Zobacz pełną wersję : co teraz robicie....
ja pakuje w pracy wszyskie moje rzeczy, poniewaz dzisiaj to moj ostatni dzien pracy.
ja niedawno skonczylam pazurki sie probuje sie zmusic do spaceru z psem-a tak mi sie nie chce :(
a ja jestem w wybuchowym nastroju
o 15 miala przyjsc klientka i oczywiscie nie przyszla-telefonu tez nie odbiera.ja po tesciowa do dzieci zadzwonilam bo maz w pracy a ta mnie w konia zrobila
musze jakos odreagowac to tu pisze sobie bo mnie az nosi
natalia268
26-09-2009, 17:23
i nie mam z kim isc do klubu ;(
o matko, musiałam nagle iść do pracy, jestem styrana jak wół..
ale mojemu ukochanemu udało się wygrać walkę z dziekanatem, oddał dziś prace!! (był tam ze 20 razy, mówi że jedna baba była czerwona ze złości bo już myślały że nie uda mu si e oddać przed terminem)
:):):) i w nocy jedziemy na mazury na 3 dni odpocząć:):):):)
więc jak wrócimy będę mieć super duże zaległości na forum;( teraz przywracam ręce i nogi do porządku, jeżeli nie będę już mieć siły na przedłużenie to chociaż jakieś kolorówki z kwiatkami akrylowymi sobie zrobię:)
natalia268
26-09-2009, 23:17
ale jestem zła.. nikt dzis na mnie nie mial czasu... :zly: ;(
i terz musze siedziec do nie wiem ktorej.. zanim goscie wszyscy wyjda, bo nie usne ;(
A ja wysylam wam dziewczynki zaproszonka na nk:)Oczywiscie jak poznam po awartkach jak cos to wy wysylajcie do mnie:)No i niedlugo ide na kawke:)
a my (Annamon, Agusia i Madzialenia ) siedzimy i spijamy kawusie :D
natalia268
27-09-2009, 13:15
Ale Wam dobrze ze tak długo juz siedzicie ze sobą !! :]
ja własnie dokończyłam pazurki, które wczoraj zaczełam ,a uznałam ze są za gołe i byc takie nie mogą :skacze: teraz troszke naćkałam ale nie wazne ;] juz nie mam siły zmieniac... wzór zmienie za pare dni...
jeszcze nie mam tego głupiego aparatu bo w naprawie i nie mam jak fotki zrobić :(
A ja Dzidzia a ja ;(
Ja piję kawkę jem obiadek, i czekam na fachowca ;( bo się piecyk zepsuł i nie mam ciepłej wody a już mi się marzyła piana i kąpiel w wannie ...
lena2711
27-09-2009, 17:14
Ja właśnie wróciłam ze spacerku z dziećmi i czekam na męża aż przyjdzie z pracy,żeby podać mu obiadokolację.BARDZO NIE LUBIĘ JAK MĄŻ PRACUJE W NIEDZIELĘ;( najbardziej cierpią dzieci.
a ja siedze i patrze jak Ania pazurki robi i czekam na swoja kolej :skacze:
szpila59
27-09-2009, 18:41
a ja idę się kąpać :skacze: dużoooooooooo piany mi się zrobiło :D:skacze:
Dzidzia foty foty :skacze:
ja katuje frencza !!!
ja sie zaraz zabieram za podrobienie swistkow o zarobkach :)znalezlismy mieszkanie i chcemy je koniecznie dostac wiec zeby nie bylo problemow pare cyferek trzeba pozmieniac :)-nie moge przeciez powiedziec ze jeszcze raz tyle zarabiamy na czarno
Jeju jak mnie dawno nie było... Musze nadrobic to co straciłam... Ale jak narazie jestem wkurzona wsciekła i zdołowana... masakra..!!
natalia268
27-09-2009, 22:02
wróciłam z cyrku i padam.. lekcji nie odrobiłam, zapomniałam ze kertkówke z geografii jutro mam, oczywiscie nic nie umiem... ale jakos na to leje :skacze: teraz napewno nie bede odrabiac ani sie uczyc bo jestem padnieta.. ide sie kąpac i spac... :*
szpila59
28-09-2009, 18:05
A ja chyba będę miałą swój najgorszy dzień w szkolee!! ;(
Mam 6 lekcji. Naa fizyce facet nam zrobi kartkówkę z ostatnich 4 lekcji. Z matmy mamy sprawdzian z całej pierwszej klasy. Z historii będzie nas pytać albo zrobi kartkówkę z ostatnich lekcji, z muzyki bedzie nas odpytywać z piosenki i będziemy śpiewać ;( Z polskiego mam dyktando i do tego jeszcze dochodzi wf, a ten wredny babsztyl napewno nas na stadion zabierze... ;(;( Która jest chora??!! Niech mnie ktoś zarazi... albo zaraz wypiję przeterminowaną śmietane z końca lodówki , którą mama zapomniała wyrzucić...
natalia268
28-09-2009, 18:27
nie mozna z 4 ostatnich lekcji.. mozna co najwyzej z 3 .. kłóćcie się ;]
własnie przepisuje sobie na kartke co mam umiec z ang. na kartkówke jutro...
A ja chyba będę miałą swój najgorszy dzień w szkolee!! ;(
Mam 6 lekcji. Naa fizyce facet nam zrobi kartkówkę z ostatnich 4 lekcji. Z matmy mamy sprawdzian z całej pierwszej klasy. Z historii będzie nas pytać albo zrobi kartkówkę z ostatnich lekcji, z muzyki bedzie nas odpytywać z piosenki i będziemy śpiewać ;( Z polskiego mam dyktando i do tego jeszcze dochodzi wf, a ten wredny babsztyl napewno nas na stadion zabierze... ;(;( Która jest chora??!! Niech mnie ktoś zarazi... albo zaraz wypiję przeterminowaną śmietane z końca lodówki , którą mama zapomniała wyrzucić...
szkola :) kiedy to bylo-na szczescie mam juz ten katrkowkowy stres za soba :)
a wogole to dopiero do domu zladowalam-caly dzien na nogach-i teraz powinnam byc w drodze na pilates ale juz nie mialam sily :(
Zrobiłam swojego pierwszego szpica edge:) bo pazurki Ani tak mi się spodobały, że musiałam spróbować:)
martitek
28-09-2009, 23:02
no to dalej miminka, wstawiaj fotki :D
jutro, poczekam na lepsze światło;)
miminko też się zaraziłam tymi szpicami!!
właśnie biorę się do ćwiczen:)
hihi a ja już zrobiłam zamówienie na prawie 100 zł a nawet tyle nie mam;P
szpila59
29-09-2009, 14:25
nie mozna z 4 ostatnich lekcji.. mozna co najwyzej z 3 .. kłóćcie się ;]
własnie przepisuje sobie na kartke co mam umiec z ang. na kartkówke jutro...
przepraszam za pomyłkę.... robi z 5 !! ;(
paznokietek1000
29-09-2009, 14:39
to trzymam kciuki, żeby było 5 z +
a ja właśnie zjadłam drugie śniadanko w pracy, czekam cierpliwie na klientów których niestety nie ma dziś w ogóle a zaraz chyba będę czytała książkę
Ja robię śniadanko, przeglądam oferty pracy Załamka ;(i piję kawcie :)
ahh i szukam pomysłu na pazurki konkursowe:P
natalia268
29-09-2009, 15:14
Skonczyłam jesc obiad, biore sie za lekcje..
paznokietek1000
29-09-2009, 16:06
miałam czytać książkę ale czytam nową gazetkę "Paznokcie" i jestem zła że fotka mojego zdobienia jest taka mała w gazetce, ale jest i z tego jestem niezmiernie zadowolona
lena2711
29-09-2009, 16:38
Ja WŁAŚNIE SZUKAM INSPIRACJI na konkurs bo na razie pustka w głowie:)
paznokietek1000
29-09-2009, 16:41
a to nie jesteś sama tez się zastanawiam co tu wymodzić na pazurkach konkursowych
szpila59
29-09-2009, 18:07
a to nie jesteś sama tez się zastanawiam co tu wymodzić na pazurkach konkursowych
a ja chyba już wiem :skacze: zrobie sobie długie , kolorowe pipe :D Poćwiczę troszkę z kwiatkami akrylowymi jak uż będę miała liquid i pędzelek, może uda mi się opanować jakieś łatwe kwitki?? :D
sloneczko
29-09-2009, 20:48
A ja wlasnie wrocilam ze spacerku z moja psiunia i teraz czekam na chlopaka bo jest na treningu:Pa potem jakis filmik i do spanka jutro trzeba wczesnie wstac i z psiunia wyjsc.
karolinka_zuzia1989
30-09-2009, 08:12
a ja juz wstalam i od razu ogladam co sienowego wydarzylo na naszym forum:)
natka_23
30-09-2009, 10:34
a ja jestem w pracy:D
szpila59
30-09-2009, 11:04
A ja siedzę w domku bo... nie chciało mi się iść do szkoły :skacze::wstydek::wstydek::wstydek:
Dla usprawiedliwienia : dostałam wczoraj trzy 5 z muzyki i 5 z wf-u :skacze:
a ja niedawno wstalam ,jem sniadanko i zaraz bede nyzki robic... ale mi sie nie chce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
natalia268
30-09-2009, 14:03
jem knedle ze sliwkami.. które rzecz biorąc w sumie wydłubuje :skacze:
paznokietek1000
30-09-2009, 15:22
ooo.... ja tez chcę, a ja właśnie zabieram się do robienia zamówienia nowego towaru do sklepiku
dzień dobry wszystkim:):) ależ się stęskniłam:) przedłużyli.śmy sobie wyjazd do 5 dni, ale dziś już w domku, zaraz mam klientkę więc jestem tylko na chwilę, patrzę że nowy konkursik, milion postów nieprzeczytanych..:):):) wieczorkiem będę nadrabiać:):):)
szpila59
01-10-2009, 13:21
A ja właśnie wcinak chrupiącą opieczoną bagietkę z sosem czosnkowym i kopereczkiem i sałatkę z sałaty lodowej, pomidora, oliwek (blee, wszystkie wyrzuciłam:skacze: ), ogórka, pieczonego mięsa i dressingu... mniam :D
Szpila smacznego! ale podziel się!!!
szpila59
01-10-2009, 13:44
Szpila smacznego! ale podziel się!!!
dawaj Ci wyśle pocztą :D
ja tu tylko na chwilke bo niedugo klientka, ale mam dzis zamule to masakra spac mi sie chce jak nie wiem co ...
Dzidzia sete se walnij zobaczysz jak Cie na nogi postawi...hahaha ja mam zamiar pojsc sie troche pouczyc ale mam takiego lenia w #CENZURA# ze szok...
a mnie z neta wczoraj wieczorem wywaliło i nadrabiam zaległości... czytam i czytam i skończyć nie moge... aleście się porozpisywały dziewczęta... i chłopcze;P
natalia268
01-10-2009, 16:32
jem groszek ptysiowy, który pożeram wielkimi ilosciami ^_^
i zastanawiam sie co by tu zrobic by był nagły przypływ gotówki... na jutro musze miec 120 zł, za odbiór aparatu z naprawy a mam 27 zł... ekhm... bez komentarza... mam nadzieje ze mama sie zlituje nade mna.. ale i tak później jej oddac bede musiała ;( a tyle rzeczy jeszcze potrzebuje kupić :(:(
Anna Kosińska
01-10-2009, 18:07
hmm..a Ja w koncu odespalam,nie uwierzycie..spalam cala noc caly dzien..0 17 sie przebudzilam...tak spalam jak bylam chora lub jak sie kiedys balowalo..hehe...i tak jeszcze mi sie spac chce...masakra..
ja zaraz do kapieli i tez spac :)
rano klientka i zaraz po ruszam do pl na weekend
ciotka69
01-10-2009, 20:13
ogladam NA WSPOLNEJ:wow:
ja sie bawie akrylkami ;p
wlasnie wpadla kumpela razem sie pobawimy:)
potem nauka robienia kolczyków :P
uff co za dzień.. powoli nadrabiaM ZAległości na forum, wstawiłam kolejne pranie, nieco sprzątam i oglądam damską siatkę
szpila59
05-10-2009, 18:05
A mi się nudziło i cyknęła sobie fotkę swoich wszystkich akrylków :D wiem, bardzo mało ich, ale w końcu od czegoś trzeba zacząć :D
szpila59
05-10-2009, 18:06
:P
Ja popijam sobie szampana bo dziś świętuję swoje kolejne urodziny......
Szpila nie przezywaj ja mam mniej:D
wstałam jak było ciemno i wróciłam do domu jak już było ciemno:( nie ma to jak 12 godz w szkole...
madzzzia92
05-10-2009, 21:56
Szukam dziewczyn, tkóre chciałyby zostać trendsetterkami maybelline'a. Jeśli któraś byłaby zainteresowana, proszę o podanie maila na priv, a ja wyśle zaproszenie i udzielę dalszych informacji. Dziękuję za pomoc z góry :)
Miminka ale długo!!! :wow:
ja dzis na chate wrocilam i staram sie nadrobić zaległości :P
a ja testuje akrylki. kolory super, rzeźbi się średnio na jeża. ale robię na niewygodnym podłożu
paznokietek1000
06-10-2009, 13:54
to miłej zabawy, a ja czekam na klientkę na tipsiaki, ale jeszcze mam troszkę czasu
Miminka ale długo!!! :wow:
ja dzis na chate wrocilam i staram sie nadrobić zaległości :P
a dzisiaj od 8 - 18 ;( ale jutro tylko 45 min:yess:
szpila59
06-10-2009, 19:35
A ja miałam się uczyc do sprawdzianu z techniki ale mi się nie chce... ;P
ja dopiero nie dawno zasiadla m do kompa i juz i talk musze leciec... tzn ide sie kapac al tym razem laptopa nie biore bo znowu z wanny nie wyjde... a jutro idem sie na prawko zapisac BOJCIE SIE!! hehe od rana ponadrabiam w koncu zaleglosci bo troche ich mam niestety... buzki :*:*:*
w końcu w domu. jem obiad i sie relaksuje:)
A ja mam dziś luzik,cisza i spokój:)
Relaksuję się przeglądając kochane forum
(od którego się uzależniłam:yess:) i słucham muzyczki nastrojowej
jaka ulga :) przeszly podrobione papiery i dzis przyszla umowa o mieszkanie do podpisania-ale jestem happy
od 01.01.10 bedziemy juz na nowym :)
Rudi jak ja Cie dawno nie widziałam!!:*
kurde rzucam palenie i nie dlugo sie w drzwi nie zmieszcze bo ciagle cos jem!! a w dodatku okres dostane a buuuuuuuuu ... zaraz zmykam jakis filmik obejrzec ;)
natalia268
08-10-2009, 22:36
tęsknie za forum ;( a nie mam na nic czasu ;(
a ja postanowiłam nie siedzieć cały dzień na necie i dziś się udało, ale już wieczór, więc jestem:) wypiłam kawkę, teraz czerwona herbatka (przytyło mi się a to ponoć dobre:) )
Rudi jak ja Cie dawno nie widziałam!!:*
kurde rzucam palenie ;)
wkoncu wrocilam :)
teraz sie juz bardzo dobrze czuje i jestem w stanie nawet przy kompie siedziec:)a bylo bardzo zle-maz tez sie cieszy ze wrocilam do swiata zywych :)
powodzenia w rzucaniu palenia-trzymam kciuki
Rudi ale już wszystko lepiej ?
:przytul:
Ja kawcie popijam i czytam :)
wczoraj zrobiłam 2 projekty na konkurs ale dupa :(
rudzia1985
09-10-2009, 15:10
niedawno skonczylam naprawiac zmywarke bo mi nie chciala wody odpompowywc :D teraz juz jest ok...mam nadzieje ze na dluzszy okres czasu :P
mam teraz chwilke to wlazlam na forum poczytac...za chwile lece pranie rozwiesic ;)
natalia268
09-10-2009, 15:45
ide na spacer...
a później do koleżanki na urodziny
i rano na działke.. wiec nie wiem czy Was odwiedze... :(
:*
Rudi ale już wszystko lepiej ?
:przytul:
Ja kawcie popijam i czytam :)
wczoraj zrobiłam 2 projekty na konkurs ale dupa :(
teraz juz jest super!! dzieki
paznokietek1000
09-10-2009, 17:49
a cóż cię wprawiło w taki nastrój, bo ja się właśnie powoli zbieram do domku po pracy
natalia268
10-10-2009, 11:06
jade na działke...
chyba będę chora, bo glowa mnie boli i gardło :(:(:(
a ja lecze zoladek tym razem-ta pizza wczoraj wieczorem byla zupelnie nie potrzebna :(
ja kolejny tel kom znalazlam (jak sie goni wiecznie psa po krzakach to sie rozne "skarby" znajduje :)wlasnie byla babka go odebrac i sie przyznala ze byla sikac i jej wypadl. a na psy gadaja ze sikaja gdzie popadnie i ze smierdzi w parku jak ludzie nie lepsi :)
a ja jak nie bedzie dzis padac to do zoo sie wybieram
ivonna70
10-10-2009, 12:03
Ha ha ha, a na ten telefon przypadkiem nie nasikała?? Mają ludzie tupet, ja bym się w parku wstydziła załatwić. Trzeba było wołać nagrodę za znaleźne.
Ja za parę chwil idę na rowerek, bo to chyba ostatnie podrygi przed zmianą pogody.
rudzia1985
10-10-2009, 12:04
hahahahaha Rudi ale musialas sie powtrzymac od smiechu jak Ci powiedziala ze sikala pod krzakiem :lol:
ide zaraz chlopa budzic i na zakupy lecimy...
natalia268
11-10-2009, 13:01
Ha ha ha, a na ten telefon przypadkiem nie nasikała?? Mają ludzie tupet, ja bym się w parku wstydziła załatwić. Trzeba było wołać nagrodę za znaleźne.
Ja za parę chwil idę na rowerek, bo to chyba ostatnie podrygi przed zmianą pogody.
juz pomijając to sikanie.. to jeszcze śmiech na sali że w ogóle miała odwage sie przyznać ;P
juz pomijając to sikanie.. to jeszcze śmiech na sali że w ogóle miała odwage sie przyznać ;P
dokladnie-tak na siebie z mezem popatrzylismy i nie wiedzielismy co powiedziec :)
a co do nagrody za znalezne to sie pytala ile sie nalezy i wyciagnela z kieszeni garsc drobnych :D-nic nie wzielam, nawet mi przezmysl nie przeszlo
lece do tesciowej na obiadek-cala rodzinka sie juz zeszla :)
po kilkudniowej przerwie nadrabiam zaległości, sprawdzam jaki by tu internet założyć, żeby zawsze działał, ale kiepsko z tym:( zrobiłam szarlotkę, zaraz obiadek itp
nioe dawno skonczylam ostatnie pazury i sie opierniczam ;P zaraz spadam ksiazeczke poczytac bo mnie wciagla a jak jej dzis ie skoncze to pozniej wcale bo nie bede miec czasu :( jutro to sie chyba zes**am mam 6 klientek masakra!! buziaczki :*
właśnie gotuję rosołek, tak na wzmocnienie bo trochę się przeziębiłam i męczą mnie zatoki
paznokietek1000
14-10-2009, 12:40
o mniam mniam, to podrzuć troszkę, a ja siedzę w pracy i potwornie marznę
jak tylko przestygnie złoże w kostkę bulionową i wyślę pod wskazany adres:D
szpila59
15-10-2009, 13:53
A ja ze szkoły wróciłam :P
Kurde, wiecie co? Obok mnie robotnicy ocieplają blok. No i rano idę do szkoły (miała spódniczkę i kozaki, co z tego?? :/:) A ci za mną gwiżdżą i wołają.... :o Kurde co ja jakaś, dzi*ka za przeproszeniem jestem??!!:[
Agusia_pa2
15-10-2009, 14:37
A ja ze szkoły wróciłam :P
Kurde, wiecie co? Obok mnie robotnicy ocieplają blok. No i rano idę do szkoły (miała spódniczkę i kozaki, co z tego?? :/:) A ci za mną gwiżdżą i wołają.... :o Kurde co ja jakaś, dzi*ka za przeproszeniem jestem??!!:[
Sorki zamiast odpisać edytowałam hahaha
A z Ciebie nie dzi...tylko niezła laska!!!!:P
szpila59
15-10-2009, 14:48
Sorki zamiast odpisać edytowałam hahaha
A z Ciebie nie dzi...tylko niezła laska!!!!:P
no dobrze, ale czy nie mogliwby się wstrzymać?? :P Jeszcze się ludzie na mnie gapią : P
rudzia1985
15-10-2009, 15:03
a bo faceci maja pstro w glowie...nie przejmuj sie takimi baranami :) z drugiej strony gwizdali bo pewnie ladnie wygladalas :)
w czas bardzo odleglych gwizdanie bylo oznaka podrywu :D
szpila59
15-10-2009, 15:05
a bo faceci maja pstro w glowie...nie przejmuj sie takimi baranami :) z drugiej strony gwizdali bo pewnie ladnie wygladalas :)
w czas bardzo odleglych gwizdanie bylo oznaka podrywu :D
"odległych" :D Na tej budowie pracują w wieku od 18 lat do... 50 :D haha
rudzia1985
15-10-2009, 15:09
"odległych" :D Na tej budowie pracują w wieku od 18 lat do... 50 :D haha
odleglych...mowie o naszych przodkach co jeszcze gadac nie umieli :D wtedy gwizdanie oznaczalo podryw lub jak kto woli zaloty :P
no z tych 50ek to moze nie ale z tych 18u to czemu nie skorzystac :D
natalia268
15-10-2009, 15:15
jak gwizdali Ci 18-letni to jeszcze jestem w stanie ich usprawiedliwić ale tych 50-letnich juz nie :porazka:
u mnie wszedzie naookoło ocieplają te budynki i też albo gwiżdżą, albo cos krzyczą albo jakies odgłosy typu 'kszy kszy' IDIOTYM.... tak sie zawsze denerwje.. ale zawsze w takich sytuacjach nie mozna sie odwracac... lub ewentualnie jesli juz nie da sie wytrzymac to odwrócic i im cos odpowiedziec... a ze ja bardzo nerwowa jestem to ich nawyklinam ;P i siedzą cicho... :D Ale czesciej sie poprostu nie odwracam bo wiem ze beda mieli z tego wielka satysfakcje... Swoja droga strasznie mnie irytuja bo zamiast pracowac to ogladają tylko d*py :| Wwwrrr!!!!
ide sie uczyc do kartkówki z angielskiego, a później robie ostatni bukiet z tych liści klonu...yh...
---------- Dodano o godzinie 15:15 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:11 ----------
odleglych...mowie o naszych przodkach co jeszcze gadac nie umieli :D wtedy gwizdanie oznaczalo podryw lub jak kto woli zaloty :P
no z tych 50ek to moze nie ale z tych 18u to czemu nie skorzystac :D
dla niektórych chłopców w dzisiejszych czasach gwizdanie równiez oznacza to samo... imbecyle :/:
kurde nie mam czasu na forum, w;azlam tylko na chwilunie zeby zobaczyc co sie dzieje i zaraz musze znikac bo klientka przyjdzie ;( ;(
paznokietek1000
15-10-2009, 15:20
to tylko się cieszyć pieniążki zarabiasz, a ja kolejny dzień się nudzę, a teraz wcinam pączka który dostałam od teściowej, ale jest nie dobry chyba mnie nie lubi, oby tylko kołkiem mi w gardle nie stanął
natalia268
15-10-2009, 15:25
a co z tym pączkiem nie tak ?;P Hhehehe
ja jem takie pałeczki.. typu groszek ptysiowy.. tylko są z cukrem.. mniaammm ;]
paznokietek1000
15-10-2009, 15:26
bardzo opity tłuszczem, z pudrem jakimś dziwnie smakującym, mało smaczny ogólnie i mało słodki
no dobrze, ale czy nie mogliwby się wstrzymać?? :P Jeszcze się ludzie na mnie gapią : P
Ostatnio właśnie mieliśmy na socjoligii o tym :D ze to normalne zjawisko hihi i tak musi byc :P a najlepszy był tekst "wyobraźcie sobie jakby grupa pań sprzątaczek zaczeła gwizdać i komentować jakie to przechodzący obok młody chłopak ma ładne kształty" tak jest i tak bedzie i to wcale nie oznacza nic nienormalnego;P
natalia268
15-10-2009, 21:21
własnie wróciłam z dworu.. zła i smutna... rany robiłam koleżance paznokcie tam kiedys...któregos dnia... i dzis mi dopiero mówiła ze w ogóle były nierówne i sie zapowietrzyły... Wszystko super fajnie.. tylko czemu mi wczesniej tego nie powiedziała.. i w ogóle mogłaby mi to jakos normalnie powiedziec... a mowiła tak jakby miała do mnie o to pretensje... nie wiem czego ona oczekiwała.. sama ciagle za mna chodziła i stękała bym jej zrobiła, bym sobie na niej ćwiczyła, a jak juz jej zrobiłam to same minusy w tym widziała... czy ona myślała że jej jakies mistrzostwa odwale i beda jej sie rok trzymac?ale jestem zła.. jeszcze gdy by to zwykła kolezanka.. to bym ją osrała za przeproszeniem, ale przyjaciołka? :(
juz nie chce nikomu robic paznokci.. ! jak mają mi zrządzic ze cos nie tak.. niby moge sie na nich uiczyc ale by chcieli od razu cacka jakies miec :/: tak samo mama :porazka: wrrr !! robie tylko sobie i koniec !!
Musiałam sie wyżalić :(
głowa mi pęka.. ide zaraz spac. :(
oj daj spokój nie zajmuj sobie głowy taka 'koleżanką',chodziła za tobą bo chciała tanio mieć paznokcie zrobione, nie ma to jak pazerność....
i po drugie to nawet nie pisz że już nie chcesz nikomu robić!! nauka czyni mistrza!!
a powiem ci że moja mam od 15 lat chodzi do dziewczyny na ochocie, tyle że tylko na manicure (odpychanie skórek plus inglot beżowy jasny). ja mieszkam jak wiesz godzine drogi "od was" i tylko parę razy jej robiłam. a u tej dziewczyny byłam 2 razy, na 18 i na studniówkę (wtedy robiłam paznokcie tylko sobie i nie umiałam jeszcze przedłużać itp) i też na manicure i byłam średnio zadowolona co najlepsze.. moja mama jest typem że jak się przywiąże to koniec (że tak to ładnie nazwę), więc się nie przejmuj.
na sobie nigdy się tak nie nauczysz jak na kimś, bo paznokcie są różne
też mi ciężko, bo nie mam za bardzo na kim poćwiczyć, namawiam swoje bratowe ale one jakieś oporne może i by chciały ale pewnie zaraz jakies cuda...a mamuśka hm...jak znam życie to prędzej by poleciała do kogoś innego niż do mnie
nie martw się widać koleżanka nie zasługuje na taką przyjaźń...
siedzę i patrzę a to piękne słoneczko, które u mnie dzisiaj świeci zero chmur:)....eh..piknie
paznokietek1000
16-10-2009, 10:59
ja właśnie czekam na klientkę ma być o 12, i potwornie się nudzę, bo u mnie dżdży i nikt się nie kręci
ja miałam na szczęście na kursie modelki non stop, więc potem już się nie bałam szaleć:)
siedzę i się stresuję bo mój kochany ma obronę, tzn jeszcze nie wszedł ale już jest w szkole, więc mocno trzymam kciuki:)
paznokietek1000
16-10-2009, 15:29
oj.... to ja też trzymam kciuki, na pewno wszystko będzie dobrze
a ja właśnie gotuję wodę na kawkę (jak ktoś ma ochotę to zapraszam) i na mycie naczyń, bo mam brak ciepłej wody w salonie niestety.
natalia268
16-10-2009, 15:31
ehh... no juz tam sobie wczoraj z nia wszystko wyjasniłam.. przespalam sie z tym wszystkim i lepiej... ale i tak jak ktos bedzie chciał paznokcie to bede miała wielkie obawy... w goóle to jeszcze jestem zła bo na moich mi zawsze lepiej wychodzi niz na czyichś ;P :(
ale trudnooo.. życie...
właśnie odrabiam matematyke... :porazka:
paznokietek1000
16-10-2009, 15:34
o.,. matma jak fajnie porozwiązywało by się zadania, już chyba z 3 lata nie miałąm z nią styczności, a tak tęsknie. matma jest super. a co teraz przerabiasz??
też lubię matmę:) paznokietek a gdzie zapraszasz?:):)
natalia kiedyś się możemy umówić i mi zrobisz:)
natalia268
16-10-2009, 15:38
jest super gdy ją rozumiem :D teraz mam z miliard zadań z nierówności i wielomianach bo w czwartek mam sprawdzian :)
ciagle sie zastanawiam co ja robie w klasie humanistycznej :porazka: skoro lepsze oceny mam z matmy ;P
natalia268
16-10-2009, 15:41
XLIII LO im. Kazimierza Wielkiego
ul. Gandhiego 13 ;]
http://www.lo43.edu.pl/ :D
a myślałam że jak humanistycza na do słowackiego, mój młodszy brat tam chodził:) ja do dąbrowskiego na hist-geo.
idę chwilowo, wezmę kąpiel i włosy muszę sobie ogarnąć bo wyglądam jak 7 nieszczęść...:)
natalia268
16-10-2009, 15:46
przeceniłas mnie ;P to nie moje progi :skacze::skacze:
no co ty to się tylko tak wydaje.
mój kochany dostał 5 z obrony:):) nadrabiam forum, za to jutro do pracy więc cały dzień mnie nie będzie:(
po powrocie z zakupów z zizią pakuję się na jutro do szkoły eh :P
a ja tu na chwilke tylkoo ;( musialam wlezc zobaczyc co sie tu dzieje ;P
paznokietek1000
17-10-2009, 11:20
ja właśnie przeglądam nowe posty, i zaraz zabieram się za czytanie książki bo coś nudno dzis potwornie w tej pracy
ivonna70
17-10-2009, 11:23
Zaraz się muszę zabrać za sprzątanko w mieszkaniu, a potem trzeba się zrobić na bóstwo, bo idę z grupką znajomych do bałkańskiej restauracji.
hej dziewczynki, no i kamis ;) dawno mnie tu nie było, kurcze mam duzo pracy w zwiazku ze studiami, ktore nie ukrywam ograniczaja mnie w wykonywaniu paznokciowego hobby :( własnie rozpoczelam studia na CM w bdg na kierunku połoznictwo, z czego bardzo ciesze, ale jest rygor co do paznokci, musza byc króciutkie i niepomalowane (ewentualnie bezbarwny) a z racji duuuuzej ilosci przedmiotow i roznych zaliczen nawet nie mam czasu kiedy zrobic panokcie jakims laseczkom :( uhh ale bede tu od czasu do czasu zagladac i obserwowac jak wam idzie ;) buziaki!
a ja czekam za Mam talent bo bedzie moja kolezanka z klasy ze swoim zespolem :skacze:
natalia268
17-10-2009, 23:39
która to była? ;P
a chyba 2 tygodnie temu w mam talent co był taki facet przebrany za babe, za statue wolności.. to mój sąsiad :skacze:
która to była? ;P
a chyba 2 tygodnie temu w mam talent co był taki facet przebrany za babe, za statue wolności.. to mój sąsiad :skacze:
to byla dziewczyna w czerwonej bluzce w paski spiewala ze swoim zespolem dwie dziewczyny i dwóch facetow i przeszli dalej :skacze: w sumie to jeszcze jedna chyba ze 3 tyg temu byla dziewusia z mojej miesciny spiewala to nie ja bylam ewa , 15 lat- martyna strychalska ale tez glos ma fajny...
a teraz nadrabiam tak dla odmiany za;leglosci na forum...
natalia268
18-10-2009, 15:40
aaa wiem wiem ;]
ja teraz jem obiad.. i zaraz bede pisac wypracowanie ale tez musze ogladac martyne wojciechowską !
a ja zrobiłam próbnego pazura na konkurs i.. w głowie jakoś lepiej to wyglądało... :/ jak zawsze na ostatnią chwilę i jutro po nocy będę siedzieć pewnie..:) ale dziś jeszcze próbowanki:)
rudzia1985
19-10-2009, 15:10
nic mi sie nie chce...
kibluje na forum Vectry i oceniam sprawozdania mojego Zarzadu :P
no i zaraz mykam cos zjesc bo glodna jestem ;)
siedze sobie i słucham muzyki bo nie moge sie zebrac zeby wziasc sie za lekcje,....
natalia268
19-10-2009, 15:32
znam to uczucie... mam to samo teraz... :(
wróciłam ze spaceru, wcinam paluszki i robię sobie leki bo się rozchorowałam. zaraz pazurki:)
A ja sie wkurzyłam na łasice(p.Łasińska moja wychowawczyni)...
a tak zaczynając od początku to kilka dni temu zrobiłam sobie fioletowe brokatowe akrylki... oczywiscie łasica mi walneła kazanie o regulaminie i tak dalej... powiedziałaze mają na następny dzień zniknąć. Niestety ich nie ściągnełam... więc kiedy w piątek kazała mi pokazać paznokcie znów mi zaczeła coś pitolić nawet nie wiem juz co bo nie słuchałam. Powiedziała ze na poniedziałek(czyli na dzisiaj) mają być ściągnięte... więc stwierdziłam ze sobie zrobię bezbarwe i pomaluję lakierem. Dzisiaj poszłam w takich paznokciach do szkoły były pomalowane takim beżowym lakierem z drobinkami i rarbkami gabeczką był frenczyk... I co i oczywiście musiałam wysłuchiwać znów kazania ze zadzwoni do rodziców i wogle...nic tylko zabić :porazka:;[;;[;;[;;[;;[;
natalia268
19-10-2009, 18:15
a Twoi rodzice co na to ? maja cos przeciwko? jak nie to niech sobie dzowni ;P
ja oglądam Brzydulkę, a zaraz ide na pocztę ;)
a Twoi rodzice co na to ? maja cos przeciwko? jak nie to niech sobie dzowni ;P
raczej nic tylko wkurza mnie to że ona się przyczepia do paznokci że regulamin i takie tam a dziewczynom które mają tapete na twarzy grubości 5 cm i palą w kiblach to nic nie mówi...:/::/:
a bo jak sie juz jakies babsko uprze to nie ma sily...
ja siedze i znowu zaleglosci nadrabiam, troszku spokoju mam bo bylam u okulisty i mi wkroplila takie cos do oka ze po tym z bliska nic nie widze wiec klientke dopiero na 18 mam /...
natalia268
20-10-2009, 15:37
to w końcu masz czas na trochę odpoczynku ;)
ja miałam dzis nie wchodzic na forum....ale siła wyższa... miałam sie uczyc do jutrzejszego dwugodzinnego wypracowania z polskiego.. a zupełnie nie wiem co na tym wypracowaniu moze byc... ale z racji tego ze czytałam, czytałam az w koncu usnęłam, to teraz juz nic mi sie nie chce... :porazka:
paznokietek1000
20-10-2009, 16:39
będę trzymała kciuki na wypracowaniu oby wszystko dobrze poszło, ja miałam przed chwila klientkę z Francji, ale na szczęście mówiła po polsku, przyszła tylko po to żeby położyć jej żelik sylikonowy na naturalki, a teraz chwile spędzam na naszym kochanym forum i zaraz zabieram się za czytanie gazetki pazukrowej lub książki
natalia268
20-10-2009, 16:45
nie dziękuję :*
paznokietek1000
20-10-2009, 17:02
pewnie nie dziękuj, wyśpij się dziś dobrze a wszystko będzie w porządku
natalia268
21-10-2009, 15:12
jakos poszło.. znaczy najwazniejsze jest to ze nie brakło mi słów i nie oddałam pustej kartki.. a ze łałam wode to nie ważne :SKACZE: co bedzie to bedzie :lol:
rany.. jestem zła.. bo widziałam kilka fajnych filmików i bym poćwiczyła palowanie paznokietków.. a musze sie biologii uczyc ;( zawsz jak mam wene to nie moge, bo nauka, a jak weny brak to i nauki brak :zly:
jeszcze głowa mi peka od jakże pięknej pogody ..
zmykam...
mariolak83
21-10-2009, 15:15
a mnie dopadło strasznie przeziębienie i juz mnie tydzien trzyma:( siedze pod kocem i staram sie pisac moją prace mgr....
Dzień dobry :)
ja właśnie wstałam, piję kawcie , nadrabiam zaległości ale jeszcze mi troszkę zejdzie, choruje to nie ogarniam wszystkiego jak powinanam hehe
Ja też wstawilam wodę na kawusię.bo zachwilę chyba zasnę,ta pogoda Mnie wykańcza:(
ja na tą pogodę jako śniadanie zjadłam ciasto:) obiadek już wstawiony:)
Ja właśnie też z kawusią i ciachem siedzę :D
natalia268
21-10-2009, 19:24
ja zaraz bede jadła pomelo...
a z mojej nauki nici bo zabrałam sie za cwiczenie kwiatków akrylowych :skacze:
ale przynjamniej nauki nie posżły w las bo w onczu kwitek przypomina kwiatka :]
Ja nadrabiam zaległości na forum, bo wczoraj mnie tu nie było:)
A ja świętuję swoje imieninki,lecz w międzyczasie muszę zobaczyć co się dzieje na forum(to jest silniejsze odemnie):)
a to wszystkiego najlepszego:)
natalia268
24-10-2009, 22:24
Własnie własnie najlepszego :*
ja juz 3 godzine pisze referat na historie, pomijajac ze wczesniej z 2 godz. szukałam materiałów, zebrałam w kupe i ułożyłam by to miało jakis sens :porazka:
A ja chyba jeszcze w leb od meza nie dostalam bo szukam teraz pochlaniacza do pylu,zaraz chyba sie zwijam zrobic miche popkornu dla corki,a sama ide do tej frezarki albo do kwiatkow:)
a ja nadal siedze i sie zastanawiam na jaka prace zaglosowac w konkursie :)
a wogole to juz mam stresa, jutro przychodzi do mnie na paznokcie moja szwagierka a ona duzo dluzej juz robi paznokcie i sie boje ze cos jej spiepsze.
nie wiem tylko jak rozwiazac problem-ona ma dosc krotka plytke a lubi super dlugie pazokcie i chce frencha ale sia na cover nie zgadza :(
no to Rudi to rzeczywiscie masz problem skoro ona covera nie chce... a sie nic nie przejmuj bo pazurki robisz piekne!!
zdycham po imprezie ale i tak nadrabiam zaleglosci na forum... ;P
skoro robi dłużej a ma takie wymagania to chyba tobie po złości:):) a tak na poważnie to spróbuj przez frenczzem jakiś uśmiech z brokatu cy czegoś, albo kwiatyki:) na pewno co nie zrobisz to zrobisz pięknie:)
ja się uczę frezarki:):)
dzieki dziewczyny :)
zobaczymy czy mnie stres nie zje:)
i z tym coverkiem to nie po zlosci, ona nigdy nie uzywa ani u siebie ani u klientek bo nie lubi-woli naturalny kolor paznokcia
to jakas dziwna jest ... z coverkiem jak dla mnie pazury wygladaja bardziej jak naturalki... no ale sa gusta i gusciki... poradzisz sobie zdolniacho :D
idem sie chyba zaraz spac walnac bo padnieta jestem...
ja wrocilam z baaaardzo dluuuugiego spacerku z psiakiem i padam
obejze jeszcze film bo mi sie sciagnal(2012) i tez ide lulu
siedze i odpoczywam sobie
natalia268
25-10-2009, 20:46
zaczełam robic paznokcie i zeszło mi sie kupe czasu bo po 3 razy dwa paznokcie mi sie zapowietrzyły, a byłam juz przy finiszu ;P i sie wkurzyłam.. i powiedziałam sobie 'jak teraz nie wyjdzie sciagam wszystkie' ale w koncu sie udało.. rany... ale przez paznokcie nie przeczytałam lektury :porazka: :skacze: oby tylko nie było jutro sprawdzianu ze znajomosci lektury... yh...
zaraz jajo zniose :( co dzis za nudny dzien,jak nie pracuje to nie wiem co ze soba zrobic
pogoda do d... to tez sie nie chce wyjsc
mariolak83
28-10-2009, 14:44
a mnie sie nic nie chce i siedzę i się nudzę...:/: beznadzieja jakaś...
paznokietek1000
28-10-2009, 15:56
a to tak jak i mi miałam czytać książkę ale mam potwornego lenia, i siedzę sobie na forum i się luzuje
ja oglądam Yt zaraz idę na spacer :)
paznokietek1000
28-10-2009, 16:20
na spacer??... brrr... u mnie zimno i coś pada
a u mnie dzis ciepelko bylo :D
wlasnie sie wkurzylam bo mialam miec klientke, ktora po 10 miutach spoznienia zadzwonila ze nie przyjdzie bo na zakupach jest............... i ze chce na jutro.... tak jak ja bym cza=ekala tylko za hrabinka ehhhh, powiedzialam ze przykro mi ale nie mam juz miejsca w sumie to prawda i mi focha strzelila... Boziu daj mi cierpliwosc bo zatluke!!
Wróciłam ze spacerku:) lubię się tak przewietrzyć wieczorem :)
Oddałam głosy w konkursie :)
Wypije kawkę zjem jabłecznik ^^
i chyba włączę znowu YT :P
przeżywam kolor swoich włosów..:) zaraz obiadek i kawa, mam taką ochotę na makaron z serem że nie wiem...:)
to widzę tu włoski temperament :P Ja też uwielbiam makaron, w ogóle taki jak Włosi przyrządzają, pychota! :) a ja zastanawiam się nad glosami w konkursie.. trochę ta dyskwalifikacja namieszała, no ale trzeba się spiąć i zaglosować..
ivonna70
28-10-2009, 21:06
Ja nadrabiam zaległości, bo dopiero wróciłam z zajęć i trochę padam. Jutro na 08:00 i tak przez najbliższe trzy tygodnie. Idę coś zjeść, bo mi żołądek do kręgosłupa przyrośnie.
ja siedze przed kompem.. przegladam forum iinne stronki od ktorych jestem uzalezniona :D
czekam na meza.... tak sie przyzwyczailam do tego ze caly dzien byl z nami a dzis poszedl do pracy ... tak dziwnie....
:)
ja nie dawno skonczylam ostatnia klientke i padam!! ale oczywiscie na forum musialam wlezc... hehe
a cieszcie sie ze nie mieszkacie w mojej miescinie bo jutro w godz od 11do 13 nie moglybyscie z domu wychodzic bo zaczynam jazde hihi
oo super!!:) ja się przymierzam do zrobienia pazurków, ale strasznie mi się nie chce jakoś, chyba sobie zaraz jakieś normalne strzelę..
Asiu mnie tez sie ostatnio nie chcialo robic .... mialam zrobic edzie ale zrobilam szpice-stwierdzilam ze szbcije bedzie hihi
ej przyjedz do mnie to Ci zrobie :P przynajmniej moglabym poszalec hihi
ja dzis caly dzien sie sie ciesze jak glupi do sera-jutro o 10 dostane klucze do nowego mieszkania i mozemy w koncu zaczac remont, podejzewam ze po 2 dniach ciezkiej pracy ten usmiech zniknie :)
a wogole jakas ostatnio pokrecona chodze-bylam sie dzis do nowego dentysty zapisac to nie potrafilam mojego nazwiska przeliterowac-zamiast gorecka podalam jej gorcker :)
hehe Rudi to pownie ze szczescia tak poprzekrecalas ;P
ja wlasnie skonczylam ostatnie pazury...
bylam dzis na pierwszej jezdzie i musze sie pochwalic ze nikogo nie przejechalam :D aczkolwiek mialam ochote... wyobrazcie sobie ze jade se ladnie patrze na chodnik a tu dwie siostry mojego ex i jego dziewcyna... jejku ona jest jeszcze brzydsza i grubsza niz byla!! az mu wspolczuje... :skacze:
wlasnie wpadlam do domku po kilku godzinach ciezkiej pracy-zrywanie starych tapet-ale 2 pokoje juz gotowe :)
musze jeszcze cos przekasic i zaraz klientka jeszcze przyjdzie-oj dlugi dzien dzis :)
Wróciłam od lekarza, zrobiłam zakupy, wcinam śnaidanko :)
ivonna70
30-10-2009, 16:13
Śniadanko o tej porze?? Chyba, że u lekarza musiałaś być na głodniaka.
Czekam na klientkę. Dzisiaj dzień przerwy w nauce.
właśnie wzięłam się za sałatkę jarzynową, coś ostatnio za mną chodzi ale sama nie wiem co....
hehehe dzidzia trzeba było skręcac;):cwaniak:
a ja własnie najadłam sie parowanców i czuje ze zejde z przejedzenia:D
poniewaz miesiac temu zostalam bez pracy :(, a nie naleze do osob ktore siedza i placza ze ciezko, ze nie ma i wogole od dzisiaj do poniedzialku bede sprzedawala znicze wiec wlasnie sie szykuje na to zimnisko- herbatka w termosik i na podworko. Nie jest to praca, ale zawsze cos zeby troszke zarobic :)
szpila59
31-10-2009, 08:32
A mój tato wczoraj wróciiiiiiiiiiiiił!! :skacze::skacze::skacze::skacze::skacze:
Zadzwonił do domofony, my otworzyłyśmy i czekamy.... czekamy z 10 minut, se myślimy, może winda się zacięła :huh:? No ale jz się winda otwiera, a tam tato wychodzi i prosi o pomoc bo wtaszczał do windy 5 Gigantycznych toreb podróżnych każda 20-30kg!! :wow:
Wszystko ponad godzine wypakowywałyśmy :D Największy prezent - tato :D Reszta to jakieś 9 perfum np. od Pink, 212, cK, Adidas, itd. Różne kremy, olejki, mgiełki od Ahawy, chyba milirdy koszulek z adidasa (mama powiedziała że już w szafie miejsca nie ma to musiała powywalać parę starych :D) spódniczka bombka dla mnie, koszulka na ramiączkach, fioletowa sukienka sportowa z adidasa, skarpetki z adika, koszulki nocne, gacie (haha :D):P, jakieś trofea mojego taty, płyty, książki, odbiornik cyfrowy, zegarki, spodnie.... ja pierd...... sklep by można otworzyć!! :D I jeszcze do tego 3 hałwy, 4 kilo ciasteczek chrupkich i 4 kilo taki fajnych z Egiptu, takie nasączone syropem. każde inne... mniam :D!!
ale sie rozpisałam, a to kurde nie temat od zakupów :D No ale narazie wcinam te ciasteczka, wybieram się po buty, torebkę, spodnie, bluzkę i parę innych rzeczy do sklepu
;P
ivonna70
31-10-2009, 09:06
Ciekawe z czego bardziej się cieszysz. Z powrotu taty czy prezentów:P?? Trzeba przyznać, że przyszalał. Mam nadzieję, że pochwalisz się i zrobisz zdjęcia:).
Ja szykuję się do wyjścia, bo jadę dzisiaj na dwa cmentarze, żeby jutro mieć już troszkę spokojniej.
ja bylam na zakupach,teraz siedze sobie i relaksuje sie
o 12 praca-pazurki
paznokietek1000
31-10-2009, 12:11
a ja siedze i sie nudzę, czytam książkę i słucham radia w pracy, bo takie nudy
a ja calusi pokoik ogarnelam... oj ciezko bylo bo w barku to mialam taki syf ze masakra... jeden pokoj 2 godz sprztac ... ale teraz wszedzie czysciutko i pachnaco :skacze: o 14 klientka i sie na randke szykuje hihi
Ja się do ukochanego szykuje, snaidanko, kawka , wanna i lece do kfc po kubełek dla Niego :skacze:
ja posprzątałam prawie cały dom:P teraz będę robiła roladę :)
natalia268
31-10-2009, 17:37
wróciłam w dwóch cmentarzy.. jem teraz obiad... zaraz odrobie ruski... i później albo zaczne czytac lekture albo poogladam tv ;P
e laski a co wy takie sprzatajace wszystkie
jak wam sie nudzi to zapraszam do mnie posprzatac hihihi
siedze , nadrabiam zaleglosci... ogladam tv ;P
z mojej wczorajszej randki nici ...zadzwonil zeby przelozyc na dzis... tak sie wkurzylam ze powiedzialam ze czasu nie mam , a co ja jestem, pol dnia sie szykowalam !! niech spada na bambus :skacze:
siedze , nadrabiam zaleglosci... ogladam tv ;P
z mojej wczorajszej randki nici ...zadzwonil zeby przelozyc na dzis... tak sie wkurzylam ze powiedzialam ze czasu nie mam , a co ja jestem, pol dnia sie szykowalam !! niech spada na bambus :skacze:
oj nie fajnie :( ja bym mu teraz kazala poczekac czekac na nastepna randke :)
a ja bylam dzis u lekarza i na 99% bedzie chlopak-moj maz i lekarz cos tam widzieli, ja nic dlatego na razie 99% :)
a wogole mnie opiepszyl lekarz ze nie powinnam tyle pracowac (ostatnie 3 dni remontowalam z mezem mieszkanie), bo jakies skurcze nieprawidlowe zauwazyl-nie dobrze-dzis siedze i nic nie robie :(
paznokietek1000
02-11-2009, 15:15
zwiedzam rosyjskie forum, i robię porządki na poczcie
oczywiście cały dzień na nacie.. zaraz się obudzę i stwierdzę że nic nie zrobiłam...:/ chyba wyłączę komputer bo inaczej to się nie da...
dzidzia to beznadziejnie:/ ale dobrze zrobiłaś:) a na pazurki z chęcią kiedyś do ciebie przyjadę:)
rudi gratulacje:)
do mnie z rana zadzwoniła klientka że znowu musi przełożyć, to już chyba 3 raz... zobaczymy czy w czw przyjdzie..:)
wcinam kolacyjke-platki owsiane na mleku (moj zoladek nic innego nie trawi na wieczor :( ) i sie odprezam przy moim ukochanym serialu "Bones"
szpila59
02-11-2009, 19:04
a ja spadam bo dopiero teraz se przypomniałam o kartkówce z fizyki... :( I miałam pisać poprawe z niemca, ale juz za późno na uczenie ;(
noooo Rudi gratulacje ;:skacze: ja taka latwa nie jestem juz sie z nim nie umowie...jeszcze dzwoni ale fona nie odbieram... chcial to ma !!
zjadla kolacyjke i siedzem :D
ja się wybieram na imprezkę i zaraz idę się szykować :D
wlasnie skonczylam pazurki robic klientce i czekam...
moj tata dzis przyjedzie do nas na kilka dni wiec juz od rana mam banana na buzi :skacze::skacze::skacze:
zaraz jeszcze tylko musze szybko po zakupy leciec i zabieram sie za sprzatanie i obiadek dla tatusia :)
tatus to tatus hihi trza go ugoscic :D
ja siedze i smaram ehhhh , ale sie usmialam , rozwiazywalam testy na prawko i tatulek mi caly czas sapal ze mam czytac ze zrozumieniem , no to sie wkurzylam i powiedzialam zeby rozwiazal chociaz jeden... i mial 11 bledow hahah a mnie sie juz udaje zdac :D a tak ogolbie to niewyspana jestem ... poszlam spac o 5 rano bo powiedzialam sobie ze nie poloze sie dopoki nie wyjde na zero ;P , a teraz sie zastanawiam jak przejde przez 3 uzupelnienia zeby nie zasnac... a moj ojciec w dalszym ciagu probujezaliczyc testy :skacze: a sie rozpisalam..
ja własnie wybieram sie do apteki po jakieś medykamenty pierwszej pomocy na przeziebienie:/
Wróciłam z zakupów i krótkiego spacerla
piję kawkę i grzebie w necie :)
szpila59
05-11-2009, 17:42
wróciłam z biblioteki, umawiam się na pazurki z koleżankami i idę się kąpciać :D
natalia268
05-11-2009, 19:32
tak ogólnie przegladam wszystko i czytam...
jestem załamana bo jutro mam sprawdzian z chemii a nic nie umie... :porazka:
moja dobra passa pozytywnych ocen sie skonczyła od tego tygodnia...ehh
jeszcze glowa mnie boli... całe szczescie ze jutro piatek...
yyyy :zly: tez jestem zła bo miałam pracowac w ten weekend a do mnie nie dzownia.. masakara...
szpila59
05-11-2009, 19:50
Ughhh.....Ale se porobiłam odciski ;( Nie wiem jak ja jutro do szkoły dojdę ;(
rudzia1985
06-11-2009, 16:05
sprzatam swoj burdel w mieszkaniu po przeprowadzce , w miedzy czasie robie obiad dla chlopa no i siedze na 2 forach i pisze :P
A ja cisne na spacerek :)
grubo się ubiore i dawaj :)))
Wycieczka w poszukiwaniu pracy i kurczaków :D :skacze:
Szukam inspiracji..
Zastanawiam się jakie następne pazurki sobie zrobić.
ja własnie wciągam parówy w cieście francuskim i przeglądam Demotywatory:D
a ja zrobila dwa uzupelnienia i na dzis koniec z pazurami i wolne do poniedzialku :) posprzatalami i tak sobie zdycham bo okres dostalam...
jak to co!! to co zwykle!! jem i na forum siedze !! troche z sosem przesdziłam, ale teściówka bardzo suchy farsz robiła :hahaha:
PS to już czwarty gołąb... zaraz mnie rozerwie
a ja siedzem na forum,ogladam mam talent <czekam az kumpela z zespolem bedzie ;)>i jeszcze w miedzy czasie ogladam filma 2012:koniec swiata :skacze:
---------- Dodano o godzinie 20:39 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 20:38 ----------
ale golabka tez bym zjadla ,bo okres mam ....
lena2711
07-11-2009, 21:52
Ale narobiłaś mi smaka na gołąbki:)Ja miałam dzisiaj ciężki dzień(przygotowywałam się do nowej pracy)w poniedziałek pierwszy dzień w pracy mam stres bo 2.5 lat siedziałam w domku z dzieckiem.Przez to nie mogę spać i przeglądam forum,to mnie uspokaja.Mąż w pracy na nocce więc nawet nie mam do kogo się przytulić:(:(
szpila59
07-11-2009, 21:58
Opłakuje mojego zmarłego, zerwanego pazura konkursowego....
a ja wcina orzeszki do piffffka
ja mam juz dosc remontu :(-caly dzien biegam od jednego do drugiego mieszkania. wczoraj tesciowa mnie opiepszyla jeszcze do tego bo z tego calego stresu zapomnialam jej tabletek z apteki odebrac (kolejny minus u tesciowej :) )
ide sie szykowac i lece pomoc chlopakom,
milego dnia zycze!!
no co Ty rudi nawet w niedziele nie masz odpoczynku ;P
szpila zes mnie wystraszyla ja myslalam ze ci kto umarl!!
no a ja bylam w lesie i staruszek dal i autem pojezdzic heh i nawet dumny ze mnie ze samochodu nie rozwalilam hehe a teraz czekam za obiadkiem bo glooodna jak wilk jestem!!
szpila59
08-11-2009, 14:49
no co Ty rudi nawet w niedziele nie masz odpoczynku ;P
szpila zes mnie wystraszyla ja myslalam ze ci kto umarl!!
haha :D Nawet nie pomyślałam. ;P
ja właśnie przyjechałam z moją córą ze szpitala. ma na ręce poparzenie 1 stopnia a na brzuchu 2 stopnia. oszaleje przy nich. i wywiozą mie kiedyś do szpitala z zawałem serca.:(:(:(
zizia Ty nam sie kiedys wykonczysz!! ale juz dobrze z corcia coo??
tak. jutro do kontroli i na zmianę opatrunku co dziennie będę jeździć z nią.:/::/::/:
Ziziu, to co te Twoje dzieciaczki znowu wymyśliły?
Woszczurku ja jem zawsze gołąbka praktycznie całego zanurzonego w sosiku...uwielbiam:D
Ja staram się wrócić do normalnego funkcjonowania po całonocnej imprezie... ciężko ...:help:
rudzia1985
09-11-2009, 13:54
jakies 30 min temtu wstalam z lozka... :D jestem przemeczona przeprowadzka i podobnie jak Rudi latam z mieszkania do mieszkania...na szczescie zostalo mi tylko wysprzatanie starego ufff...
szpila59
09-11-2009, 14:02
Ziziu , a jak się poparzyła?? coś się stało ?:o
Właśnie jem najlepszy barszcz mojego życiaaaa.... :]
Mój tato zrobił, haha
Jem 3 dokłądkę :D
Zaraz pęknę... UGH..... chyba nawet lepszy niż mojej babci świateczny z uszkami ;P
A ja smaze placki ziemniaczane :P
piję kawcie i gierkam troszkę:)
A ja wcinam maślaczki marynowane no i czekam za Moim ślubnym aż wróci z pracy.....
a ja sie obzeram cheetosami , juz sie doczekac nie moglam kiedy ostatnia klientka wyszla tak mi sie chrupka chcialo hihi
natalia268
09-11-2009, 22:17
a ja umieram z bólu zęba :(
całe szczescie ze idę jutro do dentysty.. a nawet dwóch !! nienawidzę.. i się boję :(
Cały dzien po szkole bede po dentystach chodzić :/: ale cóż... :(
Ale jutro rano idę na strzelnicę.. ciekawe jak będzie ;)
---------- Dodano o godzinie 22:17 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:16 ----------
a ja sie obzeram cheetosami , juz sie doczekac nie moglam kiedy ostatnia klientka wyszla tak mi sie chrupka chcialo hihi
narobiłas mi ochoty :aty:
Dziewczynki wiem jak to jest z przeprowadzkami, miesiąc temu też przez to przeszłam i do teraz odpoczywam :lol:
Ale miałam takie chwile, że płakać mi się normalnie już chciało nad tym bajzlem wszechobecnym, pudłami i wszystkimi innymi gratami. . . a jak to bywa kiedy mamy najwięcej na głowie, to wszyscy coś ode mnie chcieli, musiałam chodzić na praktyki a mój mężczyzna do pracy, bo kolega był na L4 i nie miał kto go zastąpić...Także przychodziliśmy po południu do domu i dopiero wtedy rozpakowywanie jakoś szło
Dobrze, że już po :good: :good: :good:
A ja pierwszy raz zrobiłam pazurki, które naprawdę mi się podobają :) szkoda tylko, że nie mogę Wam ich na razie pokazać, bo pewnie pójdą na konkurs :(
natalia268
10-11-2009, 18:09
buu szkoda :( No nic zobaczymy po konkursie ;)
kasiasssss
10-11-2009, 21:34
no wlasnie,tylko przypomnij nam ze to wlasnie,te pierwsze,
ja szykuje sie do spania bo jutro do pracy lece
szpila59
10-11-2009, 21:37
a ja zmieniłam avka :P
O wiele bardziej mi się podoba niż tamten :D
Szpila skad masz takiego przystojniaka !! :lol: też chce:D
kasiasssss
10-11-2009, 22:03
sexi avek
Hello:) ja sie teraz powoli odnajduje na tej stronce <jupi> musze ja rozgryzc:)
---------- Dodano o godzinie 02:41 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 02:04 ----------
a jakich diet uzywacie?? tez bym chciala zrzucic niezbedne kilogramy ehh :skacze::skacze::skacze:;];];];(
ja dzis odpoczywam-wczoraj pracowalam 13godzin (remont + pazurki)-lekarz mnie powiesi.
natalia268
11-11-2009, 10:32
Hello:) ja sie teraz powoli odnajduje na tej stronce <jupi> musze ja rozgryzc:)
---------- Dodano o godzinie 02:41 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 02:04 ----------
a jakich diet uzywacie?? tez bym chciala zrzucic niezbedne kilogramy ehh :skacze::skacze::skacze:;];];];(
proszę, poczytaj ;] http://forum.wzorki.info/zdrowie/499-odchudzanie-16.html
kasiasssss
11-11-2009, 13:39
zrobilam obiadek,maluszek spi,ja po poludniu znow na troche do karetki i heya
natalia268
11-11-2009, 15:19
Jem obiad i jadę do prababci z rodzicami...
wrocilam od kolezanki i tzezwieje... ehhhh
Wyszłam z wanny zrobiłam ciasto zrobiłam obiadek buszuje po DR :P zaraz wyciągam akryl i smrodzonko :P
aneczka19895
11-11-2009, 17:49
A ja właśnie siedzę sobie z moim bratem i jego kumplami ja klikam sobie na necie a oni rozbierają jakiś stary CD-rom. normalnie wszystko z tego wiem co oni tam mówią :D:D:D
szukam kozaków na zimę ale żadne mi sie nie podobają:(
proszę, poczytaj ;] http://forum.wzorki.info/zdrowie/499-odchudzanie-16.html
hehe dziex jeszcze do tego nie doszlam :) :przytul::przytul::przytul::przytul: ja dzis bylam u qmpeli a teraz odnajduje nowe oblicza na tej stronce:) :love:KOCHAM TA STRONKE:love:
no i lekarz mnie naprawde powiesi-w zeszlym tygodniu mnie juz ostrzegal ze mam troche przystopowac z praca, ja zlekcewazylam i wyladowalam dzis na pogotowiu (z dzieckiem na szczescie wszystko dobrze-ale strachu bylo)
rudi jak Cie lekarz nie powiesi to my to zrobimy!! masz uważać na siebie i na maluszka... jak sie remont przedłuży to sie nic nie stanie a zdrowia maluszkowi mozesz juz nie przywrócić więc dbaj o siebie
Rudi, nie warto.
Musisz troszkę przystopować;) Tobie i maluszkowi należy się troszkę relaksu i odpoczynku:)
teraz to sie bede oszczedzac na 100%, mam nauczke :(
Rudi80 dziewczyny maja racje musisz dbac o siebie i maluszka:) teraz oni najwazniejsi:) ja nic takiego nie robilam ciezkiego ani nic i nie wiadomo czemu urodzilam w 34 tygodniu;(;( na szczescie juz jest wszystko wporzadeczku;) ja teraz biore sie za malowanie stopek:) hehe:skacze: