Zobacz pełną wersję : Temat o zakupach - Co ostatnio kupiłaś lub zamierzasz
paznokietek1000
27-05-2010, 17:35
śliczniutka torebeczka
anecka17171
27-05-2010, 19:03
śliczna torebka!!!!
czarnyaniol121
27-05-2010, 19:10
popieram torebeczka cud malina :D
ja dziś przed warsztatami kupiłam żel z alle w kolorze sukienek biskupich ale zdijecie przeswietlon e i kolory przekłamane :D, folie ciętą rozówą i żóŁTĄ, jedną masę zielona i kolczyki ze SV od Pazurka :D
http://images36.fotosik.pl/185/780653f46baf1083.jpg (http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/780653f46baf1083.html)
ale śliczny kolor żelu! :)
betisska
27-05-2010, 22:21
Piękne kolczyki:)
KaMiLaC.
28-05-2010, 10:44
Ela :slina:
Iza kolczyki super :D
a tu moje:
warsztatowa nagroda za pazurki od naszej Pazurkomanii:*
bloczki(dalam Madzi, bo ja nie uzywam:), pilniki, tipsiaki, pedzelki:slina:, ozdoby, formy, liner z rapidografem i cudny seledynowy zel kolorowy :love:
Zdjęcia Paznokci, Wzorki, Video tutoriale widoczne tuż po zarejestrowaniu
zakupy:
kolorowe akryle z alle9czarny, braz, fiolet, roz i niebieski:slina:) i fioletowe holo
polka z Ikei do nogi stolika
i zakupy od Woszczura
kozackie pilniki z NFU.ALLE :leze::cool: i proszek swiecacy i gratisik - motylki
:kwiatek:
farbstift
28-05-2010, 10:52
no full wypas Kamilko:D
KaMiLaC., no niezłe zakupki i nie tak mało ich :P
Elizabeth76
28-05-2010, 11:37
ładnie kamilka poszalałaś z zakupami :D
Cukierek
28-05-2010, 11:40
a teraz moje zakupy :)
parafiniarka kupiona za jedyne 99.90:)
w skład wchodzi : pędzelek, parafina brzoskwiniowa, rękawiczki foliowe , rękawiczki frotte, kratka na dno
Elizabeth76
28-05-2010, 11:46
cukierek daj linka do parafiniarki??
Cukierek
28-05-2010, 12:02
PARAFINIARKA + 2x 400ml PARAFINY + 100x RĘKAWICA (1022059181) - Aukcje internetowe Allegro (http://www.allegro.pl/item1022059181_parafiniarka_2x_400ml_parafiny_100x _rekawica.html)
ponieważ mieszkam we Wrocławiu nie płaciłam za przesyłke wiec miałam taniej :)
Kamilko super te Twoje zakupy :)
Cukierek
28-05-2010, 12:22
kolejne zakupy z gabrielle nails:)
strasznie zalezalo mi na wzorkiku a tu był najtańszy 62 elementy za 29 zł!!!
*peeling i krem przed parafiną o pięknym zapachu jogurtu z wanilią:)
* dwa pilniczki miekkie :)
* przeliczki cover wziełam go na próbę bo kosztował jedyne 9,99 ale musze zamówić wiecej bo jest przecudny
* finish gel - masakra jakaś wziełam na spróbowanie i się strasznie zawiodłam !!! po prostu nie polecam pomimo 2-3 warstw nadal widać ślady pilnika i nie błyszczy sie jak powinien
a pilonioczki i naszyjnik dostałam w prezencie:)
Cukierek super - a ten wzornik rzeczywiście tanio kupiłaś :ok:
To moje dzisiejsze z Emiga (z Allegro). Pojemniczki 20szt za 7zł - bardzo lubię je na brokaty i pyłki, bo dobrze wieczko trzyma, a z tych odkręcanych, to zawsze mam pełno brokatu wokół jak robię :D
Masa perłowa 14szt.
Muszla kruszona 4szt
Pojemniczki 3 zestawy
Brokat łososiowy
Gratis ozdoby w woreczkach i pilnik
http://img171.imageshack.us/img171/6559/obrazy23152.jpg (http://img171.imageshack.us/i/obrazy23152.jpg/)
farbstift
28-05-2010, 18:04
udane zakupy^_^też muszę pojemniczki zakupic
Cukierek
28-05-2010, 18:23
i przed chwilą przyjechgał kurier z kolejną przesyłką :)
*woski
* clener którego nie ma na zdjęciu bo już go schowalam:)
*20 pilniczków
* liner czerwony
* nożyczki pelikan do jedwabiu:)
* pojemnik na zmywacz do paznokci
* cover :) -wypróbowała go i nic sie z nim nie dzieje i dobrze wygląda ( ale nie na każdej płytce)
* polerka dwustronna :)
kasiasssss
28-05-2010, 18:31
mam podovne kolczyki dwa kolory niebieskie i zolte w ksztalcie serduszka sa piekne
Cukierek, a to ja myślałam, że jestem uzależniona :D
Cukierek
28-05-2010, 18:58
jescze mało mnie znacie :) ja tylko tak sie wstydziłam wklejać zdjęcia bo gnie nie pójde to zawsze musze coś kupic :) nie umiem wyjsc ze sklempu z pustymi rekami :)
ale to jeszcze nie koniec jeszcze czekam na przesyłki z allegro :)
BasiaPazderska
29-05-2010, 02:41
Moje skromne zakupy:)
-Spódniczka jeansowa
-Czarna kamizelka
-Czarne getry 3/4
-Satynowa tunika
-Peeling do ciałka o zapachu żurawiny:love:
-Mydełko do ciała o zapachu borówki z czymś tam :P :love:
-Podkład
-Nabłyszczacz fikusowy i gratisiki (dziękuje Woszczurku :*)
Basiu... ja cie strasznie przepraszam :blink: szukałam tego bo te brokaty miały być dodatkiem do nagrode dla dziewczyn i nie widziałam gdzie wsadziałm :o
a folię kupiłam dla siebie bo chciałam wypróobwać i wam pokazać le też nie widziałm gdzie posiałam :porazka:
przepraszam Basiu, bo ta foila jest użyta, widac tam "takie wydarte" miejsce.
ja ją probowałam i i tak nic mi z niej nie wyszło
wyszło na to ze dałam ci używane :strach:... ale mm nadzieje że sie nie gniewasz :o ??
(jednak ten woreczek był mój :lol: i za pierwszym razem dałam dobrze :lol: ) dobra ale nieważnemma nadzieje ze sie nie gniewasz
farbstift
29-05-2010, 08:13
hahaha:leze:Izka, ja nie mogę...z Tobą to się człek nigdy nie nudzi:haha:
ja ostatnio zakupilam sobie bokserkę w Orsay
kupilam tez dwie pary butów, kolejne:D i oczywiscie nie bylam oryginalna, bo zgapilam klapeczki od choco:D i szare botki od Milenki:D
swoja drogą dawno tak nie grzałam do CCC:D
aha i dzieki milence nie kupilam sobie za duzych kajaków:D botki sa piękne ^_^
julcia88
29-05-2010, 13:36
bardzo fajna :D
kobietazpazurem
29-05-2010, 18:09
bluzeczka śliczna :)
KaMiLaC.
29-05-2010, 18:23
z rodzinką w terenie :D
moje zakupy w Ar Style Czestochowa i real
paletka do zeli, pedzel do kwiotkow akrylowych, kolorowy akryl - fiolet :love: brokat i mini holo i oliweczka 75 ml z pipetka :D oraz antyramy w ilosci szt 4 :D
oraz 2 krzesla do pazurow z Jysk
zakupy Amelii
opaski oraz ZEBEK i SURYKAŚ :haha::haha:
zakupow chopa nie wrzuce bo ino sie drzaznie bo zas najwiecej wydal :zly:
kupil nowa antene CB, tarcze i klacki hamulcowe, koszulki i buty w adidasie ;[;
akinorew1989
29-05-2010, 18:25
a podobno to kobiety wydają najwięcej pieniędzy :D
czarnyaniol121
29-05-2010, 18:32
Kamilka zakupki super a ta oliweczka :love:
niooooooo nieźle kamila nieźle, chyba ten medal od choco bedzie przechodni :haha:
ale ten pędzle to do kwiatów jest?? :blink:
bo ostatnio jak byłam w AR to mi baba pokazywała ten sam tylko poowedziała ze on do farbek jest :blink:
KaMiLaC.
29-05-2010, 18:38
Iza niby do farbek ale lupilam kwiatka juz i jest extra :D wlosie ma sztywne a czubek lekki i ostry wiec miodzio :D
a za medal Choco dziekuje ale nie che :P jej sie nalezy jak psu micha :haha::haha::haha:
KaMiLaC., no kurczę, naprawdę chyba ten medal bedzie przechodni :D Ale zakupy bardzo fajne, przeważnie Surykaś i Zebek mi się podobają :D
fioletowy akryl :love: aż mi się zachciało zakupów...
minimouse
30-05-2010, 11:03
dobrze ze Zebek i Surykaś ... bo mnie jak mama kupiła koc na którym były dwa tygrysy to je ochrzciła Sraluś i Sraloizy .... no i tak zostało .... :)
paznokietki000
30-05-2010, 13:12
Mój najnowszy nabytek. Oliwka o zapachu wanilii , kupiona wczoraj w hurtowni :yess: :D całe 75ml , jeszcze nigdy nie miałam takiej potężnej ^^
30-05-2010, 16:02
Jako Naczelna Zakupoholiczka musialam nadrobic punkty ( co by mi medalu nie odebrano hyyy) i dzis kupilam
W Empiku pyndzelki ( dla mnie, korci i mojej mamy) oraz piorniczek dwupoziomowy na pyndzelki
http://img541.imageshack.us/img541/1115/dsc01303b.jpg
oraz w Tchibo ciut zaszalałam ale sie ciesze z zakupów jak dziecko bo mieli 20% upustu na wszystko
http://img84.imageshack.us/img84/5996/dsc01304n.jpg
Bożesz Wy ... !!! aaaaaaaaa !! a ja se czekam na paczuchy o ! i się pochwalę jak cokolwiek przyjdzie :p
Ale ten piornik .. :love:
KaMiLaC.
30-05-2010, 18:03
Jako Naczelna Zakupoholiczka musialam nadrobic punkty ( co by mi medalu nie odebrano hyyy)
Choco..Kochana nie grozi Ci to :D wierz mi :D
super zakupy :ok:piornik sliczny :slina:
czarnyaniol121
30-05-2010, 18:06
super zakupki :D
choco zakupki super :) hehe i zgadzam się z Kamilką, że utrata medalu Ci nie grozi :D
milenka_olsztyn
31-05-2010, 07:59
a ja kupiłam szampon w kostce z Lusha:)
http://www.adrano.pl/LUSH/Godiva1.jpg
julcia88
31-05-2010, 09:56
A ja zamierzam iść dzisiaj po torebke, taką mini co się przewiesza przez siebie (że tak to ujmę :P)
minimouse
31-05-2010, 12:27
<myśli> szampon w kostce <wow> ?? !! ... pierwsze słyszę (trzeba wypróbować )
a to moje dzisiejsze zakupy :) kosmetyki trochę z avon'u trochę z rossmana :)
i kosmetyczka z avon'u :)
milenka_olsztyn
31-05-2010, 12:34
mówię ci spróbuj włosy potem długo przepięknie pachną a taka kostka starcza na tyle co 3 200ml szampony:)
Elizabeth76
31-05-2010, 12:35
zakupy na dzień dziecka;)
Wszyscy kupują u Sami powiedzcie jak ją znaleść????:)
minimouse
31-05-2010, 12:44
no ami to nasza ukochana Samaron .... i wystarczy do niej napisać na pw :)
juz to zrobiłam dzięki!!!:)
anecka17171
31-05-2010, 13:53
minimouse-super zakupy!!!
elaxx76-ale dzieciaczki bedą zadowolone super:)
a to takie moje dzisiejsze:)
paznokietek1000
31-05-2010, 14:29
jakie rewelacyjne skarpetki super
KaMiLaC.
31-05-2010, 14:52
świeżusia paczunia od Sami :D
kolorowe zele witrażowe(po lewo): czarny, blekit, niebieski, malinowy i fiolecik:love:
do tego gratisy (po prawo): zelik pink i ozdobki :D
Sami dziekuje:kwiatek::*
oraz zamowilam z koncu lampe :D
jeszcze tylko dwie malenkie paczuszki z pojemniczkami i pedzlami, pedzel od Darii i wiecej nic nie kupuje :P
paznokietek1000
31-05-2010, 14:54
kamilko super zakupki, świetna lampa, a co do nie kupowania to tak się tylko mówi znam to z autopsji ha ha
Kamilko super ta lampa :)
milenka_olsztyn
31-05-2010, 14:57
mam taka samą lampe:D
KaMiLaC.
31-05-2010, 15:00
kamilko super zakupki, świetna lampa, a co do nie kupowania to tak się tylko mówi znam to z autopsji ha ha
ciiii ...jakoś musze sobie to wytlumaczyc :haha:
mam taka samą lampe:D
Milenko i jak lampa?? dobra?? :D
paznokietek1000
31-05-2010, 15:01
ok rozumie, tez zawsze tak mówiłam, ale trzymam za ciebie kciuki, ha ha
KaMiLaC., tak, zawsze się tak mówi, że to już koniec :D haha
milenka_olsztyn
31-05-2010, 15:07
powiem ci że zła nie jest:) światło daje:D
To moje cienie paletka 2 piętrowa z lusterkiem ( 4 zł wysyłka freee ) co bym się ukochanego nie musiała prosić o lustro :D i lakier hyyy
Plushaczku super kolorki tych cieni :)
Emilia B.
31-05-2010, 22:01
to ja się chwale moimi zdobyczami z pokazów i warsztatów w Poznaniu :)
Nagroda (mam szczęście do tej firmy he he) zegar, 2 kolorowe akryle, dwie farbki + jedna w pędzelku, liquid plastyczny do kwiatów,polerka cztrerostronna
2415024149
zakupy- pilniki i polerka (marnie ale cóż)
24148
Cukierek
31-05-2010, 22:07
a ja dzisiaj kupiłam krzesło w ikei dla klentki , poduszkę na krzesło , słoik na waciki , i pudełko z szufladkami na ozdóbki :) :skacze:
AgUsia950
31-05-2010, 22:40
Cukierek, fotki prosimy. :) Ja ostatnio nic nie kupiłam, ale w sobotę idę po tramki w kwiatki takie fajne. :)
Elizabeth76
31-05-2010, 22:48
z rodzinką w terenie :D
moje zakupy w Ar Style Czestochowa i real
paletka do zeli, pedzel do kwiotkow akrylowych, kolorowy akryl - fiolet :love: brokat i mini holo i oliweczka 75 ml z pipetka :D oraz antyramy w ilosci szt 4 :D
ja też dziś poszłam kupić antyramy i jak na zlośc wszystkie wymiary tylko nie A4 ja to mam szczęscie:porazka:
pierwsza partia zakupow u Sami....
KaMiLaC.
01-06-2010, 07:26
Nisia :wow::wow::wow:
to jest ewidentny atak na medal Choco!! zglaszam naduzycie :leze::leze::leze:
ja też dziś poszłam kupić antyramy i jak na zlośc wszystkie wymiary porucz A4 ja to mam szczęscie:porazka:
Ela na allegro kup :) cenowo wyjdzie tak samo jak w sklepie :]
milenka_olsztyn
01-06-2010, 07:52
Nisia masakra normalnie:D skąd wy kase bierzecie na to:)
ja to odkładam pieniądze na perfumy:)
Chocolata
01-06-2010, 07:58
Hehehehehe Nniśka hhahhTa co miala kram zamykać i sie pakować na Syberie w zapomnienie:D Aleś poszalała:slina:
Nnisiaa, pierwsza partia? :o A to ile ma ich jeszcze być? :D
Nnisiaa super te zakupy i to tylko pierwsza partia? jestem w szoku :D
druga partia ma byc gdzies za tydzien...:D
Choco haha ale ja to zamowilam jeszcze zanim podjelam decyzje o zwinieciu kramiku:leze:
hehe to ja już się nie mogę doczekać aż zobaczę tą drugą partię :)
minimouse
01-06-2010, 16:31
fajne ... szczególnie zazdroszczę kaloszy :)
Niiisia :love::love: podziel się :D
Nnisiaa gratuluję zdobyczy :)
ja dziś kupiłam sobie kaloszki :P
jak zrobię foto to Wam pokażę:)
KaMiLaC.
02-06-2010, 07:24
takie tam:P
jesoo Nisiaa jak wchodzilam w temat to az sie balam cos zas kupila :leze::leze:
sliczne koloszki :love: i ta bluzeczka slodka :]
Nnisiaa super te Twoje zakupy :)
Cukierek
02-06-2010, 08:52
Cukierek, fotki prosimy. :) Ja ostatnio nic nie kupiłam, ale w sobotę idę po tramki w kwiatki takie fajne. :)
nie dałam fotek bo to wszysto jest w sloniku a tak głupio mi tam robić zdjęcia:)
Mój wczorajszy zakup - Gofrownica Gezal 301.4 - w trakcie pracy i efekty :D
Normalnie terminator wśród gofrownic (wcześniej miałam z Holdena i nie ma porównania)!!
szpila59
03-06-2010, 12:34
Roksisk efekt smakowity :slina:
Mój wczorajszy zakup - Gofrownica Gezal 301.4 - w trakcie pracy i efekty :D
Normalnie terminator wśród gofrownic (wcześniej miałam z Holdena i nie ma porównania)!!
też kce taką :slina: :slina: :slina: :slina: :slina:
ja musze sobie kupić maszyne do szycia taka zwykłą... bo raczej nie szyje tylko do krawcowej jeżdze.. ale jak przyjdzie mi skrócić głupie jaenasy to 20zł musze jej płacic :torba: a tak sama bym sobie robiła małe poprawki bo wieczny kurdupel ze mnie :torba:
Ja mam zwykłego Łucznika z tych nowych.Cena niska i choc wiadomo że to nie ten Łucznik co były kiedyś to szyje znakomicie :) jedynie czego mi brakuje to potrójne przesuwanie stopki ale jest ścieg co można poprzesuwać więc nie jest źle ;) do domowego szycia moja Ewa idealnie się nadaje :) jest cicha,szybka :) juz poszło kilka bluzek z niej i nie tylko:)
o widzisz latika.. ja to na razie kasy nie mam... ale jak uzbieram za 100tysięcy lat świetlnych (nawet te marne 300zł) bo zawsze czegoś btrakuje i nigdy nie moge se n atą maszyna zazbierać to ten..
no
to zapukam do ciebie na priva cobyś mi pomogła jak łaska :D
Moje ostatnie zakupy:
Dzięki dziewczyny - gofry wyszły pyszne:skacze: Wstawię później przepis.
Gattina super zakupy :ok:
Co do maszyn Łucznika - to najlepsze. Jakby co, to mam taką sprzed "x" lat w idealnym stanie;) Nawet dałam ją do przeglądu dwa lata temu, bo myślałam, że nauczę się szyć;) Niestety brak czasu i sobie maszyna leży. Chętne zapraszam na priv :D
co do maszyny to rozmawiałam juz w boxie z latiką .. wybrałam sobie model taki MASZYNA DO SZYCIA LUCZNIK ZOFIA 2015 24PROGRAMY (1049748745) - Aukcje internetowe Allegro (http://www.allegro.pl/item1049748745_maszyna_do_szycia_lucznik_zofia_201 5_24programy.html) tylko latika doradziła mi ze ten sam model mogę dostać w realach
na razie kasy nie mam, ale myśle własnie o tym modelu... gdyby coś to moze sie odezwe do ciebie roksik spytać na privie co gdzie i za ile... najpierw kasa potem wybór :D
te Łuczniki co sa teraz to nie te sprzed 20 lat...tamte to były Łuczniki a teraz pod tą nazwą kryje sie inna firma,lub firmy(nie pamietam,ale firma Łucznik juz nie produkuje)Daleko im do tych sprzed lat (też kosztowały o wiele drożej niz te nowe)ale na domowe warunki sa na prawdę dobre.Nim kupiłam ją przeszperałam całego neta ,serio i w końcu się zdecydowałam bo albo kupić za tę kase firme X albo tego nowego Łucznika to wiadomo że lepiej tego bo i w razie czego części tanie i sporo punktów ich naprawy.
Sama szyję (mam ewę)sporo od torebek,bluzek,strojów przebierańców,pościeli itd i spokojnie kilka warstw ładnie,równo szyją.
jedynie szczegół którego można się przyczepić to brak włącznika światła(załącza się automatycznie po podłączeniu) oraz brak przesuwania stopki na boki,ale sa ściegi które same ją przesuwają i w ogole tyle ich jest ....Już sie przyzwyczaiłam i cichutka jest i milusia:)
a co do kupna to ja kupiłam dywanoss dla siostrzennicy z smieszna cenę(w porównaniu z innymi dywanami);]
(musiał być cieńki i duży)
DYWAN DZIECIĘCY 200x250 BUTTERFLY! NAJTANIEJ! (1048462446) - Aukcje internetowe Allegro (http://www.allegro.pl/item1048462446_dywan_dzieciecy_200x250_butterfly_n ajtaniej.html)
Moja mama ma maszynę Łucznika i rzeczywiście ma ją już kilkanaście dobrych lat i ciągle jest tak samo dobra i sprawna :) Odkąd byłam dzieckiem to ciągle ma ją w domu, więc naprawde sporo przeżyła, a działa super :) Ale wiadomo, ze teraz to już nie to co kiedyś... No nieważne, koniec ;)
A dywanik fajniutki :)
Ten mój Łucznik to siostra dostała, gdy miała jeszcze naście lat - teraz ma ponad 40;], więc jest z tych dobrych Łuczników. Jak byłam na przeglądzie, to facet chciał odkupić, ale myślałam, że będę szyła, więc odmówiłam. Jak mam coś skracać, to zanoszę do krawcowej - przy moich zdolnościach krawieckich, a raczej ich braku, wolę iść do krawcowej. Nawet myślałam, żeby maszynę podarować teściowej, bo dawniej szyła - stwierdziła (małpa jedna:D), że nie, bo już nie pamięta i czasu nie ma. Pewnie się bała, że co jakiś czas bym jej ciucha podrzucałam :P
Latika dywan śliczny - mala się będzie cieszyła. Mnie też czeka zakup podobnego, tyle że wzór w ulice i samochody, dla moich chłopaków :)
RoksiSK, ja jak byłam dzieckiem zawsze chciałam mieć dywan w ulicę :D Uwielbiałam bawic się samochodzikami :D Miałam nawet własny garaż :leze:
Siostra ma dwóch chłopaków, ja też dwóch chłopaków i z utęsknieniem patrzę na półki z zabawkami dla dziewczynek, że nie wspomnę o ubrankach ;( Nawet chrześnicy nie mam, tylko chrześnika ;(
Ale już się przyzwyczaiłam ;]
Moje ostatnie zakupy:
napisz proszę jakie to tipsy, firmę i jak się sprawują,. z góry dziękuję
królowa, tipsy, jak i cały zakupy, są od dobrej rady. Jeszcze ich nie używałam, clear tunelowe. Żeby łatwiej było :D
honeypuff
04-06-2010, 10:10
a to moj poranny zakup w drodze do............... bankomatu :D :leze: :leze::leze: tak oglnie to moglam wziac wiekszy filtr :D :D
hehe widze przygotowania do lata :D
honeypuff
04-06-2010, 10:15
ja wczoraj na slonko wyszlam tak na pol h :D dzis nogi i twarz jak indianin :D a ze pogoda ma sie zepsuc we wtorek to dzis korzystac bede caly dzien :D
Moje zakupy 24334 po lewej gratisiki od paznokietek1000 (http://forum.wzorki.info/members/paznokietek1000.html).Jak tylko mam gotówkę to zamiast majtek na pupe to lece i kupuje świecidełka do paznokci hihihi.
Super :skacze: Widzę, że sobie tipsy tunelowe wziełaś :D
Własnie nigdy nie miałam wziełam na wypróbowanie , dziewczyny tak tu zachwalały ze się skusiłam.:skacze:
Dobry zakup - to jedyne tipsy, które zakładam :D Pozostałe leżą i zostaną mi do zdobień ;)
też sie juz bardzo długo nad nimi zastanawiam ale jakos sie przemóc nie moge.. chyba mam uraz psychiczny po zwykłych :D
oraz dziękuję wam za rady w sprawie maszyny do szycia :D
fajne zakupy...ja tez nie miałam jeszcze tipsów tunelowych ... może kiedyś się tez skusze ;p
No z dywaniku się ucieszy bo juz od roku jej chciałam kupić ale zawsze trafiało na cos innego a ze z chrześniacą widuje sie 2x do roku wiec zawsze uzbierają sie ze dwie duże paczuszki.teraz doszedl maly babol i moj Ł bedzie dla niego chrzestnym wiec bedzie trzeba podzielić na dwoch :))
tipsy tunelowe..oj nie kuście :P ja się uczę tunele zaciskac a wy mi pokazujecie gotowe;P mi osobiscie sie podobaja ale zawsze mialam problem z wlasnymi pazurkami...tipsy sie nie przykelajać ..tzn kleja się ale potem sie wyplukują bo mam krzywą płytkę i w dół idzie i bym musiała je przyklejakć jak szpony:P
Moje ostatnie zakupy:cwaniak2: i paczuszka z żelami od justi:kwiatek: miały być 4 małe żele!:wow:
wspaniałe zakupki.. a ten stół, półeczkę i koszyczki to skąś kojarze :lol:
ja przez Julicię 88 kupilam sobie dzisiaj koszulkę^_^ ^_^
przetrzepalam cale allegro i znalazłam taka jak chcialam:DZdjęcia Paznokci, Wzorki, Video tutoriale widoczne tuż po zarejestrowaniu
oł Yeah:yess::tany2:
Chocolata
04-06-2010, 18:50
Widzialam dzis takie w New Yorker-ze
tylko u mnie nigdzie nie ma New Yorkera...więc zostaje mi allegro:]
ulenka, no zakupki świetne :D
Ladyss, no niezłe te zakupy :P
Ladyss - super zakupy :ok: a ta szuflada do nogi bomba - tylko u mnie w Krakowie w Ikei nie ma :[
Tusia t-shirt wypasiony :skacze: Daj link do aukcji ;)
A ja przed chwilą wylicytowałam za 92zł + 35zł za kuriera :skacze: :skacze: :skacze:
Dane techniczne:
Wymiary całkowite:
- szerokość: 178 cm
- wysokość: 156 cm
Wymiary pojedynczego elementu:
- szerokość: 44 cm
- wysokość: 156 cm
- wysokość materiału 136 cm
Materiał: naturalne drewno polakierowane na czarno, wysokogatunkowy biały materiał (gruba fizelina przepuszczająca światło)
RoksiSK, jaki fajny :) Taki z klasą :)
prosze bardzo Roksik ;):D
fishbone pszczółka na Allegro - Wyniki wyszukiwania - Aukcje internetowe Allegro (http://www.allegro.pl/search.php?string=fishbone+pszcz%C3%B3%C5%82ka&description=1&buy=0&new=0&pay=0&vat_inv=0&personal_rec=0&sourceid=Mozilla-search)
a parawan jest boski:D
Gattina dziękuję ^_^
Tusia dziękuję za link :) Śliczna jest ta w turkusiku a ta pszczoła wymiata :skacze:
z takich ostatnich to:
masujące hula hop :mml:
i różowe okulary :D
paznokietki000
05-06-2010, 00:18
Ulenka xD faajne zakupy a co to za cover ? ^_^
aga i jak to hula-hop ? wypróbowałabym takie chętnie xDD
tusia aaaaa ! Boska koszulka :]
O kurczaki:skacze: ale fajne hula hop. Aguś gdzie takie masujące dostałaś i jak wrażenia :mml::mml::mml:
milenka_olsztyn
05-06-2010, 06:38
hula hop fajne:) nie to co moje zwykłe:D
ile za nie dałaś??
Emilia B.
05-06-2010, 06:52
szalejecie dziewczyny :) aż mam ochotę coś kupić he he :D
Fajnie masuje, naprawdę fajna sprawa:) a jakie będą efekty to sie okaże :)
ja dałam 29 zł, bo odbiór osobisty
link do allegro(aukcja już zakończona ale co jakiś czas powraca u tego sprzedawcy :)
REWELACYJNE HULA HOP HOOP POWER RING JINPOLI 97 cm (1057957707) - Aukcje internetowe Allegro (http://www.allegro.pl/item1057957707_rewelacyjne_hula_hop_hoop_power_rin g_jinpoli_97_cm.html)
o wow aga jak tanio:wow: po twoim poście zaglądałam na allegro i taki hula hop najtaniej kosztował 59 zł:o
bo to "moje" pojawia sie co jakiś czas i zaraz wszyscy wykupują... tyle że przesyłka 20 zł więc wraz wychodzi 50 zł...chyba, ze ktos jest z wawy :)
warto polowac na taka okazje:cwaniak2:
Ja wczoraj zamowilam sobie ta ksiazeczke:) za duzy wybor byl i nie moglam sie zdecydowac.Inne zakupy to dwa lakiery do pazurkow:zielony i turkusowy,kredka do oczu turkusowa.Wisior na szyje,kilka nowych plyt dvd,nowy regal na plyty bo juz miejsca nima.Jednej corce sukienke na lato a drugiej bluzke z krotkim rekawem i do tego sa czarne szelki.duzo avokado bo kocham je jesc ....farbki akrylowe ...
aż Ci zazdraszczam ksiazeczki :)
Ulenka xD faajne zakupy a co to za cover ? ^_^
Od Naszej koleżanki z forum paznokietek1000 (http://forum.wzorki.info/members/paznokietek1000.html) ( Zby-Mal) Żele Uv-Żele french-Żel Cover Masked 15 ml (http://www.zbymal.sklepna5.pl/pokaz_produkt.php?idprod=141&cow1=4) ja wziełam 5 ml za 11.99.
ja kupilam dekorator do ciast.. taki dość wypasny (z biedronki :torba:)
oraz portfel dla gamonia... z nadzieją że przy przekładaniu piniendzy jakaś stowka mu na podłoge upadnie...
i spożywkę... oczywiście miałam jechac tylko po koperek.. ale nie kupiłam... nie było :torba:
natka_23
05-06-2010, 16:22
A ja przed chwilą wylicytowałam za 92zł + 35zł za kuriera :skacze: :skacze: :skacze:
Ja wczoraj zamowilam sobie ta ksiazeczke:) Zdjęcia Paznokci, Wzorki, Video tutoriale widoczne tuż po zarejestrowaniu
dziewczyny moge prosić o info gdzie zakupiłuście te rzeczy? :kwiatek:
szpila59
05-06-2010, 16:28
Już jest móóóóóój :slina:
Natka link do sprzedawcy - u niego wylicytowałam. Ma też opcję kup teraz - ten parawanik 299zł :P
Informacje o Użytkowniku makstor_pl - Aukcje internetowe Allegro (http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=7502062)
Jade - książkę zamawiałaś w Emipku? Czekam na swoją - inna - i też nie mogłam się zdecydować :D
Szpila - boooooski :slina:
Elizabeth76
05-06-2010, 17:12
Ma też opcję kup teraz - ten parawanik 299zł :P
Roksisk to ci sie licytacja udała :]
Noooo :D Ale ten sam parawanik innym się nawet za ok. 60zł udało. I tak się cieszę, bo dałam 101zł max a ostatecznie wyszło 92zł. Koszt też mają w miarę, bo 35zł. U innych sprzedawców nawet po 50-60zł przy wpłacie na konto.
Niedawno kupiłam. Svarovsky ;]:haha:
Roksi,Natka.Ksiazke zamowilam tu,zreszta dosyc duzo rzeczy tutaj zamawiam:)
---------- Dodano o godzinie 20:07 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 20:05 ----------
ten link u gory chyba sie nie otwiera tutaj sprawdzcie Amazon.co.uk: Low Prices in Electronics, Books, Sports Equipment & more (http://www.amazon.co.uk/)
wpiszcie sobie one stroke i wam wyskocza ksiazki:)
milenka_olsztyn
07-06-2010, 08:57
ja w sobote kupiłam cienie:)
milenka_olsztyn, piękne kolory tych cieni :)
farbstift
07-06-2010, 09:54
widziałam takie ostatnio u chińczyka:D można by je przerobić na masę perłową, bo te kolorki:love:
milenka_olsztyn
07-06-2010, 10:05
a no u chińczyka je kupiłam:D
bałam sie tu zaglądać bo widziałam, ze milenka napisala post.....sobie myśle .....jeju znowu kupila jakieś zajedwabiste buty:D...nie moge wejsc nie moge:haha:.....na szczęscie tylko cienie...a po ile te cienie(masa perłowa w kamieniu:D)??
farbstift
07-06-2010, 10:11
Ja u siebie za 9zł takie widziałam:)
milenka_olsztyn
07-06-2010, 10:16
hehe nie no butów na razie mi starczy:)
a cienie właśnie za 9zł
Szpilcia pędzelek super :) jak ja uwielbiam fiolet :love:
Milenka kolory cieni extra :)
Fajne cienie :ok:
A mi dzisiaj przyszło :D
paznokietek1000
07-06-2010, 14:45
Milenko super te cienie
Elizabeth76
07-06-2010, 15:00
Roksisk ale wypaśna paczucha :wow:
No to ja też się pochwalę, w końcu coś dla siebie:D
Elax dziękuję ^_^
Sami super ciuchy - a panteraka boska :D
Elizabeth76
07-06-2010, 15:18
No to ja też się pochwalę, w końcu coś dla siebie:D
sami nie złe zakupy:] uwielbiam ten temacik:skacze:
Dziś też przyszła paczka z ciuchami dla moich chłopaków - 4 komplety i dres dla Krzysia i mały dresik dla Sebastianka ^_^
RoksiSK, o kurde, ale paczuszka, skromna :D
Majkaa130
07-06-2010, 16:39
Sami, boska ta bluzeczka z panterką :o :D
Torebka, pilniki nfu od Woszczurka :* , koronka od Asień☼ki :*
Torebka śliczna a pilniczki szpanerskie :respekt:
Chocolata
07-06-2010, 18:02
A to moj dzisiejszy maly napad na sklep Golden Nails:] Obok pilniczki made in Woszczur "NibyNfu Oh!" hyy odaz folia cięta od korci, body markery i rybki do akwarium oaz przed chwlunią zawital kurier z paczką od Mistero Milano.. cudne produkty!:]
Elizabeth76
07-06-2010, 18:05
ożeszzzz choko :blink: :woot::woot::woot::woot:
kasiasssss
07-06-2010, 18:11
ale zakupy robicie ,wow,ja kupilam bluzeczke z bonprixa
Aktualne katalogi ? Nasz katalog - sklep internetowy bon prix (http://www.bonprix.pl/bp/online.htm?o=86)
nie wiem czy wiidac,ta fioletowa sukienke z falbaniastymi rekawami
szpila59
07-06-2010, 18:14
ale ja mam zaległościii :lol: jak przyjdzie moja pacuzszka z alle to wsyztsko powrzucam co kupiłam ;P
Annauelle
07-06-2010, 18:20
Aj kusicie kobitki z tymi pilnikami...chyba tez je kupie...
Choco śliczne rybcie :skacze: A Mister Milano :slina: Piękne mają te opakowania :D
milenka_olsztyn
07-06-2010, 19:26
a po ile te pilniki woszczurowe??
Annauelle
07-06-2010, 19:27
Moje nowe klientki robia wielkie oczy na MM i pytają co to za kremy :)
Elizabeth76
07-06-2010, 19:27
a po ile te pilniki woszczurowe??
link do pilników Pilnik trumienka 180/220 zebra - Allepaznokcie.pl (http://www.allepaznokcie.pl/Pilnik_trumienka_180_220_zebra_5941.html)
KaMiLaC.
08-06-2010, 06:33
cudne zakupki dziewczynki ^_^
a Choco widze wrocila do formy :Dbo juz sie zaczynalam o nia martwic :]
Obok pilniczki made in Woszczur "NibyNfu Oh!" hyy (...)
jak to nazwała KaMiLaC... "nfu.alle" :haha: a ja mówie NFU.OH.ALLE.PODRÓBKA :haha:
a po ile te pilniki woszczurowe??link do pilników Pilnik trumienka 180/220 zebra - Allepaznokcie.pl (http://www.allepaznokcie.pl/Pilnik_trumienka_180_220_zebra_5941.html)
ela nie siej propagandy :D... te co podałaś są po 2zł za sztukę
a te co ja kupiłam są po 12zł za komplet (10szt)-. czyli wychodzi po 1,20zł za sztukę a to różnica :D... zwłaszcza jak sie kupuje dużo...
a zwłaszcza duzo kompletów.. bo ja np kupiłam tylko dla siebie 3kpl... czyli zyskałam na tym ... ok 24zł
bo zamiast 30sztx2zł=60zł, to ja miałam: 3kpl x 12zł=36zł :D
Pilnik trumienka 180/220 zebra 10szt (http://www.allepaznokcie.pl/Pilnik_trumienka_180_220_zebra_10szt_5968.html)
a własciewie to kupiłam na allegro u użytkownika AllePaznokcie - Allegro (http://www.allegro.pl/show_user.php?search=AllePaznokcie) :
PILNIK TRUMIENKA 180/220 10szt. za 12zł (1064033897) (http://www.allegro.pl/item1064033897_a_p_pilnik_trumienka_180_220_10szt_ za_12zl.html)
Elizabeth76
08-06-2010, 12:35
ela nie siej propagandy :D... te co podałaś są po 2zł za sztukę
a te co ja kupiłam są po 12zł za komplet (10szt)-. czyli wychodzi po 1,20zł za sztukę a to różnica :D... zwłaszcza jak sie kupuje dużo...
czyli wniosek z tego jaki ?? ten sam sprzedawca te same pilniki tylko cena za sztuke drozej ale to chyba normalne że jak się kupuje wiekszą ilosc w (zestawie) wychodzi taniej ;]
podałam link gdzie jest cena za sztuke ale i są tez tam te pilniki w zestawie 10szt.
Pilnik trumienka - Allepaznokcie.pl (http://www.allepaznokcie.pl/kategorie/undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundef inedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedu/330/)
super zakupy......
szalejecie dzi=ewczyny:D...
KaMiLaC.
09-06-2010, 07:05
moje paczuszki przyszly :]
Kamilka super zakupy :skacze: Śliczna lampa :ok:
Kamilko super zakupy :) i lampka jak ładnie się prezentuje :)
KaMiLaC., tak rano u Ciebie listonosz chodzi? :D świetne zakupki.
1sza porcja zakupów świetna... mam taką samą lampke tylko niebieską.. jest rewelacyjna, polecam :D
też czekam na paczunie.. maleńką bo maleńką ale czekam :D
KaMiLaC.
09-06-2010, 09:31
KaMiLaC., tak rano u Ciebie listonosz chodzi? :D świetne zakupki.
:haha:
Kochana to zakupy z tamtego tyg :P od poniedzialku napastuje listonoszy i kurierów :Djeszcze paka z GN i Silcare :cwaniak2: i koniec ^_^
Iza lampa naprawde super :D dzieki za pomoc w wyborze :kwiatek:
Tak rano wstawiłaś, że paczka przyszła, a ja taka nie no, na pewno tak rano listonosz był, świetna jestem :D
koniec ;P ciekawe na jak długo :P
Kamila super zakupy:)
ja kupilam niewiele bo tylko żel rainbow z Golden Nails...
Kosmetyki allegro pl :p
Bluzeczka
Kiecka :p
Bo zgrubłam i kuwa nie mam w czym łazić... Czoko gonie Cie chociaż tloske? ;p
A moj ryjek ukrywam co by nikogo nie wystraszyc :D
Zdjęcia Paznokci, Wzorki, Video tutoriale widoczne tuż po zarejestrowaniu[/ukryj]
Chocolata
09-06-2010, 15:18
Jako naczelna zakupoholiczka.. Pluszaczkowe zakupy uważam za baardzo udane ( ale daleko Ci do mojego medalu):D czekam na paczke od sami:D
kasiasssss
09-06-2010, 15:18
ja zcekam na pazcuszke z cyrkoniami od Pazurkomanii,bardzo czekam
Chocolata
09-06-2010, 15:22
Właśnie..:blink: jakoś nikt sie nie chwali cyrkoniami od Pazurka.. a ponoc juz wysylala?
Elizabeth76
09-06-2010, 15:30
Kosmetyki allegro pl :p
Bluzeczka
Kiecka :p
Bo zgrubłam i kuwa nie mam w czym łazić... Czoko gonie Cie chociaż tloske? ;p
A moj ryjek ukrywam co by nikogo nie wystraszyc :D
Zdjęcia Paznokci, Wzorki, Video tutoriale widoczne tuż po zarejestrowaniu[/ukryj]
plushak zakupy:cool:
pluszku ślicznie Ci w tej bluzeczce:D, świetne zakupy
ja dzisiaj dostalam swoja pszczołę:skacze: jak znajde bat do aparatu to wrzuce fote:D
---------- Dodano o godzinie 15:32 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:30 ----------
cyrkoni niet:blink:
pscielaZdjęcia Paznokci, Wzorki, Video tutoriale widoczne tuż po zarejestrowaniu Zdjęcia Paznokci, Wzorki, Video tutoriale widoczne tuż po zarejestrowaniu[/UKRYJ]
Hyyy dziękuje :wstydek: mam małego świrka na punkcie niebieskiego ale chyba mija... :D
Chocolata
09-06-2010, 16:20
Mowilam ze odskocze od peletonu??:-x
Pczuszka brokatowych akryli z Fenomenu plus gratis za pomylkę - srebrny akryl na samej górze;]
Choco super :D A słoiczki tych kryli śliczne :ok:
Tusia boski kotek a bluzeczka :slina:
Mój mi zrobił szlaban na Allegro !! Ale tylko do przyszłego tygodnia :D
choco Fenomen:Dalne zakupy:slina:
Ale świetne zakupy dziewczyny,
choco - Twoja pozycja jest niezagrożona:D
Emilia B.
09-06-2010, 17:41
choco :slina: tez chcem.... :D
choco i to ile tych akryków :) hehe ja też chcem takie zakupy :D
Chocolata
09-06-2010, 20:06
Fenomen nails Fenomen (http://www.fenomenails.pl) :]Polecam!:]
KaMiLaC.
09-06-2010, 20:10
kurcze wcale nie drogo maja :o akryl 48 g za 48 zl :blink: tanio ^_^
Choco zakupki megaaa :wow:
jaki slodki kotecek:D:D...
Choco super zakupyyyyyyyyyy aaaaaaaa tez chce:x..... nie no medalu nikt Ci nie odbierze:D:D:D o w tym temacie wymiatasz:D
ja czekam na paczke od Sami:D:D:D
ale akryli ja pierdziu !! !!
Ja kupiłam sobie szablony i jakieś pierdołki takie pojedyńcze i oczywiście FIMO od Edytakon :)
KaMiLaC.
10-06-2010, 07:54
Paczunia z Golden Nails ^_^
akryl malinowy brokatowy, żele - clear gęsty i fench white, gratis żele kolorowe - lilac i mimoza :love:, preparaty nablyszczajacy dajacy efekt mokrych paznokci - diamond shine i pedzelek do kwiatkow owal #4 :D
milenka_olsztyn
10-06-2010, 08:07
ja podziwiam Kamila twoich listonoszy:D do mnie potrafią i o 20 przyjść...
a ja kupiłam:
KaMiLaC.
10-06-2010, 08:20
heheh moj listonosz od paczek jest :ok:ino listonoszka od listow jest bleeee :huh:
Milenko co to za cover?? jaki pinkowy :D ladny :D co za firma?? :]
milenka_olsztyn
10-06-2010, 09:01
Tej co i liquid Saphire...
miałam już inny cover od nich i boski był teraz chciałam zobaczyć jaki ten będzie:) 5ml wzięłam:)
Chocolata
10-06-2010, 13:04
Kamilka.. to juz wiem kto mi sprzątnal sprzed nosa lilaka dla tusi:D a tak btw.. super zakupki a prezenciki wymiataja:] Asia poszalała w 5,10,15:]
Kamila i Milenka super zakupy.
Mi przyszły gumiaczki do ogrodu - w realu są jaskrawo zielone a na zdjęciu takie bladziutkie wyszły :(:D
ja dziś pojechałam po składniki do sosu tzatziki a wróciłam...
z kremami do opalania i ze strojem kąpielowym dla dominiki :torba:
również czekam na paczkę... od kamili :D i jutro sie po gęsty biały żel wybieram :D
farbstift
10-06-2010, 14:38
Ja też chcę...kocham Małą Syrenkę!!
O kurczę, ale śliczny strój ^_^ Mała wygląda ślicznie :ok:
aaaaa... dzieki dzieki :D kupiłam jak zwykle.. w biedronce :D ale juz przebrane były wiec zostały same ostatki
a ja mupiłam dziś na szmatach sukienke za 4,50 a na allegro taka sama była po 25 zł :D ale fart! Kiedys własnie chciałam ją kupić na allegro ale jakoś kasy nie miałam a tu prosze! Normalnie ja to chyba w czepku urodzona jestem jeśli chodzi o zakupy! :) :skacze:
ATMOSPHERE _ Śliczna sukienka bawełniana r. 36 (982235664) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy (http://moda.allegro.pl/item982235664_atmosphere_sliczna_sukienka_bawelnia na_r_36.html)
Chocolata
10-06-2010, 21:15
Paczunia od Samaron!!!!! Wyczekana tak dlugo ze nie wiem co zamowilam a co dostalam gratis:blink: Jak otwarlam pake to myslalam ze same gratisy mam!!!!
Sami.. zakupy u Ciebie to sama przyjemnosć.. nie żal wydać biliony zylionów:]
JESTEŚ THE BEST!!!!
Majkaa130
10-06-2010, 21:20
łoo, choco :D
ale zaszalałaś :D
Super :ok: Choco co to za pędzelki?:)
Chocolata
10-06-2010, 21:26
Fioletowy zestaw Nail Art JAPAN (bardziej dla ozdoby do przyszlego saloniku:-x) a drugie to pędzelki do zelu ale swietnie mi sie nimi maluje one stroki:] Pytajcie Sam bo nie mają nazwy;)
Kamila super zakupki...
oooo jaki rozowiutki coverek....pokazesz foto pazurkow z nim???
Choco....!!!!!!!! no nie moge ale zakupy suuuper:D
ja czekam na pake od Sami dzis wyslala :x :*
oO Choco ale paka !! :) ja Cię aż zazdroszczę :) a ta lampa jest cudowna :D mam taką w kolorze róż :D
KaMiLaC.
10-06-2010, 22:30
nooo Choco nadal w formie :mml::mml:lampa :slina:
milenka_olsztyn
11-06-2010, 07:37
ja też mam taką lampe tylko niebieską i porobiłam na niej kwiatki ale jakoś mi ona nie pasuje... jeśli któraś chce to mogę sprzedać:D
Chocolada - świetne zakupki...zazdroszczę:ok:
kurcze mam bzika na punkcie pazurkowych zakupów...ostatnie pieniadze na to idą hehe
jeszcze czekam na lampę od nasze Samaron kochanej :cwaniak2:
chocolata, o kurde :o zakupy mega :)
Belunia, ładne kolorki :)
Belunia super zakupy :ok:
Chocolata
11-06-2010, 14:14
Dziś kolejna paczuszka - część moja, część dla Kamilki:]Ja swoje juz pod nowy salonik zaczelam poki mam kase.. potem wszystko pojdzie w remont
Kupowane na allegro "Świat Paznokci" vel "Ozoby do Paznokci" bo to chyba jedna firma:] W srebrnych pojemnikch są zele na probe"max strong gel" - w opisie - zel o wlasciwosciach akrylu a drugi to żel 3d clear.. tak gesty, ze mozna chyba dodac pigment i zrobić kolorowy zel 3d:]
No to zeby nie spamować dodam paczke sprzed chwili ( od Kamilki) - pojemniczki termosikowe na zele z masą i pędzelki - w tym gratis do kreseczek:tany:
Jeszcze tylko czekam na cyrkonie od Pazurka... ojj czekam.... do wieczora
KaMiLaC.
11-06-2010, 14:15
:woot: ale cudne :woot:
choco piekne zakupki :buja:
O kurczaki - śliczne kolory :love: Z jakiej firmy?
Choco wymiatasz z tymi zakupami normalnie :D
choco fajne kolorki akryli (co to za firma ?? ) i co to jest w tych srebrnych pojemniczkach ??
paznokietek1000
11-06-2010, 15:31
coco ależ zakupki, szaleństwo na maksa
po zakupach choco nie mam szans ale też sie pochwale:D
paczuszka z pędzlem, lakierm i gratisowo dorzuconym akrylem kolorowym od Kamili :woot: posikałam sie na sam kolor :D :woot:
oraz przedwczoraj kupione 100cyrkonii od pana fikusowego i dziś kupiony 30ml gęścioch french (5ml-20zł kupiłam kiedyś na próbe dziś wie ze jest świetny i kupiłam 30ml... za 59zł :blink:)
Chocolata
11-06-2010, 17:34
Izuś fajne zakupki:* Biały jest naprawdę mega!!!!
P/s.. czekaj na paczuszke:-x
szalejecie na maxa...
Choco extra zakupy...jestes nie do przebicia:D
Iza fiu fiu....superasnie:)
ja tyz chce taki do kresek pyndzel;( :D
Ja dzisiaj zamówiłam sobie cienie i będe tworzyć mase perłową. Pozyczyłam sobie linka od Woszczura:love:
24665 24666 24667 24668 24669 24670 24671 24672 24673 24674 24675.
Ulenka booooskie kolory :D
farbstift
12-06-2010, 08:00
A tu efekt spacerku z moim skarbeńkiem:D Hym...zawsze myślałam, że nie lubię czerwonych ciuszków a tu nagle mnie wzięło;)
http://images39.fotosik.pl/299/6bd4bb5e95d1a4f9med.jpg (http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6bd4bb5e95d1a4f9.html)
Majkaa130
12-06-2010, 09:47
wczorajsze mini zakupy :D
butki i baza pod cienie :D
Świetne Wasze zakupki dziewczyny...jak ja bym chciała je wszystkie razem mieć dla siebie hehhe...
i wczoraj przyszła moja lampa od naszej Samaron i gratiski:D (wczoraj akurat miałam klientkę na stopy i jechałam na dwie lampy, super wygoda:) )
niunia84
12-06-2010, 10:10
farbstif swietna sukienka :-)
ja tez ciuszki dla corci na wakacje :
wlasnie przed chwila przyszedl nowy pedzelek do zelu :-)
i kilka ozdob :
wszystko z e-baya bo u nas nie ma nawet zadnego sklepu ktory zaopatrywalby w rzeczy do paznokci :-(
farbstift
12-06-2010, 10:32
świetne opakowania na ozdóbki:ok:
paznokietek1000
12-06-2010, 11:01
Ja dzisiaj zamówiłam sobie cienie i będe tworzyć mase perłową. Pozyczyłam sobie linka od Woszczura:love:
24665 24666 24667 24668 24669 24670 24671 24672 24673 24674 24675.
Sliczne kolorki, a cóż to za link bo wyglądają rewelacyjnie
Proszę bardzo -Black_Diamond- CIENIE, PIGMENTY SYPKIE - HIT! ! ! (1030352430) - Aukcje internetowe Allegro (http://www.allegro.pl/item1030352430_black_diamond_cienie_pigmenty_sypki e_hit.html) :)
natalia268
12-06-2010, 11:25
świetne opakowania na ozdóbki:ok:
popieram !! cudowne :love:
a to moj wczorajszy zakup :
http://images41.fotosik.pl/299/7a6a06e31ae75c06m.jpg (http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7a6a06e31ae75c06.html)
paznokietek1000
12-06-2010, 12:37
Proszę bardzo -Black_Diamond- CIENIE, PIGMENTY SYPKIE - HIT! ! ! (1030352430) - Aukcje internetowe Allegro (http://www.allegro.pl/item1030352430_black_diamond_cienie_pigmenty_sypki e_hit.html) :)
Dziękuje ślicznie
Natala fajniutkie buciki na te upały
akinorew1989
12-06-2010, 12:39
Natalia śliczne masz te buciki!! :ok:
weszłam tylko popatrzeć:D
i dorzuce fotke cyrkoni od Pazurka ^_^
Tusia boooskie kolory :love:
Ja dzisiaj kupiłam sobie fotelik w Jysku w rzeczywistości ładniejszy :) 24747
a to mój kuferek "śniadaniowy" :)
a w tle kółko, o którym już kiedyś wspominałam
o, jaki fajny :ok: a kolor śliczny !!
swietny kufer aga:D a na koło juz poluje:skacze:
Świetne zakupy, Belunia, myślę tak jak ty, też chciałabym je wszystkie :cwaniak2:
Kuferek ma bosski kolor:wow:
Farbi prosimy o fote w sukience, świetna jest:slina:
Aga świetny kuferek:ok: a co to za kółko? czyżby jakieś hula hop z masażerem?
mnie sie dziś zrobiło szkoda mojego dziecka że sie kąpie na dworze w wanience dla niemowląt i jak tylko sie ochlodziło to pojechałam do reala kupić jej mały basenik...
za niedługo bedą one w biedronce http://www.biedronka.pl/img/ofespec/holiday2010/big/16.jpg
a ja kupiłam 10zł drożej w realu...
miał być mały ale jak zaczełam kalkulowac to wyszedł
http://images36.fotosik.pl/190/c1b2f1e30787b465.jpg (http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c1b2f1e30787b465.html)
natalia268
12-06-2010, 21:57
ooooo basenik dobra sprawa :D
---------- Dodano o godzinie 21:57 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:55 ----------
Świetne zakupy, Belunia, myślę tak jak ty, też chciałabym je wszystkie :cwaniak2:
Kuferek ma bosski kolor:wow:
Farbi prosimy o fote w sukience, świetna jest:slina:
http://forum.wzorki.info/171106-post677.html :)
Elizabeth76
12-06-2010, 22:00
dziewczyny wasze zakupy :ok: A to moje dzisiejsze
http://img37.imageshack.us/img37/3285/b070.jpg http://img139.imageshack.us/img139/8026/b072.jpg