Zobacz pełną wersję : Tom Holcomb nie żyje...
Właśnie weszłam na facebook i przeczytałam, że Tom Holcomb (wielokrotny mistrz w stylizacji paznokci )
nie żyje.
(źródło zdj. grafika google)
MartaOSz
29-10-2011, 11:01
nie mam zielonego pojecia co sie stało....przykro
katarynka89
29-10-2011, 11:22
a
kasiek2501
29-10-2011, 12:31
:(
Malyyyyna
29-10-2011, 16:49
szok... :(
DiamondShine
29-10-2011, 17:02
ehh :(:(
oj dziewczyny dziewczyny...ok wspołczuje i łącze się w bólu...ale na litość boską!! darujcie sobie te wirtulne znicze ktore pochodza z gimnazjum!!, sorry ale załamuje mnie takie cos....
Agusia_pa2
29-10-2011, 20:05
ehh przykro ;((((( Spoczywaj w pokoju :roza:
xsunnyolciax
29-10-2011, 23:05
oj dziewczyny dziewczyny...ok wspołczuje i łącze się w bólu...ale na litość boską!! darujcie sobie te wirtulne znicze ktore pochodza z gimnazjum!!, sorry ale załamuje mnie takie cos....
A ja nie rozumiem Twojego bulwersu, bo nie robi to nikomu krzywdy, a jeśli pomaga komuś wyrazić uczucia (podobnie jak emotikonki) to czemu nie?
Zdjęcia Paznokci, Wzorki, Video tutoriale widoczne tuż po zarejestrowaniu
Piękne stylizacje tworzył :placz: szok .
souki2020
29-10-2011, 23:39
on do tej pory dla mnie jest mistrzem, jak zaczynałam robić pazurki, to chciałam robić pazurki jak on
szkoda, że ludzie tak szybko odchodzą;(
Emilia B.
30-10-2011, 00:16
spokój, to nie temat do kłótni. Przykre kiedy ktoś odchodzi, zwłaszcza tak ceniony i utalentowany.
udało mi sie dowiedzieć,że umarł spokojnie w domu ale nie wiem jaka była przyczyna śmierci.
barbara_kawka
30-10-2011, 09:32
nie znalam chlopa , nie widzialam jego stylizacji ( tak nie widzialam ) i przepraszam ale rozpaczac nie bede bo nie bylam z nim zwiazana w zaden sposob .
ALE : szkoda ze odeszla taka ikona stylu pazurkowego i szkoda ze nie mialam okazji go poznac bo na pewno wiele bym z tego wyniosla , a co do zniczy to chyba tylko w ten sposob mozemy zapalic swiatelko ... i nie jest to moim zdaniem kiczem itp itd ...tyle od mnie ...(*)
A ja nie rozumiem Twojego bulwersu, bo nie robi to nikomu krzywdy, a jeśli pomaga komuś wyrazić uczucia (podobnie jak emotikonki) to czemu nie?
Piękne stylizacje tworzył :placz: szok .
napisze tylko tyle ciekawe ile osob z tych swiczek zmowilo za niego modlitwe...wyrazilm tylko swoje zdanie dla mnie takie swieczki to tandeta nic nie znaczaca.
Czarnulka1523
30-10-2011, 14:18
szkoda człowieka tworzył naprawdę cuda na paznokciach....
czemu tacy ludzie szybko odchodzą
jestem ciekawa co sie stało...
temat w sam raz na dowalanie...
znicz symboliczny daj mi poczucie ze pamietam, nawet ateista moze go sobie zapalic...
strasznie mi smutno bo go ceniłam mimo ze osobiscie go nie znalam i komukolwiek z mojego otoczenia mowie o śmierci Toma Holcomba nikt nie wie o co chodzi... nawet pogadać nie mam z kim o tym wszystkim...
dobrze ze chociaz tu moge sobie znicza zapalic...
a prawdziwego zapalę pojutrze...
Właśnie było info po angielsku na jego profilu ale też nie udało mi się dowiedzieć jaka była przyczyna.
tutaj jest ta notka z fejsa
"On behave of Toms Mom and Dad, today is a very sad day for their family...Tom passed away today peacefully at home, as you all know, he was an Incrediable man...talents beyond words and a friend too so many..I know each and everyone of you have a story to tell of him touching your lives in many ways......Thank you all for your kind words...His family really appreciates all of them...
There will be a memorial for him, as soon as we know we will post all the information...Thanks again and God bless Tommy................... "
meg19791
30-10-2011, 18:57
Słyszałam imię i nazwisko ale jego prac nie widziałam i nie mogę znaleźć :/:
Szkoda, że umarł do nie był stary przecież :(
paznokietek1000
30-10-2011, 19:10
ale masakra, własnie weszłam na forum a tu takie info.
nie znałam osobiście, nie byłam na jego pokazie ale na you tube to często oglądałam jego prace i filmiki, jak również na innych portalach, zawsze mnie zachwycał swoja precyzją, ach być tak dobrym jak on.
na jakiejs stronce bylo napisane ze przyczyna smierci jak narazie jest nieznana
Zuzanna Rzeszewska
30-10-2011, 20:18
Ja na poczatku myslalam, ze to jakis glupi haloweenowy zart.
Jest mi bardzo przykro, ze odeszla taka ikona przemyslu paznokciowego.
Bardzo jestem z kolei ciekawa przyczyny smierci dziesieciokrotnego World Champion. 44 lata to nie jest wiek na spokojne odchodzenie we snie...
Zapisalam sobie jego zdjecie z googli i powiem szczerze, ze za zdrowo on na tym zdjeciu nie wyglada.
Przemeczenie? Uzaleznienia? Choroba?
Na razie pozostaje nam tylko gdybac.
Utworzylam temat w ktorym postaram sie wkleic pare prac, zdjec oraz informacji o Holcombie. Nie jest to jednak temat poswiecony tylko dla niego. Stworzylam go z mysla o ikonach stylizacji paznokci takich jak np Lynn Lammers albo Catherine Wong.
http://forum.wzorki.info/przedluzanie-paznokci/7643-aleja-gwiazd.html#post306943
barbara_kawka
30-10-2011, 23:55
napisze tylko tyle ciekawe ile osob z tych swiczek zmowilo za niego modlitwe...wyrazilm tylko swoje zdanie dla mnie takie swieczki to tandeta nic nie znaczaca.
paulka kochanie .. tu nie chodzi o modlitwe a o pamiec ....
milenka_olsztyn
31-10-2011, 12:58
no to jest niestety szok...
zosia_29
05-11-2011, 13:11
Ludzie z róznych powodów umierają ważne aby nie umierali w samotności... przykro że odszedł...
Witam drogie Panie.
Jeszcze nie zdążyłem się przedstawić, ale pewnie jest do tego osobny wątek...
O ile się orientuję, Tom Holcomb miał AIDS...więc to było tylko kwestią czas. Już od jakiegoś czasu wycofał się ze szkoleń.
Przykro ze tak utalentowany i najbardziej innowacyjny człowiek w tym biznesie odszedł...
murbania
23-11-2011, 23:51
ja niby przesiaduje na tym forum dniami i nocami a dopiero teraz znalazłam te informacje.
Przykra wiadomość chociaż znałam tylko ze słyszenia