Zobacz pełną wersję : Propozycje na konkursy
pogodka20
14-06-2010, 11:59
Egipt super pomysł. już sobie zdobienie w głowie wyobraziłam:D
IWONAUMINSKA
15-06-2010, 22:15
a może "afrykańskie rytmy" - duże pole manewru :D
karolaj.
25-06-2010, 19:55
cukierkowe paznokcie - fajny pomysł, wg. mnie fajne tez by były paznokcie w stylu marynarskim od dłuższego czasu chodzi mi po głowie taki temat :D
agaciorka93
26-06-2010, 10:59
a ja bym proponowała jakiś konkursik na stopy :) Bo stopy jakoś w tle zawsze są :)
Juz jakis czas temu tez mialam taki pomysl ale go nie napisalam :P i mysle ze to by bylo cos innego
kobietazpazurem
26-06-2010, 18:48
Jeszcze mam pomysł na biżuterię wykonaną z materiałów do stylizacji paznokci :)Konkurs np na pierścionki lub zawieszki...itd
afrykańskie rytmy super :D
i pomysł z bizuterią też :) zawsze coś innego
kachna831
27-06-2010, 06:47
O tak!! afrykańskie rytmy są super pomysłem :ok:
Afrykańskie rytmy też fajnie brzmi...ale stopy czy biżuteria to już mniej :/: np. na stopach nie wiele można zdziałać bo paznokietki tyci tyci, więc pozostaje jeden DUŻY a to trochę mało, zaś co do biżuterii to tym bardziej zły pomysł bo to, że robimy paznokcie nie oznacza, że musimy umieć wykonywać pierścionki czy inne pierdołki z akrylu czy żelu, więc było by to trochę nie fer moim zdaniem. Poza tym myślę, że nie wiele osób wzięło by w tym udział z braku umiejętności.
farbstift
27-06-2010, 09:06
Jak dla mnie póki co "Afrykańskie rytmy" i "Starożytne cywilizacje" wymiatają:) No i czekam na upragniony temat z ankiety o kreskówkach:buja: Myślę, że stopy można by podpiąć do konkursu, tak jak do aktualnego makijaż.
a moze zrobimy te kreskowki na tipsach
bo tak mysle ze nap aznokciach nie kazdy zgodzi sie nosic myszke miki np
ale mozna zrobic na 5 tipsach
farbstift
27-06-2010, 10:58
Na tipsach też fajny pomysł, bo modelki nie będzie trzeba szukać odważnej:D
dokladnie
bo ja jakbym robila to mam kolezanke ktorej i tak zdjemuje ale nie wiem czy ktos sie zogdzi hihina kaczorka hahah
oooo super by było gdyby te kreskówki były na tipsach :)
farbstift
27-06-2010, 16:26
ja tam modelkę zawsze odważną znajdę, ale szkoda mi potem ściągać, no i czasu za dużo spilowywanie zabiera, a na tipsach będzie:good:
Zuzanna Rzeszewska
30-06-2010, 01:43
Ja też się ze zdejmowaniem potem męczę strasznie dużo, a już mi serce pęka jak jakieś ślicznotki mam potraktować ostro pilnikiem i acetonem.
Starożytne cywilizacje i afrykańskie rytmy to moi faworyci :)
BasiaPazderska
02-07-2010, 18:55
Jestem jak najbardziej za tym,żeby kreskówki zrobić na tipsach:D
natalia268
02-07-2010, 21:43
tak tak tak !! juz mam wizje !! :love: :love: :love:
karolaj.
04-07-2010, 12:28
a może wyprawa w tropiki?
farbstift
04-07-2010, 12:29
Pomysł fajny, ale sądzę że prace byłyby na jedno kopyto:D
rudzia1985
22-07-2010, 18:35
a ja dzisiaj siedzialam w pracy i mi sie przypomnial Sandry samotniak :D
moze by taka propozycja malego konkursu- "paznokcie w kolorach teczy" ?
chodzi mi o takie zdobienie abstrakcyjne wykorzystujac kolory neonkowe wszelkiego rodzaju z kwiatkami i takie tam inne ozdoby :)
czarnulkaaa87
22-07-2010, 23:40
A może coś z muzyka, tylko brać pędzel i tworzyć :cwaniak2:
Zuzanna Rzeszewska
23-07-2010, 02:15
Dużo inspiracji jest muzycznych :)
czarnulkaaa87
23-07-2010, 08:32
Zuzka od groma :skacze: ja mam tyle pomysłów,ze już mnie głowa boli :P
xsunnyolciax
24-07-2010, 14:12
mi tam po głowie chodzi konkurs o tematyce HEAVEN :P
kachna831
25-07-2010, 01:25
A np paznokcie z epoki... Np rokoko... W rokoku wszystko było bogato zdobione, myślę sobie że fajnie byłoby przelać to na pazurki :)
A tu kilka rokokowych inspiracji :)
Zdjęcia Paznokci, Wzorki, Video tutoriale widoczne tuż po zarejestrowaniu
[/CENTER]
Kachna mnie sie podoba ten twoj pomysl, możliwosci zdobienia szeeeeeeeerokie!!
Pomysl na kreskowki na tipsach fajny ,chociaz Mała nie miała by chyba problemu z modekla .Smerfetka by sie zgodziła napewno hi hi hi
Najfajniejszy jednak pomysł to afrrykanskie rytmy
Ja bym była za pomysłem Karolaj na marynarskie paznokcie. Mamy lato, wakacje, może warto byłoby zrobić takie konkursik?
W "Paznokciach" można znaleźć inspirację, oraz krótki opis co do "mody" na styl marynarski:).
farbstift
25-07-2010, 14:00
ten marynarski fajny i moznaby zrobic stylizacje do konkretnych kreacji. A tego na kreskowki nie moge sie doczekac...mam nadzieje,ze bedzie moxna zrobic wiecej niz 1 prace:)
natalia268
25-07-2010, 17:06
ten marynarski fajny i moznaby zrobic stylizacje do konkretnych kreacji. A tego na kreskowki nie moge sie doczekac...mam nadzieje,ze bedzie moxna zrobic wiecej niz 1 prace:)
Dobrze że nie tylko ja mam takie cisnienie na ten konkurs :skacze: Mam tyle pomysłów że nie wiedziałabym na który sie zdecydowac ^_^ (tylko błagam nie od 2-16.08 bo wyjeżdzam :P)
szpila59
26-07-2010, 21:02
A co byście powiedziały żeby zrobić paznokcie pod film na "Charlie i fabryka czekolady"? :P
Albo księżycowe/gwiezdne/nocne pazurki? :D
kachna831
27-07-2010, 11:02
Szpilcia, ty to masz zawsze jakieś fajne pomysły :D
A co powiecie na pomysł: ,, Kraina mlekiem i miodem płynąca'' :)[/COLOR]
szpila59
27-07-2010, 13:24
A co powiecie na pomysł: ,, Kraina mlekiem i miodem płynąca'' :)[/color]
oo oto tez fajne :D:D
pogodka20
31-07-2010, 10:09
Może coś z owadami. Świat owadów, czy coś takiego:/:
Albo coś zupełnie z innej beczki- Tajemnica Sfinksa :) Albo zaginiona Atlantyda :)
O! To coś dla mnie! Coś o dawnych cywilizacjach! Świetny pomysł. Mogą być też Grecy, Celtowie, Inkowie...
pogodka20
01-08-2010, 18:33
Ten temat też mi się podoba i jeszcze nie było takiego
Interesuje się trochę starożytnością, więc pomyślałam, że temat jest na tyle wyczerpujący, żeby stworzyć coś ciekawego :) Miejmy nadzieje, że już niedługo ktoś ogłosi taki konkursik :)
a może jakieś zdobienia na stopach?
dizzzy_girl
03-08-2010, 21:13
Starożytność też do mnie przemawia :)
A może ,,Rajskie klimaty,,,
kobietazpazurem
07-08-2010, 05:03
Ja proponuję jeszcze na lato " owocowy zawrót głowy" :D
A ja mam taki pomysł KOBIETA PRACY lub PANI DOMU taki mi zaświtał co wy na to ????? no oczywiście jak sie wyrobimy z tymi konkursami co mamy:):D
a może coś związane z Hawajami , Hawajskimi rytmami ? :D
a moze np. podwodny świat, albo cos związanego z dziecmi, bobasami. a na zime na swieta np konkursik na najladniej ozodbioną bąbke akrylem czy farbkami. :skacze:
a ja proponuje Wam wziąc udzial w konkursie jeszcze trwającym a nie wymyslacie:P:D
naatajla
27-09-2010, 21:47
a moze jakis makijaz
A co byście powiedziały żeby zrobić paznokcie pod film na "Charlie i fabryka czekolady"? :P
Albo księżycowe/gwiezdne/nocne pazurki? :D
mnie się pomysł szpili bardzo podoba:) może głosowanko:D
paznokietki000
28-09-2010, 01:02
Gwiezdne , księżycowe pazurki ! TAK ! i najlepiej możliwość zrobienia zdobienia na 5 tipsach , a nie na dłoniach bo nigdy nie ma chętnych na odważne zdobienia i tu jest problem :placz: :porazka:
To teraz Ja dam swoją propozycję , może "niebo i piekło" Do wyboru osobno albo jakoś to połączyć :D
Ja proponuję przerwę od konkursów, bo wymyślacie a prac w konkursie brak
Asik_sk4
28-09-2010, 15:41
jak by juz mial byc jakis konkurs to fajny by był
"świat zabawek"
"świat w oczach dziecka"
"wszystko drewniane"
Jakos mnie naszlo przez corke ;P a te 3 bo chyba nigdzie tego nie widzialam :D:cwaniak2: a ciekawe by były takie drewniaczki :D:haha:
natalia268
28-09-2010, 18:10
Ja proponuję przerwę od konkursów, bo wymyślacie a prac w konkursie brak
nie no nie przesadzajmy... w animowanych było 68.. a ze w auto moto show mało no to nie znaczy ze juz koniec z konkursami.. Jak dla mnie to bardzo trudny temat i nawet nie miałam w głowie zadnego projektu który mogłabym przelac na pazurki...
Natalia a nie sądzisz że za dużo tych konkursów? ciągle jakieś ale do prac do regulaminu?
ja myślę że odpoczynek wszystkim dobrze zrobi
a nie jesteśmy na forum tylko i wyłącznie dla konkursów
może niektórzy się poudzielają w tematach niezwiązanych z konkursami :)
szpila59
28-09-2010, 18:43
Plusiu, ale ten temat służy do podzielenia się z innymi swoimi propozycjami na PRZYSZŁE konkursy ;)
Ja też nie miałam żadnych pomysłów co do tego Auto Moto Show, i niestety nie zrobiłam pracy, więc sie zastanawiałam nad tematami na inne konkursy, w których mogłabym wziąść udział.
Przecież nikt tu nie pisze, że my chcemy mieć taki i taki konkurs TU I TERAZ, tylko podajemy propozycje na przyszłość, aby potem nie wymyślać na ostatnią chwilę :)
Po prostu nie widzę powodu, aby nie podawać swoich pomysłów na konkursy.
Nie mam nic przeciwko propozycjom Szpilcia, po prostu proponuję przerwę :)
julcia88
28-09-2010, 19:00
Zgadzam się z Plush.. przerwa każdemu wyjdzie na dobre ;)
Udowodnijmy, że nie jesteśmy na tym forum tylko dla konkursów.
Poza tym to krótka przerwa więc przeżyjemy :)
rudzia1985
28-09-2010, 19:39
przerwa jak najbardziej, szczegolnie po ostatnim konkursie sie do tego przekonalam...
troszke za duzo tego, wiecej stresu w ostatnich czasach i czasami niemile sytuacje i dyskusje, ktorych sie czytac nie chce ;)
ale na wypisywanie propozycji na konkursy nie mam "ale" :P :)
natalia268
08-10-2010, 13:11
mi w sumie ryba czy bedzie przerwa z tymi konkursami czy nie.. to nie moja broszka... ^_^
wracajac do tematu przyszedł mi do głowy pomysł: 'Męski punkt widzenia' ... :)
Ja proponuję paznokcie inspirowane ulubionymi perfumami :D
syrena16
22-02-2011, 12:07
A ja proponuje troszeczkę jakby wiosennie
temat
ZIELONO MI TAK RADOŚNIE!!!!!!!!!!!!!:))
...może chociaż w naszych pracach uciekniemy troszeczkę od tej pogody i tak naprawde od zimy...
Pozdrawiam
zosia_29
22-02-2011, 12:48
Przydało by się coś weselszego, bo zimy to już ja mam dosyć :/:
paznokietek1000
22-02-2011, 13:24
i ja popieram wiosenny temat, bo nawet jak sie ogląda takie wiosenne prace to o razu człowiekowi cieplej
mnie zastanawia czy byl taki konkurs zeby wszystkie pazurki byly w jednym kolorze np
Różowe szalenstwo
Wszystkie odcienie nieba
albo Bielszy odcien bieli
Candynails
23-02-2011, 07:58
ale można chyba zrobić wiosenne na ten konkurs do kalendarza na 2012 rok
xsunnyolciax
23-02-2011, 09:16
Tak, pomysł Klant jest super, chętnie bym zrobiła pazurki na taki temat! ;)
edusia777
09-03-2011, 15:49
a moze by zorganizowac konkurs makijazowy?? albo np. makijaz z pazurkami, taki komplet:) jakis wiosenny temat bo chyba wszystkie juz tesknimy do zieleni:)
Hahaha to ja odpadam, bo na makijażach się w ogóle nie znam :skacze:
myślę że fajny bybył temat związany z wiosną 'wiosna, wiosna ach to Ty?'
albo 'wiosenne inspiracje' w każdym bądz razie coś na ciepło i kolorowo:)
Bożena P
04-05-2013, 08:37
temat dawno nie odświeżany, a tak mi teraz wpadło do głowy, że możnaby było zorganizować np "forumowe mistrzostwa stylizacji paznokci" albo "mistrzostwa online stylizacji paznokci" - jedna ręka french, druga ręka standardowo pomalowana na czerwono ;) albo np. Konkurs na najlepszy plakat promujący przedłużanie paznokci :)
farbstift
04-05-2013, 10:29
i dla wizażystów by się coś przydało, bo trochę nas się nazbierało na forum :skacze:
syrena16
04-05-2013, 19:19
Super pomysł
temat dawno nie odświeżany, a tak mi teraz wpadło do głowy, że możnaby było zorganizować np "forumowe mistrzostwa stylizacji paznokci" albo "mistrzostwa online stylizacji paznokci" - jedna ręka french, druga ręka standardowo pomalowana na czerwono ;) albo np. Konkurs na najlepszy plakat promujący przedłużanie paznokci :)
sylwus1612
05-05-2013, 11:58
popieram bardzo fajny pomysł:)
jestem za forumowymi mistrzostwami frencha, bardzo fajny pomysł
Na facebooku możecie zgłaszać propozycje na temat następnego konkursu, który już niebawem
https://www.facebook.com/pages/ForumWzorkiInfo/132355023457557?hc_location=timeline
Zapraszam do wrzucania propozycji.
Dziewczyny spośród Waszych propozycji wybieramy temat kolejnego konkursu !
Głosujcie w sondzie :))
Mozliwość wielokrotnego wyboru :)
Straw Poll (http://strawpoll.me/373078)