Zobacz pełną wersję : [22-23 maja 2010 Warszawa] Warsztaty forumkowe !
Elizabeth76
10-05-2010, 10:04
jak mnie tak chcecie molestować to ja się może jakoś tak sexi ubiorę co :haha:
ale tak serio - z miłą chęcią Wam pomogę na tyle ile dam radę i na ile moje umiejętności mi pozwolą :) :kwiatek:
Emilka ty wiesz że ja ostatnio męczę szpice :placz: no i wiesz co nie;)liczę na ciebie:kwiatek::]
natalia268
10-05-2010, 14:58
jak mnie tak chcecie molestować to ja się może jakoś tak sexi ubiorę co :haha:
ale tak serio - z miłą chęcią Wam pomogę na tyle ile dam radę i na ile moje umiejętności mi pozwolą :) :kwiatek:
wiesz nie musisz... mamy wyobraźnie to przynajmniej jak załozysz cos 'zwykłego' to pobudzisz Nasze szare komórki i wyobraźnie :D
a ja znowu bede najmłodsza :placz: :D
i nie mam takich dobrych farbek jak Wy polycolor :( ;P
Natalia! ja tez nie mam ale nie marudzę:) jakoś sobie poradzimy:D
ja też nie:D hehe:) ja będe wszystkich molestować, bo nic nie umiem, ha!:)
Zuuzaneczka
10-05-2010, 22:08
Zuza jeżeli zaliczam się do tej grupy to bierz mnie jak chcesz mnie :haha:
No widzisz Emilko, tak się składa, że pomyślałam najpierw właśnie o Tobie :tany2::tany2::tany2:
czarnulkaaa87
10-05-2010, 22:20
Ja już myślę intensywnie o wszystkich :D w końcu zobaczę forumkowe laski :skacze:
Z tym molestowaniem to tak ostrożnie kobity :P
prosze wszystkie osoby o imię i nazwisko na pw lub maila lub gg w celu wpisania do dyplomów!!
KingaNiewiadomska
11-05-2010, 22:21
ja juz to chyba zrobilam o ile sie nie myle :) tak w ogole to ja jestem tutaj od niedawna wiec jak mi podacie swoje nicki w realu to i tak nie bede wiedziala o kogo chodzi :D bede siedziala ciuchutko i patrzyła Wam na rączki :] i proszę się nie zdziwic... na forum jest regulamin ale ogolnie przeklinam kochane ;) wiec uprzedzam i proszę o wyrozumiałość... jezeli będzie " ku**a nie wychodzi mi to..."- proszę o przemilczenie badz ewentualne przylaczenie sie do narzekan :D
nie ma problemu:) i proponuje żeby każda z nas zrobiła sobie jakiś identyfikator bądź nalepkę z nikiem i imieniem:) dla niektórych będzie prościej:):D
tak identyfikatorki z imieniem czy nickiem to bardzo fajny pomysł:D:D:D
Dziewczyny, jeśli chodzi o najłatwiejszy i najszybszy dojazd do nas z każdego miejsca w Warszawie, to polecam stronkę: jakdojade.pl - Wyszukiwarka połączeń i rozkłady jazdy komunikacji miejskiej (http://www.jakdojade.pl)
Ja osobiście bez tej stronki zginęłabym tu po 5 minutach :haha:
przesiadki.pl (http://warszawa.przesiadki.pl) troszkę ładniejsza ;)
Oooo tej stronki nie znałam :) zaraz obejrzę :]
oo raz stronka "jak dojade" wywiodła mnie w pole bo nie uwzględniła najnowszej przebudowy drogi..:D:D
Nie straszcie mnie hehehe, bo ja dopiero poznaję Warszawę ;]
minimouse
12-05-2010, 21:21
a ja chyba będę musiała zrezygnować z warsztatów .... nie bede mogła sobie robić paznokci ..... bo ide do pracy w której ich nie tolerują ... przykro mi mam nadzieje ze jeszcze się spotkamy ... ;(
Emilia B.
12-05-2010, 21:24
no ale przecież możesz je po warsztatach zdjąć, w czym problem :huh: ??
minimouse
12-05-2010, 21:25
musiała bym jechać sama pociągiem ... bo ja autem nie mogę podróżować za bardzo ...
Możesz też robić pazurki komuś, swoje oszczędzając, nie smutaj i nie rezygnuj ;)
minimouse
12-05-2010, 21:29
no w sumie tak .... tylko że to niestety warszawa ... moze to zabrzmi głupio i będziecie mnie uważały za wariatkę ale ja panicznie boje sie korków .... po prostu panicznie .... musiała bym wziąć tabletki po których bym musiała iść sie przespać bo bym usnęła na stojaka ... do tego od razu mam biegunkę duszności i zawroty głowy ...
wiem wiem wariatka ...ze mnie
o kurcze to współczuję ci :( słuchaj jeszcze na liście zostajesz, przemyśl sobie, pazury możemy ci zdjąć przez poniedziałkiem, albo na tobie nie robić. a jeżeli chodzi o te korki to już gorzej, może z racji weekendu będa mniejsze ;)
minimouse
12-05-2010, 22:16
może bym to przeżyła .... przeżyłam zakorkowana autostradę w Niemczech i przez 100km zero zjazdu do toalety... to możne jakoś ... zastanowię się jeszcze ....
Dwie sprawy:
jadę do W-wy autem i jestem w stanie zabrać ze sobą 4 osoby (na liście chętnych jest już iwa), zbiórka na fabrycznym w godzinach porannych:D
mój nocleg nie wypalił, bo znajomi muszą pilnie wyjechać, czy ktoś mnie przygarnie? :placz:
sami jak u sylwi nie wypali to cos wymyslimy:) nie damy ci zamarznąć hehe:)))
uf ja ledwo co do domu weszłam:D:D mamy kilka niespodzianek..:D
w sobotę ok 18.00 będziemy gościć Anię Benedykciuk z AB Studio, instruktora firmy NailSecret. http://www.abstudio.waw.pl/
Ania pokaże nam pracę z frezarką, prawidłowe wykonanie frencza oraz kwiatki metodą przeciągania.Na pewno odpowie też na nasze pytania ;)
w środę wieczorem kolejne niespodzianki....;)
Emilia B.
17-05-2010, 18:29
ooo super :):D
natalia268
17-05-2010, 19:09
tyaaa super.. nie bedzie mnie o tej godzinie... ;(;(;(
moze sie załapie na kolejne niespodzianki ;]
Ale ten czas szybko leci:) A ja mam takie u.rwanie głowy do czwartku az do wieczora a w piątek już jade..nawet nie mam jak wszystkiego zaplanować i nawet nie wiem czy musze rezerwować busa:P ale jakos może dam rade wszystko jakoś poukładać
ojjjjjjj ale sie będzie działo:mml::mml::mml:
Ja miałam iść, ale nie wiem czy jest sens.... Po kursie, który miałam pod koniec kwietnia, tak zdejmowałam sobie żel, że do konca go nie spiłowałam i w niektórych miejscach mam spiłowaną płytkę :(
Gattina nie marudz! moje pazurki też są w kiepskim stanie ale takiej okazji nie można przegapić :)
Ja miałam iść, ale nie wiem czy jest sens.... Po kursie, który miałam pod koniec kwietnia, tak zdejmowałam sobie żel, że do konca go nie spiłowałam i w niektórych miejscach mam spiłowaną płytkę :(
Żartujesz?
Warto przyjść chociażby dla samej atmosfery i spotkania oko w oko:D
Od samego patrzenia też można wiele skorzystać:D
mnie skręca:skacze: na piechte a musze dotrzec:tany2: chociaż po ostatnich warsztatach mialm chwile załamania...bo zobaczylam ze jednak z pazurami jestem w ciemnej.....norze:D...ale ludzi poznać.....forumkowe znajome...bezcenne:skacze:
No dobra, wy to umiecie naprawdę zachęcić :) Wiec przyjdę, mam w sumie blisko, nie wiem czy będę coś robiła, ale mimo wszystko pędzelki, lampę i w ogóle wezme ze sobą :)
tak trzymaj :D:D:D:D gattina zobaczysz super będzie ;)
dzikakura
18-05-2010, 11:23
Asiu, jesli nie jest za pozno, prosze mnie dopisac, a nawet jak jest za pozno to i tak przyjade, tuska powiedziala, ze podzieli sie ze mna obiadem:) oraz materialami do roboty :)
wiedziałam ze przyjedziesz...:D dopisuje
prosze o przesłanie danych do dyplomu osoby, które jeszcze tego nie zrobiły
---------- Dodano o godzinie 11:28 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:27 ----------
i w ogole ostatecznie kto z listy nie przybędzie?
minimouse
18-05-2010, 11:43
ja nie dam rady :(
a ja nie mam dobrych wiesci.....tzn w czwartek bede wiedziala na 100% czy przyjade....córcia chora...choroba zakaźna i jestem jak narazie uziemiona...:(:(
Trendy Style
18-05-2010, 19:48
Zdrówka dla córci :)
;(kurcze dziewczyny czytam i widze ze kilka nie przyjedzie i az mi glupio to pisac ale i mnie tez chyba nie bedzie, ale moze jeszcze uda mi sie jakos dojechac, wszystko sie rozstrzygnie w piatek ;(
Emilia B.
18-05-2010, 20:43
a ja będę ...tylko nie wiem jak się zabiorę :haha:
natalia268
18-05-2010, 21:11
to co Ty bierzesz ;P
Emilia B.
18-05-2010, 21:16
bo ja kuferka nie mam...i nie wiem jak to poupychać...no i jeszcze parę ciuszków wezmę żeby Wam pokazać :D :)
ja bede ciagnąć sie z torba podrózną, kuferka tez nie mam:] bede jak ruska wyglądac:haha:
czarnulkaaa87
18-05-2010, 21:23
Zazdroszczę wam !!! Zycze udanych warsztacików, a na pewno takie będą z taka ekipa :skacze:
Emilia B.
18-05-2010, 21:24
tusia to będzie nas dwie :haha:
czarnulkaaa87
18-05-2010, 21:32
Ja chcieć relacje i foto foto :skacze::skacze::skacze::skacze:
Chyba będzie nas 3 :D bo ja też kuferka nie posiadam;P
Emilia B.
18-05-2010, 21:35
a ja mam jeszcze kilka pytań:
1. Na jakim przystanku musimy wysiąść-wie ktoś?
2. To w końcu mamy robić te identyfikatory??
3. Do której mniej więcej się w sobotę zejdzie (będę do końca ale wrazie co moje prywatne taksi muszę uprzedzić :D )?
hmmm i narazie tyle jak sobie coś przypomnę to napiszę :)
Emilia B., przystanek nazywa się Nowe Bemowo. W poście jest, że do godziny 20, ale ile będzie trwało niewiadomo :P
A ja kuferek posiadam, ale nie wiem czy go zabiore :P
ja wiem, ze mam wysiadac na stacji Warszawa zachodnia:D a potem chyba ktoś sierote z tobołkiem zgarnie:wstydek:?:haha2:
tusia, ja mogę sierotę zgarnąć ;) i razem możemy pojechać autobusem na warsztaty ;)
Ksenia BG
18-05-2010, 22:40
oj dziewczyny, już się nie mogę doczekać warsztatów. To będzie wspaniały weekend :)
Trendy Style
18-05-2010, 23:05
Dziewczyny, mamy biały papier samoprzylepny więc możemy Wam zrobić takie przylepiane wizytóweczki, jeśli zechcecie je przylepić do ubranka, chcecie?
Zuuzaneczka
19-05-2010, 00:44
1. Jeśli można, to ja chciałabym wizytóweczkę ^_^
2. Przypominam, że mogę autkiem zgarnąć 4 osoby z Dworca Wschodniego i odwieźć je tamże z powrotem! :P
3. Eee... zdejmie mi ktoś moje pazurki na warsztatach, czy musze to zrobić w domku? Mam w piątek 3 klientki i obawiam się, że nie zdążę, a wiadomo, że mamy ćwiczyć na sobie nawzajem :(
natalia268
19-05-2010, 09:30
jesli by mozna było to tez bym prosiła o zdjecie pazurków w niedziele.. ^_^
PS i czy zdąrzymy sobie na wzajem wszystko zrobić? bo kazda pracuje w innym tempie.. ;]
Dziewczyny które przejeżdzają niech piszą o ktorej i na jakim dworcu będą to się podzielimy od razu ktore ktore odbierają ;P
Emilia B.
19-05-2010, 10:21
tak myślę o tym robieniu sobie nawzajem...nie lepiej jak każdy na swoich paluszkach?? chyba że jakiś "pokazowy pazurek" to można na którejś modelce :D ale będziemy się na wzajem pilnować i wypatrywać błędów :)
Dobra i ustalcie kto z jakiego dworca (ja sobie tramwajem z Gocławia podjadę bezpośrednio więc spotkamy się na miejscu) :)
Emilia na swoich? to ja sie nic nie naucze;(
Emilia B.
19-05-2010, 10:27
ja mogę użyczyć kilku (tylko bez piłowania płytki bo muszę mieć na co akryl kłaść na warsztatach w Poznaniu :D)
Ja jestem za tym, żeby na cudzych robić :D
Moje są kwadratowe i ciężko np formę podłożyć, może którejś z Was się uda:D
ja tez kuferka nie mam, zabiorę się w dużą torbę, już to przerabiałam w ten weekend:D:D
Emilia ja mam nadzieje na pazurka w Twoim wykonaniu na moich słupkach:D musze popatrzeć jak to robią profesjonalisci:D
oraz pojde dzisiaj na dworzec i upewnię się, ze pociąg na pewno pojedzie o tej godzinie, którą podano mi w informacji telefonicznej......wyjazd mam 6:05 a na zachodnim jest 9:05
Emilia B.
19-05-2010, 11:50
tusia :haha: profesjonalista he he to się obśmiałam :D jeszcze mi sporo brakuje... a kto mnie będzie uczył??kogo mogę zmolestować?? :P
ach nie mogę się doczekać a to już za 3 dni :tuptup::tuptup::tuptup:
Ksenia BG
19-05-2010, 13:34
ja osobiście, wole robić na kimś bo na sobie nie lubię, zresztą swoje paznokcie znam na pamięć a waszych nie i to jest wtedy wyzwanie dla każdego. ale dostosuje się do tego co będzie ustalone. :)
honeypuff
19-05-2010, 14:39
wy bedziecie sie swietnie bawic a niektorzy musza zdawac egzaminy !! to niesprawiedliwe ;( poczekajcie az mi sie skoncza egzaminy juz ja wam dam !! :aty: :aty: :aty:
natalia268
19-05-2010, 16:05
tusia :haha: profesjonalista he he to się obśmiałam :D jeszcze mi sporo brakuje... a kto mnie będzie uczył??kogo mogę zmolestować?? :P
ach nie mogę się doczekać a to już za 3 dni :tuptup::tuptup::tuptup:
nie odliczaj tak.. błagam ;P
---------- Dodano o godzinie 16:05 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 16:04 ----------
honey jak to u mnie w szkole nauczyciele mówią 'życie jest niesprawiedliwe' :/: :P
Trendy Style
19-05-2010, 16:08
W razie czego znajdą się ze dwie modelki ;-)
ja też jestem za tym żeby robić na kimś...bo co to za sztuka zrobić na swoich pazurkach na których sie zawsze ćwiczy...lepiej poćwiczyć na cudzych:)
Emilia B.
19-05-2010, 17:15
no dobra już :) to była tylko taka propozycja :) nie było tematu :D
KingaNiewiadomska
19-05-2010, 17:35
Tusia, ja z Niunadagunią też z zachodniego ;) Z Łdz wyjeżdzamy
Łódź Fabryczna odj 07:34
Warszawa Zachodnia przyj 09:12
Więc możemy jechać razem ;) autobus nr 184 ;)
bardzo prosze osoby, które jeszcze nie podały mi swoich nazwisk, o to żeby to zrobiły
a teraz niespodzianka nr 2: :D:D
w sobotę i niedzielę zawitają do nas Kasia Zbroińska, która pokaże nam zdobienia przestrzenne oraz Edyta Bieniek, która będzie nas uczyć malować. oczywiście wszystko dzięki zasłudze Wioli z Trendów !!!!!!!!
dziewczyny będą tylko rano, także będziemy miały sporo czasu żeby ćwiczyć samodzielnie:) z Trendów będzie także czuwać nad całością p.Magda, która również na pewno odpowie na nasze ewentualne pytania. Będzie też zorganizowany quizik z nagrodami - ale o tym na miejscu ;)
no a poza tym to wiele z nas na pewno ma coś do pokazania dla reszty grupy :)
przypominam koniecznie bierzemy lampy uv i lampki! te które mają mozliwość- podkładki na stoły. ja będę mieć, ale jeśli któreś z was mają to też mogą wziąć.
identyfikatory będą w formie samoprzylepnych do ubrania prostokątów.
a poza tym to poznałam naszą Valię w końcu :*:*:*:*
Ja poznałam Valie jeszcze chyba w podstawówce :D Fakt faktem dawno to było :P
Ja mogę wziąć tylko lampkę UV, bo innej nie posiadam :(
spoko ja też biore.
i oczywiście zapomniałam z tego wszystkiego sie spytać, jest możliwość obiadu na niedziele za 15zł, składającego się z 2 dań. i pytanie co my na to
KasiaZbroińska
20-05-2010, 00:25
Tak, tak :) Teraz już się mogę odezwać :) Bardzo się cieszę Dziewczyny, że Was poznam! :)
Kasiu my też się bardzo cieszymy:kwiatek: super!!
Ja się już doczekać nie mogę.... :skacze:
Trendy Style
20-05-2010, 09:16
A ja dzisiaj miałam fatalną noc, od 2-giej do 3-ciej mój Maciuś zrobił sobie przerwę w śnie aby trochę popłakać i postawić na nogi cały dom a do tego żle spałam i boli mnie szyja i cały lewy bok.
Niech mnie ktoś przytuliiiii !!!!
farbstift
20-05-2010, 09:20
Ciociu Wiolu:przytul: i tak jesteś świetna:D Organizuj coś szybciutko w Katowicach:*
Ja się już doczekać nie mogę.... :skacze:
aaa a ja nie poznałam po fotce cie!! :glupek::glupek:
Wiolu :przytul:oby dzień szybko zleciał, jutro się wyśpisz:*:*
dziewczyny, nie chcecie mieć dyplomów z warsztatów? :P :skacze::skacze: prosze o podanie nazwisk i imion ;) : Pazurkomania, Paulistka, Nisia (jeśli uda ci się dotrzeć), Niunadagunia, Świstaczek, Niewiadoma, Ksenia.:kwiatek:
natalia268
20-05-2010, 14:52
spoko ja też biore.
i oczywiście zapomniałam z tego wszystkiego sie spytać, jest możliwość obiadu na niedziele za 15zł, składającego się z 2 dań. i pytanie co my na to
mi chyba niepotrzebny.. ale w sumie sie dostosuje ;]
Ja się zgadzam na wszystko,
dostosuję się:*
Pięknie to wszystko ogarnęłaś Asiu:D
Ksenia BG
20-05-2010, 14:58
hmm kusząca propozycja, a jaki koszt dyplomu?
KingaNiewiadomska
20-05-2010, 15:05
Jeszcze jeden dzien, jeszcze jedna noc ;) Kobitki uściskam Was wszystkie ;) Mnie w sumie ten obiadek za 15 zł też nie bedzie potrzebny ale również sie dostosuje :*
Emilia B.
20-05-2010, 15:07
mi na drugim obiedzie też nie zależy (a dwóch dań to ja wogóle nie ogarnę :D no i strasznie wybredna jestem he he) ale również się dostosuje :)
Ksenia BG
20-05-2010, 15:07
a z resztą poproszę dyplomik :) będzie do kolekcji
słuchajcie jak żadna nie chce obiadu na niedziele to możemy nie brać tylko sobie ze 2 pizze zamówić, czy tam coś bez różnicy, z batem nie stoje przeciez to tylko propozycja :D:D:D
dyplomiki bede drukować na uniwerku zapewne, chyba że mi zamkną z okazji weekendu to coś wymyślę, dyplomiki nie są odpłatne ;)
dyplomik zawsze się przyda :D a co do obiadku to mi bez różnicy czy danie obiadowe czy pizza :D ale głodna przed podróżą na pewno będę więc cosik zjeść będę chciała :D
Emilia B.
20-05-2010, 17:04
zawsze istnieje kebab albo chińczyk nie :D
czarnulkaaa87
20-05-2010, 20:16
Zdjęcia Paznokci, Wzorki, Video tutoriale widoczne tuż po zarejestrowaniu
Asiaaaaaaa, ale niespodzianka :kwiatek::kwiatek::kwiatek:
Super dziewczyny, zazdroszczę !!!!!!!!! Ja tez tak chce ;(;(;(;(
Czekamy na relacje :cwaniak2::cwaniak2::cwaniak2::cwaniak2:
[/CENTER]
Jade już do wawy więc do zobaczenia dziewczyny !! :*:*:*
szerokiej drogi i do zobaczenia jutro:D:skacze:
Emilia B.
21-05-2010, 09:48
to już jutro :tuptup: :yess:
Ja się powoli pakuję, najważniejsze - czyli nagroda dla Emilii - już jest:D:D
Emilia B.
21-05-2010, 10:14
sami ty niedobra...teraz będę siedzieć jak na szpilkach :D w sumie to nie będę miała dziś czasu he he (na szczęście) :P
Trendy Style
21-05-2010, 10:32
Dziewczyny, pamiętajcie o farbkach i pędzelkach, jeśli posiadacie. Jeśli ktoś nie ma farb akrylowych lub pędzelków to postaramy się niewielką ilość przygotować abyście mogly sobie już na zawsze zakupić.
dobra zaraz przeszukam temat, ale kilka rzeczy sie zmienialo w trakcie, kto na zachodnim wysiada, kto na wschodnim, kto na centralnym. reszta: bemowo, ul. gustawa morcinka 5 lok. 23 ->od ulicy powstańców śląskich
natalia268
21-05-2010, 13:52
z tego co zrozumiałam to te które przyjeżdzają dadzą sobie rade i dojadą?
bo nikt nie krzyczał żeby po niego gdzies wstapić :P
ja i tusia będziemy na wschodnim. czekam na resztę kto gdzie wysiada
---------- Dodano o godzinie 18:44 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:15 ----------
zbiórka nr 1: dworzec wschodni, tuśka koczuje od 8.15, będę mniej więcej o tej godzinie też
przypominam o konkursie na najładniejsze zdobienie, weźcie ze sobą drobiazgi pazurowe na nagrodę!
natalia268
21-05-2010, 19:21
a to w sobote ? niedziele czy ogólnie podsumowując weekendzik? ;P
bilet w dłoni mam:skacze: nie ma odwrotu:D
natalia268
21-05-2010, 20:32
super !! :):):) ah....
O BOŻE spać nie moge:D aaaaaaaaaa czemu ten czas tak się ciungnie:P
KingaNiewiadomska
22-05-2010, 00:07
ja i tusia będziemy na wschodnim. czekam na resztę kto gdzie wysiada
---------- Dodano o godzinie 18:44 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:15 ----------
zbiórka nr 1: dworzec wschodni, tuśka koczuje od 8.15, będę mniej więcej o tej godzinie też
Tusia wysiada na zachodnim No chyba ze zmienila zdanie ;) :) ja i NiunaDagunia 9:12 wysiadamy w Wawie na zachodnim ;) Ja ide juz spac ;) Do juterka :*
tusia jedzie na wschodni, na 100% i tak jak napisałam robię zbiórkę po 8 chwilę ;)
to w końcu ja nie rozumiem;( czy przyjeżdżać na ten zachodni czy nie?? o pólnocy post napisany! przez ostatnie kilka dni odkąd te pociągi pozmieniali nikt się nie zgłaszał!! wszyscy z zachodniego w końcu jadą autem lub wychodzą na wschodnim!!
dajcie znać rano na kom czy wyjechać po was czy jedziecie autobusem ;)
jak ja wamz azdraszczam ;(
kochane moje życze wam uśmiechu na twarzy, owocnej pracy, chcem a nawet zadam wielu zdjec :D
KingaNiewiadomska
22-05-2010, 06:58
Ja własnie wychodze bo za 30 minutek mam pociąg :) zachodni a p[otem 184 na Nowe Bemowo :D Jakby nas nie było to proszę o kontakt... Zdjęcia Paznokci, Wzorki, Video tutoriale widoczne tuż po zarejestrowaniu.... bo mozęmy sie zgubić... ;) a ja od nikogo numeru kom nie wzielem :( Do zaobaczyska :*
natalia268
22-05-2010, 14:17
ah załuje ze dzis z Wami nie mogłam być dłuzej... :(
ale jutro jestem obecna
Elizabeth76
22-05-2010, 14:20
natalia byłaś dzisiaj u dziewczyn masz jakieś foty??
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa! kocham was:D sralalala:D
KingaNiewiadomska
22-05-2010, 22:14
A ja kocham Was :* ... Mimo że tak krótko :)
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa! kocham was:D sralalala:D
Ojojoj widzę że opary liquidu nadal na Ciebie wpływają :P
I jutro znowu się widzimy lallalallallaalaalalalala
hahaha ajaha:) Ciebie przecież baniak boli :* Kinga bardzo mi przykro, że tak wyszło, mam nadzieje, że uda wam się jeszcze do nas przyjechać. Teraz przynajmniej wiemy kto jest fair a kto nie. Następnym razem ja będe miała możliwość noclegu więc śmiało możecie przyjeżdzać:)))))))))))))):*
ps. my Cie bardziej:)
KasiaZbroińska
22-05-2010, 23:27
No Dziewczyny to do jutra w takim razie:) mam nadziję, że na mnie opary liquidu również podziałają korzystnie :) tym bardziej, że potem mam jeszcze 7 godzin drogi do domu, hehe :)
No Dziewczyny to do jutra w takim razie:) mam nadziję, że na mnie opary liquidu również podziałają korzystnie :) tym bardziej, że potem mam jeszcze 7 godzin drogi do domu, hehe :)
Dasz radę ;) Po liquidzie lepiej się jedzie ;) hehehehe
wiem z autopsji :P
Przepraszam, ale nie mogłam nikogo uprzedzić :( Jestem tylko na chwilkę, wyskoczyły mi ważne sprawy i niestety ani dzisiaj nie mogłam się pojawić, ani jutro mnie nie będzie ;(;( Przez jakiś czas też moze nie być mnie na forum. Przepraszam za kłopot.
Cieszę się, że udało mi się jednak was odwiedzić nawet na tą krótką chwilkę :]
dziękuję Asi za sprawną organizację i wszystkim za sympatyczną atmosferę której troszeczkę udało mi się złapać :)
piszcie czy udało wam się szczęśliwie dotrzeć do domów
no to czekamy na relacje i fotki :D
Kamis ja też się bardzo ciesze, że Cię w końcu poznałyśy:))) Było cudownie, oby więcej takich chwil... Wstawiajcie zdięcia dziewuszki:)))))
KingaNiewiadomska
23-05-2010, 20:03
:) Dotarłam :D a fotki wrzucę jak tylko ogarnę komputer i aparat :*
ogarniaj ogarniaj, już się doczekać nie moge, i mam nadzieje, ze ktos mi zrobil fotke jak wisze na Kamisie. Chciałam sobie zroobić ołtarzyk:)
p.s ASIU DZIĘKUJEEEEMYYYYYYYYYY:*
natalia268
23-05-2010, 20:13
:love: Jesteście najlepsze !! :*:*
Było cudownie... :*
I dziekuje za prezeniki urodzinowe :wstydek:
Kurko... nie wiem jak się odwdzięczę ..:):*
PAZURKOMANIA
23-05-2010, 20:37
Przepraszam ze mnie nie bylo ale mielismy sytuacje rodzinna wazniejsza niz moj wyjazd i musialam sobie odpuscic..pisze dopiero teraz bo nawet nie mialam czasu wczesniej do komputera sie dosiasc..mam nadzieje ze innym razem sie uda...:(
Zuuzaneczka
23-05-2010, 21:39
Porcja fotek z uściskami od Zuuzaneczki
:kooffa:
padam, jestem mega zmeczona, fotki wstawie wieczorem lub jutro;)
nie wiem czy jest mi za co dziekować, bo kilka rzeczy nie wyszło tak jak miało wyjść, w każdym razie pierwsze koty za płoty, doświadczenie zdobyte błędy przeżyte i naumiane co robić aby je wyeliminować:D
ale ogolnie mam nadzieje ze wszystkim sie podobało, bardzo fajnie ze sie poznałyśmy:D:D !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :*
oprócz tego bardzo dziękuję Wioli i ekipie Trendów, ZA WSZYSTKO :*:* super było się z wami uczyć;) a tym prezencikiem to mnie zszokowałyście aż nie wiedziałam co powiedzieć:kwiatek:
do dziewczyn, których nie było i nie powiadomiły że ich nie bedzie - sama nie wiem czy w ogóle jest sens mówić cokolwiek, myślę że 15 sekundowa rozmowa "asia, nie będzie mnie" wystarczyłaby w zupełności, ale wiadomo-każdy postępuje jak chce. amen
było bosko, nieziemsko i w ogóle:D....padam na ryjek wieć jutro tu wpadne i napisze więcej......dotarłam cała i mam nadzieje, ze reszta juz odpoczywa w swoich domach
ekipa Trendy Style jest niesamowita i ciesze się, ze nas zaprosili do siebie:D
fajnie się zobaczyć tak realnie:D pogadać ze sobą i pojeździć po Wawie:haha:
super, super, super........:love:
Dziewczyny jesteście przekochane!
Dziękujemy za to, że do nas przyjechałyście i mamy nadzieje, że będziecie nas odwiedzać regularnie :D
Serdecznie zapraszamy.
A jakieś fotki wkleję jutro z pracy, jak mi się uda ;)
Buziaki for All!!
:ok::]:]:kwiatek::kwiatek:
tuśka :D:D:D ale czyż nie jestem dobrym pilotem? hyyy
dobra kilka fotek...
Emilia robi na mnie edge (od lewej Sami, Iwa, Aga)
23529
Ksenia robi coś Kurze:D Kura wybiera polycolorki
23530
Iwa&Emilia
23531
Zuzaneczka, Niewiadoma, Niuniadagunia
23532
Ania z AB Studio pokazuje frenche, modelką jest Wiola
23533
Kasia Zbroińska uczy nas jak robić kwiatki akrylowe
23534
23535
23536[/UKRYJ]
która wygrała zdobienia?:D nie mam też fotki całości, bardzo prosze o przesłanie ;)
Trendy Style
24-05-2010, 00:10
Śliczne króliczki, załączam Wam zdjęcia, które zrobiliśmy w Trendy Style i mam nadzieję, że przypomną Wam o współnie spędzonych chwilach, wywołają lekkie wzruszenie i pozwolą zatęsknić za nami.
Chcę abyście wiedziały, że my tu zawsze na Was czekamy, nawet jeśli zechcecie tylko napić się kawy albo pogadać, bo TRENDY STYLE należy do Was a Wy stałyście się jego częścią.
Dziękuję Asi za zaufanie, jakim nas obdarzyła zapraszając do nas pół Polski, dziękuję dziewczynom że totalny luz pozwolił im i nam czuć się ze sobą wspaniale, dziękuję instruktorkom za to, że dały z siebie wszystko aby uczestniczki warsztatów mogły nauczyć się jaknajwięcej. Pamiętajcie jednak, że to tylko mała część tego, czego możemy Was nauczyć. Zapraszamy na nasze kolejne imprezy, o których napewno będzie głośno na forum w najbliższym czasie: warsztaty combo, stylizacja ślubna, tygodniowy warsztatowy turnus wyjazdowy nad jezioro, otwarte pokazy wizażu i stylizacji w najbliższy weekend.
Wierzymy, że czuliście się u nas naprawdę dobrze ale przede wszystkim, że wyjechałyście bogatsze o nowe umiejętności, których nikt Wam nie odbierze. Trenujcie i wroćcie do nas pewniejsze siebie i swoich umiejętności. Cokolwiek i gdziekolwiek będzie się działo my będziemy tu zawsze na Was czekać. A ten, kto nie był - niech żałuje...
Kamisku, miło było Cię ukochać ;-)
Buziam Was wszystkie
Ciocia Wiola ;-)
Wiola spać!!:D:D:D świetne fotki:D:D:D:D w ogole świetnie było
Dziewczyny świetne zdjęcia !! bardzo bardzo Wam zazdroszczę !!
łaaahahaha nie no ja mam boskie zdięcia:) szkoda, że tak krótkooooo:(((((((
oj mi tez szybko zleciało, musimy to powtorzyć:D:D valia a my blisko mamy to juz w ogole, cotygodniowe spotkania obowiązkowe~!
Elizabeth76
24-05-2010, 07:47
dziewczyny fajne fotki :skacze::skacze::skacze::skacze: ,ale jestem nie nasycona proszę o więcej:] Asiu super to wszystko zorganizowałaś :kwiatek:
widac ze swietnie bylo:) kolejnego razu nie odpuszcze!!
KingaNiewiadomska
24-05-2010, 10:07
A teraz szybka obróbka fotek :) moje malowanki leża tam gdzie powinny leżeć Niuni ;) Pomyliły się nicki hehe
Emilia B.
24-05-2010, 10:38
Było super!! na prawdę żałuje, że nie mogłam tam z Wami być też w niedzielę ;( ale liczę na powtórkę :D
Cieszę się niezmiernie, że mogłam Was poznać i liczę na więcej :D
Dla Was za wszystko :kwiatek::kwiatek::kwiatek:
Bardzo się cieszę że mogłam was wszystkie + Kamisa poznać osobiście :* super warsztaciki :* świetna atmosferka i w ogóle.... :* :* :*
dzięki :* dzięki :* dzięki :* wszystkim organizatorkom :* jesteście kochane :*
aaa... ślicznie dziękuję za prezencik imieninowy :* :* :*
:love: :kooffa: :love:
natalia268
24-05-2010, 11:48
ile radości mogą przynieść takie warsztaciki, to uczucie nie do opisania... :love:
jestem zachwycona :)
jaa ale fajnie miałyście, mega Wam zazdroszcze :D no i jeszcze Kamis przybył.... faaaajnie :skacze2:
jestem, żyję wróciłam :D jadę na uczelnie:(
Ciesze sie ze Was poznałam !!!!!!
bardzo się cieszę ze sie wam podobało :D:D:D ja też dziś dogorywam hehe
Kinga przepraaaszam za pomyłkę ;(
czy ktoś mi powie kto wygrał konkursik na zdobienie?:D:D:D
Konkursiku w końcu nie rozstrzygaliśmy,
postanowiliśmy przenieść go na forum, Kamis przechwycił nagrodę, ale zostawił ją u mnie w bagażniku, hihi:D:D
tak tak dzisiaj przydało by się wystawić sondę żebyście wybrały zwycięską pracę na łamach forum :-)
No to teraz korzystając z chwili spokoju w domu, chcę Wam napisać:
- jak ogromnie się cieszę, że Was w końcu poznałam !- jesteście wyjątkowo fajne babki
- jak dużo daje podpatrywanie instruktorów oraz koleżanek obok (mimi:* Asiu:*)
- podziękować za mile spędzony czas oraz ogołocenie mojego kramiku:D
- a także dłuuugo nie zapomnę wyprawy pt "krążownik W-wy"
Chyba normalnie Was kocham:D
Ksenia BG
24-05-2010, 17:53
dziewczynki dopiero wróciłam do domu. Bardzo się cieszę, że was poznałam, buło rewelacyjnie i dzięki tobie Asia i dzięki Trendy Style. Jeszcze na żadnych warsztatach tak dużo się nie nauczyłam co na tych. Oby było takich więcej. Jestem przeszczęśliwa, że pojechałam :)
Trendy Style
24-05-2010, 19:20
To prawda, na warsztatach można się wiele nauczyć. My właśnie mamy wpisane w grafik czerwcowy dwa weekendy z warsztatami:
19-20 czerwca - STYLIZACJE ŚLUBNE (pierwszy dzień to makijaż i upięcia ślubne prowadzone przez naszą wizażystkę i charakteryzatorkę - Anetę Pędraszewską, drugi dzień to pazurki i zdobienia ślubne, które poprowadzi Kasia Zbroińska) a drugie warsztaty to 26-27 czerwca (jeden dzień to poprawna budowa i opracowanie różnych kształtów paznokcia a w drugim dniu COMBO, które to zajęcia poprowadzą nasze: Edytka Bieniek i Magda Kowalska). Staramy się aby po wydarzeniach ostatniego weekendu zalatwić osobom przyjezdnym darmowy nocleg. Pracujemy nad tym ;-)
Oficjalne anonse już niebawem, więc wyczekujcie ;-)
Buziam Was :-*
Ciocia Wiola
Dobrze ciociu Wiolu będziemy czekać :D :D :D
Ksenia BG
24-05-2010, 19:42
oj tak czekamy :)
Trendy Style
24-05-2010, 19:48
Rozumiem Kamisku, że dla Ciebie mamy już grzać miejsce? hihihihihihi
No, jak Ty się zgłosisz, to nam miejsc zabraknie bo tyle dziewczyn będzie chciało przyjechać :))))))))))))
Tylko chyba trzeba będzie Valię gdzieś zamknąć z dzikimi zwierzętami, bo inaczej nie będziesz miał życia. Słyszałam to i tamto o jakiś ołtarzykach hihihihihihihi
P.S. Asiu - Twoje rzeczy zabrała podobno Tusia.
:leze::leze::leze::leze::leze:
A to się uśmiałam z tych ołtarzyków, ale rzeczywiście była o nich mowa :P
A jeśli chodzi o plany warsztatowe to właśnie dopieszczam szczegóły ;)
KasiaZbroińska
24-05-2010, 20:34
helooooooooooooooooooooooooooooooooł!:))))
Wróciłam! Wróciłam koło północy do Gubina, więc nie najgorzej z czasem :)
Niestety nie pisałam, bo oczy miałam na zapałki.
Bardzo się cieszę, że czegoś mogłyście się ode mnie nauczyć:)
Ja czuję sie nie spełniona, bo chciałam Wam pokazać znacznie więcej...
ale mam nadzieję, ze się jeszcze zobaczymy! i będę się mogła wyżyc:)
jesteście cudowne! wszystkie! atmosfera była rewelacyjna.
wiolu jeśli zamkniesz valię w klatce to ja też chce! heheh ona jest boska...:)
A ja teraz jem pyyyyyszne czekoladki od Was i mam zamiar spedzić z nimi cały wieczór:) Bo ja na czekoladę jestem jak... jak Kasia na czekolade, hahahaha
JESZCZE RAZ WIEEEEELKIE DZIĘKI! ogromnie się cieszę, że poznałam tak swietne kobity i że mogłam spędzić z Wami choć troszkę czasu :)
nie no zniknąć na chwile i już Ci dupe obrabiają, jak zdziadziałe babole!:P
KingaNiewiadomska
24-05-2010, 20:37
Ła ła ła !! To ja się piszę na te ślubne :skacze: Kasię Zbroińską to ja chyba pokochałam i się jej oświadczę :kwiatek: a jak nie przyjmie moich oświadczyn to będę miała własny ołtarzyk tyle, że z Kasią :D
Jutro wrzucę swoje fotki bo mi coś się z wejściem USB dzieje :/: ....
Kinia a ja mam Twojego kielona :D
KingaNiewiadomska
24-05-2010, 20:39
No to go zostaw kochana bo obiecałam, że będziesz miała nad morzem kompana do picia ;) Pójdziemy i kupimy ciut większe :D Zaczniemy od małych a potem to już z górki :D
Ksenia BG
24-05-2010, 20:41
Kasieńko byłaś boska!!!! Na pewno się jeszcze zobaczymy :)
czarnulkaaa87
24-05-2010, 21:18
Nieee no na następne nawet taxowka przyjadę do was :P !!!! Zazdroszczę wam kobity :skacze: Piękna organizacja, fotki i te zdobienia :love: Żałuje, ze mnie nie było ;(
farbstift
24-05-2010, 21:21
Gratuluję udanych warsztatów, oby forumki w Katowicach bawiły się równie dobrze:)
hehe zapraszamy:) jesi chodzi o ten konkurs to dla mnie Sami i Asia wygrały:)
KasiaZbroińska
24-05-2010, 21:27
Ła ła ła !! To ja się piszę na te ślubne :skacze: Kasię Zbroińską to ja chyba pokochałam i się jej oświadczę :kwiatek: a jak nie przyjmie moich oświadczyn to będę miała własny ołtarzyk tyle, że z Kasią :D
Jutro wrzucę swoje fotki bo mi coś się z wejściem USB dzieje :/: ....
O matko! wariatka, hehehe :) Od takiej kobiety jak Ty zawsze! Tyle, ze jestem mężatką;)
Kseniu no ja nie dopuszczam innej możliwości! :D
natalia268
24-05-2010, 21:53
Rozumiem Kamisku, że dla Ciebie mamy już grzać miejsce? hihihihihihi
No, jak Ty się zgłosisz, to nam miejsc zabraknie bo tyle dziewczyn będzie chciało przyjechać :))))))))))))
Tylko chyba trzeba będzie Valię gdzieś zamknąć z dzikimi zwierzętami, bo inaczej nie będziesz miał życia. Słyszałam to i tamto o jakiś ołtarzykach hihihihihihihi
P.S. Asiu - Twoje rzeczy zabrała podobno Tusia.
a nie Kurka? :cwaniak:
po powrocie z warsztatów nie mam czasu zeby usiąść chwile i napisac długą litanię pt moje wrazenia z warsztaów:D i wrzucić zdjęcia....ale jutro to zrobie....
w skrócie......Valia to nieziemska i zaje***sta aparatka:D
asia jest niesamowita, super hiper profesjonalna:D szalenie odpowiedzialna, opiekuncza...ach , och, ech...... jak wyszły problemy z noclegiem, to przygarnela bidne sierotki...:D...no i niezastąpiony pilot wycieczek po Warszawie:D:hah:
samaron jest niesamowita i w ogóle super babka, świetny kierowca wycieczek.... jak spi, to nie chrapie i nie mówi przez sen i nie spycha z łóżka:haha:
normalnie kocham Was:love:
cdn:P:D
aż mi sie ząb ukruszył.. tak z zazdrości ścisakm uzębienie
a przed Kamisem tez bym chętnie na kolanko.. uklękła...
szkoda ze tak daleko bo widzę ze fajnie było
ale spoko loko. odbije se w katowicach :)
zapraszałam Cię Izuniu:) innym razem, okazja napewno będzie:)
Trendy Style
25-05-2010, 16:34
Hej króliczki :)
Zgodnie z zapowiedzią, informacje na temat czerwcowych warsztacików znajdziecie w zakładce "Kursy, szkolenia".
Kamis, na które się piszesz? Może "Panna Młoda"? hihihi
Proszę was o głosy w poniższej sondzie, sonda aktywna przez 4 dni
http://forum.wzorki.info/warsztaciki-forumkowe/3633-sonda-konkurs-na-najlepsze-zdobienie.html
natalia268
26-05-2010, 16:34
ale wstyd ;P
i tak dziwnie to wyglada... tu piekne one stroki a tu jakies niewypałowe moje kwiatki :leze: :haha:
KasiaZbroińska
26-05-2010, 16:41
Dziewczyny, a która to Samaron?? bo nie pamiętam...:(
To ja, chuda, z ciemnymi długimi włosami, stoję z boku w jasnoszarej tunice:D
KasiaZbroińska
26-05-2010, 22:50
no tak właśnie myślałam! :D ta co nie miała szkolenia z akrylu a wymiatała ja szalona, heheh :)
Zdolna bestia z Ciebie Kochana :)
Elizabeth76
27-05-2010, 09:03
nikon d90 pokaże pokaże:P troszku obiektyw mi szwankuje ale ujdzie:) będziem się zdjęciować:D
Pani fotograf to gdzie te zdjęcia?? :D chętnie obejrzymy :cwaniak2:
aparat w naprawie.... ale zjęcia są chyba na poprzedniej stronie:) niestety nie moim robione...:(
Jeszcze raz...juz na spokojnie:) chciałam podziękować ekipie Trendy Style za bardzo miłą, sympatyczna atmosferę :) to dzięki Wam te wspaniałe warsztaty mogły mieć miejsce :kwiatek:
Tym, które poświęciły swój czas żeby nauczyć nas tylu wspaniałych rzeczy - pani Edytce, Kasi Zbroinskiej, Ani i Emilii :kwiatek:
I oczywiście wszystkim forumkom i forumkowi (:D), które(y) przyjechał(y) za to że mogłyśmy(liśmy) sie poznać! :*
Jesteście wspaniałe :kwiatek::kwiatek::kwiatek:
KingaNiewiadomska
28-05-2010, 14:32
No i nagroda zostaje u Samaron :) Gratulacje kochana :) Moge również dodać, że oddałam na Ciebie głos :) Cudeńka :*
gratki sam:kwiatek::kooffa:
Dziękuję,
pierwszy raz coś wygrałam (wliczam inne konkursy, krzyżówki, strzelanie do celu i loterię fantową) !
Dziękuję wszystkim, którzy na mnie głosowali:*:*
Oraz zaoszczędzę na przesyłce :haha:
gratuluję sami!! :* też na twoje głosowałam :D
farbstift
28-05-2010, 15:14
i ja na nie głosowałam:skacze: gratuluję sam:*
natalia268
28-05-2010, 16:12
tez głosowałam na wysiłki Sam. :)
:brawa:
szpila59
28-05-2010, 16:47
sami głosowałam na Ciebie :* Gratulacje :]
Emilia B.
28-05-2010, 17:37
Gratulacje!! też kochana głosowałam na twoją pracę :*
Gratulacje sami też głosowałem na twoją pracę :)
hehe jednak dobrze że paczka została u ciebie w samochodzie :P
ps. jeszcze 20 takich wpisów i można zamknąć temat :D :D
a ja głosowałam na siebie!. haha, oczywiście żartowałam:P grati Sami, należało Ci się!!!:))
Sami gratulacje..........tez glosowalam na Twoja prace:)
Elizabeth76
28-05-2010, 19:36
sami gratuluje:kwiatek:oczywiście głosowałam na ciebie:]
Dziękuję bardzo:*, to co zamykamy?
:D
BasiaPazderska
29-05-2010, 00:19
To ja teak na szybko nim mi zamkną temat :P
Gratuluje Sami,również głosowałam na Twoją prace :*Dobra robota:ok:
Nie zamykać!!:D ja dopiero dzisiaj wrzuce fotki ze swojego aparatu....wczesniej nie mogłam:placz:
---------- Dodano o godzinie 09:09 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 07:26 ----------
zaczynam wrzucac fotki:D
Sam w akcji:D
a tutaj Emilia:D
tutaj Kura maluje łan strołki z zamknietymi oczami (na zdjeciu widac jakie ma firany:D)
Ksenia w akcji a Kura odpływa:D
Ania z AB Studio i Aga:D
Asia sprawdza dokumentacje fotograficzna a Sam myslami jest gdzies na zewnątrz:D
tutaj Zuzaneczka chyba pyta mnie czy chce gryza:D......a nie...krzyczała nie rób mi zdjęcia:haha: Valia oglada swoje nowe duale:D a Myalla buja w obłokach:D
Kasia Zbroińska w akcji
a tu efekty jej pracy
a tu Aga uklepuje swoje piekne kwiatuchy
dostaliśmy próbki żeli i akryli Nail Secrets od Ani z AB Studio
i piekne dyplomy wręczone przez Kamisa ^_^ :D
Sami moje gratulacje kochana :D :*
KasiaZbroińska
30-05-2010, 23:32
hahahhahahahhhahhaha a ja myslalam, że kamis to kobieta hahahahahah, Jezu nie wytrzymam :haha: przepraszam:kwiatek:
hahha no i okazuje się, że wszyscy glosowali na Sam :)
Aga ja również dziękuję! :*
P.S. Właśnie wróciłam z pokazów, wczesniej byłam na szkoleniu masterclass u Pepyna Borrela...Jestem w ciężkim szoku jego umiejętności! Dziewczyny, gdyby któraś z was miała kiedys okazję to się nie zastanawiajcie! Jedźcie! i sorry za off top, ale ja w życiu nie widziałam czegoś podobnego :) No i mam nadzieję, że w przyszłości cos nie coś będę mogła Wam pokazać:)
czarnulkaaa87
31-05-2010, 00:05
Sami gratulacje :D Tez głosik oddalam :D
Dziewczyny dużo fotek napstrykałyście :P ale to dobrze, widać co nas ominęło ;(
sami gratulacje ::*:*:*:*
tuśka ty to akurat możesz pisać w temacie nawet po jego zamknięciu.... :D:D
zamykam ;) jakby któraś chciała zdjęcia dorzucić to piszcie do którejs z nas modek, to dorzucimy;)