Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : [Konkurs] Wąż kuszący w raju, czyli Indigo design

Strony : 1 [2]

Elizabeth76
14-06-2011, 16:27
glosik oddany, powodzenia dziewczyny jest na czym oko zawiesic :D

rudzia1985
14-06-2011, 17:18
Oddalam :)
Powodzenia :ok:

ps. Te niektore komentarze na dole strony sa nie na miejscu :/:

natalia268
14-06-2011, 17:18
zaglosowane...

ale szczerze powiem ze jakos mialam wieksze oczekiwania co do prac.. ;) owszem widac ile jest wlozonego serca, wszystko dopracowane, widać pomysl.. ale no samanie wiem :)

ale chyle czola wszystkim, ktorzy przystpaili do tego konkursy bo naprawde byl bardzo trudny !!

Sylwia1982
14-06-2011, 17:20
Tak, ja tez sie zgodze, ze temat byl naprawde bardzo trudny...Zreszta widac tez po frekwencji prac :)

natalia268
14-06-2011, 18:14
aaa wlasnie i chyba rozpoznaje kogo czyja praca.. a bynajmniej o trzech sobie mysle.. ;P

meg19791
14-06-2011, 19:14
Natalia skoro miałaś większe wymagania co do prac to dlaczego nie wysłałaś swojej -na pewno była by najpiękniejsza i zajęła by pierwsze miejsce. To samo się tyczy pozostałych osób krytykujących - dobrze jest pogadać. Jestem na was zła bo dałam z siebie wszystko a tu co takie komentarze od nie których:/:

samaron
14-06-2011, 20:01
Meg, ja robiłam prace i pozwalam sobie właśnie na komentarz taki a nie inny.
Nie wątpię w to, że dałaś z siebie wszystko podobnie pozostałe uczestniczki, ale ja sama ze swojej pracy nie jestem zadowolona i poziom konkursu po prostu mnie nie zachwyca. Być może temat okazał się zbyt wymagający, ale od łatwych konkursów są inne fora (gdzie zresztą się tłumnie udzielacie:P)
Nie będę słodzić, bo nie jestem fałszywa i nie znoszę jak ktoś w poście pisze "piekne, cudne itd, itp" a myśli całkiem co innego, bo co, bo nie wypada napisać? Nie powala na kolana i tyle, a to wcale nie umniejsza wysiłku włożonego w jej wykonanie.
Ja nad swoją też się umęczyłam, ale efekt nie jest taki jaki powinien być i mam odwagę powiedzieć to, a nie udawać, że takie było zamierzenie.

Paulka
14-06-2011, 20:53
zgadzam się z Sami...też uważam ze konkurs jest na nie za wysokim poziomie-ogólnie!! ale jest w nich dwie trzy prace które naprawdę są staranne...ja osobiście ze swojej nie jestem zadowolona ale to był mój pierwszy konkurs wiec się nie wczuwam.....zastanawiam się tylko po co te chamskie wręcz komentarze na dole, rozumiem ze ktoś chce wyrazić swoją opinie ale myślę ze można byłoby zrobić to w bardziej kulturalny sposób!CHAMSTWO!! jestem zbulwersowana ;(
meg po co się odrazu złościć, po co te ironie może Natalia nie miała na myśli Twojej pracy(ja obstawiam ze praca która mi się najbardziej podobała ta jedna z niewielu jest właśnie Twoja-i wcale nie chce siać tu wazeliny:)
gdybym wiedziała ze tak będzie nieprzyjemnie na tym konkursie to bym się nie brała za niego, ech!

samaron
14-06-2011, 21:06
Oj tam, od razu nieprzyjemnie, dla mnie jest przyjemnie ;)

Lubię kiedy jest zainteresowanie konkursami, staram się jak mogę, żeby w ogóle były, cieszę się, jak jest duża frekwencja, znam Was już na tyle, że wiem kto tutaj jest dla forum, a kto po nagrody :P Ale takie prawa miejsca bądź co bądź publicznego.

PS. Taki mam zły dzień dzisiaj ...

RedSunset
14-06-2011, 21:52
no niestety... nie liczyłam na to że moja praca zachwyci i "powali na kolana" wszystkie z Was...ale nie sądziłam że dowiem się też że albo jest beznadziejna, albo wykonana niestarannie czy też na niskim poziomie...albo marnie i nie zgodnie z tematem :/: trochę się namęczyłam nad tym co zrobiłam i jest mi teraz normalnie przykro czytając takie komentarze.

I wspomnę jeszcze tylko o tym o czym wszystkie piszecie przed konkursami, a mianowicie o tym - że podobno biorąc udział w konkursach ćwiczymy, uczymy się czegoś nowego, ćwiczymy budowę itd. I wiadomo też oczywiście że nie wszystkie dziewczyny są na tym samym poziomie, niektóre dopiero zaczynają przygodę z pazurkami i biorą udział w konkursach żeby się sprawdzić. I wątpię w to żeby było tym dziewczynom miło czytając takie wypowiedzi.

Moim zdaniem Meg ma rację. Najłatwiej jest wypowiadać się na temat czyjejś pracy, bo jak to mówią - widzi się u kogoś pod lasem, ale u siebie pod nosem to już nie :/:

No cóż. Szkoda.

Sami, nie liczę na to że na każdym kroku gdy coś zrobię będę słyszała tylko pozytywne opinie. Ale sądzę, że można czasem wstrzymać się od głosu i nie robić ludziom przykrości. Jeśli jesteś nie zadowolona ze swojej pracy, to trudno. Masz wobec siebie pewne wymagania, jesteś ambitna, ćwiczysz i chcesz być co raz lepsza....Ale inne dziewczyny pewnie też i dlatego ćwiczą biorą udziały w konkursach.
Ja np. nie mam klientek, albo 2 na miesiąc i nie mam na kim ćwiczyć, więc robię to na sobie i w miarę możliwości biorę udział w konkursach dla sprawdzenia się i właśnie dla ćwiczeń...

agnieszka-x
14-06-2011, 22:37
Matko jestem w szoku jak to czytam. komentarze pod pracami to lekka przesada. Każda praca zasłużyła na udział w konkursie albo za chęć, za prace włożoną, za pomysł, za odwagę. przykro mi czytać takie komentarze i jestem za usunięciem ich i wyłączenia opcji możliwość dodania komentarza. poza tym osoby zostawiające takie komentarze na pewno weszły żeby obrażać kogoś a nie pochwalać.

barbara_kawka
14-06-2011, 22:45
ogolnie budująca i pouczajaca krytyka- ok , ale obrazanie - NIE !!

sylla
14-06-2011, 23:35
Czy to nie przez udział w konkursach się uczymy. Korygujemy swoje błędy?
Źle się czyta coś takiego nawet jeżeli praca jest bardzo słaba i zdajemy sobie z tego sprawę. Niektóre dziewczyny po raz pierwszy wzięły udział w konkursie... Czy po czymś takim wezmą znowu.... Nie wiadomo. A czyja to zasługa???
Potem ktoś ma pretensję , że frekwencja mała!

Emilia B.
15-06-2011, 08:41
ktoś życzliwy chciał umilić nam czas i postanowił coś skrobnąć - kit z nim. Dziewczyny nie przejmujcie sie!!
A Sami nie napisała niczego w stylu że jej sie nie podoba, że brzydkie, że jakieś tam nie wiadomo co tylko napisała że poziom nie był wysoki wiec też opanujmy emocje i nie dopisujmy sobie reszty. Wszystkie prace sa piękne na swój sposób - dla każdego na etapie którym jest sa one wyjątkowe, a jak to pierwszy konkurs to już wogóle :D Ale bądźcie obiektywne - to nie jest wysoki poziom na prawdę, wiecie jakie wcześniej prace potrafiły dziewczyny robić (nie mówię że tym coś brakuje i że mi sie nie podobają). Odrobina samokrytyki - ja np też wiem ze ja sie nie umywam do niektórych osób i w pełni zdaje sobie z tego sprawę- no takie życie.
Więc głowa do góry i przy nast konkursie większą mobilizacja!! :ok: liczymy że co konkurs będziecie coraz lepsze - bo o to tu chodzi - o rozwój ;)

Evelyn.
15-06-2011, 09:30
mi też bardzo nie podobają się komentarze pod zdjęciami... nawet jeśli mojej pracy nie dotyczą:/:
jedyne to, że nie zgodne z tematem lub kolorostyką narzuconą... ale to niezupełnie krytyka...bardziej wskazówka na przyszłość...
a jeśli mi się czyjaś praca nie podoba lub jej część... zamysł, zdobienie itp(ogólnie na forum) to po prostu się na jej temat nie wypowiadam... za wyjątkiem wskazówek technicznych-jeśli takowe chcę przekazać... nie potrafię kłamać, a nie lubię też być niemiła...

Paulka
15-06-2011, 09:46
no wlasnie Evelny, niektorym pracą brakuje odpowiednije kolorystki czy budowy, i mozna smialo to komentowac ale z kulturą!!jestem jak najbardziej za szczerością ale nie brakiem kultury.
to mój pierwszy konkurs, chcialam sie sprawdzic a tu odrazu takie lańsko, ale zlewam te panienki od tych komentarzy...niech pokaza swoje pomyslu i budowy i mozemy dyskutowac a do tej pory niech zamilkna!

moze i moja praca jest na niskim poziomie ale napewno osoby ktore tak ostro je skomentowały poziomem są niżej niż te paznokcie :beznadziejne: paznokcie.

i jeszcze jedno w tym temacie, po tym wszystkim to zastanowie się czy przyznam sie do swojej pracy...no cóż moze w innym konkursie zrobie lepsze, napewno sie postram chociazby dlatego zeby "jakies lale" nie zjechaly mojej pracy znow, zeby nie mialy się do czego doczepic!

a tak w ogole to wszystjkim uczestniczką gratuluje odawgi za wzięcie udziału w konkursie...i życze owocnej pracy przy tworzeniu prac na następne konkursy:kwiatek:

samaron
15-06-2011, 10:24
Tamtych komentarzy pod pracami na portalu, to ja wcale nie biorę pod uwagę , pewnie to napisała zazdrosna konkurencja;)

natalia268
15-06-2011, 11:15
Natalia skoro miałaś większe wymagania co do prac to dlaczego nie wysłałaś swojej -na pewno była by najpiękniejsza i zajęła by pierwsze miejsce. To samo się tyczy pozostałych osób krytykujących - dobrze jest pogadać. Jestem na was zła bo dałam z siebie wszystko a tu co takie komentarze od nie których:/:

Jak zwykle przy kazdym konkursie jak sie napisze cos innego niz 'slicznie' , 'gratuluje' , 'pieknie' itd. to jest się BE!
Nie wyslalam swojej, bo nie podołałam, nie mialam czasu, pomysłu i uwazalam ze temat przekracza moje mozliwosci.

a co sie tak zloscisz, powinnas byc dumna z siebie, ze przystapilas do tak trudnego konkursu.. powinnas być dumna ze swojej pracy, bo sama najlepiej wiesz ile serca w to włożyłas.. co Cie interesuje jakas Natalka, ktora to komentuje.. bądź pewna siebie i miej to w dup*e :) a nie tak ironicznie piszesz..

Ja nic obraźliwego nie napisałam, a wrecz pochwalilam.. bo :
po 1. temat trudny wiec wielki plus dla wszystkich ktorzy wzieli udzial
po 2. pomysł to jedno a wykonanie to drugie i drugi plus dla tych, ktorzy jednak wyslali swoja prace, nie poddali sie, bo jak wiadomo zazwyczaj jest tak ze wychodzi inaczej jak bysmy chcialy, ale staramy sie to udoskonalac

PS zreszta kazdy ma inne wyobrażenie na temat konkursu, kazdy to inaczej interpretuje... ze Ty zinterpretowalas tak, a nie inaczej, to nie znaczy ze ja musialam miec w glowie to samo co Ty. Gdy by tak bylo to konkursy nie mialy by sensu.

;]

ogolnie budująca i pouczajaca krytyka- ok , ale obrazanie - NIE !!

popieram całą sobą ! .. Niestety takie komentarze to przewaznie daja ludzie zazdrosni albo nie znający się na rzeczy.

rozumiem, że niektorzy te komentarze moga brac bardzo do siebie, ze moga demotywowac do dalszej pracy, do brania udzialow w innych konkursach, ale to tylko od Was, od Nas zalezy jak to sie wszystko dalej potoczy.. Trzeba wierzyc w siebie i swoje mozliwosci ! bynajmniej sie starać..

agnieszka-x
15-06-2011, 12:26
Podpisuje się pod wypowiedziami dziewczyn. osoby które poczuły się źle przez komentarze niech się nie przejmują i niech się nie zniechęcają. pierwsze konkursy zawsze są trudna ale z czasem i rozwijaniem umiejętności nasza praca będzie na coraz wyższym poziomie. a konkursy właśnie dają taka możliwość. :ok: a wszystkim dziewczyną <brawo> za odwagę :ok:

sztynka
15-06-2011, 15:57
O matko i mi się dostało , czytam, ze moja jest beznadziejna i to na samym początku :skacze: superrrr :ok:

asiek
15-06-2011, 18:56
Ciężko mi wybrać jakąś pracę, mam kilka które są naprawdę świetne :) ale takich "pseudo.." nie znalazłam..według mnie każda praca jest dobra na swój sposób :P

rudzia1985
15-06-2011, 19:17
Dokladnie, kazda praca jest wizja jej wykonawcy na temat konkursu :) Nie wszystkim dogodzimy bo jeszcze sie taki nie urodzil ;)
Nie rozumiem niektorych komentarzy na stronie...Jesli komus sie nie podobaja to niech trzyma jezyk za zebami a nie "jedzie" po tych, ktore sie sa beznadziejne (wg autora komenatrza ), nie nadaja sie do konkursu czy sa nie zgodne z tematem...
Kazde zdjecie i kazda z nas robiaca pazurki na konkurs powinna miec szanse wziecia udzialu bez jakichkolwiek komenatrzy i problemow - zrobila i chce sie pochwalic swoja praca :)
Temat byl trudny, szczegolnie jak sie ma operowac tylko kolorami z logo Indigo...
Dziewczyny daly z siebie wszystko i powinnismy je docenic, moze prac malo ale jak czytam to nie kazda mogla sobie poradzic z tematem bo np. brak weny tworczej ale niektore zrobily "po swojemu" i kazde zasluguja na ocene wiekszosci z nas :)
Krytyka wskazana ale ze smakiem - tak mi sie wydaje :)

kasandra262
15-06-2011, 19:48
A ja jestem mega zła bo moja praca wyszła tu masakrycznie !!!!!! jest jakoś zmieniona jakość tych fotek jest straszna strasznie słaba nie wiem co się stało i dlaczego, kiedy wstawiałam były piękne pod względem jakości fotki a tu taka masakra i to bardzo psuje fotki, wyszły jak niedopracowane. Jestem strasznie wściekła może ktoś mi powie dlaczego tak wyszło?

rudzia1985
15-06-2011, 20:25
Kasandra ale bez nerwow :)
Zdjecia o rozdzielczosci np. 1600x1200 pix zmniejszone do odpowiedniej wielkosci czyli ( strzelam na polowe ) 800x600 pix powoduje znieksztalcenie niektorych rzeczy z powodu slabszej jakosci. Tak bylo i tak bedzie przy malej rozdzielczosci zdjecia, dlatego zdjecia do konikursow, na plakaty, bilbordy itp. wykonujemy na najwyzszej rozdzielczosci aparatu, dokladajac jeszcze 300 dpi lub wiecej ( czasami samo sie wlacza przy ustawienu rozdzielsczosci ) i nawet jak bedzie mialo 16 MB jedno zdjecie, nie wazne, bo pozniej bez problemow mozemy przerabiac. Po obrobce takie zdjecia moze ciut straca na jakosci ale na pewno nie bedzie widac pixeli, znieksztalcen i wszelkiego rodzaju ubytkow na zmniejszonej fotce.
Nie wiem czy dziewczyny zmniejszaly zdjecia ale jak dasz na powiekszenie i zobaczysz kwadarciki na zdjeciu tzn ze zdjecie jest slabej jakosci juz od poczatku a po zmniejszeniu jest jeszcze gorzej :)

Dodam jeszcze, ze rozdzielczosc 640x480 lub 800x600 pix oraz 72 dpi to sa tylko rozdzielczosci zalecane na komuter, nienadajace sie do druku i przerobek w programach graficznych :)

asia
16-06-2011, 22:39
hyhy dziewczyny nie przejmujcie sie :D sama moglam dac z siebie wiecej, bardzo chcialam zrobic na ten konkurs a ze na ostatnia chwile to troche wizja rozminela sie z rzeczywistoscia.. ale coz..

co do tych komentarzy, to nie ma co sie przejmowac, to jest internet, narzedzie niespelnionych osob do anonimowego wyzywania sie na innych...:D:D

farbstift
17-06-2011, 07:31
dokladnie dziewczyny :) wiecie ile ja miałam niemiłych komentarzy na blogach ( wizażowym i paznokciowym)?? dowiadywałam się takich rzeczy, że głowa mała, ale gdybym się tym przejmowała to nic bym nie osiągnęła. Lepiej przyjmować budującą krytykę i otrzymywać motywujące pochwały za swoje postępy ;) Na chamskie komentarze lepiej reagować obojętnością, szkoda nerwów. Trzymam kciuki, abyście się nie zdemobilizowały przed następnymi konkursami, których na forum zawsze wiele :kwiatek:

wisienkakwspz
17-06-2011, 20:36
Dziewczynki no niestety wysyłając prace na konkurs trzeba się liczyć z krytyką - również tą negatywną ;) Ale gratuluję pomysłowości !!

Paulka
17-06-2011, 22:20
no powiem Ci wisienko ze nie spodziewałam się aż takiej krytyki, nie liczyłam tez na jakieś szczególne wzdychanie do mojej prace(w sumie to na żadne nie liczyłam) bo to mój pierwszy konkurs ALE NIE OSTATNI:)

koniec mazania sie!!:Dwe wtorek chyba wyniki, nie??

barbara_kawka
17-06-2011, 22:47
no powiem Ci wisienko ze nie spodziewałam się aż takiej krytyki, nie liczyłam tez na jakieś szczególne wzdychanie do mojej prace(w sumie to na żadne nie liczyłam) bo to mój pierwszy konkurs ALE NIE OSTATNI:)

koniec mazania sie!!:Dwe wtorek chyba wyniki, nie??

hy nie wiem czemu ale myslalam ze wyniki dopiero 26 są :D a to juz 21 :D jeeej :skacze::skacze::skacze: i tak moje bez szans no ale jednak emocje są:)

Ma-dzia
18-06-2011, 23:30
kurczaki..:-) ja sie tak przymierzałam do tego konkursu miałam fajny pomysł i nie wiem co mi się ubzdurało, ze jeszcze jest czas. Dziś wchodzę na forum a tu Kinder niespodzianka i po ptokach. Guziki z konkursu:-)

Ja już swój głos oddałam:-) POWODZENIA!

asiekfr
19-06-2011, 07:40
Dziewczyny glowki do gory... wszystkie kiedys robilysmy prace ktore byly slabe ,potem lepsze a potem bardzo dobre a potem to juz tylko cwiczyc i nie poddawac sie .... pamietajcie "Co nas nie zabije ,to nas wzmocni" A ja wszystkim gratulacje skladam ,bo konkurs byl trudyi i ja np. nie wzielam wcale udzialu!
I glosik juz oddalam :)

Paulka
19-06-2011, 07:53
madzia szkoda Twojej pracy bo niestety nie spełniasz regulaminu...ale nic sie nie martw beda takie ze bedziesz łapac:)

samaron
20-06-2011, 10:19
Dziewczynki zaraz koniec głosowania ! Spieszyć się kto jeszcze nie wybrał swojej faworytki !

sylla
20-06-2011, 10:54
Faktycznie. Jutro przecież mają być wyniki...

farbstift
20-06-2011, 11:04
ciekawe, czy praca na którą głosowałam wygra :D trzymam za Was kciuki:kwiatek:

kleo
20-06-2011, 14:00
ja też trzymam kciuki

ana_zaba
20-06-2011, 14:02
Kurcze ja taka zabiegana bylam ze nawet nie zauwazylam ze konkurs juz sie skonczyl, he he he

barbara_kawka
20-06-2011, 22:38
ciekawe o ktorej zarzuca wynikami

milenka_olsztyn
21-06-2011, 07:56
no no i ja czekam na wyniki:)

Evelyn.
21-06-2011, 08:55
ja też!! ja też:skacze: chyba przed moim wyjściem do pracy się nie pokażą... więc znów zobaczę ostatnia:placz:

natalia268
21-06-2011, 09:13
tez chce juz wyniki bo chce zobaczyc czyja ktora praca :D i jedna osobe zapytac o cos :cwaniak2:

Paulka
21-06-2011, 09:50
chce wyniki!! :strajk: kurde nie moge sie doczekać:skacze::tuptup: ale pewnie trzeba czekac do wieczora:huh:

barbara_kawka
21-06-2011, 09:53
ehh pewnie przed 24 dadza :P buuu a ja chce juz :D

dizzzy_girl
21-06-2011, 11:25
Ja też jestem ciekawa wyników :D

barbara_kawka
21-06-2011, 15:14
:tuptup::tuptup: no i kiedy te wyniki :(:(
chociaz napiszcie cos moderatorkowie :kwiatek::kwiatek::kwiatek:
co jak i o ktorej :tuptup::tuptup:
tylko blagam nie o 24 :D:D:D bo ja juz spie :D

meg19791
21-06-2011, 15:17
aaa mi też już język do dupki uciekł, że tak powiem :P

samaron
21-06-2011, 15:18
A to my też czekamy, wynikami zawiaduje Kamis, my nie mamy tam dostępu, musimy cierpliwie czekać, aż z pracy wróci.

sylla
21-06-2011, 16:08
A o której z pracy wraca Kamis?:skacze::skacze::skacze:
:slina::slina::slina: to czekanie zawsze .... wykańcza :why::why:

RedSunset
21-06-2011, 20:13
a tutaj nadal cisza :placz::placz::placz:

Evelyn.
21-06-2011, 20:20
dajmy Kamisowi obiad zjeść i z żoną poprzytulać... do 24 wystawi... i ja już z pracy wróciłam i poprzytulałam... więc nie dowiem się ostatnia:P

barbara_kawka
21-06-2011, 21:32
no i ja juz tez jestem :) no ciekawe :)

Evelyn.
21-06-2011, 21:38
ja już chętnie bym wstawiła... bo i tak nie mam żadnego miejsca... ale spinam się w sobie, żeby się oprzeć pokusie:P

Kamis
21-06-2011, 22:41
link do wyników:
http://forum.wzorki.info/konkursy-zdobienia-paznokci/6847-wyniki-konkursu-waz-kuszacy-w-raju-czyli-indigo-design.html

Wszystkim uczestniczkom serdecznie gratuluje :kwiatek:

asia
21-06-2011, 22:44
:skacze::skacze::skacze: gratulacje :*:*:*:*:kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek:

Paulka
21-06-2011, 22:44
moje gratulacje:* :skacze:

kasandra262
21-06-2011, 22:45
Moje także wielkie gratulacje dla was dziewczyny :)

Evelyn.
21-06-2011, 22:46
a miałam być pierwsza... gratulacje dziewczynki... wiedziałam, że pierwsze miejsce będzie właśnie takie... ja głosowałam na pacę Olci:) przynajmniej tak mi się wydaję, że to OLci... no to moje wypocinki w kolorowe wrzucam:)

rudzia1985
21-06-2011, 22:48
Gratulacje dziewczynki :)
Zasluzone miejsca :brawa:

Moja faworytka na podium :)

RedSunset
21-06-2011, 22:48
:woot::woot::woot::woot::woot: nie wierzę!!!!!!

Dziękujęęę :*:*:*:*

samaron
21-06-2011, 22:53
Noo gratki dziewczyny !! raz jeszcze :*:*

meg19791
21-06-2011, 22:58
dziękuję dziewczynki :)
Red ten wąż to miodzio normalnie:love:

natalia268
21-06-2011, 22:59
RedSunset Jestem zachwycona tym weżem. Czy to akrylowy wąz? :wow:

Samaron wiedzialam ze te pipki Twoje ;P i ten sloiczek jest mistrzowski. Kobieto jak Ty go wydziubałas :woot:

Głosowała na prace Agnieszki-x :) i jest chociaz w sondzie na 1szym miejscu :*

BRAWO DLA WSZYSTKICH !! :kwiatek:

RedSunset
21-06-2011, 23:03
Tak Natalia. Najpierw folię spożywczą zwijałam, później akrylem budowałam tym brokatowym i te boczki fioletowe też akryl. Frezarką go wygładziłam i farbkami czarną i srebrną malowałam skórę na główce :)

plushak
21-06-2011, 23:10
Medaliki rozdane, dziewczyny gratuluje !! piękne prace gratulacje !!
Każda inna i piękniejsza !:)

tusia
21-06-2011, 23:12
gratuluje:kwiatek::skacze:

sylla
21-06-2011, 23:20
Gratuluję wszystkim na podium !!!
Zasłużone brawa dla Was!!!

A czy wyniki sondy będą odtajnione?

justyna nail
22-06-2011, 07:11
ja również gratuluję :)
Red piękna praca :)

milenka_olsztyn
22-06-2011, 08:13
No i ja gratuluję wam dziewczyny:)

zołzella
22-06-2011, 08:26
gratulacje !!!!!! :)

Nnisiaa
22-06-2011, 08:53
i ja gratuluje....

Red a Tobie sie nalezy lanie..wiesz za co...piekna praca :)

Sami...o mamo ten sloiczek wymiata mistrzowski....

Emilia B.
22-06-2011, 09:04
Gratuluje laski- piękne prace!! w pełni zasłużone miejsca :ok:

kath82
22-06-2011, 09:15
Gratulacje kobietki!!:przytul:

natalia268
22-06-2011, 09:15
Tak Natalia. Najpierw folię spożywczą zwijałam, później akrylem budowałam tym brokatowym i te boczki fioletowe też akryl. Frezarką go wygładziłam i farbkami czarną i srebrną malowałam skórę na główce :)

oo matko... bo on taki rowny ze az nie wierzylam.. :wow: i dalej mi ciezko uwierzyc
chyba troche zabawy przy nim było :skacze:

a tak w ogole to domyslalam sie prac Plusi, Evelyn, Samci i Milenki :cwaniak2: no i zgadlam ^_^

asiekfr
22-06-2011, 09:54
gratulacje dziewczyny i strasznie sie ciesze ze sloiczek Indigo -wy z kwiatkiem zostal doceniony ,bo naprawde jest slodki ;)

asiek
22-06-2011, 10:11
Oh wow :D gratuluję laseczki :)

katarynka89
22-06-2011, 10:14
gratulacje laski :D w pełni zasłużone wygrane :D

dizzzy_girl
22-06-2011, 10:14
Dziewczyny gratulacje! Prace przepiękne :)

samaron
22-06-2011, 13:22
Dziękuję w imieniu słoiczka ;), dodam, że musiałam zrobić drugi specjalnie dla mojego dziecka, bo koniecznie musiał go mieć tu i teraz i nie chciał poczekać aż mama zdjęcia wypstryka.

Chocolata
22-06-2011, 13:32
Gratuluje dziewczyny!!! A Sami szczególnie za tą miniaturke bo jest niesamowita!!!

farbstift
22-06-2011, 15:26
głosowałam na agnieszkęx- bardzo spodobało mi się połączenie elementów tematu (raj-ogród-kobieta-wąż-indygo)
Gratuluję wszystkim!! :kwiatek::kwiatek::kwiatek:
Praca Sami moim zdaniem mistrzowska w wykonaniu i Choco także tym okiem przyciągnęła moją uwagę

kochanaa
22-06-2011, 16:17
Moje gratulacje dziewczyny !! Wszystkie prace są boskie, a te co stoją na podium w szczególności :)

sztynka
22-06-2011, 16:18
Dziewczyny jesteście boskie :P Po mało zaczynam rozróżniać poszczególne prace :D a ja kolekcjonuję medale forumowe :yess:

natalia268
22-06-2011, 16:42
Dziękuję w imieniu słoiczka ;), dodam, że musiałam zrobić drugi specjalnie dla mojego dziecka, bo koniecznie musiał go mieć tu i teraz i nie chciał poczekać aż mama zdjęcia wypstryka.

bylo i dla mnie ulepic i wyslac :]

jak Ty to uklepalas.. jestes WIELKA !! :master:

samaron
22-06-2011, 18:52
Tak jak pierścionek, tylko, że na rurce do kształtowania tunelu, potem tylko zalałam dno, wewnątrz jest pusty i jakby się kto uparł, może tam coś schować :D

natalia268
22-06-2011, 19:45
aaaa taki bajer.. :tuptup:

KasiaZbroińska
22-06-2011, 20:00
Kochani!
INDIGO NAILS LAB wyśle każdemu po prezenciku na otarcie łez.

I gratuluje Wszystkim :) Nawet tym bez podium, bo były prace,na których temat odbyła się poważna dyskusja :)
Powodzenia w kolejnych konkursach!

meg19791
22-06-2011, 20:04
Pani Kasiu a nagrody to my możemy sobie wybrać ja np. do 90 zł czy wysyłacie to co wy chcecie?

samaron
22-06-2011, 20:12
Dane mamy już pozbierane, (przezorność z poprzedniego konkursu;)) jak tylko wejdzie na forum osoba, która jest w ich posiadaniu, wyślemy.
Więc taka prośba do dziewczyn, żeby nie wysyłać, nie róbmy zamieszania, ok?

KasiaZbroińska
22-06-2011, 20:27
Meg wybieracie same :)

I jaka ja "Pani" :):):)

meg19791
22-06-2011, 22:50
a to fajnie, że same a jak mam złożyć zamówienie? takie macie fajne akrylki kolorowe:)

rudzielec
22-06-2011, 22:55
gratuluje dziewczyny kazda z was bardzo sie napracowała;] prace sa piekne;]

wisienkakwspz
23-06-2011, 10:02
Dziewczynki serdeczne gratulacje !!!!

samaron
27-06-2011, 21:30
Po kilku wyjaśniających mejlach firma Indigo, wracając do początkowych ustaleń, sama wyśle nagrody do laureatek i uczestniczek konkursu (dane już przekazane) więc dawajcie znać dzieweczki jakie cuda dostaniecie:D

Paulka
28-06-2011, 12:13
a dyplomiki kiedy??:skacze:

meg19791
05-07-2011, 12:51
Zamówiłam nagrodę - właśnie przyjechała-6 kolorowych akryli-będę próbować wieczorem:skacze:
Bardzo dziękuję Panie Darku za miły liścik^_^
4345443455

Paulka
05-07-2011, 13:00
no no no, to teraz meg lep pazurki na "Fly me to the moon" :D

sylla
06-07-2011, 00:01
Kochani!

I gratuluje Wszystkim :) Nawet tym bez podium, bo były prace,na których temat odbyła się poważna dyskusja :)

Fantastyczna wiadomość:ok:

Paulka
06-07-2011, 09:37
tylko kiedy?? :tuptup::tuptup:

sylla
06-07-2011, 16:54
Wszystko jedno kiedy .... Ważne że będzie upominek:)
Gest się liczy:)))
Nie spodziewałam się czegoś takiego:)

Evelyn.
06-07-2011, 18:57
brawo Indygo:brawa: firma z klasą:uklon:

Paulka
07-07-2011, 09:26
no z klasa z kalsa tu sie zgodze, ja tez sie nei spodziewałam...ale niecierpliwiec ze mnie, ja to zawsze chce miec wszystko teraz i tu haha :wstydek:

samaron
07-07-2011, 11:49
Dostałam wiadomość od sponsora, że upominki zostały rozesłane wczoraj, więc dzisiaj, najdalej jutro powinny być już u Was.
Mój właśnie dotarł :)

natalia268
07-07-2011, 11:53
to chwal sie :D !!

Paulka
07-07-2011, 12:15
sami pokaz:skacze:

samaron
07-07-2011, 12:19
Już, już, fotkę musiałam zrobić (i cebulę spaliłam:P)

kasandra262
07-07-2011, 12:24
O sami :slina: ja też dostanę? :P:wstydek:

Paulka
07-07-2011, 12:48
sami to pewnie tak duzo dostała bo wyrózniono jej słoiczek...ciekawe co z anmi :slina: :tuptup:

sztynka
07-07-2011, 20:40
Yyy nie czaję, to jak wszyscy dostaną? Każdy uczestnik?:D:D:D

natalia268
07-07-2011, 20:43
zgadza sie :)

Kochani!

plushak
08-07-2011, 13:26
dostałam dostałam :D :tany: Dziękuje pięknie :kwiatek:

aga
08-07-2011, 13:40
Plusiu pokaz !!!!:D

plushak
08-07-2011, 13:52
a proszę:D

Paulka
08-07-2011, 15:50
ooo ale Ci fajnie i miło plusiu, to kolorowy akrylek i bulion??:slina:

plushak
08-07-2011, 15:55
Tak, to za udział :) czekam na Wasze paczuszki :)

białaaaa
08-07-2011, 16:15
ale fajne prezenciki macie

Paulka
08-07-2011, 17:00
Zdjęcia Paznokci, Wzorki, Video tutoriale widoczne tuż po zarejestrowaniuwszyscy maja paczki mam i ja:skacze:

Chocolata
08-07-2011, 18:46
I do mnie dotarla nagroda:* Dziekuję calemu Teamowi Indigo i Sami za organizację:*:*:*:*
43627

milenka_olsztyn
08-07-2011, 19:32
I ja dostałam:)
http://images38.fotosik.pl/956/395919d9db28d13amed.jpg (http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/395919d9db28d13a.html)

sztynka
08-07-2011, 20:18
Hi hi i ja rano na polepszenie humoru piękny drobinkowy fioletowy akrylik muah , ja nie akrylowa, ale spróbuję i dziękuję :love::love:

Evelyn.
08-07-2011, 21:21
i ja dostałam piękny korol akrylku:love:ale wrzutłam tu http://forum.wzorki.info/moda-zakupy/328-temat-o-zakupach-co-ostatnio-kupilas-lub-zamierzasz-284.html (http://forum.wzorki.info/moda-zakupy/328-temat-o-zakupach-co-ostatnio-kupilas-lub-zamierzasz-284.html)

goslava
08-07-2011, 21:24
piekne upominki dziewczyny:)

Paulka
08-07-2011, 21:40
przecudowne kolorki akrylu rozesłali, naprawde maja gest, nie ma co!!:skacze:

Kamis
09-07-2011, 08:58
Jestem pod wrażeniem, bardzo miły gest, brawo dla indigo :kwiatek:

Emilia B.
09-07-2011, 09:48
Indigo -szacun :master: to sie nazywa firma :ok:

sylla
09-07-2011, 10:53
Ja też dostałam
http://images40.fotosik.pl/958/cb093670fe8a5e95med.jpg (http://www.fotosik.pl)

Dziękuje ślicznie!!!

RedSunset
09-07-2011, 11:08
I ja otrzymałam nagrodę :skacze: zdjęcie dodam później bo w nocy dopiero wróciłam z wakacji:skacze:

a oto i moja nagroda :) jestem zachwycona pędzelkiem, jakością włosia. Pędzel jest boski. Biel żelu medium - masakra- idealna! a o kolorze lakierożelu nie wspomnę! Cuuudo!
Indigo - dziękuję bardzo!!:*:*
Panie Darku dziękuję również bardzo za miłą wiadomość :)

meg19791
10-07-2011, 23:04
otrzymałam dyplom ale fajowy:skacze:
43715

sylla
10-07-2011, 23:14
RedSunset zazdroszczę Ci tego pędzla ;)

Właśnie ja też dzisiaj dostałam dyplomik. Piękny jest . Już nie mogę sie doczekać jak sobie go wydrukuję. Kolorki ma super :)

KarolciaK
11-07-2011, 06:30
śliczny dyplom i ta kolorystykaaa..... aaaajć!:slina::love:

Elizabeth76
11-07-2011, 08:46
boski dyplomik :slina::slina:

edit7715
11-07-2011, 08:48
Woow ale fajne upominki:wow:Dyplomik równiez swietny:love:Szkoda że nie mogłam brac udziału:(

Paulka
11-07-2011, 09:27
ja też dostałam swój wyczekiwany zniecierpliwoscią dyplomik, jest piekny:skacze: juz sobie wydrukowałam:Ddziękuje:kwiatek:

Evelyn.
11-07-2011, 09:27
też dostałam... naprawdę świetny:kwiatek:

sylla
11-07-2011, 11:14
Ja też nie mogę sie doczekać druku...

RedSunset
11-07-2011, 11:32
dyplom jest śliczny :love: dziękuję :*

barbara_kawka
11-07-2011, 12:41
ale fajne paczuszki dostaliscie :( a ja nie :( buu i nawet awizo nie ma w skrzynce bo patrzalam :(

RedSunset
11-07-2011, 12:44
Basiu przyjdzie na pewno :)

xsunnyolciax
11-07-2011, 16:31
ale upominki świetne! :D

barbara_kawka
12-07-2011, 11:50
wlasnie odebralam paczucheee :skacze::skacze::skacze:
dziekuje :ok::ok::ok:

Paulka
12-07-2011, 11:54
bas poka, poka...

asia
12-07-2011, 11:56
i ja rowniez dziekuje za dyplomik i paczuszke :D:D:D

Sylwia1982
12-07-2011, 12:34
Ja rowniez dziekuje :skacze:

kasandra262
12-07-2011, 20:37
Ja także dostałam paczuszkę i dyplomik i nieziemsko dziękuję warto brać udziały w konkursach :cwaniak2:

barbara_kawka
12-07-2011, 23:23
moja paczucha :)

jeszcze raz wielkie dzieki :) nie spodziewalam sie:)