Zobacz pełną wersję : Zdjęcia naszych gabinetów, salonów i kącików - my w pracy
milenka_olsztyn
18-11-2009, 17:35
myślalam ale wszędzie strasznie drogo..;/
natalia268
18-11-2009, 17:51
Moj "burdelik" po przeprowadzce:] Waży chyba tonę:o
1170111702
Booozeee :wow: jak widze tyle rzeczy to normalnie mam orgazm :love:
ODDAAJJJ !! :P
Chocolata
18-11-2009, 18:58
Buahahahah... usmiałam sie do łez:lol:
barbara_kawka
23-11-2009, 15:25
a ja chyba sie przebranżawiam na dojazd do klienta... paznokcie moge robic w dom z dzialalnością... bo babka która wynajmuje mi lokal strasznie mnie wkurza... na samym poczatku chciala 650zl po miesiacu doszedł vat 22% ale to przełknęłam już. mówiła że do tego wszystkiego dochodzi jeszcze 130zl opłat ale to co pół roku. teraz się okazuje że te 130zl mam płacić co miesiąc... wkurza mnie poprostu to że ta kobieta tak kombinuje... mogła odrazu to wszystko powiedziec a nie... mnie teraz z miesiaca na miesiąc ten wynajem coraz więcej kosztuje..
czemu nie podpisalas umowy z jasno okreslonymi warunkami ?? wtedy moglaby ci naskoczyc ...
Piękne macie te kąciki:* Szczególnie mi przypadł do gustu od Milenki :) Kocham różowy :))
A moj kącik... hmm no cóż.. 3 poziomowa półeczka i stolik i lóżko i krzesło;p
Malo ozdóbek, zeli itp ale narazie wystarczy :)
Półeczka wykonana ręcznie przez mojego dziadka :)) bo zeby kupic to mi za drogo xD
Jeszcze bedzie oklejona tapetą albo czymś, zeby gwózdków nie było widać;p
jak się podoba?:))
no kochana masz bardzo zdolnego dziadka, zrobil ci sliczna puleczke tez taka bym chciala dostac od swojego dziadka ale go juz nie mam
ech wiekszosc chyba juz stracila dziadków... :(
Dziadek moj bardzo zdolny, potrafi zrobic cos z niczego ale niestety alkoholik...
Ale powiedzial ze jak ktoś chce to on może taką zrobic xD także sie nie martwcie:D
natalia268
10-12-2009, 22:13
jak się podoba?:))
sie podoba.. nawet pardzo !! i jak fajnie że na kołkach.. bomba !!
Swoja drogą to Ty tak namówiłas dziadka na zmajstrowanie czegos takiego czy sam wpadł na pomysł ? :cwaniak:
e(...)potrafi zrobic cos z niczego ale niestety alkoholik...
hmmm... to tak jak moja złota alkoholikwa raczka domowa...w sensie mój małżonek... półeczka swietna i plus dodatkowy że mobilna!!:good:
Mi by sie taka półka przydała, bo mam mało miejsca w pokoju a tak to bym sobie wsunęła ją pod biurko i by nie zajmowała dużo miejsca... chyba przemycę półkę na kosmetyki z łazienki :hahaha: bo też jest na kółkach :D
mimi ale ona jest wysoka;d pod biorko by sie nie zmiescila :skacze:
natalia
kuzynowi robil na narzedzia 2poziomowa, a ja pomyslalam ze do pazurkow by mi sie przydala:D i zrobilam rysunek techniczny z wymiarami i wszystko jak ma byc no i mam xD:D tylko klientek brak;p
woszczurku
ale moj dziadek jest zawodowym alkoholikiem, co on juz przez wodke nie narobił... spalił sobie polowe ciała itp.. szkoda gadac... ale to taki maly offtop, sorry ;*
Mi by sie taka półka przydała, bo mam mało miejsca w pokoju a tak to bym sobie wsunęła ją pod biurko i by nie zajmowała dużo miejsca... chyba przemycę półkę na kosmetyki z łazienki :hahaha: bo też jest na kółkach :D
kiedys były takie kwadratowe i narożne 3 pietrowe w biedronce, ja mam taka w łazience własnie... na kólkach, chyba 15 zł kosztowała, i na pewno w intermache takie widziałam one są składane:D
no właśnie mam taką w łazience trójkątną ;P 3-poziomową:D
tez je kiedys widzialam:D bardzo fajne, bo sa male i wygodne xD:)) ja mam ciut wieksza ale wiecej sie chyba zmiesci :) bo lampe chyba ciezko bylo by wlozyc do tej trojkatnej;>
no raczej ale ja lampki jak na razie nie używam;)
czaplutka
13-12-2009, 14:37
Ciekawy patent z tą półeczką :)
Wow świetna witryna,:P
I to też uległo zmianie :)
ivonna70
02-01-2010, 21:56
Rewelacja!!!!!! Piękne połączenie starego z nowoczesnym.
wooow seqoya piękny salon:szczena:
_kasiunia_4
10-01-2010, 18:41
a to moje stanowisko pracy xD
specjalnie biurko przestawiłam i tato je troszkę przerobił żeby wygodnie było :)
http://fotoo.pl/zdjecia/thumbs/2010-01/810590e0.jpg (http://fotoo.pl/hosting-zdjec/2010-01/810590e0/dsc02790.jpg.html)
http://www.fothost.pl/upload/10/01/024d4df5.jpg (http://www.fothost.pl)
he he, też mam te bambusowe czy jak je zwał pojemniki, jednym mam waciory a w drugim formy:)
ale bardziej "sterylnie" będzie jeśli zamiast ręczniczka frotte podkładac bedziesz ręczniki papierowe, dla każdej klientki nowy. będzie widac że dbasz o dezyfnekcji i higiene, nawet jesli robisz tylko mamie czy koleżankom...
Woszczurek ma racje;) Ja na poczatku tez tak robilam, a potem zaczelam podkladac zwykle papierowe reczniczki i widze ze dziewczyny jakos bardziej zadowolone sa ;> nie wiem czemu, ale ja tez sie inaczej czuje ;) jednak wiesz, idac ze dbasz o te higiene wtedy ;*:)
farbstift
10-01-2010, 19:53
hym...w sumie coś w tym jest. Jakoś tak bardziej profesjonalnie:D
_kasiunia_4
10-01-2010, 20:24
dzięki za rade ;)
zastosuje się do niej następnym razem ;)
kobietazpazurem
11-01-2010, 09:51
każdy też ma swoje przyzwyczajenia, ja także zawsze podkładam papierowy ręcznik bo potem wszystko co spadło np pyłki wyrzucam razem z tym ręczniczkiem i o wiele szybciej jest posprzątane :)
no udalo sie nareszcie mam swoj maly kacik :D ale jestem szczesliwa!! Stylizacja Paznokci "BABINIEC" :skacze:
Gratulacje dzidziu,sliczny kacik,parawan boski,kolorki,nazwa tez super.Powodzenia!!!!!!!!!:*
Anna Kosińska
14-01-2010, 23:27
Pieknie Izunia..Ciesze sie razem z Toba..twoj wymarzony Babiniec...hehe..super
PAZURKOMANIA
14-01-2010, 23:35
dzidzia cudny ten twoj babiniec:)GRATULUJE!!
pięknie !! gratuluje, nawet widzę nasze dyplomki na ścianie :)
nooo ba musialam powiesic ale juz nie chcialam tych wszystkich tam dawac bo bym zagracila sciane cala hehhe
ivonna70
15-01-2010, 07:28
Iza bardzo się cieszę, że już działasz:yess:. Kącik mały, ale masz możliwość się rozwijać. Za jakiś czas pewnie pochwalisz się własnym salonem:). A parawan jest śliczny!!
Gratulacje oczywiscie:skacze: marzenia jednak sie spelniaja:D
Agusia_pa2
15-01-2010, 09:24
aaaaa dzidziuś Gratulacje!!!!!!!!!!!!! Ale piękny!!! :*:*:*
Dzidzia prze slicznie !! ogromne grtaulacje!!
Gratulacje!!:) Śliczny salonik :) :*
Dzidzia extra!! Parawan Ci ukradnę :D
Kochana moje gratulacje! i zgadzam się parawan jest boski :)
Agusia_pa2
16-01-2010, 13:46
To ja wam pokaze co zawitalo w moim kąciku, zrobione przez genialnego znajomego :) Dalam mu projekt i prosze :) Jestem megaaa zadowolona, przynajmnniej moje linerki i lakiery sie nigdzie nie walaja.. :):skacze: i jeszcze za friko :)
http://img196.imageshack.us/img196/522/polka004medium.jpg
puleczka superaśna :) wszystko w porządeczeku i na widoku :) super pomysł :)
gratuluje dzidzia:D śliczny salonik:rolleyes::good: powodzenia:D
Cukierek
16-01-2010, 20:37
uuu ja też taką chce :(
Może kolega ma ochotę robić je hurtowo ja z chęcią kupie:)
Agusia_pa2, pomysł superowy :) aż poproszę ojca aby mi zrobił :D
kurde chyba meza zgwalce o taka
tjaaa.. też chciałam poprosić grzecznie ale &^%$#@#$... n ic nie powiem, sama chyba se zrobie... z akrylu :lol:
dzidzia-gratuluje i zazdroszcze :) tez mialam z kolezanka otworzyc w zeszlym roku maly salonik jednak z powodu ciazy nie mialo to dla mnie najmniejszego sensu. poczekam az baby troche podrosnie i bede kombinowac.
Dzidziu!! Gratuluje!! Parawan cudowny:love:
evevlina
17-01-2010, 14:19
Ale macie piękne te salony:) aż miło popatrzeć:) Gratuluję:)
białaaaa
17-01-2010, 17:17
o kurcze świetna ta półeczka też bym taką chciała
A w jysk są takie niby wazony bambusowe z namalowanymi gałązkami bambusa,
no identyczne jak dzidzi parawan!
paznokietek1000
17-01-2010, 18:31
dzidzia gratulacje bardzo ładny ten "babiniec"
paznokietek1000
17-01-2010, 19:52
agusia super ta półeczka, też bym chciała takiego znajomego, ha ha
półeczka extra...
muszę pomyśleć nad taką - mam tatę stolarza :)
ile linerków.. mmmm ....
no udalo sie nareszcie mam swoj maly kacik :D ale jestem szczesliwa!! Stylizacja Paznokci "BABINIEC" :skacze:
gratulacje !! śliczny kącik :) i parawan oczywiście :D
A tu moj salonik :)
http://img202.imageshack.us/img202/5433/cimg3278i.jpg (http://img202.imageshack.us/i/cimg3278i.jpg/)
http://img715.imageshack.us/img715/2701/cimg3279.jpg (http://img715.imageshack.us/i/cimg3279.jpg/)
http://img195.imageshack.us/img195/64/cimg3280o.jpg (http://img195.imageshack.us/i/cimg3280o.jpg/)
http://img24.imageshack.us/img24/7592/cimg3281z.jpg (http://img24.imageshack.us/i/cimg3281z.jpg/)
Elizabeth76
24-01-2010, 18:47
[QUOTE=izago1;98564]A tu moj salonik :)
bardzo ładny :)
ivonna70
24-01-2010, 18:59
Ale przyjemna atmosfera:good::good::good::)
Ja już pisałam w boxie, bardzo przyzwoity i przytulny :D
izago1 marzy mi się taki własny kącik aach
A ja jeszcze pol roku temu, nie myslalam o tym ze otworze swoj salonik tak predko. Trzeba dazyc do tego co chcemy w zyciu osiagnac i wierzyc ze marzenia sie spelnia :)
paznokietek1000
25-01-2010, 21:20
A ja jeszcze pol roku temu, nie myslalam o tym ze otworze swoj salonik tak predko. Trzeba dazyc do tego co chcemy w zyciu osiagnac i wierzyc ze marzenia sie spelnia :)
Zgadzam się w 100% tylko nie zawsze niestety jest tak różowo. coś wam powiem, jakiś czas temu tzn przed otwarciem salonu czyli rok temu robiłam pazurki w domku i było coraz więcej klientek, bez męczenia się miałam 1,5 tyś w miesiącu, a teraz nie mam parowie wcale klientek jak mam salon jest ich jak na lekarstwo i jak w miesiącu mam 500 zł z pazurków do jest dobrze, nie wiem już co robić. moje dawne klientki potraciły prace a nowe przychodzą tylko na jednorazówki, na imprezę i nic więcej. jestem załamana.
przepraszam ze musiałam się wygadać.
w okresie zimowym przewaznie jest przestoj z pazurkami, bedzie lepiej napewno, trzeba w to wierzyc :)
teraz jest najgorszy miesiąc chyba, w każdej branży
paulina_ooo11
25-01-2010, 21:58
ach mi sie tez taki marzy, juz nawet czasem mysle jakbym swoj urządziła :D ale narazie to studia studia i jeszcze raz studia :) a pozniej zobaczymy jak sie potoczą moje losy..
---------- Dodano o godzinie 21:58 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:58 ----------
a Wam dziewczynki oczywiscie gratuluje pięknych salonów i jak najwiecej klientek zycze!
ivonna70
03-02-2010, 19:38
Wreszcie mogę pokazać Wam zdjęcia mojego skromnego saloniku. Nie jest jeszcze dokładnie tak jak bym chciała, ale już działam. Na ścianach będą jeszcze piękne, kolorowe plakaty z Cuccio i narożna, wisząca półeczka na kosmetyki tej firmy. Najbadziej jestem dumna z lustra i fotela w stylu Ludwika XIV:)
barbara_kawka
03-02-2010, 19:42
jeju ivonko jak fajnie :) gratuluje :)
Elizabeth76
03-02-2010, 19:55
Wreszcie mogę pokazać Wam zdjęcia mojego skromnego saloniku. Nie jest jeszcze dokładnie tak jak bym chciała, ale już działam. Na ścianach będą jeszcze piękne, kolorowe plakaty z Cuccio i narożna, wisząca półeczka na kosmetyki tej firmy. Najbadziej jestem dumna z lustra i fotela w stylu Ludwika XIV:)
śliczny salonik :)
milenka_olsztyn
03-02-2010, 20:05
bardzo przyjemny salonik:) i fotel świetny:)
o taak piekny salonik:) gratuluje po raz enty:D:brawa:
Super salonik,jeszcze raz gratuluje Ci i życzę dużoooo Klietów :P
zizula65
03-02-2010, 21:52
Iwonuś,
Suuuuuper gabinecik. Gratuluję Ci z całego serca i niech się rozkręca biznesik, a z Twoim zapałem i nastawieniem na pewno tak się stanie. A lustro jest naprawdę piękne - takie samo mam w domku, hi,hi. Niedługo wpadnę na rekonesans. Wielkie buziaki.
super ivonko:D gratulacje:*:*:*:*
Jejku Ivonne, już nie mogłam się doczekać,
świetnie się prezentuje, klasyka i styl
i widzę kuferek ode mnie, hihi:D
Ach też chyba wpadnę pomacać to wszystko osobiście:D
Ivona przepiekny salonik.
tylko pozazdroscic ;]
Iwonko piekny salonik!! tylko pozazdroscic, zycze Ci powodzenia i duzo wiary w siebie :)
i ja przyłączam się do gratulacji i życzę powodzenia w biznesie :* śliczny salonik retro :D
BusinessWoman :*
ivonna70
04-02-2010, 19:51
Oj dziewczynki wszystkim Wam przepięknie dziękuję za tak miłe słowa (zabrakło mi podziękowań):*:*:*:*:*:*:*:*:*. Będzie jeszcze parę dodatków, aby zmniejszyć ilość bieli. Na ścianach będą kolorowe plakaty reklamujące zabiegi SPA.
to będzie tylko piękniej... :) a ten wazon sama malowałaś??
ivonna70
04-02-2010, 20:29
Tak Iwonka sama malowałam. Był biały i dość stary. Jakieś 15 lat. Nie mogłam sięgnąć, żeby go na dnie wyszorować i było widać przez szkło brud więc go pomalowałam.
PAZURKOMANIA
04-02-2010, 20:45
IVONKO SALONIK PRZECUDNY...TAKI Z KLASA.:) NO I TEN WAZONIK MNIE OSOBISCIE STRASZNIE URZEKŁ...CUDNY:p
ŻYCZE SAMYCH SUKCESOW ORAZ WIELE NIEMARUDNYCH KLIENTEK..:D
tak myślałam... suuuuper ci wyszło odrestaurowanie starego wazonu :* pomysłowa i utalentowana dziewczynka z ciebie :*
ivonna70
04-02-2010, 20:48
Jesteście niesamowite, ale kochane:*:*:*
bestilka007
04-02-2010, 20:54
:*:*:*:* gratuluje z calego mojego malego ogromnego serducha :D:D:D
kobietazpazurem
05-02-2010, 09:17
Ivonko pięknie tam u Ciebie, jeszcze Ty taka usmiechnięta aż chce się tam wejść :)
AgUsia950
05-02-2010, 14:31
Salonik super. :) Czekamy na fotki za jakiś czas, zobaczymy, jak się wszystko zmienia. :)
natka_23
05-02-2010, 14:50
ivonna ile metrów ma twój salonik?:)
Oj dziewczynki wszystkim Wam przepięknie dziękuję za tak miłe słowa (zabrakło mi podziękowań):*:*:*:*:*:*:*:*:*. Będzie jeszcze parę dodatków, aby zmniejszyć ilość bieli. Na ścianach będą kolorowe plakaty reklamujące zabiegi SPA.
Właśnie miałam napisać, że może jakiś cieplejszy kolorek, albo jakieś malowidła na ścianie, bo jak u lekarza hihi ale widzę, że już masz jakiś pomysł:) Dodatki świetne!
ivonna70
05-02-2010, 20:13
ivonna ile metrów ma twój salonik?:)
To jest około 7,5 m. Może nie dużo, ale na początek musi wystarczyć:)
---------- Dodano o godzinie 20:13 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 20:12 ----------
Właśnie miałam napisać, że może jakiś cieplejszy kolorek, albo jakieś malowidła na ścianie, bo jak u lekarza hihi ale widzę, że już masz jakiś pomysł:) Dodatki świetne!
Dzisiaj przyszły plakaty. Kupiłam antyramy i jutro wieszam. Mam też nowe trzy certyfikaty do kolekcji hi hi:P
Ivonnko ja również gratuluję. Widać, że nadajesz swojemu salonikowi niepowtarzalny styl. Bardzo podoba mi się te krzesło/fotel świetne!
mi tez a wiecie że jak rok temu miałam kontrolę u siebie w starymmiejscu to zakazali krzeseł których się nei da myć łatwo? bez obic z materiału. fajnie że to się teraz zmieniło bo bajecznie to wygląda:)
Ivonna,super salonik :) Wielu,wielu klientek życzę :) :kwiatek:
Iwonko rewelacja :D
jeszcze na każdej ścianie w centralnym miejscu kwiaty malowane one stroke i masz gabinecik w takim stylu jak chciałaś :D
jak ci się samej malowac nie chce to zaproś nas wszystkie juz my ci odmalujemy kwiatuchy :D
hehehehe żartuje oczywiście :D
napatrzeć się na Wasze gabineciki nie mogę :)
ivonna70
06-02-2010, 20:57
Iwonko rewelacja :D
jeszcze na każdej ścianie w centralnym miejscu kwiaty malowane one stroke i masz gabinecik w takim stylu jak chciałaś :D
jak ci się samej malowac nie chce to zaproś nas wszystkie juz my ci odmalujemy kwiatuchy :D
hehehehe żartuje oczywiście :D
Oj wiesz, że myślałam o namalowaniu takich kwiatów, ale nie wiem czy nie będzie za pstrokato. Dzisiaj zawiesiłam plakaty w antyramach i już jest bardziej kolorowo. Jednak nadal myślę o jakichś kolorach na fragmentach ścian. Jutro coś wymyślę, a w poniedziałek pojadę wcześniej i pomaluję:P
ja szukając wzorów na ściany zawsze zagladam na jakąs szablonerie itd :D pomysłow multum więc może akurat cos tam znajdziesz? :D
Szabloneria - szablony malarskie, naklejki ścienne i lustra łazienkowe, kształtowe (http://www.szabloneria.pl/)
centerbeauty
07-02-2010, 11:59
Ivonko śliczny salonik bardzo przytulny jak dołożysz plakacki bedzie jeszcze bardziej kolorowo :) czekamy na foteczki :)
KaMiLaC.
11-02-2010, 14:59
ohhh ależ sie pięknych kącików naoglądałam :love:
to wrzucę i mój:
http://i921.photobucket.com/albums/ad53/kamka53/DSC07036.jpg
a tu już ze ścianą po tuningu:
http://images50.fotosik.pl/253/ff0ba1fd9970deb3med.jpg (http://www.fotosik.pl)
:)
natka_23
11-02-2010, 15:39
fajny kacik:) a ile dyplomikow:D
Kamilko, ale masz klientkę :D ładny kącik
ivonna70
11-02-2010, 18:29
No to pozmieniałam troszkę. Wiszą plakaty i namalowałam trochę wywijańców z kwiatkami.
natalia268
11-02-2010, 18:41
ale pieknie :love: !! ..aahh...
natka_23
11-02-2010, 18:42
ślicznie :skacze: a malunki bomba:D jak bede otwierac hurtownie to chyba Cie zaproszę żebyś też mi coś malnęła:D
ivonna70
11-02-2010, 18:52
Bardzo sympatyczny kącik i faktycznie dużo dyplomów. A ta panienka, to następczyni??:)
białaaaa
11-02-2010, 19:45
bardzo ładny ten kącik
białaaaa
11-02-2010, 19:47
Świetne te malunki na ścianie bardzo ładnie zdobią to wnętrze
paznokietek1000
11-02-2010, 19:49
No to pozmieniałam troszkę. Wiszą plakaty i namalowałam trochę wywijańców z kwiatkami.
bardzo ładne te malunki
ivonna70
11-02-2010, 19:58
Bardzo, ale to bardzo mnie cieszy, że Wam się podoba:* Dzięki Kochane:)
Rewelacja pozazdrościć takiego pięknego saloniku :kwiatek:
AgUsia950
11-02-2010, 21:37
śliczny kącik. :D
KaMiLaC.
12-02-2010, 07:18
Bardzo sympatyczny kącik i faktycznie dużo dyplomów. A ta panienka, to następczyni??:)
dziękuję :)
tak to moja mała stylistka :) a póki co robi za taką małą kontrolę jakości, bo jak kończę paznokcie, to Ona zawsze podbiega i ogląda :) i albo mówi "ładne-podobują mi się, albo ja takich nie ce" :skacze:
centerbeauty
12-02-2010, 15:55
Iwonko ja powiem tylko tyle cudoooooownie :kwiatek::kwiatek::kwiatek: szczescia zycze i duuuuzo klientek :):przytul:
ivonna70
12-02-2010, 18:51
Jeszcze raz pięknie dziękuję:*:*:*
farbstift
13-02-2010, 18:17
:wow: szczęka mi opadła na widok tak stylowego saloniku:*
pięknie przyozdobiłaś salonik :love: klientki będą się świetnie czuły w takim otoczeniu
A OTO MOJE SKROMNE PROGI.........ALE MOZE BEDZIE WIEKSZY?:skacze:
Naprawdę przytulne skromne progi :) Super Kącik :)
Anna Kosińska
15-02-2010, 11:54
Iwonko salonik super..tworczy i przytulny,dobrze bym sie tam czula..:)
Wiola male ale wlasne,bardzo ladne,czysciutkie miejsce...super:)
julcia88
15-02-2010, 17:47
tak to moja mała stylistka :) a póki co robi za taką małą kontrolę jakości, bo jak kończę paznokcie, to Ona zawsze podbiega i ogląda :) i albo mówi "ładne-podobują mi się, albo ja takich nie ce" :skacze:
to chociaż masz szczerą ocenę :D heh jak się tak napatrzy na Twoje dzieła to będziesz miała duużą konkurencję ;)
ivonna70
15-02-2010, 18:03
A OTO MOJE SKROMNE PROGI.........ALE MOZE BEDZIE WIEKSZY?:skacze:
Zawsze od czegoś trzeba zacząć. Bardzo miły kącik:good::)
centerbeauty
15-02-2010, 21:42
Bardzo przytulny kącik :good::good::good:
:wow:A OTO MOJE MIEJSCE PRACY. I JAK?:) MOZE NIEDŁUGO BEDZIE ZMIANA?
AgUsia950
16-02-2010, 16:08
świetny kącik. :D
_kasiunia_4
16-02-2010, 17:15
WIOLA przytulny ten twój kącik ;)
AgUsia950
17-02-2010, 16:26
a tak wgle, to Ivonna super malunki na ścianach. :D
julcia88
18-02-2010, 22:41
Wiola śliczny ten Twój kącik, taki przytulny :D
kobietazpazurem
19-02-2010, 13:52
oj jak ładnie, a jakie fajne kwiatki namalowane na ścianie, fajny pomysł :)
o jednak onestroki na ścianach hehehehe a tak sie Iwonko bałaś :D
wiola ja to bym chciała chociaz taki kącik mieć :D
kobietazpazurem
20-02-2010, 10:07
kamilko a ty ile masz tych dyplomikow, oczywiscie w pelni zasluzonych :) kącik baaardzo sympatyczny.
nieszkam78
21-02-2010, 01:45
powaliło mnie.......... i nie mogę wstać!!!!!!!!!:wow:
przepiękne i wygląda na "ręczną robotę" :wow:
wspaniały!!!!!!!!!!
ivonna70
21-02-2010, 10:13
powaliło mnie.......... i nie mogę wstać!!!!!!!!!:wow:
przepiękne i wygląda na "ręczną robotę" :wow:
wspaniały!!!!!!!!!!
Nie no bez przesady, nie są aż tak piękne, ale fakt malowane odręcznie bez szablonów.
Przepięknie wszystkim jeszcze raz dziękuję za tak miłe słowa:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*
Iwonka przecudnie, zdjęcia przed i po (dodaniu one stroków), tego tam brakowało teraz jest idealnie :) chylę czoła :)
sliczne kaciki dziewczyny macie, mam nadzieje ze ju niedlugo wstawi moj:)
wow sliczne kąciki:d
A Kamila widać,że uwielbiasz golden nails :D fajne motylki :D
KaMiLaC.
27-02-2010, 20:21
Dżoana nie chodzi o uwielbienie :) po prostu bardzo szanuję firmę, bo dużo jej zawdzięczam :D
a motylki to akurat przekupstwo mojej Amelki, która sobie je zażyczyła, żebym miała chwilę spokoju na pazurki hehhe:) do 22 musiałam Jej w podzięce je malować :)
kamila ale masz sie czym pochwalic, dyplomikow cala sciana:)
KaMiLaC.
27-02-2010, 20:28
dziękuję :D
kolekcjonuję od marca 2009, bo wtedy zaczęłam pazurki robić :D teraz doszedł jeszcze z warsztatów, a za tydz mam szkolenie z żelu, a za 2 tyg szkolenie z kolorowego żelu, więc dojdą jeszcze 2 :) to moja duma :D ale jestem chwalipięta hahahhaahhahah :skacze: ale pazurki to moje życie :love:
to ja moze tez wkleje moje miejsce pracy jak zrobie fote :P bo jak pisalam przenioslam sie do oddzielnego pokoju a nie w kuchni :P haha
KaMiLaC.
28-02-2010, 09:09
dawaj dawaj :D pooglądamy :skacze:
nowe miejsce- nowe wyzwanie :D chętnie zobaczymy :)
piernikzlochnes
28-02-2010, 16:02
a to mój mały kącik :)
17429
zwykłe biurko,ale mi wygodnie.
AgUsia950
28-02-2010, 17:41
a to mój mały kącik :)
17429
zwykłe biurko,ale mi wygodnie.
no, to najważniejsze, że Ci wygodnie. ^_^
ja się męczę przy maleńkim stoliku, więc wiesz. :P
piernikzlochnes
28-02-2010, 22:13
no, to najważniejsze, że Ci wygodnie. ^_^
ja się męczę przy maleńkim stoliku, więc wiesz. :P
No to trzeba to zmienić szybciutko,jak się męczysz! :)
ja trafiłam na okazję w jysku za 99 ,- no i się skusiłam,cały czas na blacie kuchennym :) biurko to mega ulga:)
a ja dziś szukałam starych fotek, ale nei mam, ale w domu mam kolorek ścian taki jak w ex-salonie zrobiłam, więc jutro wrzucę:)
czarnulkaaa87
02-03-2010, 01:11
dziękuję :D
kolekcjonuję od marca 2009, bo wtedy zaczęłam pazurki robić :D teraz doszedł jeszcze z warsztatów, a za tydz mam szkolenie z żelu, a za 2 tyg szkolenie z kolorowego żelu, więc dojdą jeszcze 2 :) to moja duma :D ale jestem chwalipięta hahahhaahhahah :skacze: ale pazurki to moje życie :love:
Talentu Ci Kamilko mozna pozazdroscic, tyle dyplomikow ze hoho i jak jeszcze dojda :ok: super i kacik masz swietny :D
---------- Dodano o godzinie 01:11 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 01:09 ----------
Super kąciki dziewczyny, zazdroszczę normalnie :skacze:
Ja narazie moge pomarzyc o swoim miejscu pracy hehe, ale szukam stolika typowo
do pazurkow moze ktoras z was ma jakies namiary? Zalezy mi na skaladanym, a nigdzie znalesc nie moge :/
jest gdzies temacik, nailstation chyba
---------- Dodano o godzinie 02:28 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 02:27 ----------
http://forum.wzorki.info/sprzet-do-przedluzania-paznokci/1440-nail-station.html
I juz niedlugo pokarze wam moj nowy!!!!!!!!!!!!
niuniadagunia
07-03-2010, 21:59
Iwonka pięknie,stylowo,i uroczo ...a te kwiaty hmmmm:)
ivonna70
08-03-2010, 06:42
Kolejny raz pięknie dziękuję:*:*:*
Teraz jednak nie będę skromna i powiem, że jestem zadowolona z efektu, bo klientki czują się u mnie bardzo dobrze i się wręcz rozpływają:P
natka_23
08-03-2010, 08:14
nic dziwnego ze sie tak rozplywaja w takim uroczym saloniku :)
AgUsia950
08-03-2010, 18:27
czekamy. :)
AgUsia950
08-03-2010, 18:37
też bym się rozpłynęła. :) :P
luska102
09-03-2010, 08:23
A tu moj
minimouse
09-03-2010, 10:02
luska sliczny :) :D ... ja moge o takim tylko pomarzyć ....
Cukierek
09-03-2010, 11:22
no ja też:(
Super,ja też mogę tylko pomarzyć :(
julcia88
09-03-2010, 12:08
bardzo fajny ;)
luska102
09-03-2010, 19:03
Dziekuje dziewczyny;)
super ten Twój salonik :)
edit7715
09-03-2010, 19:47
luska102Swietny kącik:good:
Super że tak dużo półeczek ,bo wszystko ładnie możesz posegregować.Ja też bym tak chciała:D
luska102
09-03-2010, 20:51
Dziekuje bardzo.
Podziekowania sie skonczyly.
natka_23
09-03-2010, 22:32
super kącik :good: bardzo mi sie podoba :)
A tu moj
luska bardzo ładny kącik:)
Luska kacik pierwsza klasa...:)
silverghost
16-03-2010, 23:39
Szefie, szukałam podobnego wątku - jeśli jest a przeoczyłam, to do kosza :)
Na pewno są tu dziewczyny, które robią klientkom pazurki u siebie w domu. Jak zorganizowałyście kącik do pracy? Jakie macie rozwiązania, żeby klientki nie przeszkadzały domownikom? A może lepiej dojeżdżać do klientek?
nadya188
17-03-2010, 00:41
Ja robiłam i w domu u siebie i u rodziców i u klientek. Mam oddzielny pokój znaczy takie pomieszczenie, w którym domownicy naj mniej przebywali. Była to moja przechodnia sypialnia. Mieszkam 14 km od miasta małego, więc postanowiłam u rodziców robić. Tu było gorzej a jeśli chodzi o klientki.....proponuję dowiedzieć się w jakich warunkach będziesz robić. Bo jeśli w takich jak mi np. małe dziecko w pokoju, stolik w postaci ruchomej deski do prasowania, podłoga czy miejsce gdzie kaszlnąć nie wolno to radzę przemyśleć kilka razy tą stronę medalu.
Jeśli robisz u siebie to możesz wyznaczać pory kiedy Ty masz czas a domownicy przechodzą czyli jedno śpi drugie do pracy lub wolna chata. Albo po prostu się dogadać, że np pokój na 3 godzinki Twój.
Jeśli jeszcze chodzi o dojazd....musisz pomyśleć czasami na złe strony. Jednak w swoim kuferku nie masz 10 zł a sprzęt za min. 1000. Nie daj Bóg ktoś Cie okradnie bo przecież kobieta jesteś i łatwy łup. Możesz dostać od łepków kulką w głowę jak ja......albo dzieci klientek powysypują Ci materiały jak ozdoby itp. Albo po prostu w drodze coś się wyleje, wymiesza itp.
Ja jednak wolę u siebie. Mam stół, regał miejsce, muzyczka, kawa herbata zero dzieci, spokój i jesteś u siebie. Nie boisz się że Cie okradną, pobiją, coś się wysypie. Jeśli mieszkasz w mieście to masz super sprawę. Jeśli na wsi tak jak ja gdzie w promieniu 3 km są tylko łyse pola to kijowo:(:(
EE tam znawczyni nie jestem. Sama musisz zdecydować co by było najlepsze. Spisać plusy i minusy:P:D Pozdrawiam cieplutko
farbstift
17-03-2010, 07:00
Ja mam równie, raz dojeżdżam a raz u siebie. Aktualnie nie mam ogrzewania, więc chcąc nie chcąc musze jechać, bo przeciez klientce łapki by zamarzły:D U siebie jest o tyle lepiej, że wszystko jest poukładane na swoim miejscu, czujesz się swobodnie, masz odpowiedni stół etc. A u klientki występuje dużo więcej ograniczeń;) Więc oba warianty mają swoje wady i zalety.
soffii25
17-03-2010, 17:32
ja póki co mieszkam z rodzicami i robię pazurki w swoim pokoju, mąż znosi ten fakt bardzo dzielnie ;) moje klientki to głównie znajome osoby :)
Do klientki dojadę, ale tej stałej. Przynajmniej wiem w jakich warunkach będę pracować.
Jak już się przeprowadzę do Bydgoszczy ( w kwietniu :D ) to będę miała swój osobny pokoik i lokalizacja będzie lepsza dla nowych osób - teraz dojazd do mnie odstrasza :/
naatajla
17-03-2010, 17:45
ja paznokcie robie w moim pokoju mam tam swoj kacik i nikomu nie przeszkadza :)
kasiasssss
17-03-2010, 17:53
ja mam kacik w salonie kolo kominka,fajna sprawa,robie pazurki samym kolezankom i znajomym,nie pzreszkadza im ze moj szkrabek biega,wlasnie z jego powodu zdecydowalam sie na prace w domu,jestemz nim jak najdluzej moge,pracuje mi sie dobrze,mam nad wszystkim kontrole hehe
silverghost
17-03-2010, 21:01
Ja mieszkam w swoim domu, więc miejsce by się znalazło: albo w moim pokoju, albo w tzw. gościnnej sypialni. Większy problem mam ze stolikiem. Jedyny stół normalnej wysokości mam w jadalni, to bym się musiała za każdym razem razem ze wszystkim przenosić i rozkładać. A na tych niskich stoliczkach... Na jakich stolikach, biurkach czy ewentualnie deskach do prasowania :D pracujecie? Bo chyba będę musiała coś kupić.
kasiasssss
17-03-2010, 21:08
ja zamowilam sobie na allegro,sa takie fajne waskie,z dwoma kocherami,wprawdzie te twarde kochery sie nie nadaja wiec dostawiam sobie kzresla z kuchni
Widziałam dzisiaj bardzo fajny zestaw w lidlu. Prostokątny stoliczek + dwa krzesełka, i jest doskonały wg mnie własnie do domowej pracy, poniewaz mozna go calego bez problemu zlozyc. Taki zestaw kosztuje 250zl, do wyboru byl tez okragly ale dla nas oczywiscie jest lepszy prostokatny. A ja robie u siebie w pokoju, stawiam biurko na srodek, po dwoch stronach krzesełka i jest git :)
silverghost
17-03-2010, 22:06
Ja to mam wielkie biurko przy ścianie, więc przesuwanie odpada. Gdyby mi się faktycznie klientki nadarzyły, to będę musiała taki zestwić kupić.
nadya188
17-03-2010, 22:33
Ja mam rozkładaną ławę. Ukradłam z pokoju, dograłam szybę walnęłam glawerkę na niej i ładnie wygląda oraz łatwo zmyć np lakier no i ława się nie niszczy. Ale zdarza się że robiłam na stole kuchennym od narożnika i też było super. Może dlatego że fotele mam wygodne i krzesła obrotowe z regulacją siedzenia? hehe
Ja mysle teraz nad zakupem czegos takiego
http://www.allegro.pl/item926806370_stol_szklany_szklo_hartowane_b123.ht ml
Ale jeszcze nie wiem wlasnie czy rzeczywiscie jest sens kupowac..
Ale nie jest drogi, a klientka tez czuje sie bardziej komforto jesli jest obslugiwanya na takim kompleciku a nie na przyklad na desce do prasowania czy biurku..:P
fajny ten stolik.Ja zawsze robiła w kuchni pazury,a że większość klientek to koleżanki mojej mamy więc nikomu to nie przeszkadzało.
Teraz idę na swoje i myślę,że będzie im brakowało tego rozgardiaszu :)
Ja też robię w kuchni przy stole:/:
ja robię w pokoju przy ławie i też jest wygodnie ;) jeszcze mam okno nad tą ławą więc przynajmniej jest jasno :)
silverghost
18-03-2010, 19:41
Hassi, fajny ten stolik. Ja się na razie nie zdecyduję, bo oprócz kumpeli klientek nie ma :/:
kasiasssss
18-03-2010, 19:48
Hassi szczerze to byloby mi szkoda,to jest za ladne,ja mam z drewna juz jest bardzo zniszczony po roku,chociaz moze ty bedziesz uwazac,u mnie zawsze sie cos wylewa hehehe:D
kobietazpazurem
19-03-2010, 21:36
ho ho ho to masz męża dobrego :D
natka_23
19-03-2010, 21:43
mi mój Pawełek robi wszytskie regały i lady do hurtowni:P też zdolniacha jak mąż małej :skacze:
Gabuszka
20-03-2010, 16:30
http://wd8.photoblog.pl/lvp4/200910/D2/49374737.jpg a to moj maly kacik;) ma ktoras z was pomysl na jakąś wystawke na ozdobki zeby tatko stolarz zrobil?;>
kobietazpazurem
20-03-2010, 19:36
oj jak ładnie :)
Kiedy ja tak pieknie bede miała:) pieknie znaczy DUŻOOO:tuptup:
kobietazpazurem
21-03-2010, 09:23
uwierz mi , że niedługo, to jest jak nałóg :)
super kącik i ile ozdóbek :skacze:
Gabuszka
21-03-2010, 15:09
uwierz mi , że niedługo, to jest jak nałóg :)
dokladnie ;)
ja uwielbiam nowe ozdóbki kupować choć z niektórych i tak nie korzystam. Ale lubie mieć dużo :skacze: u mnie przeważnie klientki same chcą wymyślać sobie wzorki ale jak pokazuje im wybór ozdób to zdają się na mnie:skacze:
farbstift
22-03-2010, 09:02
ja mam zamiar zrobić sobie nowy kącik:) tak, żeby nie musieć przy stole pracować...ale tak patrzę na Wasze i mnie zazdrość bierze:)
KaMiLaC.
24-03-2010, 16:55
a ja dziś próbowałam zrobić fotkę pazurkom na konkurs, a że mi nie wychodziło to pyknęłam nowe foty mojej pazurkowej bazy ^_^
http://i921.photobucket.com/albums/ad53/kamka53/cats-7.jpg (http://s921.photobucket.com/albums/ad53/kamka53/?action=view¤t=cats-7.jpg)
julcia88
24-03-2010, 16:59
o zesz Cię :wow: co za zbiór:D niedługo Ci miejsca na ścianie zabraknie :D
farbstift
24-03-2010, 17:00
szacun Kamilko:wow:
Elizabeth76
24-03-2010, 17:21
Kamilka piękna kolekcja :wow::wow:
KaMiLaC., jaaa.... :wow: szok :D ale pięknie no i gratuluje tych wszystkich dyplomików, a mam pytanie, czy te motylki na ściane to są naklejki? Gdzie kupiłaś?:)
KaMiLaC.
24-03-2010, 17:24
a mam pytanie, czy te motylki na ściane to są naklejki? Gdzie kupiłaś?:)
hehe to malowane motylki :P farbkami akrylowymi :D
dziękuję dziewczynki :*
---------- Dodano o godzinie 17:24 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 17:23 ----------
o zesz Cię :wow: co za zbiór:D niedługo Ci miejsca na ścianie zabraknie :D
to przeniosę na większą ściane hahahaha:skacze:
KaMiLaC., o kurde, poważnie? :D Ja widziałam kilka aukcji na allegro z naklejkami na ściany i motylki wyglądały zupłenie identycznie :P
KaMiLaC.
24-03-2010, 17:29
Gattina poważnie :) to motylki z logo Golden Nails które moja córcia uwielbia :) kiedyś robiłam sobie pazury, a ona za to że była grzeczna zażyczyła sobie motylki na ścianie :o no i do 22 nam zeszło :D
KaMiLaC., właśnie widziałam Golden Nails i że mają motylki, ale nie myślałam, że są ręcznie malowane, ale w końcu czego mogłam się spodziewać. Taki talent to i motylki własnoręcznie malowane :D
KaMiLaC.
24-03-2010, 17:33
Gattina ino te małe, bo na resztę sobie szablony zrobiłam :D wydrukowałam, wycięłam, do ściany pyk i "maluj maluj" jak to mówi moja Amelcia :D
natka_23
24-03-2010, 17:44
Kamilka jaka kolekcja :wow: gratuluję klientki widzą że z profesjonalistką mają do czynienia :skacze:
PAZURKOMANIA
24-03-2010, 21:19
Kama ale zes tego nadrukowała...:P zbiór porzadny..aby ich jeszcze wiecej na tej i innych scianach wisiało:D super!!
kamilko ty juz nie drukuj sobie tyle tych certow hihihi
nie a tak serio kto ci je wiesza?bo mi maz 3 powiesil i wiecej nie chce bo sie drze grrrrrrrrrr
Kamcik kącik powala, dyplomów masaaaaa i hooo hooo, świetnie to wygląda:]:good:
KaMiLaC.
25-03-2010, 08:53
kamilko ty juz nie drukuj sobie tyle tych certow hihihi
nie a tak serio kto ci je wiesza?bo mi maz 3 powiesil i wiecej nie chce bo sie drze grrrrrrrrrr
Mala serio już nie będę - drukarka padła buhahahha:skacze:
sama sobie wieszam :D bo jak jego bym miała prosic to bym za 2 lata czekała, bo zanim to gwoździa znajdzie, zanim po młotek pójdzie...ehhh :P a tak to gwoździe mam schowane, biorę młotek do kotletów i rach ciach i na ścianę :ok:
dzięki dziewczynki :D mam nadzieje, że po porodzie będe równie aktywna pazurkowo jak przez ten rok :skacze:
Kamila super kacik widac jak sie rozwija..i powieksza:)
a co do stolika to ja polecam w IKEI koszt ok 70zl...chyba nawet Kamila ma cos tego typu stolik jak dobrze widze:P
Mala serio już nie będę - drukarka padła buhahahha:skacze:
sama sobie wieszam :D bo jak jego bym miała prosic to bym za 2 lata czekała, bo zanim to gwoździa znajdzie, zanim po młotek pójdzie...ehhh :P a tak to gwoździe mam schowane, biorę młotek do kotletów i rach ciach i na ścianę :ok:
dzięki dziewczynki :D mam nadzieje, że po porodzie będe równie aktywna pazurkowo jak przez ten rok :skacze:
hahaha jestes niesamowita hihihihhihih
nomoj mi 3 powiesil jak dostalam nowe imu kazalam powiesic to mnie prawie wzrokiem zezarl i powiedzial ze chyba glupia jestem ze bedze w pokoju sciany zasmiecac hihihi
no i leza sobie w szafce
KaMiLaC.
25-03-2010, 19:29
Mala ja bym nie pozwoliła ich do szuflady wrzucić :cwaniak:
podaj adres to Ci parę gwoździ wyślę i młotek do schabowszczaków :skacze:
hihihi ty moje kochanie
mlotek i gwozdzie sie znajda
to lepiej ty podaj adres to ja mojego meza ci wysle hihihih
Dzis miałam otwarcie nowego salonu,juz niedługo postaram sie wam go pokazac...........
ivonna70
27-03-2010, 17:24
No kochana czekamy na zdjęcia:)
kobietazpazurem
28-03-2010, 09:56
No to czekamy z ciekawością i niecierpliowścią :)
KaMiLaC.
28-03-2010, 10:12
heheh Twojego to się boje, bo jak zobaczy moją ściankę to powie "no zgłupiała baba-obwiesila cala sciane" :skacze:
Dzis miałam otwarcie nowego salonu,juz niedługo postaram sie wam go pokazac...........
Czekamy, czekamy i trzymamy kciuki.
KaMiLaC. wlasnie obejrzalam Twoja scianke :) SZACUN :ok:
KaMiLaC.
28-03-2010, 16:07
dziekuje :*
edit7715
28-03-2010, 18:52
KaMiLaC.Swietny kącik pazurkowy.Przyjemnie sie na niego patrzy a co dopiero jak sie tam jest.Myślę że klientki czuja sie tam bardzo jak w raju;)A liczba dyplomów to juz zwala z nóg:wow:Gratuluję.
Ja dzisiaj porobiłam fotki mojego skromnego kącika:) Brakuje mi jeszcze półeczek:)
Biurko przerobione przez mojego mężulka.Okleił mi tył biurka okleina ,wyciął miejsce na nóżki klientek i dorobił rurkę pod stopy oraz półeczka z boku.Kochany jest:)
Oto fotki:)
KaMiLaC.
28-03-2010, 19:33
Edit super ten Twój kącik!! biureczko extra!! :skacze:
dziękuję :kwiatek:
silverghost
28-03-2010, 22:54
Kamilko, edit - świetne kąciki !!
Edit świetny kącik:D widze, że i u Ciebie są trójkolorowe szufladki:D bardzo ładne miejsce:):good:
julcia88
29-03-2010, 10:29
edit swietny kącik masz :D
widzę takie same szufladki jak u mnie :D
kobietazpazurem
29-03-2010, 10:42
Edit ja też mam takie szufladki :)
farbstift
29-03-2010, 12:44
ja też mam takie:skacze:
edit -fajny kacik ,nie zajmuje duzo miejsca,szufladki tez mam takie zakupione w biedronce i do kompletu jeszcze duze na przechowywanie ozdob,to skarb miec takiego meza :)
---------- Dodano o godzinie 12:48 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 12:47 ----------
a ja dziś próbowałam zrobić fotkę pazurkom na konkurs, a że mi nie wychodziło to pyknęłam nowe foty mojej pazurkowej bazy ^_^
http://i921.photobucket.com/albums/ad53/kamka53/cats-7.jpg (http://s921.photobucket.com/albums/ad53/kamka53/?action=view¤t=cats-7.jpg)
jak tu kolorowo,fajne motylki :)
farbstift
29-03-2010, 13:16
ja mam jeszcze takie plastikowe różowe koszyki różnej wielkości- bardzo praktyczne;)
białaaaa
29-03-2010, 21:01
edit śliczny ten kącik może kiedyś ja wstawię również i swój po remoncie:)
edit7715
29-03-2010, 22:36
Dziękuję bardzo dziewczyny:*
A te kolorowe półeczki biedronkowe są świetne:skacze:Jest mniejszy bałagan:D
Yasumi - galeria pelna uznania.
Edit - fajne masz to twoje krolestwo.
Ja musze tez zrobic zdjecie swojego domowego miejsca pracy, ale musze je pierw rozlozyc jak przyjdzie klientka (to cykne fotke i wstawie), bo moj warsztat to wiecej jestna kolkach niz w domu.
ilonia123
30-03-2010, 18:06
A to mój kącik
http://images37.fotosik.pl/273/dc3a9a81e3b164ccmed.jpg (http://www.fotosik.pl)
http://images42.fotosik.pl/190/ccfd085cb0bbc75cmed.jpg (http://www.fotosik.pl)
Elizabeth76
30-03-2010, 18:09
ilonia fajny twoj kącik :] chyba ja też jakieś foty swojego musze zrobić:P
rudzia1985
Ilona bardzo wszystko ladnie poukladane :)
a klientki maja fotel jak tron, a Ty biedna, tylko pod tylek ;)
julcia88
ilonia swietny ten Twoj kącik :D
ilonia123
30-03-2010, 18:14
Ilona bardzo wszystko ladnie poukladane :)
a klientki maja fotel jak tron, a Ty biedna, tylko pod tylek ;)
ale ja wole taki bo mam wiecej swobody :D
KaMiLaC.
30-03-2010, 18:31
Ilonia super :skacze: i jak masz piekny reczniczek :ok:
ilonia swietny kącik:good:
edit7715
30-03-2010, 23:40
ilonia123 Jaki masz wypasiony ten kącik:good:Dwie lampeczki,super fotelik dla klientek.Piękny kolor sciany:good:
Suuuuper:)
Edit, Ilonia świetne te Wasze kąciki!! bardzo mi się podobaja :good:
Gabuszka
31-03-2010, 23:19
Ilonia, zakochalam sie w Twoim kaciku:love:
edit7715
01-04-2010, 00:29
dzoanaDziękuję:*