PDA

Zobacz pełną wersję : Problem z trwałością stylizacji u klientki

ell
15-09-2026, 09:55
Kobietki mam wśród swoich Pań dwie klientki, których płytka jest nad wyraz delikatna, elastyczna i szybko się czerwieni.
Malo kiedy udaje im się utrzymać stylizacje przez 3tyg, zawsze jest jakaś zguba.
Kombinacji mam za sobą tysiące. U obydwóch przeszłam na żel z Yoshi easy pro, bo wszystkie twardsze nie zdawały egzaminu. I jak juz sie wydawało, ze to jest strzał w 10, dostaje info, że Pani zgubiła 4 paznokcie (nie wiem czy na skutek uderzeń czy poprostu) a minęło raptem 2.5tyg. Brakuje mi pomysłów..

Pracuje najdelikatniej jak tylko mogę żeby nie doprowadzić do najmniejszego przepilowania. Stosowałam bazy z włóknami szklanymi jak i bez, żele różne. Akrylożel w butelce totalna klapa. Podpowiedzcie czy macie jakieś sprawdzone produkty do tak ciężkich zawodników? Czy wam też się trafiają takie ciężkie przypadki?

cass
15-09-2026, 12:25
A spróbuj wzmocnić paznokieć twardszym żelem (od połowy) i potem nadbudowac rubber base czy jakims zelem w butelce �� i wyfrezuj od spodu naturalny paznokieć

Można ewentualnie zastanowić sie nad akrylożelem:
https://cleosun.pl/akrylozel-do-paznokci-wygodne-rozwiazanie-do-przedluzania-i-nadbudowy/
Ten również moze znacznie wzmocnić płytkę paznokcia.