Samaron to tak jak ja :D nie brałam udziału ale looknęłabym sobie chętnie :)
ilonia123
11-01-2010, 19:52
Ja również dziewczynki niestety nie wyrobiłam się żeby zrobić pazurki na konkurs ale jestem ciekawa jakie pazuki ulepiły dziewczynki :P
katarina1977
11-01-2010, 19:59
ja wysłałam ale marne szanse przy was mam :/:
sama jestem ciekawa prac i poziom napewno wysoki ,niestety nie udalo mi sie wysłac pracy;]
nieszkam78
11-01-2010, 23:32
hihihihi moge się założyć że jeszcze nawet nei spojrzeli na te prace:D usiądą 14-go wieczorem:D:D:D
no ładnie :D he he... ale masz zdanie o szefach :skacze::piatka:
no asia była blisko :P jurorki nie mogą sądzić z mojej winy bo nie miałem czasu im prac przygotować :wstydek:
oj Szefuńcio to nie ładnie... :)
uuuu to trzeba brac sie do roboty bo tu forum czeka :)
wiem wiem wstyd mi za siebie :P dzisiaj już będą miały na czym pracować i oby im w miare sprawnie poszło :ok: :D
julcia88
12-01-2010, 09:48
Kamis - bez obawy w koncu do 15-ego aż cale 3 dni :P :D
:lol::lol::lol:hihihih, mówiłam:D:D
pogodka20
12-01-2010, 13:18
Oj dziewczyny damy rade, wytrzymamy jeszcze przez te 3 dni:good: :P
a dla mnie jakoś szybko minął czas:D także do piątku wytrzymam:rolleyes:
NataliaNY
12-01-2010, 15:42
Trzy dni da rade wytrzymac, byle nie dluzej. Rozciagam granice swojej cierpliwosci, ale juz sie nie moge doczekac.
wiem wiem wstyd mi za siebie :P (...) he he he.... bij się w pierś
:D:D
Póki co powiem tylko, że na konkurs wpłynęło łącznie 67 prac.
Poziom kilku prac można uznać za naprawdę wysoki :)
Mam nadzieję, że dzisiaj przebrniemy przez pierwszy etap typowania zwycięskich prac :)
my tez mamy taką nadzieję:) 67 to bardzo dużo, powodzenia:)
wow, 67 prac-to chyba rekord!! ja wspolczuje jury i zycze powodzenia dziewczyny:)
Faktycznie sporo :wow:, ale ile będzie oglądania:skacze:
nieszkam78
13-01-2010, 02:55
67:szczena: ładnie :) granice mojej cierpliwości już się po woli wyczerpują;[; mam nadzieję, że nie exploduję do 15-go bo tylko tłusta plama zostanie:skacze::skacze:
wow ilosc powalajaca...super...bedzie co ogladac:)..... i jury wspolczuje wyboru sposrod tylu;)
szok;p super dziewczynki, bedzie co oglądać:D
kamyczek
13-01-2010, 11:21
poziom kilku prac wysoki na 67 wysłanych to już sobie wyobrażam jak bardzo wysoki !!! ciekawość zżera strasznie :D już nie mogę się doczekać teraz te ostatnie kilka dni będzie się niesamowicie ciągnąć :P a może jest możliwość zobaczyć przynajmniej prace ;p żeby wiedzieć jaki poziom :))
nieszkam78
13-01-2010, 14:25
o!! i mnie się ten pomysł bardzo podoba:] zobaczyć tylko..... prosimy :tuptup:
drogie dziewczeta, pisałam to już w strefie modów i adminków, ale tez napisze tu... otóż:
same wiecie ile jest prac, i to jest naprawde sporo pracy żeby je oznaczyć i ponumerowac wstawić i w ogóle więc nie każdy ma na to czas i moze tak być ze osoba zajmująca sie tym nie zdąży do ogłoszenia wyników
moja propozycja jest taka:
po wynikach założymy sobie tamacik: "GALERIA PRAC-[Konkurs] Lodowa Kraina Królowej Śniegu " i każda z nas wstawi swoją/swoje prace... moja propozycja dotyczy tylko samych zdjęc, bez komentarzy żeby nie latać w te i we wte stronami... każda wstawi swoją prace i basta, komantarze m ożemy prowadzić w tym temacie.. w tym o tym w którym własnie piszę :)
nie wiem jak sie na to zapartujecie , ale wg mnie to dobry pomysł ;P
Chocolata
13-01-2010, 17:00
Jestem za... o ile kazda wstawi po jednym ujęciu nie 5;) bo sie "zaczka" net:]
Jestem za... o ile kazda wstawi po jednym ujęciu nie 5;) bo sie "zaczka" net:]
tak tak, ja miałam na mysli wlasnie tą "całośc kompozycji" bez krzywizn bo naprawde będzie ciezko z netem:(
woszczurek jak zawsze ganialne pomysly ma, bardzo mnie sie to podoba-jestem za!!
nono podoba mi się i będzie wiadomo kto które pazurki zrobił :)
dzikakura
13-01-2010, 20:52
Jestem za
nieszkam78
14-01-2010, 00:08
pomysł świetny!! proponuję zacząć wrzucanie fotek 14go o godz. 23.59 :D
już będzie po werdykcie (?zapewne?) więc nie będzie zbyt wiele czasu na spekulacje z naszej strony, która, jakie i kto wygra.... yyyy jak się szefo zgodzi :skacze:
hehehe, nie zdziwiłabym się gdyby werdykt został ogłoszony 15-go o 23:D
nieszkam78
14-01-2010, 02:53
jakoś tak właśnie czuję......:cisza: więc jak najbardziej za jestem żeby nasze prace przed północą powrzucać :skacze::D:skacze:
bardzo sie cieszę że podoba wam sie moj pomys :win: :glupek: ale dziewczęta, wstrzymajcie sie z bólami, tyle wytrzeymałyście to chyba dacie rade jescze jeden dzień zacisnąc kuperki ?? :D
nieszkam78
14-01-2010, 16:36
mi zwieracze puszczają..... :skacze::skacze::skacze:
spoko, poczekam:D cierpliwam;]
14325
julcia88
14-01-2010, 18:37
bo to wszystko jest specjalnie, żebyśmy szału dostały :P
czekałyśmy 2-msce :P to i ten jeden dzień wytrzymamy jeszcze :D
:ave:
Wyniki prawie już są. Jeszcze musimy tylko z dziewczynami dogadać jeden detal. :D
ivonna70
14-01-2010, 19:55
Jak dogadamy ten detal Gosiu:P:P:P
to kiedy je oglosicie??
Gosiu, jutro, o 23:59 ;P jak to siem mówi: detale sa najwazniejsze... dodatki dodaja uroku... najważniejsze są dodatki...:D
Ok, myślę, że już wszystko jasne.
Poczekajmy aż Kamis oficjalnie ogłosi wyniki :skacze:
Anna Kosińska
14-01-2010, 20:31
no dziewczyny lada chwila i pewnie zobaczycie wyniki,pewnie wszystkie zniecierpliwione...??
Kasiaczek
14-01-2010, 21:04
oj bardzo bardzo zniecierpliwione :D :P
Agusia_pa2
14-01-2010, 21:07
uuuuuu :skacze::skacze::skacze:
natka_23
14-01-2010, 21:08
ja nie bralam udzialu a czekam i przezywam tak jak wy:)
no nie:D przeczytałam, że to dzisiaj i teraz bede siedzieć:]
paznokietek1000
14-01-2010, 21:20
a ja już nie mogę się doczekać żeby zobaczyć wasze prace
ha ha ha. jak znam kamisa to wyniki konkursu będą jutro o 20.00
Mojej pracy nikt nie ocenia, bo nie zrobiłam, ale i tak czuję dreszczyk emocji! Doczekać się nie mogę:)
ależ poruszenie:) a mi ten dzień tak szybko minął że nawet nie wiem kiedy:)
nieszkam78
15-01-2010, 00:22
no i co???? :huh:
---------- Dodano o godzinie 23:22 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 23:20 ----------
strasznie długa ta chwila ..... :(
Kasiaczek
15-01-2010, 00:40
czekamy czekamy :D
może jednak się prześpijcie trochę :)
polecam :ok: obiecuje że nic was nie ominie i nie będzie wyników przed 8 ;)
a gdzie można prace obejrzec??? juz po 8-mej:)
a gdzie można prace obejrzec??? juz po 8-mej:)
na razie prac nie ma ala ja dałam propozucje:
moja propozycja jest taka:
po wynikach założymy sobie tamacik: "GALERIA PRAC-[Konkurs] Lodowa Kraina Królowej Śniegu " i każda z nas wstawi swoją/swoje prace... moja propozycja dotyczy tylko samych zdjęc, bez komentarzy żeby nie latać w te i we wte stronami... każda wstawi swoją prace i basta, komantarze m ożemy prowadzić w tym temacie.. w tym o tym w którym własnie piszę :)
nie wiem jak sie na to zapartujecie , ale wg mnie to dobry pomysł ;P więc po wynikach admin istracja na pewno założy te,acik z galerią i każdy b dzi mógł obejrzec:)
z drugiej jednak strony... jesli ktos sie wogóle nie zakwalifikował, bo np. zdjęcia były nieostre, lub brak któregoś ujęcia... to też ja wklejać? :(
Agusia_pa2
15-01-2010, 09:08
z drugiej jednak strony... jesli ktos sie wogóle nie zakwalifikował, bo np. zdjęcia były nieostre, lub brak któregoś ujęcia... to też ja wklejać? :(
To juz dawno taki ktos mógł je wrzucic do Galerii swojej bo przeciez nie braly udzialu ;)
To juz dawno taki ktos mógł je wrzucic do Galerii swojej bo przeciez nie braly udzialu ;)
to znaczy, że jeśli taki ktoś... znaczy ja, nie otrzymał maila zwrotnego o przybliżonej treści"spadaj twoje fotki się nie nadają... to może wklejać w ten nowy temat?
Agusia_pa2
15-01-2010, 09:19
to znaczy, że jeśli taki ktoś... znaczy ja, nie otrzymał maila zwrotnego o przybliżonej treści"spadaj twoje fotki się nie nadają... to może wklejać w ten nowy temat?
ale jak nikt nie napisal ze nie bierzesz udzialu to przecie.ż bralaś i nie mozesz ;)
ale jak nikt nie napisal ze nie bierzesz udzialu to przecie.ż bralaś i nie mozesz ;)
wiem, nie mogę w galerii, ale mogę w tym nowym temacie o którym pisał woszczur (i wiem,że dopiero po ogłoszeniu wyników):)
---------- Dodano o godzinie 09:27 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 09:23 ----------
lece do pracy..myślę, że o 19 jak wrócę będą już wyniki... oby... nie będę mogła się dziś skupić:(
no dzisiaj już pewnie będą:)
Cieszę się, że wyniki są już od wczorajszego wieczora - miło będzie pooglądać wszystkie prace :)
Odnośnie pomysłu woszczurka, aby każda opublikowała swoje zdjęcie - uważam, że nie jest w 100% realny, chyba lepiej, aby zrobiła to jedna osoba, jeśli chcemy zobaczyć wszystkie prace.
Tak czy inaczej pozostaje poczekać na publikację, na pewno nie więcej niż 13 godzin ;) Mam jednak cichą nadzieję, że aż tyle nie będzie konieczne, bo jako, że jutro wcześnie wstaje, do północy na pewno nie wysiedzę a wracam późno...
nieszkam78
15-01-2010, 11:47
???? nie realny???? :D że my niby się nie zmobilizujemy i nie damy rady??:P:skacze:
Wystarczy, że się która speszy, że wszystkie piękności pokazują i pomyśli (mało tu takich, co się nie doceniają?), że swojej "paskudy" nie pokaże. I gotowe - a my utracimy możliwość podziwiania pracy.
Agusia_pa2
15-01-2010, 12:16
Wystarczy, że się która speszy, że wszystkie piękności pokazują i pomyśli (mało tu takich, co się nie doceniają?), że swojej "paskudy" nie pokaże. I gotowe - a my utracimy możliwość podziwiania pracy.
Dokladnie, masz racje ;)
a ja się nie zgodzę, tzn wydaje mi się że przy tak ogromnej ilości prac jedna osoba się zacheta wklejając to:)
Zgredo zgadzam sie ja np do takich sie zaliczam...jak zobacze te cudenka to swoja prace uznam ze wstyd pokazac:(....a tak nie bedzie wyjscia ale wiem tez ze to bardzo duuzo pracy dla wystawiajacej osoby:)
nieszkam78
15-01-2010, 14:42
ok masz racje :)
no gdzie te wyniki!!:o
ja już tez się nie mogę doczekać,miałam brac udział w konkursie ,ale nie miałam czas,ale chętnie zobaczę co tam wyczarowałyście:)
kamyczek
15-01-2010, 16:17
Kiedy możemy spodziewać sie wyników bo ja już skretu żołądka dostane ;p
Jeszcze max. 6h :P Grunt to to, że czasu ubywa a nie przybywa :)
julcia88
15-01-2010, 18:05
Wszyscy jak dzielnie odliczają :D prawie jak w sylwestra :skacze:
Jeszcze max. 6h :P Grunt to to, że czasu ubywa a nie przybywa :)
Zartujesz czy naprawdę? ja wleciwszy prosto z pracy do domu w obuwiu zewnętrznym i palciku odpaliłam pudło i rzuciłam się do klawiatury... a tu wyników niet... a cały dzień mnie to zżerało... no cóż... pomęczę się jeszcze trochę:(
kamyczek
15-01-2010, 19:50
Kochane JURY!!!
już nie mamy nerwów tyle czekać :D albo napiszcie chociaż o której mogą być wyniki wtedy nie będziemy z wywalonymi oczami i jezorem siedziec przed kompem :P tylko sprawdzimy o określonej godzinie ;D
szpila59
15-01-2010, 19:53
Kochane JURY!!!
już nie mamy nerwów tyle czekać :D albo napiszcie chociaż o której mogą być wyniki wtedy nie będziemy z wywalonymi oczami i jezorem siedziec przed kompem :P tylko sprawdzimy o określonej godzinie ;D
zaraz zaczne walic głowa w klawiature...
sama jestem dziewczyny ciekawa co wyczarowaliscie na tych paznokietkach ja niestety ost sie zaniedbałam i niestety nie zdołałam wzaisc udziału w konkursie czego bardzo załuje ale napewno nast juz nie odpuszcze;)
dziewczyny dostałam wiadomość od Kamisa ze w raca do domu i jest awaria pociągu.nie wie o której dotrze do domu. liczcie się z tym ze wyników może dzisiaj nie być. nie jest to żart ani dowcip. proszę o wyrozumiałość
ivonna70
15-01-2010, 20:16
O w mordę, paskudnie z tym pociągiem. Miejmy nadzieję, że się nie rozchoruje, a pociąg szybko ruszy. Tyle się słyszy o tych problemach, że ciarki przechodzą.:o
Sama często stałam w takich mrozach na Kamisowej trasie i zawsze w polu musiał się skubany zatrzymać,
a ogrzewanie włączał jak do Skierniewic dojeżdżał (do stacji przeznaczenia).
dobra jestem :) żonka mnie już rozgrzała więc za jakieś pół godzinki będzie ogłoszenie ;)
ivonna70
15-01-2010, 21:24
Szefie jak możesz o tak intymnych sprawach pisać i to w temacie konkursowym hi hi hi???
Anna Kosińska
15-01-2010, 21:31
ahahahaah...dobre Kamil..hihih.widac ze Kamil musial rozgrzac sie porzadnie ze tak sie zagalopowal...super w koncu beda wyniki dla naszych zniecierpliwionych i tych ktore o malo co nie zjadly klawiatury...
Chocolata
15-01-2010, 21:35
Brawa oraz nagroda dla żony;):ok:
http://forum.wzorki.info/konkursy-zdobienia-paznokci/2093-wyniki-konkursu-lodowa-kraina-krolowej-sniegu.html dziękuję za cierpliwość :)
kasiasssss
15-01-2010, 22:18
widzialam wyniki,piekne prace,gratuluje Rudi,gratuluje pozostalym wykonawczynia,Rudi bede bardzo prosila o stepik jak bedziesz miala chwilkeheheh:wstydek::wstydek::wstydek::wstydek::w stydek:
Chocolata
15-01-2010, 22:20
Naprawdę przepiękne prace!!! Gratuluję kochane!
julcia88
15-01-2010, 22:21
Prace przepiękne :D:szczena: Gratuluje jak najbardziej zasłużonych miejsc :brawa::skacze:
przepiekne prace, gratulacje!! już się nie moge doczekać aż wszystkie zobacze!!:)
ivonna70
15-01-2010, 22:22
Gorąco gratuluję wszystkim paniom na podium i dziękujemy wszystkim za udział w konkursie. Wielkie brawa dla Was:brawa::brawa::brawa:
ja takze gratuluje
prace przepiekne i tez niemoge sie doczekac reszty
Piękne prace,poziom mega wysoki!!
Naprawdę gratuluję!
pogodka20
15-01-2010, 22:27
Gratulacje dziewczyny. śliczne prace:ok:
Anna Kosińska
15-01-2010, 22:29
Gratuluje wygranym dziewczynom i tym ktore braly udzial,poziom jak widzicie byl wysoki i dziewczyny bardzo sie postaralyscie,...Gratuluje Wam wszystkim:)
O moj Boze-przeciez to nie mozliwe!!
Dziekuje bardzo!!
kasia-jak tylko znajde czas zrobie stepik, obiecuje!!
PAZURKOMANIA
15-01-2010, 22:31
Gratuluje dziewczyny!!!:):kwiatek:
gratuluje dziewczynki, prace przepiekne!! czekamy na reszte prac
Gratulacje dziewczyny,przepiekne prace!!!!!!!!!!!!
edit7715
15-01-2010, 22:46
O matko:wow::wow::wow:Swietne te Wasze prace:good:
Gratuluje wygranym i przegranym również pięknych prac:]
goska197512
15-01-2010, 22:58
cudne,piękne i bardzo pomysłowe a jednocześnie perfekcyjnie wykonane:)
gratuluję!
gratulacje dla zwycięzcow i wszystkich uczestniów, poziom wysoki, ale same sobie go tworzymy :) ale czy ktos widział moja szcęke bo jak opadła tak jej znalżć nie mogę!!
aaaaaaaaaaaa :wow::wow::wow: nie wierzę, 3 miejsce, mój pierwszy konkurs i podium, w szoku jestem
dziękuję bardzo i oczywiście gratuluje pozostałym zwyciężczyniom :kwiatek:
nieszkam78
15-01-2010, 23:24
ja tak coś czułam, że rudi wygra :P gratki dziewczyne mega piękne prace:kwiatek:
Chocolata
15-01-2010, 23:29
A mowilam? Na nastepny konkurs to trzeba Rudi do komisji wcisnac :cwaniak::D eliminować konkurencję ( żart):D
kiesznia88
15-01-2010, 23:30
Dziekuję bardzo!! Gratuluję Wszystkim Dziewczyna:*
Na nastepny konkurs to trzeba Rudi do komisji wcisnac :cwaniak::D
hehe może i nie głupie :P ;)
Agusia_pa2
15-01-2010, 23:41
hehehehe dobre dobre ;) Gratuluje!!!! Prace pierwsza klasa!!! Ja jutro moje wrzuce bo juz iide nyny :)
Gratuluje !! :brawa::brawa:
Również ze swojej strony serdecznie dziękuję wszystkim uczestniczkom, świetnemu jury, Kamisowi za wszelką pomoc i możliwość przeprowadzenia tego skromnego konkursu i jednocześnie gratuluję zwyciężczyniom świetnych prac. Dodam jeszcze, że mieliśmy z Anią i Iwonką naprawdę wielki orzech do zgryzienia podejmując ostateczną decyzję co do zwycięskiej pracy.:huh:
Jeszcze raz gorąco wszystkim dziękuję i gratuluję!
W sprawie realizacji nagród proszę Was dziewczyny o kontakt PM lub mailowo na adres Zdjęcia Paznokci, Wzorki, Video tutoriale widoczne tuż po zarejestrowaniu
natalia268
16-01-2010, 09:33
gratulacje dla zwycięzcow i wszystkich uczestniów, poziom wysoki, ale same sobie go tworzymy :) ale czy ktos widział moja szcęke bo jak opadła tak jej znalżć nie mogę!!
:szczena:
moze gdzies z moja szczeka sobie poszły bo tez nie moge znaleźć
Dziewczyny jestescie niemozliwe GRATULUJĘ WSZYSTKIM !!!!
Gratulacje dziewczyny:D ale wy zdolniachy jesteście :D
gratulacje dziewuszki!! sliczne prace :))
zwycięzcom i uczestnikom gratuluję:kwiatek::D
szpila59
16-01-2010, 10:47
Serdeczne gratulacje dla zwycięzców i uczestników :kooffa:
Wszystkie prace są piękne :love:
pinusia6
16-01-2010, 11:04
Gratulacje dla wszystkich zaangażowanych w ten konkurs a przede wszystkim dla zwycięzców :good::kwiatek::win::master:
Ja również dołączam się do gratulacji !
Świetne prace!
ooo jakie zwycieskie prace :love:
gratuluje :)
Gratulacje dla zwyciezcow i dla uczestnikow. Przepiekne prace, normalnie az wzroku nie mozna oderwac!:wow: Z checia obejrze krok po kroku jak zrobicie. Zycze jeszcze wielu wygranych konkursow!!
moje drogie gratulacje! :) Rudi jak Ty to robisz........ ;)
NataliaNY
20-01-2010, 18:01
Najszczersze gratulacje dla zasluzonych zwyciezcow:kwiatek::kwiatek::kwiatek:. Wspolczuje jury, b ja chyba nie potrafilabym wybrac tych 3 naj. Poziom byl rzeczywiscie wysoki. A le to tylko motywuje do dalszego doskonaenia sie.
mam pytanko... kiedy beda dyplomy... nie moge sie doczekac(mysle, ze nie tylko ja), bo po pierwsze mam wolne miejsce na scianie, a po drugie bedzie to moj pierwszy z wzorków:)
dyplomy będą za około 2 tygodnie od ogłoszenia wyników, czyli około tygodnia jeszcze zostało :)
rudzia1985
21-01-2010, 19:02
a ja dopiero teraz widze, ze Rudi zajela I miejsce - w sumie sie nie dziwie bo on to weteranka juz w konkursach na naszym forum :D ale i tak chyle czola :)
reszcie dziewczyn rowniez gratuluje :)
osoby które chcą otrzymać dyplom za udział proszone są o przysłanie w odpowiedzi na wysłanego maila swojego imienia i nazwiska (o ile nie zrobiły tego przesyłając prace)
osoby które chcą otrzymać dyplom za udział proszone są o przysłanie w odpowiedzi na wysłanego maila swojego imienia i nazwiska (o ile nie zrobiły tego przesyłając prace)
ah, to ja chyba nie musze... moja litania mówi sama za siebie :lol:
hmmm..... a jaki to był mail...musiałam chyba skasować...;(
szpila59
24-01-2010, 14:59
komuś juz przyszedł dyplom??
czekam na razie na maile od tych którzy nie podali swoich danych
Chocolata
24-01-2010, 17:33
A ja podawalam?:mysli:
julcia88
24-01-2010, 20:29
Ja nie podawałam w mailu danych. Na jaki adres mam je podesłac ?? :huh:
katarina1977
24-01-2010, 22:31
a ja nie pamiętam czy podawałam ale raczej tak
Tez nie pamietam czy podawałam.. ale chyba tak... Ja tez czekam na dyplomik xD wywieszka na ściane będzie od razu xD:))
soffii25
01-02-2010, 17:07
ja wysłałam na tego samego maila co prace konkurowa :D ale podałam tylko imię i nazwisko, bo te dyplomy chyba mailami są wysyłane tak ??
czekam na razie na maile od tych którzy nie podali swoich danych
Widzę, że nie podałam w mailu nazwiska, tymczasem nie dostałam żądnego maila o którym wcześniej mowa, że podobno były wysłane...
Mam nadzieję, że się doczekamy i tylko ja nie dostałam maila na którego mam odpowiedzieć...
Na jaki adres mam posłać?
Kasiaczek
03-02-2010, 01:01
i teraz ja nie pamietam tez zebym dostala jakiegos maila... kurcze ;( na jaki adres mam podac dane?
wyslalam dane na tego samego maila, na ktorego wyslalam prace konkursowa, mam nadzieje ze doszedl? :)
Zuzanna Rzeszewska
03-02-2010, 01:17
Ja też żadnego maila nie wysyłałam, a dane podane były mi się wydaje.
No cóż, czekamy :)
żadne dyplomy nie były wysyłane, czekaliśmy na dane
sweetpazurki
03-02-2010, 11:37
ja tez jeszcze nic nie dostalam :)
Dziewczyny przecież Kamis już pisał że nikt nie dostał dyplomu więc chyba nie musicie każda po kolei informować że nie macie dyplomu:D
A swoją drogą to się chyba nie doczekacie od niektórych tych brakujących danych bo część to pewnie o tym temacie już zapomniała...
oczywiście że tak będzie...
a mówiłam , mówiłam... ci którzy nie podadzą danych to ich prace wywalić, trudno, ktoś sie musi nauczyć dyscypliny..
siadaj pała!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nie wydaje mi się, aby w regulaminie konkursu znajdował się wymóg podania danych.
nie było dlatego niestety trzeba poczekać na dyoplomy
ja jak sie nie doczekam to se sama wstawie swój se w paincie zrobie tylko o zezwolenie porposze na priva :hahaha:
PAZURKOMANIA
03-02-2010, 19:45
haha..woszczur a ty to potrafisz extra dyplomik zrobic.:P
dziewczyny logiczne jest że skoro każdy uczestnik dostaje dyplom, to nie będzie na nim xxx tylko imie i nazwisko;) a więc potrzebne są dane uczestników;)
na pewno się doczekamy, pośpiechu przecież nie ma:D za to na 100% będzie śliczny:D:D:D:D
Zuzanna Rzeszewska
04-02-2010, 04:32
Nie ma afery :D
Czekamy mniej lub bardziej spokojnie :D :P
proponuję podać maila, na ktory trzeba wysłać dane, bo sporo dziewczyn go po prostu wykasowała ;)
chodziło oczywiście o ten sam email na który były wysyłane prace, ci co nie wiedzieli to napisali na pw i jest też ok
Równie logiczne być może, że anonimowy konkurs i anonimowe zgłoszenia wręcz proszą się o unikanie podawania nazwisk.
Kamis, czy dużo osób nie podało jeszcze danych? Czy jest szansa, że ktoś nie poda? Jakiś termin?
Może by wysłać część a na drugą cześć poczekać jeszcze? Generalnie chodzi mi o to, że np ja nie podałam danych, widzę, że są rozdane dyplomy, to si zgłaszam, czekamy np 2 tyg, żeby się nie paprać w pojedyncze dyplomy i leci kolejna partia, kolejne 2 tyg i kolejna... w ten sposób np mój brak danych nie blokował by dziewczyn, które podały wcześniej a teraz nie czekaliśbyśmy do "bóg wie kiedy" aż wszyscy się zlitują, bo podkreślam - ja żadnej prośby na maila nie dostałam. Nie wiem, czy to przeoczenie, czy np spam mi zjadł, ale mogę nie być jedyną a są osoby, które nie śledzą tematu...
julcia88
04-02-2010, 12:45
zgodzę się ze zgredo, pomysł wysyłania dyplomów co 2 tyg to dobra organizacja i przy okazji każda będzie zadowolona;) w końcu od nas zależy czy chcemy dostać dyplom czy nie i w naszej kwestii leży jak najszybsze podanie danych;)
Osobiście też nie miałam maila żadnego ale Kamis napisał ze w odpowiedzi na maila a w mojej skrzynce znalazła się tylko jedna odpowiedź, która była z jakiś 3 ms temu;p no i okazało się, że to właśnie ten mail :)
:skacze:ja tez nic nie dostalam...a dane wlasnie poslalam:P chociaz nie pamietam czy wczesniej tego jzu tez nie zrobilam:skacze:za duzo naraz robie:P i nie wiem o czym myslalam tylkoa co juz zrobilam:skacze:
:blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:
:nie_powiem: :nie_powiem: :nie_powiem: :nie_powiem: :nie_powiem: :nie_powiem: :nie_powiem:
julcia88
04-02-2010, 21:45
hah ja też dostałam już swój :D:skacze: dziękować załoga :):D
czarnulkaaa87
04-02-2010, 21:45
:blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:
:nie_powiem: :nie_powiem: :nie_powiem: :nie_powiem: :nie_powiem: :nie_powiem: :nie_powiem:
Mroczny jak na zimowy konkurs hehe ;D
Dziękuję :) Ładny jest :]
edit7715
04-02-2010, 22:26
Ja też już mam:skacze::skacze:Dziękuję:piatka:
mi się podoba.. chociaż (niech żyje skromność) nie ma to jak dyplomy mojego autorstwa :P :D :D :D
ooo i ja dostałam już dyplomik :D baaaaaaaaardzo dziękuję :*:*:*:*
mi się podoba.. chociaż (niech żyje skromność) nie ma to jak dyplomy mojego autorstwa :P :D :D :D
noooo ni ma co .. jak otwierałam plik z dyplomem autrostwa skromniachy to robiłam hyyyyyyyyyy i sie zapowietrzałam
a tu, powiedziałam :"a co to :huh:"
dobra dobra starczy tego bo popadne w samozachwyt
trzeba się cieszyć z tego co jest bo na początku wcale miało nie być dyplomów za udział ale udało nam się wynegocjować :)
ej co to za marudzenie..... nie podoba sie?> możecie oddac:D:D
ja rowniez dziekuje za dyplomik:):):)
pogodka20
06-02-2010, 18:29
Również dziękuję za dyplom. Bardzo mi się podoba:good:
Super dyplomik dzieki!!!!
nieszkam78
07-02-2010, 00:30
ja również bardzo dziękowć:*super duplomik :D
dzikakura
07-02-2010, 01:02
Ja równiez dziekuję załodze. Jest ładniutki:D:skacze:
kiesznia88
07-02-2010, 11:09
Piękne dyplamy:) ale ja nie dostałam
:(
prawdopodobnie nie podałaś danych? na pewno przy okazji odbierania nagrody będziesz mogła dostac:) jak odbędziesz kursik pochwal się nam koniecznie:D
Piękne dyplamy:) ale ja nie dostałam
:(
my prawdopodobnie dostaniemy od Nuki poczta
niestety na maila dostałem wzór tylko dla uczestniczek, wy dostaniecie pewnie pocztą albo osobiście podczas odbioru nagród, najlepiej zapytać nuki na pw
kiesznia88
07-02-2010, 17:47
o dzięki wielkie za odpowiedź
:) dane napewno pisałam, więc może my dostaniemy rzeczywiście od NUKI:)
czarnulkaaa87
11-02-2010, 11:03
Chcialam tylko napisac, ze zazdroszcze talentu, piekne pazurki konkursowe dzeiwczyny :)
kiesznia88
09-03-2010, 17:20
Byla u Nuki na szkoleniu w piatek i jestem zachwycona:] Jest wspaniala instruktorka i osoba! Dziekuje bardzo za zorganizowanie konkursu:*
super!!!! chwal się pracami:D:D
natalia268
09-03-2010, 18:14
ooo taaaaak !! !! jestem jak najbardziej za !! :D
kiesznia88
10-03-2010, 07:50
Narazie nic ciekawego nie mam. Bylam na kolorowym akrylu wiec Nuki uczyla mnie wszystkiego od poctaw bo z tego bylam zielona. Ale Nuki potrafi w swietny sposob przekazac swoja wiedze:) wiec musze tylko troche pocwiczyc. Teraz nawet nie mam jak cwiczyc bo mnie i coreczke chorobsko wzielo, ale jak tylko dam rade potrenuje i wrzuce to co z tego wyjdzie:)
Chocolata
07-04-2010, 10:17
niestety na maila dostałem wzór tylko dla uczestniczek, wy dostaniecie pewnie pocztą albo osobiście podczas odbioru nagród, najlepiej zapytać nuki na pw
A mogłabym prosić o dosłanie mi o ile to jeszcze możliwe dyplomiku w formie elektronicznej? Posiałam gdzieś albo nie dostałam:(
kiesznia88
05-05-2010, 21:22
ja do tej pory nie mam nic:(
ja rowniez nie dostalam dyplomu choc pisalam do Nuki nie raz w tej sprawi i ani dyplomu ani jakiejkolwiek odpowiedzi
heh ja nie dostalam dyplomu za inny konkurs...chyba to norma na tym forum :D
(i nie chodzi o dyplomy online bo z tymi zawsze wporzasiu :))
ale no...sorki nie bede marudzic
zapraszamy do bardziej aktywnego uczestnictwa w życiu forum, wtedy zapewne będziesz świadoma, że my jako administracja jesteśmy odpowiedzialni za dyplomy elektroniczne i medaliki, jeżeli takowe są przewidziane.
dyplomy "papierowe" jeżeli są, to są wysyłane przez sponsorów konkursów i jeżeli takiego dyplomu nie dostałaś, to prosze pisać w tej sprawie do sponsora.
"normą na tym forum" jest to, że non stop staramy się wyszukiwac sponsorów, aby nasze konkursy miały ciekawe nagrody, szkoda że niektórzy nie zdają sobie z tego sprawy
cieszę się że te online wporząsiu ;)
ania już pisała co do nagród i dyplomów za rio gdzieś w tamtym temacie, postaram się ją jutro podpytać o to
zapraszamy do bardziej aktywnego uczestnictwa w życiu forum, wtedy zapewne będziesz świadoma, że my jako administracja jesteśmy odpowiedzialni za dyplomy elektroniczne i medaliki, jeżeli takowe są przewidziane.
dyplomy "papierowe" jeżeli są, to są wysyłane przez sponsorów konkursów i jeżeli takiego dyplomu nie dostałaś, to prosze pisać w tej sprawie do sponsora.
"normą na tym forum" jest to, że non stop staramy się wyszukiwac sponsorów, aby nasze konkursy miały ciekawe nagrody, szkoda że niektórzy nie zdają sobie z tego sprawy
nooo przeciez napisalam ze elektorniczne dyplomy wporzasiu i nie mam do forum pretensji o nic, tylko o to ze sponrzsorzy wg mnie zlewaja troszke tutejsze konkursy (zapewne tez nie wszyscy wiec ci nie zlewajacy wybaczcie)
tak wlasciwie to nie chce juz zadnego dyplomu za wyroznienienie czy nagrody bo przeciez na to nie zasluzylam bo sie malo udzielam...
Zuzanna Rzeszewska
09-05-2010, 03:27
Moim zdaniem dyplom powinien być jeżeli zdobyłaś wyróżnienie lub miejsce.
Może nuki jest zajęta, ona prowadzi ośrodek szkoleniowy i studio więc na pewno ma mnóstwo pracy, ale nie ładnie tak zapominać. Wejdź na stronę g-nails w zakładkę kontakt, i skontaktuj się z Kornelią bezpośrednio, bo podejrzewam, że załoga forum zrobiła wszystko jak należy i tylko z nuki trzeba się porozumieć.
Powodzenia! :*