Zobacz pełną wersję : Ile masz lat forumowiczu - Anonimowa ankieta :P
marshall
09-02-2012, 10:35
Ja tu w ankiecie widzę ,żę sama jedna wbiłam 46 i powyżej.Jeszcze przez miesiąc mam 45 ,ale co tam.Z racji wieku to moze powinnam jakiegoś dyplomu się domagać.Mam faceta młodszego o lat ...15. Mówią ,że jestem od niego starsza o jakieś 5 lat( biedny on).I jak patrze na niego to wydaje mi sie ,że mam tyle co on.Młoda duchem jestem.
A Zoska tak tu zamarudziła jakby do trumny się już miała szykować hihi.Oj ,Ewcia,gówniaro!
ja jestem mlodszy od mojej żony o 9 lat i tak jak ty , ona tez sie przy mnie swobodnie czuje i rozumiemy sie bez zbednych slów, ona ma 42 w tym roku i do tego razem prowadzimy salon wiec 24 godz na dobe razem spedzamy ze soba :D, moze młodsze osoby to odbiora inaczej ale mam jest dobrze, nie liczy sie wiek tylko to co w sercu czujemy i na ile lat sie czujemy ,a nie ze w wieku 25lat o smiecipisza i kładeniu sie do grobu :o
Marshall bardzo ładnie to ująłeś :ok:
racja Marshall ja mam 31 i nie mam zamiaru sie nigdzie kłaść :leze::haha:
diamentowa21
13-02-2012, 18:49
no to z tego co się doczytałam to jestem jedną z najstarszych lasek tu na forum:skacze: 21 stycznia ukończyłam 42lata:P a czuję się na 21:skacze::haha:
a ja mam 17 i wcale mi się nie śpieszy do dorosłości:D a wręcz przeciwnie chce się pobyć małym brzdącem, który się niczym nie przejmuje:skacze:
dzidzia1987
14-02-2012, 10:33
w czerwcu bede miala 25 lat i na tyle sie czuje. W sytuacjach kiedy musze byc powazna i odpowiedzialna potrafie sie dostosowac i zachowac odpowiednio a kiedy jest czas na zabawe i wyglupy to jestem jak dzieciak:D Moje motto:Trzeba korzystac z zycia...
No u mnie w grudniu niedługo stuknie 34 wiosny;) starość nie radość...
pysialali
19-11-2012, 07:25
Nie znosze przypominac sobie ile mam lat :P
Ja mam 32 lata. W sumie to jeszcze 31 bo urodziny mam na koniec grudnia. ZAwsze to jakieś pocieszenie ;D .
W sumie mój wiek mi nie przeszkadza.
Ja tu w ankiecie widzę ,żę sama jedna wbiłam 46 i powyżej.Jeszcze przez miesiąc mam 45 ,ale co tam.Z racji wieku to moze powinnam jakiegoś dyplomu się domagać.Mam faceta młodszego o lat ...15. Mówią ,że jestem od niego starsza o jakieś 5 lat( biedny on).I jak patrze na niego to wydaje mi sie ,że mam tyle co on.Młoda duchem jestem.
A Zoska tak tu zamarudziła jakby do trumny się już miała szykować hihi.Oj ,Ewcia,gówniaro!
Miałam nie głosować,żeby nie było,że najstarsza jestem :D ale jak olao zagłosowała no to też mogę :D he,he.W szkole kosmetycznej cały rok najstarsza byłam,dopiero na drugim roku przyszła do nas starsza ode mnie dziewczyna i już nie byłam ,,na końcu,,:) A w ogóle to nie wiecie dziewczynki,że w życiu każdej kobiety jest pięć okresów.1- mała dziewczynka, 2- nastolatka, 3 -młoda kobieta ,4 -młoda kobieta iiiiiiiiiiiiiiiiiiii 5-MŁODA KOBIETA:D
Patrycja_92
19-11-2012, 20:57
Ja skonczylam 20, wczoraj :D
Pamiętam jak mowilam do mamy, że jestem już "nastolatką" bo mam 11 :D:D :D leci czas strasznie szybko :)
joystynka
22-11-2012, 19:57
36 :) ale jak z córką (15 lat) na rolkach śmigamy w parku to jej znajomi pytają z jaką koleżanką jezdziła :)
anetka30
27-11-2012, 14:26
30 jak latwo sie domyslic :)
Jestem staruchą w młodym gronie:P
Witam! :) no chyba jednak nie, sa tu starsze np ja :D
sylwus1612
27-11-2012, 20:46
Witam, witam:) ja mam 19 lat ;)
Dla mnie to nie ma różnicy ile kto ma lat.Mam koleżanki w wieku moich dzieci i w wieku moich rodziców.Kiedyś byłam bardzo zaprzyjaźniona z osobą w wieku mojej babci.Ale z rok temu byłam w sądzie,he,he (to była taka drobna sprawa z pracy) i jak przyszła taka mała dziewczynka w todze :wow::wow::wow:to sobie pomyślałam,- o boże to małe dziecko to ma być sędzia:wow::wow::wow:,no ale ci młodzi to pewno się na takich drobnych sprawach uczą:D każdy jakoś musi zacząć.
Chantelle
30-03-2013, 11:51
w tym roku u mnie będzie 28 świeczek :rolleyes:
To ja w ten piątek 32.
Ps.czuje się na 20:D
Chantelle
30-03-2013, 17:26
ale Ci fajnie, akurat zaczął się znowu party time :D
32 :) nie w piatek co prawda Sandrus :) ale tez niedlugo :) najlepszego
Patrycja_92
31-03-2013, 00:12
To ja w ten piątek 32.