Zobacz pełną wersję : [27.05.2010 Katowice] Warsztaty by Farbstift
farbstift
24-05-2010, 20:54
Bardzo się cieszę i dziekuję Ci kochana, za wszystko:*
Przecież powiedziałam że poradzimy sobie ze wszystkim więc tak ma być:zab:
BasiaPazderska
24-05-2010, 20:58
Mój przelew też już poszedł :*
farbstift
24-05-2010, 20:59
hiehie:skacze: kurczę, już się doczekać nie mogę :jupi::tany2:
Kaska od Ladyss i Basi Pazderskiej już jest na moim koncie:)
korcia225
24-05-2010, 21:41
iza dobrze gadasz popieram i jestem za tym żeby więcej organizować takich warsztatów jak to nazwałaś cwokowych bo mnie nie stać na warsztaty po 200zł a chciałabym sie czegos jeszcze naumieć i jeśli jeszcze będą to postaram się by nawet mogę zabrać 3 dziewczyny ze sobą tak jak ostatnio ale tym razem mi się nie udało bo w tygodniu nie mam jak się wyrwać bo mężuś pracuje a tak chciałam jechać ale mam cicha nadzieję ze w czerwcu wypala warsztaty u mnie no i pogoda dopisze
Jak się nie boisz... :D
Oczywiście,że sie nie boję :D to jestem juz zarezerwowana :P
A Fabi ja nie mam z ING to wezmę ze sob pieniążki :)
Bożena P
25-05-2010, 10:02
Dziewczyny najmocniej was przepraszam, ale nie dam rady przyjechać w czwartek.
Na śmierć zapomniałam o tym że 27.05 mam badanie holterowskie, w czwartek właśnie muszę jechać podpiąć się pod ten aparat i tak z nim chodzić cały dzień i spać :( i nie ma bata żebym przełożyła termin bo później znowu musiałabym długo czekać :(
Jeszcze raz przepraszam.
Ksenia BG
25-05-2010, 10:34
o rany, już się nie mogę doczekać czwartku :)
Bozenko a z nim nie mozesz przyjechac??luzniejsza bluzeczka i nawet widac nie bedzie...(sama ostatnio mialam)
Bożena P
25-05-2010, 13:11
Nnisiaa wiem że luźniejsza bluzka i najlepiej taka co by miała kieszeń z przodu żeby ten aparat tam wsadzić i te kable żeby się tak nie plątały. Miałam go już kiedyś i niestety miałam ograniczone ruchy w nim, co chwile czułam jakby mi się coś odklejało dlatego właśnie wolę z nim nie jechać (pociągiem i z tymi 'tabołkami'). Jeszcze nie raz będą warsztaty to się kiedyś ponownie wszystkie spotkamy :) Mi jedynie pozostaje życzyć wam udanego czwartku, super warsztatów :) Bawcie się dobrze, uczcie się pilnie! :)
oj tak ruchy niestety sa ograniczone troszke.....nic szkoda......ale bedzie taka fotorelacja ze poczujesz sie jakbys byla osobiscie:P
farbstift
25-05-2010, 14:54
50% zaliczki na miejscówkę zapłacone:D resztę zapłacę na warsztatach:)
KaMiLaC.
25-05-2010, 15:31
ja juz jestem gotowa :D
upominki juz gotowe :D kufer ( a raczej kufry :D) spakowany i juz prawie przy drzwiach tuptam :tuptup::tuptup::tuptup:
jeszcze tylko pazurki trzasne i supcio :D
aaaaa no i przekrecilam gwint w nodze od stolu :sciana::sciana: i doopa :( nie zabiore bo o 3 stał nie bedzie :/: ale mam nadzieje ze jakos damy rade :skacze:
farbstift
25-05-2010, 15:36
mi jeszcze zostało kilka spraw:) podesłanie NNisi reszty dyplomów, bo się drukiem zajmuje i zakup kilku pierdół. Resztę kasy za lokal wpłacę w czwartek:)
Kto może niech w razie czego weźmie przedłużacz:)
Wezmę jeden przedłużacz:) co prawda jakiś strasznie długi nie jest ale myślę że się przyda:)
super...
dyplomiki sa cuuuuuudne:D...jutro bede drukowac teraz czekam na komplecik:D
ja pazurkow chyba miec nie bede:( nie dam rady zrobic bo nie dosc ze wszystko sie dzieje tak zebym nie jechala to na dokladne skrecilam noge i nie moge chodzic;(
farbstift
25-05-2010, 16:07
ojej:placz: biedactwo:przytul: będzie oki, obyś była z nami:)
jejku le się tu dzieje.... ale mamy nadzieje,ze bedzie supeer :)
ja bez przedłużacza nie ruszam z domu :haha:
jak tylko sie zmiescimy z kamila i sylwią do nubirki gamoniowej ze stolikiem to ewezme na bank :lol:
BasiaPazderska
25-05-2010, 18:40
Ja też postaram się wsiąść przedłużać,bo w sumie to biorę torbę,zamiast torebki :)
Madziu, ja mam pytanie, bo wiesz że ja wszytko- i dużożerna jestem
pomyślałam że zrobie sobie sałatke brokułową... ale wiem że kamila lubi to jej też zrobie ... ale chamem nie bedę to zrobie wiecej... z tego co wiem to kamila może zrobi jeszcze jakąś inną
i może ja jeszcze jakąs sałate zrobie (kilka rodzajów salat, pomidory, ogórek, koktajlowe pomidory, czerwona cebula)...
i jakoś moze przeżyjemy...
tylko czy dałoby sie jakies talerzyki jednorazowe i widelce czy cóś??
ja to z michy moge jest bom ze wsi... ale z jednej 12 osób to chyba jeść nie bedzie
chyba że lubita takie swojskie klymaty :haha:
farbstift
25-05-2010, 19:15
To kupię sztućce i talerzyki:D Mam nadzieję, że w barze się nie pogniewają;)
BasiaPazderska
25-05-2010, 19:18
No właśnie,tak pomyślałam czy czasem w barze nie będą się do nas rzucać o swoje jedzenie...:/:
na pewno sie nie pogniewają bo ja małej chche zwiąc albo frytki albo pierogi
na pokażie w zaweircuiu też była "zimna słodka płyta" i kawa/herbata a my z kamilą podczas pokazu żarłyśmy sałatke.. waliło na pół sali jajami i brokułem,.. ale czy to wazne ?? :haha:
nikt nas nie wyprosił :lol:
farbstift
25-05-2010, 19:23
Co innego jakbyśmy u nich nie kupili nic, a sądzę że kilka osób skusi się na pierożki, no i napoje od nich będą w formie zwrotu za rezerwację:)
ale szalejecie dziewczyny....to moze jakas zrzutka na te salatki???
ja nie wiem co na to dziewczyny... może nie chcą... nie wiem
jaj wyzej pisałam... chamem nie jestem podziele sie :D o ile w ogolę te sałaty do katowic dojada :haha:
farbstift
25-05-2010, 19:57
Można i się ściepnąć, albo zrobimy puszkę z napisem "na sałatkę" i będziemy zbierac tam kasę:haha:
KaMiLaC.
25-05-2010, 20:06
a druga na wino :haha::haha::haha:
ja juz doczekac sie nie moge :Dbedzie super mowie Wam:D i ci ktorzy sie smieja z tych warsztatow forumkowych zobacza ze mozna nauczyc sie wiele jedna od drugiej wymieniajac doświadczenia i wiedze gdzie nikt nikogo nie zmusza do szkolenia!
Kochane bedziemy ostro pracowac:D
Kamcia zebys wiedziala....i powiem Ci ze chyba jest jakos luzniej na takich warsztacikach:)....niz na takich duzych mega drogic czy tez na kursach gdzie sie kazdy stresuje bo zdacx trzeba itd:d
pogodka20
25-05-2010, 21:32
Dokładnie tak jest. Na takich "drogich" warsztatach też się boimy, że np ja jestem gorsza, mi brzydziej wzorki wychodzą itd.. a tutaj u nas luzik:D
P.S. Ja nie mam konta z ING, ale właśnie wysłałam kaske i do jutra powinno dojść:)
farbstift
25-05-2010, 21:33
tadam:haha:
http://images35.fotosik.pl/152/6407c5d2e0364963med.jpg (http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6407c5d2e0364963.html)
http://images47.fotosik.pl/298/0447daa593659e88med.jpg (http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0447daa593659e88.html)
http://images50.fotosik.pl/298/bb9b6cce020fb8e4med.jpg (http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/bb9b6cce020fb8e4.html)
Ooooo dyplomiki:leze::leze::leze:
tadam:haha:Zdjęcia Paznokci, Wzorki, Video tutoriale widoczne tuż po zarejestrowaniu
Ooooo dyplomiki:leze::leze::leze:he he
no ładne ładne... :haha: tylko sie zastanawiam jakim źwierzem jestem :haha:
BasiaPazderska
25-05-2010, 22:13
Iza moim zdaniem jesteś jakąś wypasioną rybą :cool::lol:
Mi się ze zdrowiem nic nie polepsza niestety ale nie mam jak jechać :( bosh :placz::placz:;(;(;(
RedSunset
25-05-2010, 23:20
dyplomiki faktycznie boskie:haha::haha::haha:
mój będzie wisiał na honorowym miejscu :haha:
a może faktycznie zrobimy jakąś składkę na te sałatki ???
zastanawiam w co ja się spakuję bo kufra nie mam...
dziewczynki już nie mogę się doczekać:cwaniak2:
to będą moje pierwsze warsztaty :yess:
Bożena P
25-05-2010, 23:30
:leze: Waryjoty :P Wy to macie pomysły ;D nie no padłam jak to zobaczyłam :leze:
ech szkoda że mnie z Wami nie będzie ;( ale za to będę z niecierpliwością czekać na relacje. ;D
BasiaPazderska
26-05-2010, 01:04
Ja to popakowana ja rumun (kuferek,torba i reklamówka):D
farbstift
26-05-2010, 07:17
haha to Wasze identyfikatory, ale miałam ubaw:haha: tylko nie identyfikujcie się z istotami przy nazwisku, dobór przypadkowy:D
Poległam:leze::leze::leze: a jeszcez ja i ta pirania:leze::leze::leze:
kapitalne identyfikatory jestes niesamowita:DF:D:d
ja sie juz doczekac nie moge..... jak z ta noga dam rade dzisiaj wyruszyc do sklepu to tez zrobie sałatke ala Woszczur bo dostalam przepis...wtedy starczy dla kazdego na pewno:P
farbstift
26-05-2010, 07:31
Hhaa piranio Ty moja:haha:^_^ To mały wieloryb z dziwnymi ząbkami przecież:D Też bym zrobiła salatkę, ale nie wiem, czy zdążę, zaraz robię pazury na jutro, potem jadę kupić co nieco też na jutro, do mamusi wypadałoby pojechać a wieczorem do kina jeszcze...
KaMiLaC.
26-05-2010, 07:36
buhaaahhahaahaah posikalam sie :leze::leze:
jaka mam :rybka: :haha::haha:
ja robie 2 salatki:D z zupek i z pierozkow tortellini :glodny:
zalatwcie sztucce i talerzyki:D
i nie wyglupiajcie sie z ta skladka:Pmy z iza po prostu sie chwalimy ze nie tylko pazury nam wychodza :haha::haha::haha:
to juz jutro :tany::tany2:
farbstift
26-05-2010, 07:43
Ja kupię te sztućce i talerze, w boxie się wczoraj zgadało:) aa Ty to w sumie nie wiem co masz za rybkę:leze:
:leze:z tym wielorybem to trafilas......bo ja grubas jak wieloryb:leze::leze:
aaaa widze ze Ksenia PB zamiast BG jest:skacze:
wiecie co u mnie jest hurtownia z talerzykami i sztuccami i w ogole ze wszystkim takim....100talerzykow chyba 10zl kosztuje....a w sklepie duuuzo drozej....na dzialce tez mam te talerzyki jak moj bedzie dzisiaj szedl na dzialke to mu powiem zeby zabrac z 20 talerzykow dla nas...to tylko sztucce bysmy musialy kupic:)
Farb kup tylko sztucce chyba ze ja kupie u siebie w tej hurt a talerze moj przyniesie a jak nie to rano jutro kupie|:D
farbstift
26-05-2010, 08:12
i tak jadę na zakupy to kupię sztućce:D ej no to nie aluzja, przecież słodki ten wielorybek:*
ja tez ponoc jestem slodka jak nie pyskuje:leze::leze::leze: hihi wiem ze slodziutki:P....ok to kup sztucce a ja sie zajme talerzami:D....
aaaaaaaa musze wypakowac z pudel sprzecior:D:D..... bo bez niczego nie pojade:D
ja ta sałatke to chyba bede robić jurto rtan o o 6tej bo nie miałam swojskich jajec tylko sklepowe... a takie mi nie smakują... gamoń jest w trakcje załatwiania jaj z fermy ekologicznej od kolegi... i bedą na jutro...
Iza ja mam z wlasnej fermy:skacze: moge Ci je ugotowac i zaparc pokroisz na warsztatach:leze::leze::leze::leze::leze::leze::le ze:
ja musze mojego wyslac na zakupy produktowe do salatki:D:D:D
tylko zeby nie bylo tak ze...bedziemy sie obzerac cale warsztaty zamiast pazury lepic:D
kto jedzie pociągiem? będzie ktoś o 11.30 lub 11.41 ? :P
bo ja nie mam orientacji w terenie i trzeba mnie za raczkę zaprowadzić :P
Dzoanka ja jade pociągiem, teraz wpadłam tylko na chwilke skrobnąć wiadomość do farb. wieczorkiem sprawdze transport i napisze co i jak
pogodka20
26-05-2010, 19:33
farb doszło ci to 5zł ode mnie?
Kamilko o której tak na pewno wyjeżdzacie z pod Ikei, tak jak mówiłyście o 11.30, to czekajcie na mnie ja się tam zjawie, a jakby co to widziałam twój nr wcześniej, to będę dzwonic jak bym was nie znalazła:)
KaMiLaC.
26-05-2010, 19:39
tak kolo 11.30 pod ikea:D
jakby co to dzwoncie na moj numer :)
juz salatki zrobione:glodny:
ja zwarta i gotowa:D
do jutra :cwaniak2::papa::papa::*:*
pogodka20
26-05-2010, 19:44
farb to jeszcze napisz mi czy ten przelew doszedł bo jak nie masz to ci zrobie print skreena zebys miała potwierdzenie:D
ja jeszcze w proszku...
nie spakowana, rozpiźdzaj na stoliku straszny.. sałatka nie zrobiona... głowa nie umyta ubranie nie uszykowane :woot:
szaleństwo :woot: moze nago pojade :blink:
co do ikei to ja (niestey musze jechać dżambodżetem gazownikiem bo nubira księćia ciemności odmówiła posłuszeństwa i nie chche odpalić .. tfuuu) musze zaparkowac na górnym parkignu.. postaram sie zaparkowac pod samymi dźwiami... złote sejczento z hakiem na doopie:D
mam nadzieje ze sie do jutra wyrobie :haha: anjwyżej spać nie pójdę
---------- Dodano o godzinie 20:10 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 20:07 ----------
aha@!! kamila .. konieczie dajcie znac jak bedziecie w SIEWIERZU na światłach... cobym wiedziała ze mam juz doopke zebrac...
BasiaPazderska
26-05-2010, 20:21
Woszczurku nie przejmuj się,ja też mam jeszcze sporo rzeczy do zrobienia,a za chiny nie mam sił się zebrać.Jedyne co mam spakowane to kuferek i niespodzianki dla Was.A jeszcze muszę zapakować torbę,bo zostaje na noc w Sosnowcu:(
Pobudka o 5,ale zastanawiam się czy jest sens się kłaść:D
Basiu gdzie w Sosnowcu????u kogo??? jak jedziesz na warsztaty??
jeeeeaaaaaaaaaaaa to juz jutro ja sie wlasnie pakuje.....
ale nie mam sałatki....schodziłam sie jak dziki osiol za brokulami i nie ma wyparowayly normalnie:/
Agusia_pa2
26-05-2010, 20:43
Oj zazdroszcze, jak bym byla w polsce to bym pojechala ehhh Wszystkie warsztaty mnie ominą, przyjedźcie do mnie i tu zróbcie;(
Ja się na następne piszę :D Mały podrośnie to będę mogła wyjść na dłużej :)
Dziewczyny trzymam kciuki:skacze: Proszę wszystko dokładnie obfocić i nam zrelacjonować warsztaciki !!:D
BasiaPazderska
27-05-2010, 01:34
W końcu się odrobiłam i idę spać...
Pozostało mi 3,5h spania więc proszę nie być zaskoczonym jeśli będę trochę niemrawa :D
Do zobaczyska :*
Chyba cos spac nie moge....:D
mam nadzieje ze nie bedzie mega lalo jak bede musiala wyjsc z domu:P...ale pogoda widze stara sie zrobic klimat tematyczny warsztatow....wodaaa.....duuuuzo wody :P
do zobaczenia dziewczyny:D
Ale Wam zazdroszcze szczęściary;) też bym tak chciała...Ale bawcie się dobrze:) i zdajcie relacje jak wrócicie już z tych szaleństw:)
farbstift
27-05-2010, 07:45
To już dziś:tany2:
anecka17171
27-05-2010, 07:50
kurcze ale macie fajnie aż wam zazdroszczę ,życzę owocnych warsztacików i super zabawy;)
Ja sobie o 00:00 przypomniałam, że pazury musze sciągnąc:leze: Ide sie ubierać bo w koncu mi pouciekają te pociągi i będe musiała piechty truchtać z tym kuferem:skacze:
no to ja powoli się zbieram :P do zobaczenia :D :*
farbstift
27-05-2010, 09:14
do zobaczenia skarby:kwiatek:
Ksenia BG
27-05-2010, 09:15
To już dziś, normalnie nie mogłam spać, jakieś koszmary mi się śniły związane z warsztatami.
farbstift
27-05-2010, 09:18
mi też...że pomyliłam się i się okazało, że w Krakowie miały być i pojechałam tam ale rzeczy zapomniałam....:placz:
Ksenia BG
27-05-2010, 09:21
a mnie się śniło, że nie poczekałyście na mnie i rzeczy swoje gdzieś zostawiłam, a potem, że pieniądze, które ci wysłałam nie doszły i nie byłam zapisana na listę.
Trendy Style
27-05-2010, 09:25
Miłej zabawy i efektownej pracy, dziewczyny!
Wracajcie z naładowanymi akumulatorkami, nowymi umiejętnościami i plikiem zdjęć :)
Buziamy Was
TRENDY STYLE Łorsoł ;-)
Ksenia BG
27-05-2010, 09:27
dziękujemy :)
farbstift
27-05-2010, 09:31
dzieki trendy:kwiatek: Będzie super!!:skacze:
Bożena P
27-05-2010, 09:45
Kochane udanych warsztatów życzę! Pracujcie tam pilnie, nie obijajcie się :P a ja czekam na obszeeeerną relację ;D
farbstift
27-05-2010, 10:47
dziękujemy Bożenko:* Zaraz wychodzę do Atmo i czekam na Was:skacze: Do zobaczenia:jupi:
melduje sie jako pierwsza.....bylo suuuuuuuuuuuuuuper............ teksty Woszczura, atmosfera.....zarty smiechy.....i ciezka praca .............bezcenne:D
ciesze sie ze moglam poznac Was babeczki:D
natalia268
27-05-2010, 20:32
ooo zapomniałam ze to juz dzisiaj.. :)
czekamy na reszte :)
PAZURKOMANIA
27-05-2010, 20:34
Było superasnie!!!!!
Farbist swietnie zorganizowalas cale warsztaciki:D Dziekuje:)
No i oczywiscie tekstow Izy to chyba nikt nie przebije!!
poczekajcie teraz az dziewczyny powzucaja swoje pazury...wymiatały na całego:D
noooo to jestem w chalupie :D zaraz jadę coś zjeść, bo padam :P
a tak w ogóle to było świetnie, naprawdę bardzo fajny klimat :) o dziewczynach nie będę mówić, bo wiadomo po tym forum,że są świetne i pomocne,ale w realu.... no naprawdę ekstra :) i przepiękne dyplomiki :)
DZIĘKUJĘ MADZIU KOCHANA !!!!!!!!!!!! :*:*:*:skacze2:
PAZURKOMANIA
27-05-2010, 20:46
oj zgadzam sie..dyplomiki przecudne:) takie morskie:D
jetem i potwierdzam.. woszczura testów nie przebije nic :hahaha:
a tak na serio to był ZAJEBIASZCZO.!!
poza małymi przygodami z immobilajzerem po drodze... ze miałyśmy z kamilą i ladyss pietra.. ale dojechałysmy i wróciłysmy... kamila w drodze ale na pewno sie odezwie
madziu bardzo dziękuje... oragnizacja super, troche z tym parkingiem [...] ale juz o******* mały byl :haha:
dziękuję dziwczynom że mgły mnie znieśc do konca, dziekuję kamili że mnie troche z budwą tenteges... dziekuje... szacun
fotorelacja bedzie na pewno najlepsza ze wszytskich...
dziekuję ze nikt mnie nie wyprosił... dziękuję za wysłuchanie... ile mogłam to pokazałam
DZIĘKUJĘ I OBY WIĘCEJ
Anna Kula
27-05-2010, 21:09
dodajcie fotki z warsztacików ... zobacze co mnie mineło ....
pogodka20
27-05-2010, 21:10
Było wspaniale, miła atmosfera, dziewczyny genialne. Sałatki Izy i Kamili wymiatały:leze: Madzia się bardzo postarała i wszystko super zorganizowała. Dyplomy są świetne, a ja dziękuję szczególnie za to pierwsze miejsce, bardzo, bardzo... się z niego cieszę :*:przytul: Już nie moge sie doczekać następnych warsztacików:D
Ja też dotarłam! Jak dla mnie też super, jestem bardzo zadowolona! Świetna atmosfera! organizacja też świetna. Dziękuje Madziu i wam kobiety, bo klimat to zasługa wszystkich!!
szpila59
27-05-2010, 21:13
czekamy na fotki :skacze::skacze::skacze:
szpila spokojnie wszytsko w swoim czasei... na razie dziewczyny wracaja do domu.. pwzól ludziom spokojnie dojechac..
szpila59
27-05-2010, 21:17
szpila spokojnie wszytsko w swoim czasei... na razie dziewczyny wracaja do domu.. pwzól ludziom spokojnie dojechac..
a czy ja poganiaaaaam... ??
mówie że czekamy..
bo co innego mam robić, po prostu CZEKAM, bo co innego moge robić?
Ksenia BG
27-05-2010, 21:34
jestem. Było bosko!!! Kamilka dziękuje za wskazówki i tobie Woszczurku również :) No i naszej organizatorce bo gdyby nie farbstift to te warsztaty nie miałyby miejsca :)
---------- Dodano o godzinie 21:34 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:32 ----------
aha jeszcze zapomniałam podziękować za najwspanialsze na całym świecie sałatki :) Były przepyszne :ok:
ja mam jedną jedyną fotkę z tych warztatów :haha:
ino nie bijta :lol:
http://images47.fotosik.pl/298/01f987b3b15192d0med.jpg (http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/01f987b3b15192d0.html)
szpila59
27-05-2010, 21:52
hehe niezłe zdjecie :lol:
farbstift
27-05-2010, 21:53
Dziewczyny!!
Dziękuję:
Izie- za pomoc, rady i docenienie mych wysiłków...za sałatki i tworzenie klimatu:D
Kamilce- za czuwanie nad naszą pracą i zaoferowaną pomoc, za konkurs i pyszne jedzonko:*
Ladyss- za troskę, chęć pomocy i pełne skupienie, no i ciasto :glodny:
Kseni- za pilne robienie pazurków i świetne rozmowy:D
Pogodce- za pomoc przy akrylu, świetne pazurki i muszelki:love:
Nnisi- za pomoc, szczególnie z dyplomami, stały kontakt i pogodę ducha
Ani- za dynamiczne fotografowanie i radość wypisaną na twarzy
Basi- za upominki, pomoc i skupienie:*
Dzoannie- za optymizm i wspaniałe pazurki
Dudejli- za pomoc, informowanie mnie o wszystkim na bieżąco i ten śliczny uśmiech
Pazurkowi- za konkursik i za to, że wrólciłaś:D
Swistakowi- za pełne skupienie i czerpanie od naszych mistrzyń inspiracji
Karolinie- za obecność, przygotowaniu produktów
Adze- za pilną pracę, optymizm i obietnicę spotkań w boxie:D
Cieszę się, że Wam się podobało i oby więcej takich spotkań!!
Kilka fotek;)
http://images39.fotosik.pl/294/a7af795640e4a264med.jpg (http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a7af795640e4a264.html)
Asia i Daria
http://images41.fotosik.pl/294/e19fe6fa5a48026dmed.jpg (http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e19fe6fa5a48026d.html)
Izka
http://images40.fotosik.pl/294/f5daa07bde370a5fmed.jpg (http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f5daa07bde370a5f.html)
Robimy z Basi Denisenko:D
http://images41.fotosik.pl/294/40ebab2acba81929med.jpg (http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/40ebab2acba81929.html)
Dyplomy
http://images49.fotosik.pl/299/5ec75f59cbdfc2edmed.jpg (http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5ec75f59cbdfc2ed.html)
Kilka pazurków
A reszta potem:D
Dziękuję!!
matko :o ja jak zwykle jak paralityk graslawy!! boszszsz... :why: :haha:
chyba wykorzystam te zdjęcia do renty i przyznania jakiegoś stopnia niepełnosprawności albo co...
czemu nikt butów nie fotografował... wyszłyby o wiele lepiej :haha:
Anna Kula
27-05-2010, 22:02
no to było czadowo
pogodka20
27-05-2010, 22:04
Mówiłam, mówiłam, mówiłam, ze ja nie jestem fotogeniczna;( jak zwykle wyszłam jak placek:skacze: weście mnie tam wytnijcie, bo wam psuje zdjęcie
Madziu szkoda, że ci tylko jakiejś rybki nie zdążyłam zrobić:placz: bo taki pusty paznokieć został.
Iza:leze::leze::leze: dobrze ze nie widac z kim Kamila walczy o to krzeslo:skacze::skacze::skacze:
BasiaPazderska
27-05-2010, 22:06
Melduje,że również spokojnie dotarłam do domku :D
Warsztaciki bomba:skacze: Byle więcej takich imprez:ok:
Dziękuje Madziu za organizacje bo naprawdę było wspaniale:*
Ciesze się,że mogłam Was wszystkie poznać:przytul:
Madzia ale nam napisałaś ślicznie :love:
Ja też czekam na resztę fotek, bo ja aparat zabrałam ale... :haha: nie mam ani jednej fotki, bo go nawet nie wyciągnęłam:haha:
RedSunset
27-05-2010, 22:15
matko :o ja jak zwykle jak paralityk graslawy!! boszszsz... :why: :haha:
jak paralityk to raczej ja wyszłam na tym grupowym:slina:
korcia225
27-05-2010, 22:20
jaaaaaaaaaaaa ale wam zazdroszczee tych warsztatów nooo
RedSunset
27-05-2010, 22:23
Dziewczyny, chciałam Wam jeszcze bardzo podziękować za tak miłą atmosferę tych warsztatów.
Za to że tak miło zostałam przez Was przyjęta.
Madziu dzięki za tak świetną organizację. Było suuuperrr!
Dyplomy są śliczne!
Muszę podziękować Woszczurkowi za cenne wskazówki!!! Dziękuję Ci kochana i obiecuję ćwiczyć ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć!!!
Szkoda że musiałam tak szybko zmykać
ale jeśli tylko będą następne warsztaciki forumkowe to siedzę i robię pazurki aż do końca :D
KaMiLaC.
28-05-2010, 08:36
Jetem i ja...
Kochane to były moje 6 warsztaty na jakich byłam..wszystkie dotychczaseowe były firmowe, profesjonalne z instruktorem..wynioslam z nich bardzo duzo i zawsze bylam zachwycona tymi spotakniami w gronie pazurkomaniaczek...jednak te wczorajsze - bez instruktora, niczym nie roznia sie od poprzednich..Bylo bardzo fajnie! Swietna atmosfera, super ekipa naprawde zdolnych dziewczyn i to co kocham najbardziej na swiecie...pazurki! I jedzonko :Dczegoz chceiec wiecej....??
Zdjęcia Paznokci, Wzorki, Video tutoriale widoczne tuż po zarejestrowaniu
Bardzo chce podziekowac Madzi - Farbstift - za organizacje! Swietne miejsce, super cena i przesliczne dyplomy!!! Mimo ze jestes po maturalnym zawrocie glowy, poswiecilas swoj czas i zorganizowalas spotkanie laczac przyjemne z pozytecznym zebysmy mogly sie spotkac i poznac sie osobiscie (apeluje i prosze uprzejmie o medal dla Madzi za zorganizowanie warsztatow!!). Madziu dziekuje :kwiatek::kwiatek::kwiatek::*
Izabelo ma..Woszczurze Ty potrzepany i niewyzyty...diable nie kobieto...bardzo Ci dziekuje za przygody z Nubira, za wyprawe do Alle, za salatke i za to ze bylas! Iza nie mowilam Ci tego tam, ale mowilam do Sylwii, ze jestem z Ciebie bardzo dumna, bo zrobilas ogromny postep pazurkowy! Jestes doskonalym przykladem tego, ze cwiczac mozna dojsc do perfekcji! no i w ogole aj law ju :kwiatek::*
Sylwia - Ladyss, dzieki za towarzystwo w drodze, za pogaduchy, wymiane zdan i za ploteczki! Kochana cwicz, a pazurki beda coraz sliczniejsze! I zapraszam na pazurki przy kawce :D dziekuje rowniez za pyszne ciasto :glodny::kwiatek::*
Moniczka - Nnisiaa, bardzo sie ciesze ze Cie poznalam! Jestes super kobieta, zdolna, ale nie wierzaca w swoje sily stylistka i swietna modelka do pazurkow:D I jestes taaaka wysoka, ze czulam sie jak kurdupel! :DKochana dziekuje za ploteczki i ze cierpliwie siedzialas na moich pokazach :kwiatek::*aha! i rozpakuj mandzur w domu i rob pazury!!!
Aniu milo bylo Cie poznac:) cwicz kochana, bo widzialam, ze bardzo Ci zalezy zeby sie nauczyc, a sie ceni! dziekuje za robienie fotek :kwiatek::*
Ewelinko - Pazurkomania, dziekuje Ci za prezent kochana! i za prezentacja artykulow Sharto, za pogaduchy i zorganizowanie warsztatow comiesięcznych o ktorych rozmawialysmy!Super bylo znow sie spotkan i poplotkowac! masz sliczne dzieciaczki :D dziekuje kochana :*:kwiatek:
Ewelino - Pogodka, gratuluje zwyciestwa! Nazlezalo sie, bo jestes bardzo zdolna stylistka z masa pomyslow na zdobienia i wykorzystanie do tego sprzetu wszelkiego uzytku :D dziekuje za muszelki, za pogaduchy i za to ze pomagalas dziewczynom z akrylem! :kwiatek::*
Ewelino - Świstaczku, gratuluje zwyciestwa w konkursie na wiedze teorytyczna! Widac, ze chcesz sie uczyc, ze masz talent i dazaysz do perfekcji! Kochana idzie Ci swietnie i jestes na dobrej pazurkowej drodze! dziekuje za aktywnosc podczas pokazow, za pytania i zachete dla dziewczyn! :kwiatek::*
Asiu- Dzoana, zrobilas przepiekne pazurki! Malowanki boskie! Masz talent! Dziekuje za aktywnosc i pytania podczas pokazow, za usmiech i pogaduszki o dzieciaczkach :D Kochana na awatarze wygladasz duzo powazniej, a w rzeczywistosci jestes mala szczupla i sliczna kobieta! Figura godna pozazdroszczenia! Super bylo Cie poznac i mam nadzieje ze warsztaty u Ciebie sie odbeda! :D:kwiatek::*
Basi - Basia Pazderska, dziekuje za prezenciki, za to ze chlonela wiedze jak gabeczka, za usmiech i pogaduchy! Jestes Kochana taka malutka i szczuplutka, ze normalnie bylabym sie Ciebie mocniej wysciskac, zeby Ci krzywdy nie zrobic :D super, ze sie poznalysmy! :kwiatek::*
Kseniu - Ksenia BG, jestes bardzo pracowita!Widac, ze kochasz pazurki i ze chcesz dojsc do perfekcji! ogromne brawa za to! cwicz kochana a bedzie jeszcze lepiej! Super, ze moglam Ci doradzic i dziekuje za pytania i aktywnosc w czasie pokazow! :*
Daruś - Dudejla, Ty kochana to w ogóle jestes strasznie radosna kobieta! usmiech na twarzy non stop! bardzo lubie takie osoby! Kochana bardzo sei ciesze, ze Cie poznalam :) na awatarze wygladasz duzo powazniej nie w realu :) dziekuje za aktywnosc :kwiatek::*
Aga - RedSunset, kochana cwicz i pokazuj efekty! widac ze chcesz sie nauczyc i ze chlonels kazde slowo! dziekuje za aktywnosc i prace, ze sie poznalysmy i licze na kolejne spotkania! :kwiatek::*
dziekuje rowniez Karolinie i innym ktorzy byli, przez chwile ale jednak :kwiatek::kwiatek::kwiatek:
a sobie dziekuje, ze dowiozlam sie na miejsce cala i zdrowa, ze kupilam sobie pare fajnych rzeczy i ze wytrzymalam z Woszczurem :leze::leze::leze:
no i musze sobie pogratulowac, ze mam takiego bystrego meza, ktory swietnie sobie poradzil z dwojka smykow :D dzieci wykapane, najedzone i ulozone do snu! naczyn w zlewnie w ilosci 0, kurze wytarte, podlogi pomyte, kolacja naszykowana! :o:o:o Bosheee daj wiecej warsztatow!! :leze::leze:
dziekuje kochane!!!!!!!!!! bylo cudownie!!!!!!!!!:kwiatek::kwiatek::kwiatek:
fotki wysylajcie na
jesooo kamila ze ci na 3 czesci tego postu nie podzieliło to sie dziwei :haha:
nie moge sie tej fotorelacji doczekac... mimo paralitycznego wyglądu :lol:
farbstift
28-05-2010, 08:55
http://images42.fotosik.pl/210/71a1c232fbf197e4med.jpg (http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/71a1c232fbf197e4.html)
http://images45.fotosik.pl/299/c1215c06d7eb50acmed.jpg (http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c1215c06d7eb50ac.html)
http://images35.fotosik.pl/153/d925ae6be29c2d03med.jpg (http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d925ae6be29c2d03.html)
Bożena P
28-05-2010, 09:06
Widzę że warsztaty były udane :D Ech żałuję że nie mogłam tam z wami być :(
podepnę się pod zdanie korci:
jaaaaaaaaaaaa ale wam zazdroszczee tych warsztatów nooo :D
ooo jest i moja zmoczona łapka do SPA :D Sylwia dziekuje :*
IZA SZALONA TY !!!!!!!! :D ale dałas podpis nade mną na tym zdjęciu, wariatka! :leze:
A tak w ogóle to fjnie znowu było Cię zobaczyć ;)
W ogóle dziewczyny dzięki za rady, z rozmowy i z to,że mogłam tam być z Wmi mimo młego pociągowego poślizgu :P
Kmilko dzięki za tak miłe słowa- aż się łezka zakręciła :D nprawde fajna z Ciebie kobietka :D
A warsztaty zorganizuję (nawet wczoraj wieczorem już pytałam o salę :leze:) ale dajmy odsapnąć dziewczynom i myślę,że pod koniec czerwca/ początek lipca zrobimy ;) :skacze2:
farbstift
28-05-2010, 10:12
Po głęboki namyśle, ogłaszam pozostałe miejsca w konkursie warsztatowym "Magia zdobień":
I miejsce- zdecydowanie Ewelina Pogoda (Pogodka nasza), za oryginalny pomysł wtopienia muszelek, rewelacyjne zdobienia akrylowe i śliczny kształt
II miejsce- dla Joanny Bandurskiej, za urzekające malowanki i sympatyczne stworki
III miejsce- dla Kamili Ceglarek, co prawda zdobienie nie do końca pod temat, ale za to nie dało się oderwać od tych pazurków wzroku a kształt powala na kolana
Gratulacje!!
Pogodka otrzymała dyplom i nagrodę na warsztatach a pozostałe dziewczyny otrzymają dyplom drogą meilową:*
Po głęboki namyśle, ogłaszam pozostałe miejsca w konkursie warsztatowym "Magia zdobień":(...):*a przepraszam... gdzie zdjęcia tych dobień??
bo ja tak zamotana ze nawet nie widziałam kto co zrobił :D
farbstift
28-05-2010, 10:19
Mam tylko zdjęcie łapki Asi i swojej...Kamilki nie wolno wstawiać:D a Pogodki pazurkom Ania robiła zdjęcia;) Wszystko w swoim czasie:D Kto ma niech wstawia, bo moje niewyraźne;)
KaMiLaC.
28-05-2010, 10:32
III miejsce- dla Kamili Ceglarek, co prawda zdobienie nie do końca pod temat, ale za to nie dało się oderwać od tych pazurków wzroku a kształt powala na kolana
no przeciez mowilam od 2 dni ze mam piekne paznokcie buhaahahahhaha:leze::leze::leze:
a tak na serio to dziekuje:*
prace wstawie jak dostane info od gazety ;)
pogodka20
28-05-2010, 10:58
Bardzo jeszcze raz dziękuję za to pierwsze miejsce jestem z niego strasznie dumna i jest dla mnie najważniejsze:love:
Dziewczyny tylko pozazdrościć takiej atmosfery i tylu wrażeń, o wymianie doświadczeń i nauce już nie wspomnę;) Cieszę się, że wszystko się udało :D A następne może w Krakowie? :D
Gratuluję kochane !! !! !!
RedSunset
28-05-2010, 11:36
Pazurki Pogodki
Paznokcie KaMiLiC
I powstające Woszczurkowe dzieło
I powstające Woszczurkowe dzieło:o matko świeta, wiedziałąm ze mam duzy odrost.. ale bez przesady... chyba przegłam pałe :blink:
Wyszłam na zdjęciu jak ćpun:leze: może naprawdę liquid szkodzi?:leze:
farbstift
28-05-2010, 13:36
Pochwale się:D
http://images36.fotosik.pl/185/ec35a7359206ce04med.jpg (http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ec35a7359206ce04.html)
Boski :love: A czyje to pazurki na dyplomie?
no też miałam wkleić ale madzia mnie ubiegła :P
rączka jest Ani Otkińskiej :D
farbstift
28-05-2010, 14:08
Anny Otkińskiej:)
A tu dzieło Izy (kwadrat) i Eweliny(szpic):
http://images47.fotosik.pl/298/ff9419c06654934bmed.jpg (http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ff9419c06654934b.html)
Boze.. RedSunset usuwaj fotkę moich zdobień!! kto w ogóle zrobił mi takie wstrętne zdjęcie na moim buszu na ręce? :/: :D:D ja sama wstawię swoje :P
dziewczyny piękne te pazurki :) super !! !! !! zazdroszczę Wam na prawdę, ale dla mnie to troszkę za daleko.
Farbi należy Ci się to wyróżnienie !! :):)
farbstift
28-05-2010, 15:13
Dzięki nanami:) Zawsze możecie u siebie zorganizować:)
RedSunset
28-05-2010, 15:34
dzoana mnie zmusiła :) i usunęłam zdjęcie
liczę na to wstawisz zdjęcie własnej produkcji bo prześliczne były Twoje paznokcie :yes:
Dla mnie świetna była atmosfera tych warsztatów. Po pierwsze w koło cały czas coś się działo nie wiadomo było na co patrzeć i kogo słuchać, bo dziewczyny co chwile mówiły jakieś mądre rzeczy i dzieliły się wskazówkami:D. Kolejna rzecz, która mnie powaliła na kolana to Kamila i Woszczur, które odpowiadały cierpliwie nawet na najgłupsze pytania:) wszystko tłumaczyły i pokazywały. Super, że osobom, które mają tak dużą wiedzę i umiejętności chce się pomagać innym, bo przecież nie mają w tym żadnego interesu:love:. I jeszcze jedna sprawa - nie myślałam, że można tak świetnie czuć się w towarzystwie osób, które pierwszy raz się widzi "na żywo".
Świetne jesteście i tyle . . . :kwiatek:
I jeszcze chciałam dodać iż właśnie zabieram się za robienie woszczurowej, brokułowej sałatki:slina:.
farbstift
28-05-2010, 15:44
Ja np.dowiedziałam się, że:
-akryl się klepie a nie ciągnie:leze:
-pazurka nabłyszcza się 2 razy
-wtopienie folii jest banalnie proste
Poza tym dziewczyny nauczyły mnie odpowiednio podkładać formę, wytłumaczyły co i jak z tym pipe, gdzie jest brzuszek pędzelka...Mogłabym wymieniać w nieskończoność:)
no i oczywiscie mi brakło podziękowan...
natalia268
28-05-2010, 16:22
Gratuluje udanych warsztacików :) ! Nie mogłoby byc inaczej ! ^_^
szpila59
28-05-2010, 16:46
Ja np.dowiedziałam się, że:
-akryl się klepie a nie ciągnie:leze:
-pazurka nabłyszcza się 2 razy
-wtopienie folii jest banalnie proste
Poza tym dziewczyny nauczyły mnie odpowiednio podkładać formę, wytłumaczyły co i jak z tym pipe, gdzie jest brzuszek pędzelka...Mogłabym wymieniać w nieskończoność:)
To pazurka naprawde nabłyszcza sie 2 razy?? :lol:
jesooo szpila ! czepiasz sie.. madzia sie z wrażnia nie umiała wysłowić...
nabłyszcza sie raz ale uwtardza sie 2 ...
tzw woszczurwe "łon mor tajm w sensie tłajs" :haha:
Czy ja też mogę prosić zdjęcia na maila?:)
farbstift
28-05-2010, 20:06
Zaraz poślę, a jak Ty masz cos jeszcze to mi też poslij (w pierwszym poście meil):*
Dużo fotek robiła chyba Basia i Ania, ale czy Ania jest od nas z forum?
RedSunset
28-05-2010, 20:44
OMG!!!! Weźcie mnie wytnijcie!!! No masakra jednym słowem:porazka:
farbstift
28-05-2010, 21:37
Nudziło mi się...
http://images38.fotosik.pl/295/a4be1c45e0659a79med.jpg (http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a4be1c45e0659a79.html)
hahaha noo ten zły profil :D Sylwia zawsze jak robiłam mi fotki to musiałam coś gadać :P na jednej tylko cicho stoję :P
BasiaPazderska
29-05-2010, 00:10
No właśnie ja nie mam zbyt dużo zdjęć chyba z 10 i na dodatek nie mogę ich ściągnąć na kompa:(
Dodam je w tygodniu jak mój ściągnie u siebie i mi podeśle:*
Ja bym prosiła o foteczki na maila
betisska
29-05-2010, 00:23
Dziewczyny, ale Wam zazdroszczę!!! Widać, że nieżle się bawiłyście...oczywiście ciężko pracując;) Mam ndzieję, że i ja kiedyś bedę mogła pojawić się na takich warsztacikach:)
BasiaPazderska
29-05-2010, 02:30
Udało mi się ściągnąć zdjęcia:yess::skacze:
To by było na tyle co udało mi się na cykać:D
Woszczurek na ostatnim zdjęciu wyszłaś jak aniołek :)
aj zazdraszczam!!
cieszę się strasznie że było fajnie !!:*
farbstift
29-05-2010, 07:31
haha:haha:najwięcej Izkę wszędzie widać:D
no własnie ja nie wiem Madziu co to ma znaczyc :blink: :haha:
hihihi fjne fotki :D
Dziewczyny poproszę chociaż kilka na maila :D :)
---------- Dodano o godzinie 13:28 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 09:37 ----------
a tutaj moje konkursowe 2 miejsce :)
http://images46.fotosik.pl/298/1a30c1a391883359med.jpg (http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1a30c1a391883359.html)
tu pazurek, który zrobiłam RedSunset :)
http://images39.fotosik.pl/295/f9057b8df002b856med.jpg (http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f9057b8df002b856.html)
KaMiLaC.
30-05-2010, 09:59
:blink: kto mi zrobil fote jak ja jem?? :o:cwaniak:
Iza jak my tam ladnie na tych fotach ze soba dyskutujemy :]
i wogole to chcialam podziekowac Izie za chleb Wiesiolkowsko-Chrzuszczobrodzki, ktory mi i Ladyss zakupila w drodze powrotnej ^_^byl mniam mniam :slina:
chce kolejne warsztaty jużżż :cwaniak2::skacze::skacze:
Nooo chlebek pyszny, sama zeżarłam pół bochenka:haha:
minimouse
30-05-2010, 10:26
jak większość osób które nie mogły się stawić .... "ZAZDRASZCZAM" ..... i ciesze się że wszystko się wam udało :) :D
pogodka20
30-05-2010, 10:42
Ja też bym już chciała następne warsztaciki. Kamila ja mam chyba zdjęcie jak wcinasz, ale wstawię wieczorem, bo na tym kompie się nie da. muszę zmienić urządzenie:)
wrzucam foty po raz 3 jesli teraz je tez wywali to koniec....rzucam fochem:leze:
narazie tyle...reszta w kolejnym poscie co by weszly wszystkieD::D
Hahaha jak to Ksenia zobaczy... :leze:
KaMiLaC.
30-05-2010, 13:18
buhehhehehe moje foto z dyplomem :haha: prawie jak z zaskoczenia :leze:swietne foty babeczki :ok:a Ksenii to ze tak powiem ja zrobilam foć :Dbo tak sie ladnie wczula w tego pazurka :D
pogodka20
30-05-2010, 13:24
Brawo Kamilko piękne ujęcie:leze:
Wlasnie mialam pisac ze to zasluga Kamilii...:D:D:D potem kolejna porcja fot tylko musze pozmniejszac:D:D
pogodka20
30-05-2010, 19:03
No to wklejam zdjecia, i te obiecane jak Kamila wcina:D
haha czemu ja wszędzie gadam :P
zdecydowanie ten profil podoba mi sie najbardziej :haha:
a dzoanie dodałabym opis "gyly gyly"
pogodka20
30-05-2010, 19:13
dzoana to nie wszystko, bo mi naraz nie wgrywa
pogodka ja apeluje do ciebie zebys wykasowała moje głupie zdjęcie z krzywym zgryzem...
moge to podciągnąc pod paragraf więc prosze cie grzecznie
KaMiLaC.
30-05-2010, 19:16
:huh::huh::huh:
kto mi tyle fot narobil w tak intymnej chwili jaka jest szamanie salatek?:cwaniak:
:haha::haha:
Iza krejzolu :leze:
pogodka20
30-05-2010, 19:17
Izuś, ale to zdjęcie jest najpiękniejsze:D
---------- Dodano o godzinie 19:17 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 19:16 ----------
Mam jeszcze jedno, jak Kamilko sięgasz po sałatke ale widać twoje piekne pazurki do gazety wiec nie wklejam:)
KaMiLaC.
30-05-2010, 19:21
Kamilko widać twoje piekne pazurki do gazety wiec nie wklejam:)
ojj tak :D pazurki mialam piekne :haha::haha:
extra foty :D
alez bym powtorzyla te warsztaty :D
pogodka20
30-05-2010, 19:48
Oj Iza w ramach przeprosin:D wklejam dla ciebe moje najukochansze, niezastąpione i jedyne w swoim rodzaju urządzonko co razem z Kamilą zastanawiałyście się po co mi to:skacze:, a ja bojąc sie opier..... nie zdradziłam tajemnicy:P
KaMiLaC.
30-05-2010, 19:57
Oj Iza w ramach przeprosin:D wklejam dla ciebe moje najukochansze, niezastąpione i jedyne w swoim rodzaju urządzonko co razem z Kamilą zastanawiałyście się po co mi to:skacze:, a ja bojąc sie opier..... nie zdradziłam tajemnicy:P
pogodka :pistol: my juz wiemy :pistol: :P
pogodka20
30-05-2010, 20:03
Wiem Kamilko bo mi Iza dzisiaj chciała włosy z pachy powyrwać za to urządzonko na boksie:skacze:
hahahaha :D Izaaa daj paszki to zrobię Ci "gyly gyly" :skacze2: :leze:
A macie nasze zdjęcie grupowe w lepszej jakości?
KaMiLaC.
31-05-2010, 06:58
A macie nasze zdjęcie grupowe w lepszej jakości?
ooo to to :D tez bym prosila to se na NK wrzuce i na bloga :D:skacze:
ja mam dobra jakosc..ale w oryginalnym rozmiarze bo tutajpo zmniejszeniu sie jakosc zmyla....dajci mi na gg. pw maile swoje to wam pozniej porozsylam:)
Nnisia to podaje jeszcze raz maila: Zdjęcia Paznokci, Wzorki, Video tutoriale widoczne tuż po zarejestrowaniu
KaMiLaC.
31-05-2010, 09:03
Nisia odezwij się na gg, to podam maila :P
Jejku. Że też nie wiedziałam, że są takie warsztaciki w katowicach. Ale postaram się być na następnych :)
farbstift
02-06-2010, 11:17
Wystarczy zaglądać. Najbliższe w Mysłowicach w niedzielę.
zamykamy temat :) jeśli któraś z was chciałaby wstawić fotki,proszę pisać do modów/Emist