Zobacz pełną wersję : Evolashes - rzesy, kleje, removery, norki, rzesy z norek
wisienkakwspz
21-05-2013, 16:47
A ja nie dostałam płatków gratis :(
edytakon
22-05-2013, 11:30
Wisienko doslemy na pewno :)
jauntyangel
22-05-2013, 12:09
Dziewuszki, a ja mam takie pytania(jako, że napisałam do evolashes, ale pewnie mają mnóstwo zleceń itp. i nie odpisują to zapytam tu może któraś odpowie mi prędzej :D niż oni):
-czy możliwość płatności za zakupy to jedynie przelew na konto?
-czy w paletce rzęs SILK Diamond mix 6-14 mm występują "wszystkie długości po drodze" tzn. 6,7,8,9,10,11,12,13,14?
-jakie ilości poszczególnych rzęs występują w tym opakowaniu mix?tzn. ile pasków?
-i jakie są koszty wysyłki kurierem w przypadku zakupu jednego opakowania/paletki?
będę wdzięczna za odpowiedź na jakiekolwiek pytanie :)
jauntyangel wszystkie odpowiedzi znajdziesz na stronce:)
-jest możliwość zapłaty przy odbiorze
-wejdź sobie w minki i na drugiej fotce będziesz miała ładnie rozpisane długości i ich ilości w kasetkach mix
- ceny za kuriera nie pamiętam bo takie info wychodzi chyba dopiero po zakończeniu zamówienia
(ja przy wpłacie na konto płacę 6,5zł ekon. 8zł priorytet - czy jakoś tak:) )
Paczuchy nawet pocztą idą b.szybko. Ja wczoraj zamawiałam, dziś wysłane, jutro wyglądam listonosza:D
A żeby się upewnić dzwoń do Edyty lub Bożeny są tam podane komórki.
jauntyangel
22-05-2013, 14:40
dzięki Izi :)
właśnie nigdzie nie mogłam znaleźć info o płatności przy odbiorze - widać słabo szukałam :D
co do tych ilości pasków danej długości to szukałam nawet na zdjęciach, ale w silkach i nie wpadłam na to że w jedwabnych będzie podobnie:wstydek:
przekonałaś mnie co do wpłaty na konto :przytul:(bo w sumie pytałam o kuriera z obawy, że może iść kilka dni)
więc zabieram się za moje super małe zamówionko :D
Agnieszka Praska
22-05-2013, 14:45
przesylki dziewczyny realizuja expresowo:ok::D
ja czekam zawsze gora 2 dni:)
spokojnie możesz zamawiać pocztą :) max 2 dni i paczuszkę masz u siebie :)
Tak jak pisałam, tak listonosza wypatrzyłam. Paczucha na miejscu:D A nie powiem miałabym skuchę ale to przez własne przeoczenie, dziś mam klientkę upartą na inny rozmiar niż jest to u mnie w standardzie a "towaru" niewiele - nom a teraz cała paletka specjalnie dla niej;]
Ale płatków też nie dostałam:/:
edytakon
23-05-2013, 14:47
Izi pisz PW sprawdzę co i jak.... na jaką kwotę mialas zamówienie? albo numer na pw ok?
---------- Dodano o godzinie 14:44 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:43 ----------
Jak mamy dobrze z naszymi Dziewczynami dobrymi duszkami. Rzeczywiscie zasypane obie robota jesteśmy i stad opóźnienia w odpisywaniu na zapytania.
Angel wyslalam już maila kilka godzin temu :):):)
---------- Dodano o godzinie 14:47 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:44 ----------
Izi już chyba wiem Kura pakowala a jak wiadomo Kura bywa rozkojarzona (pamiętacie termin narodzin Zbycha na 10.06) , doślemy oczywiście i gwarantuje, ze się w nich zakochasz :)
jauntyangel
23-05-2013, 18:46
edytakon :lookam:ii albo znowu coś przeoczyłam(ostatnio jestem meeeeega zakręcona :D) albo coś tu się nie zgadza - wybrałam paletkę z długościami 6-14, a na zdjęciu przesłanym przez Ciebie są od 8-14:huh:
edytakon
23-05-2013, 19:51
Tak wyslalam od 8, bo to nowe mixy a ja poprzedniej wersji już nie mam a był dzień moich przesyłek i chciałam Tobie wyslać jak najprędzej (swoja drogą uważam ze te mixy nowe sa naprawdę super i do wykorzystania dla mnie w calosci)
jauntyangel
23-05-2013, 20:43
ok, a już myślałam, że znowu coś pokręciłam :D to będzie moja pierwsza styczność z Evo i jak tylko wypróbuję dam znać jakie są moje odczucia :)
dzikakura
23-05-2013, 22:43
tak tak, to ja głupia kura trzy tygodnie przed porodem nie powkładałam płatków niektórym. Która chce teraz, a która przy nastepnym zamówieniu?:D:D. Powysyłam, a napiszecie mi na PW nazwiska, to Was odnajdę po adresach, bo ja kurzą pamięć mam i nazwisk nie pamiętam. Ale za to jaka przeurocza jestem:D:D
Jeśli chodzi o miksy dwa, to rzeczywiście chyba są lepsiejsze, bo jest w nich 9 mm, a miksach jedynkach są te króciótkie 6 mm zamiast dziewiątek, a szósteczki używa się rządko
Hehe, Kurko ja się przypomnę nastepnym razem. Same płatki to mój listonosz zgubi;P zresztą szkoda zachodu.
kiwaczek2
24-05-2013, 13:57
w dniu ogłoszenia wyników cukierkowego konkursy można dokonać już zakupu ze zniżką czy może kolejnego dnia? bo ja niecierpliwa :D
też już niecierpliwię się na nowe zakupy:skacze:
jauntyangel
24-05-2013, 18:18
Paczuszka rzeczywiście w mig dotarła - koło 12-stej dziś przywiozła mi listonoszka kopertkę :skacze::skacze::skacze: mam jednak jeszcze takie małe pytanie techniczne: czy jest jakiś sposób na chwytanie tych rzęsek z paletki by szło szybko i sprawnie czy może każdy na swój sposób sobie radzi?
tomaszka
24-05-2013, 20:36
Ja również dołączam się do pytania. Chętnie poznam Wasze sposoby na szybki chwyt.:ok:
Agnieszka Praska
24-05-2013, 20:41
ale tu jakiegos specjalnego sposobu nie ma ;) trzeba sie przyzwyczaic do rzes w paseczku i wprawy nabrac w lapaniu:)
trzeba chycic w 3/4 dlugosci i pociagnac do siebie ;)
gonia1203
24-05-2013, 22:20
popieram, zauwazylam ze lepiej odchodza jak sie bierze do siebie a nie do góry czy do boku :)
pewnie,że tak! trzeba szarpnąć do siebie i tyle
jauntyangel
24-05-2013, 23:49
To już dużo dziewczęta - dziękuję :kwiatek:
edytakon
26-05-2013, 14:50
Dziewczyny a mnie lepiej wychodzi w prawo :) ciągnięcie :)
agaciorka93
27-05-2013, 12:58
Zrobiłam zamówienie :ok: teraz tylko czekam aż paczuszka dojdzie i będę ćwiczyć na rodzinie :cwaniak2: :skacze::skacze: dostałam wiadomość ze 23 .05 została wysłana wiec myślę ze najdalej jutro powinna już być:)
Nie mogę się doczekać :skacze:
Dziewczyny szykujecie sie z premiera jakichś produktów bądź klejów?
Bo nie wiem czy mam sie wstrzymywać z zamówionkiem, czy narazie pauza w nowościach?
dzikakura
27-05-2013, 23:50
Daj nam jeszcze dwa dni bobas, jutro najdalej pojutrze ogarniemy stany magazynowe:D:D.
A nowości ogłosimy tu. Edzia, czy my mamy jakieś nowe nowości?:ok:Edzia jest znakomitą pamięcią zewnętrzną, a ja? Mam prawo głupieć, bo jestem w ciąży(Boszzz, jaka to świetna wymówka, co ja zrobię jak jej zabraknie?:))))
edytakon
28-05-2013, 14:50
Bobasku oczywiście, ze coś tam będzie. :)
Wlasnie przyleciała do nas paka z nowymi grubościami - bo kto nie lubi wynalazków jak my same :)
Więc tym razem mamy dla Was poza 0,07, 0,12 i 0,18 skręt B w mixach od 8-14
Która chętna towar jak zwykle sprzedawany spod lady :):):) chwilowo :)
Kura... ja to nic nie mówie, ale trzeba by zajść w kolejna jak pragniesz mieć wymówkę. :):):)
widzę że, za bardzo w temacie nie jestem :D
0,12 i 0,18 to nowe grubości ? :D a mozna je już kupic ?:)
agaciorka93
28-05-2013, 15:42
Dziewczyny chyba mam problem w ile dni mniej wiecej dochodzi paczuszka ?
Moze jestem zbyt niecierpliwa ale wydaje mi sie ze powinna juz dosc (wysylka byla 23.05)
Przesylka dotarła dzisiaj :) wieczorem mama mi ją przyniesie i zaczynam swoją przygode z rzęsami :D
Złożyłam zamówionko :)
Czekam na kontakt dziewczyny, bo z niecierpliwością chcialabym spróbowac nowych mixów.
kamillxx
30-05-2013, 18:46
jakie rzeski polecicie
cz najbardziej miekie wybrac norki czy o,o7 sa rownie dobre?
szukam jeszcze kleju ktory szybciej schnie mam hs 4 ...
edytakon
31-05-2013, 18:24
To zupełnie inny materiał 007 to syntetyki a naturalna norka to naturalna norka, obie mięciuteńkie, ja uwielbiam oba rodzaje, zależy od upodobań klientek. Klej szybciej schnący polecamy HS5 :0 nasza sztandarowa półsekundowka
marchewkowy_las
31-05-2013, 23:56
dziewczyny, ja mam pytanie w sprawie drugiego konkursu "rzęsy kolorowe kontra ombre". na tamtym drugim forum, gdzie był ten konkurs prace nie zostały umieszczone z ankietą 18 maja, zostały natomiast opublikowane 14 maja przez was na facebooku. nie 4 zdjęcia przedstawiające efekt końcowy, tylko po 2. czy wyniki będą dziś, zgodnie z punktem regulaminu, czy znów będzie jakaś niespodzianka? bo dałam zgodę modelce, że może opublikować zdjęcia z wykonaną stylizacją 1 czerwca i nie chcę mieć przez to kłopotów ;)
Edytko jaka cena tych nowości i czy nadal są w obiegu spod lady?
Mysiaczeq
01-06-2013, 19:53
Ja się przyłączam do pytania marchewkowej, a tak w ogole to czy macie B i C 0,2? bo na stronie jest tylko 0,15 i 0,18. Chciało by się też mix 0,12 8-14
natalia268
02-06-2013, 10:23
Dziewczyny jesteśmy na TYM forum, więc trzymajmy się TEGO forum i tych konkursów. O INNYM forum, rozmawiajcie gdzie indziej, albo już nawet na pw, ale nie tak publicznie. ;)
edytakon
02-06-2013, 11:18
Dziewczyny wszystko jest na stanie, musicie sprawdzić teraz tylko czy bierzecie mix 6-14 lub 8-14, bo mamy w chwili obecnej dwa mixy do wyboru.
Jeśli czegoś Wam brakuje a chcecie kupic to napiszcie nam w uwagach żeby dorzucić jeszcze cos i dorzucimy. Mamy mały chaos związany ze sklepem, ale mam nadzieję, ze to tylko chwilowe.
Przepraszamy za problemy.
PS ceny wszystkich paletek się nie zmieniają a w ciągu najbliższych tygodni będziemy dla Was miały super niespodziankę :) ja już zacieram ręce :) będziecie na pewno zachwycone nowym pomyslem
Mysiaczeq
02-06-2013, 14:34
Edytakon a czy jest mozliwość złożenia zamówienia i otrzymania go z paczką niespodzianką z racji 2 miejsca w konkursie i wykorzystać przy okazji tą zniżeczkę. ja to technicznie rozwiązać? bo jeszcze chciałabym pare paletek, których "nie ma na stanie" sklepowym
marchewkowy_las
02-06-2013, 21:50
dzięki, natalia, będę pisała pw :)
pinoczetkaaa
02-06-2013, 23:49
o ja chce 0.12 i 0.18 zamawiam je na dniach!!:)
marchewkowy_las
03-06-2013, 01:05
a ja się zastanawiam, co by takiego kupić, by rabacik konkursowy wykorzystać? może polecicie coś dla mnie? rzęski 0,12 i 0,18mm już mam, chciałabym coś, co mnie może zaskoczy. aczkolwiek każde rzęsowe zakupy sprawiają mi przyjemność :D
kiwaczek2
03-06-2013, 12:59
ja też właśnie siedzę na stronie kilka dni i ciągle coś nie po mojej myśli. będą może gęsto tkane mixy? albo norki piórkowe mixy? chciałabym wydać kasę...:D
Agnieszka Praska
03-06-2013, 13:36
mejkapyrenaty klej AD ma w swojej ofercie firma evolashes - EVOLASHES (http://evolashes.pl/)
jest to klej dla alergikow oraz do pracu na otwartym oku przy stylizacjach "szybkich":)
nie ma wyczowalnych oparow i wiarze na 2-3 tygodni
mejkapyrenaty
03-06-2013, 14:20
super, dziękuję :) skorzystam z ich oferty:)
edytakon
03-06-2013, 18:33
Mysiaczqu paczka gotowa jutro wyjdzie :)
Kiwaczku- wypróbuj nory piórkowe (nawet do metody 1:1 fajnie wychodzą :) Ombre są zachęcające, gęsto tkane podwójnie cienkie... nasz klej b ultra plus jest fantastyczny o płatkach nie wspomnę :)
Marchewkowa, podwójnie cienkie Tobie polecam a resztę produktów pewnie już znasz :D
kiwaczek2
03-06-2013, 18:44
no ja bym bardzo chciała, ale nie widzę mixów tylko jeden rozmiar w paletkach (lub 2) - chyba ze macie w ukryciu....
edytakon
04-06-2013, 09:04
Kiwaczku mixów nie ma tam sa wymieszane dwa rozmiary na paseczkach jeśli kleisz krótkie aplikacje to najbardziej ucieszysz się z 9/11 :)
Edytko dziękuję za ekspresową przesyłkę. Wczoraj wysłana paczka a dziś już mam:)
poczta się postarała:skacze:
Kurko masz taki nawał wiadomości, że aż skrzynka Ci sie zablokowała z obciążenia :) TO może świadczyć tylko o popularności firmy :D hehe
Proszę o kontakt Bożenko.
a może kura nie odbiera wiadomości bo na porodówce? :wstydek:bo to już chyba na dniach miało być ?:wstydek:
dzikakura
04-06-2013, 21:47
Wysłałam bobas, dzisiaj wysłałam cholercia:D:D. Sooory:), kwotę podam na priva- teraz:)
karchola
05-06-2013, 10:35
ja chciałam zapytać pod jakim mailem się najlepiej kontaktować, napisałam na sklep@evolashes.pl i czekam na odpowiedź
edytakon
05-06-2013, 20:42
najlepiej evolashes@gmail.com sprawdzamy tego maila raczej na bieżąco.
dzikakura
06-06-2013, 06:44
karchola, odpisałam na mailu:
sklep@evolashes.pl
Dzikus dziękuje za paczuszkę, doszła dziś w samą porę :)
Od razu wypróbowałam nowości- A CO!
Rzęski 0,12 to mój ideał! Super sie ściagaja z pasków nadają sie na 1:1 i na 2:1 . Dla mnie eleganckie! Jestem bardzo zadowolona.
Płatki też wydają się lepsze, ale niestety przy głęboko osadzonych oczach i dzisiejszych temperaturach szczypią troszkę w oczy. Ale różnica jest znaczna !
wisienkakwspz
08-06-2013, 11:15
No i znowu będzie trzeba zakupy zrobić skoro te 0,12 takie fajne :P A ja sobie macałam moje nowiutkie 0,007 i jestem zachwycona, już mam 2 chętne klientki ;)
kiwaczek2
08-06-2013, 12:05
Moje noreczki doszly omomom. Bedzie proba na mamie.
dzikakura
09-06-2013, 03:30
Bpbas, sory za tą obsuweczkę, szczególnie w naszej korespondencji:)
Jeśli chodzi o płatki to dalej szukamy, być może za chwilkę ukażą się płatki jeszcze cieńsze niż te nowe, jesteśmy w fazie testów. Teraz ciepło i te wszystkie kolageny i hydrożele umieszczone w płatkach lubią troszkę z tego płatka uciec.
wisienka ja też je uwielbiam:) I moje babeczki też je uwielbiają, pomyziaj se jeszcze raz:) Myziu, myziu....:D
Kiwaczek testuj, testuj, a co:)
. nasz klej b ultra plus jest fantastyczny o płatkach nie wspomnę :)
I TU się chciałam zgodzić :D Jak na klej dla alergików szybciusio schnie i nie skleja przy płaczkach. Super. Dziękuje Edzia że zawsze jesteś żeby pomóc :*
Ja odciskam płatki troszkę wacikami bezpyłkowymi do paznokci i nic nie wypływa. Nie przycinam nic wcześniej, tak odciskam delikatnie na tej folijce. Moje klientki jednak mają jakieś dziwne oczy, bo te są ciut za bardzo wycięte, albo ja ich podklejac nie potrafię ;) Głęboko osadzone oczy od razu podklejam taśmą, kilka razy kombinowałam i dałam spokój. Jak mam bogatą klientkę to "marnuję" płatki aby widziała, że takowych używam ;)
Czekam na tę NIESPODZIANKĘ :skacze:
tutaj będzie ogłoszona?
Cataleya 1981
11-06-2013, 09:38
Na gwałt potrzebuję 0,12tki - napisałam na maila evolashes@gmail.com i modle się żeby coś na magazynie jeszcze było :P
oo, ja też chce zrobić lada chwila zamówienie :) Kiedy Niespodzianka ?:)
edytakon
11-06-2013, 15:37
|Niespodzianka będzie dzisiaj :)
o super to czekam, bo wiszę już z zamówieniem :):D
Cataleya 1981
11-06-2013, 16:11
Minki z evo o profilu C to tak jak C z Nobli czy bardziej B ?
Dziewczyny znacie ten klej? Potrzebuję czegoś takiego jak klej senstive z noble, czyli bez drażnienia, ale żeby wiązał na dłużej.
klej do rzęs (http://evolashes.pl/29-klej-do-rzes-d-plus-3-ml-.html)
wisienkakwspz
12-06-2013, 13:46
I co z tą niespodzianką, bo też czekam z zamówieniem? ;)
dzikakura
12-06-2013, 15:29
Laski, jeszcze chwileczkę z tą niespodziewajką, błagam, błagam, zaklinam proszę:przytul::przytul::przytul::przytul:
No przecież mamy ten klej D plus, ktory pokazujesz w linku sztynka kochanie, on schnie dość szybko, ma obniżoną emisję oparów i trzyma tak na moje oko 6 tygodni (producent podaje 5, ale ja się z nim nie zgadzam do końca):P
(po chwili), aaa to nie do mnie tylko do dziewczyn było o tym kleju, która używała D plus niech się wypowie:D
Nasze palety to dokładnie to samo co ma konkurencja Cataleya, to ten sam skręt, mamy też towar od innych producentów, ale wtedy zaznaczamy w opsiach, że jest to standardowe C(standardowe czytaj takie jak SL, cz LL)
Kurko nie śmiem nawet wątpić, że znasz asortyment swojego sklepu :leze: Tak , pytanie było do dziewczyn, które go używały. Więc wezmę go na próbę, jak skończę obecny :P
dzikakura
12-06-2013, 23:09
Cicho sztynka:leze::leze::leze:, głupoty baby trzy dni po terminie porodu się czepiasz?:D:D:DSerca nie masz, no normalnie głaz w piersi:D:D
wisienkakwspz
13-06-2013, 10:59
sztynka ja miałam ten klej, używałam u Pani, która twierdziła, że może być alergiczką i nic się jej nie działo, trzymał ładnie, a i mnie nie skrobało po nosie jak kleiłam ;)
A Tobie kurko szybkiego rozwiązania życzę :)
edytakon
13-06-2013, 21:36
Dziewczyny nawaliłam na całej linii. Kura w ciązy a ja mam ****nie głowy ostatnio z babeczkami i dopiero dzisiaj zasiadłam.
Oczywiście mam nowy pomysł :) jak zwykle :)
co powiecie na weekend "testów"??
Czyli sprzedajemy rzęski na paseczki.
W naszej ofercie znajdą się rzęsy u nas dostępne:
Minki, Silki Diamondy, naturalna norka oraz podwójnie ścinane.
Szczegóły i cennik jutro :)
dla mnie pomysł super :ok:
wiem nawet co będę chciała próbować:)
Ooooo świetny pomysł ze sprzedażą na paseczki suuuuper !!!! Ale Wy kochane jesteście:ok:
Ale to tylko w ten weekend czy dłużej ?, bo ja dopiero co zamówiłam :D
I drugie pytanie. Właśnie wróciłam od klientki. 2 tygodnie temu kleiłam jej full seta na B ultra plus. Wcześcniej ściągałam to "coś" co miała, ale w związku że było tego dosłownie po 8 -10 rzęs zdjęłam na sucho. Rzęsy mink B + C 8,9,10,11,12.
Dzisiaj miała na jednym oku 50 rzęs na drugim 12. :( po dwóch tygodniach :( Wypytałam o wszystko okazało się, że wlazła pod przysznic dwie godziny po aplikacji, używa mleczka do demakijażu, i czasem używa mascary. Poza tym śpi na twarzy.
Twierdzi że jest alergiczką stąd wybór tego kleju. B ultra plus. Wyrównałam stan rzęs i zrobiłam pół seta ( 65 rzęs na oko) w cenie uzupełnienia po dwóch tygodniach ale założyłam je na hs4. Pani wyraziła zgodę, jesteśmy w kontakcie nawet w środku niedzieli jak coś sie będzie działo. Jak będfzie ok za pół ceny dołożę jej po niedzieli do full seta.
Chciałam się Was doradzić, czy te kleje sensitive na prawdę są takie słabe? Dużo tych rzęs miała, nie mam fotki, bo nie wyraziła zgody, ale mam jeszcze dwie dziewczyny, którym zakładałam na ten klej i chyba dałyby znać jakby się coś działo. Jedną mam na D+ i ona raczej by mi napisała gdyby spadły.
Ja wiem, że te wszystkie zalecenia po aplikacji z czegoś się zwięły i zastanawiam sie czy zła pielęgnacja po 2 tygodniach może spowodować aż takie braki?
Babeczka strasznie sympatyczna, wesoła, modlę się aby nie miała alergii na hs4, bo ja kocham ten klej mimo iż muszę dusić się w maseczkach przy aplikacji.
s
Cataleya 1981
14-06-2013, 08:07
Oczywiście mam nowy pomysł :) jak zwykle :)
co powiecie na weekend "testów"??
Czyli sprzedajemy rzęski na paseczki.
W naszej ofercie znajdą się rzęsy u nas dostępne:
Minki, Silki Diamondy, naturalna norka oraz podwójnie ścinane.
Szczegóły i cennik jutro :)
Czekamy na paseczki :skacze:
Ja chce noreczki :skacze:
Szkoda ze nie wczesniej bo dopiero co paletke bralam ;)
ale super !!! czekam na szczegóły :):):):)
Gorzkajakmokka
14-06-2013, 11:38
I ja bym coś sobie zakupiła na próbę :)
Fajny pomysł.
Iwona Oleksy
14-06-2013, 15:00
no już nie mogę się doczekać cennika :)
AnastazjaB
15-06-2013, 00:19
Zdjęcia Paznokci, Wzorki, Video tutoriale widoczne tuż po zarejestrowaniu
Po to są te zasady żeby ich przestrzegać... nie moczymy i nie pocieramy rzęs przez 48h po zabiegu, absolutnie nie używamy żadnych tłustych kosmetyków (wpływają na wiązanie kleju).
Tuszować można odpowiednim tuszem, jedna demakijaż tuszu również wpływa niestety na trwałość rzęs (codzienne wymywanie, związane z tym pocieranie itp. może powodować że część rzęs się odklei).
Jeżeli klientka przyzna się, że nie dba o te rzęsy i nie przestrzega zasad (lub same to zauważymy) to cena korekty powinna być dostosowana do ubytku rzęs - zapłaci więcej, następnym razem będzie dbać ;)
Kleje sensitive są słabsze... do korekty nadają się po 2-3tygodniach, po 4-5 już w zasadzie nie ma co uzupełniać...
Tak w ogóle co to znaczy pół seta ok 65 rzęs na oko? :)
dzikakura
15-06-2013, 00:20
Mucha- w zasadzie anastazja napisała już wszystko, więc nie będę się powtarzac. Ta Twoja klientka to troszkę (jak się mówi na Kaszubach) "natrzasła" kobitka:) Na pewno powiedziałaś jej czego nie należy robić z rzęsami, a ona zrobiła dokładnie to czego robić nie powinna. Wszystko nie gra, wlezienie pod prysznic, mleczka etc, to powiem tak kolkowialnie.. to co się martwisz, ze się jej nie trzymało?
Większość klejów dla alergików jest słabsza, coś za coś niestety, oparów nie ma, nie drażnią, ale mają mniej cjanoakrylatu chociażby, który jest odpowiedzialny za mocne wiązanie.
D plus nie jest klejem stricte dla alergików, on ma obniżoną emisję oparów jest przeznaczony dla oczu wrażliwych-po prostu, ale trzyma naprawdę dobrze, ale powiem Ci tak, chociaż to wbrew Koranowi, Biblii i Torze:) Dużo klientek deklaruje alergię, ale nawet nie wiedzą na co są uczulone więc.. prawdopodobnie nie są uczuleniowcami w ogóle, bo jak ktoś jest alergikiem to często to mu tak doskwiera, że idzie i robi próby uczuleniowe i wie na co uczulony jest. W ilu przypadkach usłyszałaś, że Pani jest na coś konkretnie uczulona? :)
Jak do mnie dzwoni klientka kupująca klej u nas i pyta się, czy w jednym z naszych klejów są chociażby śladowe ilości lanoliny, to ja wiem, że trzeba sprawę potraktować niezwykle poważnie, bo jej klientka wie na co jest uczulona, ale jesli ktoś deklaruje alergię, a nie wie na co.. wybacz, ale często wystarczy jej po prostu słabszy klej i już, więc czasem klejenie na sensitivach mija się z celem. Czasem to kwestia techniki, dosuniesz parę rzęs zbyt blisko powieki, "oprzesz" się o nią klejem i podrażnienie gotowe. Ale tak, to kleje najczęściej uczulają to prawda, nie rzesy nie płatki(choć czasem) etc ale właśnie kleje. Wypośrodkuj i słuchaj kobitki uważnie co gada:))))
I tak na razie testowanie-paskowanie jest weekendowe:)
Dziewczęta oto cennik:
Otwieramy dla Was serca i kasetki z następującymi rozmiarami, grubościami i 1profilami rzęsek:
Rzęsy z norek do metody piórkowej profil C :
Rozmiary:
9-11 mm
11-13 mm
13-15 mm
Cena jednego paseczka -30 złotych
Rzęsy z norek tzw różowe profil C (cena w sklepie 166 złotych)
Rozmiary
11 mm
12 mm
13 mm
Cena jednego paseczka 15 złotych
Rzęsy Mink Premium profil C i B grubość 0,15 mm
Rozmiary:
8 mm
10 mm
12 mm
14 mm
15 mm
Cena jednego paseczka - 5 złotych
Rzęsy Silk Diamond profil B i C grubość 0,1 mm
Rozmiary
9 mm
11 mm
13 mm
Cena jednego paseczka 5 złotych
Rzęsy podwójnie ścinane- gęsto tkane grubość 0,11 mm profil C
Rozmiary:
8 mm
9 mm
10mm
11mm
12 mm
Paseczki rzęs przesyłamy w woreczkach strunowych
Zamówienia składamy wyłącznie na evolashes@gmail.com !!!
(dziewczyny dlatego nie na PW na wzorkach, tylko na maila bo jak ja się rozłoże szpitalnie to Wasze zamówionko złożone u mnie może się opoznic etc, etc.. na mailu nam jest prościej)
Rzęsy z norek do metody piórkowej profil C :
Rozmiary:
9-11 mm
11-13 mm
13-15 mm
Cena jednego paseczka -30 złotych
Rzęsy z norek tzw różowe profil C (cena w sklepie 166 złotych)
Rozmiary
11 mm
12 mm
13 mm
Cena jednego paseczka 15 złotych
Rzęsy Mink Premium profil C i B grubość 0,15 mm
Rozmiary:
8 mm
10 mm
12 mm
14 mm
15 mm
Cena jednego paseczka - 5 złotych
Rzęsy Silk Diamond profil B i C grubość 0,1 mm
Rozmiary
9 mm
11 mm
13 mm
Rzęsy podwójnie ścinane- gęsto tkane grubość 0,11 mm profil C
Rozmiary:
8 mm
9 mm
10mm
11mm
12 mm
Paseczki rzęs przesyłamy w woreczkach strunowych
Zamówienia składamy wyłącznie na evolashes@gmail.com !!!
Koszt przesyłki to 7,50
No to kompletujcie dziewczęta:))))
Z rzęsowymi pozdrowieniami
Jeśli Wam się spodoba taka idea -to takich rzutów będzie być może więcej, na zasadzie wypróbowania, bo rozumiemy Was, że nie kazda chce miec od razu np cały asorytment w podwojnie cienkich, bo nie każda z nas klei 3 aplikacje dziennie i zalegające pudełkaw szufladach z rzęsami, które się nie spodobały wprawiają stylistki w lekkie zdenerwowanie:)
Ja wysłałam wczoraj maila w sprawie mojego zamówienia. Mam nadzieje, ze doszedl :) Była pomyłka i przysłano mi inne rzęsy, wczoraj je odesłałam listem poleconym:)
... modlę się aby nie miała alergii na hs4, bo ja kocham ten klej mimo iż muszę dusić się w maseczkach przy aplikacji.
Aż poszłam sprawdzić czy mam ten sam.... nie czuje żadnych oparów :o
może zbyt wrażliwa nie jestem, ale mam pytanie : czy ten klej też warto między aplikacjami przechowywać w lodówce ( nie mam codziennie klientek na rzęsy, niestety:( )
Nitko nie czujesz oparów bo wrażliwa nie jesteś :D. Mi się nasila coraz bardziej, czwartek i piątek po dwie klientki i cała sobota w łóżku. Mąż tak na mnie patrzy i pyta czy warto :/:
Okropnie :/:
Dzika kurko oczywiście masz rację zgadzam się z tym co napisałaś, bardzo Ci dziękuję za zaangażowanie. Czyli kleić wszystkim na mocniejsze, teraz będę testować B ultra + Wasz Evo i dopiero jak wyjdzie alergia zmieniać ? Ja sama na własnej skórze się przekonałam co to alergia dlatego się boję troszkę. Ale tak jak piszecie, każda klientka ma u mnie swoją kartę, jest ostrzeżona o możliwości wystąpienia alergii i sie pod tym podpisuje więc przykrywka jest. Najgorsze jest to, że tutaj w Irlandii ciężko z lekami. Lekarze stawiają na naturę. Synek miał zapalenie swoich chłopięcych spraw kazali myć. No do cholery dzieci to ja myję codziennie.
No i co za tym idzie ciężko z jakimiś maściami z sterydami czy antyalergicznymi.
Anastazja B pół seta czyli 65 rzęs na oko to jest wtedy kiedy masz klientkę na uzupełnieniu po 4 tygodniach :skacze: Wiem, bo liczę te 1:1, bo często zdarza się, że ilość rzęs jest różna a chcę aby efekt na obu oczkach był taki sam
a czekaj, zrobię zdjęcie jednej strony z moich materiałów szkoleniowych. To ten mój pół set 65 to już mega efekt ;) Oczywiście kleję do wszystkich rzęs wyrośniętych i do tych które są za połową swojego wzrostu, chyba, że są jakieś luki to wtedy i do tych młodszych. A taki set 65 rzęs, bo są i takie klientki które chcą, to robię w ten sposób, że jedna rzęsa kącik zew, jedna rzęsa kącik wew, kolejna środek i tak lecę do średniego efektu. Nie lubię tak pracować ale w salonie w którym jestem na telefon, ceny mają niższe niż moje, a jeszcze jak oddam marżę... Tłumaczę, że cena jest od tych 55 euro, i 98 procent klientek decyduje się na droższą aplikacje wszystkich rzęs. :) Oby tak dalej.
w załączniku focia , wyobrażacie sobie w dwie godziny kleić 30 rzęs na oko, lub co lepsze 10 rzęs w 40 minut :cwaniak2:
i tak tutaj robią. Dlatego jak komuś mówię, że jestem stylistką na nikim to wrażenia nie robi, bo takie przedłużanie to już lepiej sobie kępki dolepić i dlatego te rzęsy na paseczkach tutaj robią taką furorę. Rozdaję wizytówki nikt nawet nie zagląda na face book, bonie znają takich rzęs. Nawet jak patrzą na zdjęcia mówią, że to fotomontaż :/:
Agula Hol
16-06-2013, 17:51
Dziewczyny a macie te nowe płaatki które tak wszyscy zachwalali, bo mam chęć na wypróbowanie ich :):crazy:
AnastazjaB
17-06-2013, 00:00
mucha - musisz się z kimś zgadać żeby zakładał Ci regularnie objętościowa ;) Najlepiej z akcentem ombre żeby nikt nie mógł Ci wmówić, że swoje takie masz :P
Ja bym założyła swój salon, olała takie byle co, rozreklamowała i zanim się obejrzysz będziesz miała tłumy ;)
Skoro nie ma na rynku konkurencji do pięknych rzęsek to nic tylko korzystać :)
Cataleya 1981
17-06-2013, 09:17
Dziewczynki w sobote wieczorem wysylalam maila z zamowieniem paseczkow z norkami. Na razie nie dostalam odpowiedzi. Czy mail dotarł?
również dołączam sie do pytania, w piatek wieczorem wysyłałam, a w niedziele wysłałam jeszcze raz z poprawką :) czy dotarło ?:)
edytakon
17-06-2013, 11:44
Dziewczyny wszystko ogarniam teraz chwilowo ja. Kura pojechała się ciąć :)
Będę na bieżąco pakowała przesyłki i wysyłała informacje, tkore paczki zostały nadane,
Cataleya 1981
17-06-2013, 14:28
Ok, ja jeszcze nie placilam bo pytalam czy moge zamowic również inne dlugosci norek niz te wymienione i czekam na info :)
Trzymamy kciuki za Kure :D
Dziewczyny możecie mi na prv podać numer przesyłki moje dane to diana wnukowska. Byłam pewną że paczka będzie dziś a nie ma a jutro na 11jest mi potrzebna dlatego chce zobaczyć gdzie jest.
edytakon
17-06-2013, 22:29
Dziewczyny do wszystkich myśle odpisałam, podałam numer konta, jeśli któraś nie dostała ode mnie odpowiedzi to proszę na priv, bo to będzie oznaczało, ze takiego zamówienia na naszym gmailu nie ma.
Kura została w szpitalu.
Dziękuję za emilka,
przesłałam zwrotnie potwierdzenie przelewu, może będzie pomocne, niestety przelew przygotowywałam wieczorkiem w niedzielę i nie był dokładnie opisany:]
edytakon
17-06-2013, 23:16
Myslę, ze się połapię :)
mucha - musisz się z kimś zgadać żeby zakładał Ci regularnie objętościowa ;) Najlepiej z akcentem ombre żeby nikt nie mógł Ci wmówić, że swoje takie masz :P
Ja bym założyła swój salon, olała takie byle co, rozreklamowała i zanim się obejrzysz będziesz miała tłumy ;)
Skoro nie ma na rynku konkurencji do pięknych rzęsek to nic tylko korzystać :)
AnastazjaB ja mam firmę, na salon mnie niestety jeszcze nie stać :) Coraz więcej klientek mam dzięki współpracy z salonem, reklamuję się też indywidualnie, ale na wszystko trzeba czasu.
A na rzęsy musiałabym raz w miesiącu latać do Polski ;)
Gorzkajakmokka
18-06-2013, 11:10
Masakra ale budyń- spokojnie sobie dumam co wziąć a dopiero doczytałam że to weekendowe;(
daruniunia
18-06-2013, 20:37
Można jeszcze zamówić te próbne paseczki rzęs?
Wszystko z oferty mam więc nie skorzystałam, na norki ciężko z chętnymi ale na ombre lub kolorowe na paseczki bym się skusiła i na brokatowe.
Kurko trzymamy kciuki &&:przytul::skacze:
Gorzkajakmokka
23-06-2013, 18:44
Dziewczyny czy jest szansa że niedługo będą dostępne Minki 0,12 C w mixie? Chciałabym je wypróbować i jak na złość nie ma ;>
I myślę o tych norkach za 166zł , czy osoby które użytkowały polecają ? :) Bo to moje drugie podejście do norek- pierwsze z LL były jakieś pomięte ;(
edytakon
24-06-2013, 19:29
Gorzka sa dostępne
---------- Dodano o godzinie 19:29 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 19:27 ----------
Norki polecam z czystym sumieniem Kochana noszę sama osobiście i to są JEDYNE NORKI, które mnie nie denerwują nawet kiedy mam 5 na oku :) mięciutkie, czarniutkie, ładny std skret ja tam je uwielbiam dla mnie numer 1 naprawdę
Wiadomo juz kiedy dotra do mnie zamowione rzesy ? :)
edytakon
24-06-2013, 19:59
Tak Honey, odpisywałam na Twoje wiadomości na PW
karchola
24-06-2013, 21:10
Edyto czy czytalas mojego maila? Kiedy moge liczyc na zwrot pieniedzy.
dzikakura
25-06-2013, 00:18
Karchola, pincety dotarły do mnie, wtedy kiedy leżałam w szpitalu, więc siłą rzeczy nie mogłam sprawdzić czy są w skrzynce. Są, więc pieniądze przesyłamy z powrotem. Tak, jak napisałyśmy.
Oraz dziewczęta, jestem z powrotem.
Przygotowujemy dla Was nową niespodziankę , powiem tylko tyle, że po to sprzedawałyśmy rzęsy "na paseczki", nie żeby się wzbogacić:D, ale żeby sprawdzić, co Wam w duszy gra i czego tak naprawdę potrzebujecie:D I już chyba wiemy:)
O kurko, jesteś:) to gratulacje:kwiatek: dużo zdrówka Tobie i dzidziowi życzę.
Kurko gratulacje ! :) dużo zdrówka dla Was :)
Już nie mogę się doczekać kiedy dotrą moje paseczki :)
Oj to znowu nic nie dostalam :) Cos sie psuje z tymi wiadomosciami.
edytakon
25-06-2013, 12:22
Kura no napisz Dziewczynom co tam dla nich mamy noooo
wisienkakwspz
25-06-2013, 13:36
Kurko serdeczne gratulacje!
Teraz dużo zdrówka i spokoju ;)
No i dajcie tą niespodziankę :P
edytakon
25-06-2013, 14:47
Jeszcze troszeczkę... zaraz będzie wiadomo :)
ja już mam plakacik... i zaraz go wstawię :) tralalala :)
dzikakura
26-06-2013, 11:41
http://images48.fotosik.pl/736/506eb0a191d4e196med.jpg (http://www.fotosik.pl)
Drogie Stylistki, Tylko dla Was tylko od Evo:ok::ok:
Paletki Mini.
-Teraz będziesz mogła spróbować naszych rzęs bez obawy o nietrafiony wybór.
-Będziesz mogła wyposażyć swój kuferek w większą ilość rzęs
- Paletki mini są poręczne i w małym rozmiarze
- W paletkach mini - miksach będą umieszczone najbardziej powszechne rozmiary rzęs(bez obaw- nie zostaną Ci w palecie rozmiary, których nie używasz, w oparciu o nasze doświadczenie w aplikacji rzęs miksy skomponujemy tak, byś była zadowolona)
Rzesy w paletkach mini będą pakowane po 6 pasków w palecie. Dostępne będą zarówno rzęsy Mink Premium jak i Silk Diamond w miksach jak i w uzupełnieniach. Premiera już w lipcu:):):)
fajny pomysł :) a jaka będzie cena takiej paletki mini ?:)
kiwaczek2
26-06-2013, 13:32
chcemy mini wszystkiego :D
śmieszna
26-06-2013, 18:45
ooooo:) urocze :) Jak cena?Jakie wersje rozmiarowe? i czemu dopiero w lipcu, chcemy już! :D Dajcie więcej szczegółów to sobie złoże zamówienie już..plisss
kiwaczek chcemy mini cen, ale maxi klientek i zarobków ;)
Serdecznie gratulacje dla Ciebie kurko Dużo zdrówka, miłosci i cierpliwości.
Mam pytanie do Was evoszki
macie te kleje (ten sam wygląd) i chciałabym sie zapytać czy miałyście na testach u siebie ten H-18 ?
walczę z tymi oparami :(
Dziewczyny a zdradzicie dokłądnie od którego lipca wchodzą te paletki bo ja w następnym tygodniu chce złożyć jakieś większe zamówienie właśnie na paletki i z chęcią zdecydowałabym sie na te mini.
Mysiaczeq
27-06-2013, 13:07
dziewczyny, a nie myślałyście może, aby wprowadzić ulotki dla klienta z zasadami pielęgnacji przedłużonych rzęsek? ja bym była bardzo chętna ;)
Po angielsku też też ;)
Jest szansa na zdjęcie normalnej paletki i paletki mini razem do porównania jak to duże jest i jak długie paseczki ?
edytakon
01-07-2013, 10:25
Dziewczyny pomyślimy :)
Paletki będą na koniec lipca :)
Paletki mini do wyboru nasze MINKi PREMIUM I SILKI DIAMONDY ;)
ojej tak długo :D ale będziemy czekać cierpliwie :)
edytakon
01-07-2013, 14:00
Mini :) liczymy na to. Ta opcja mini jest fajna w przypadku rzadko używanych rozmiarów. na pewno korzystniej cenowo wyjdą tak czy inaczej duże paletki (te za 58zł)
tak Edytko masz rację :) ja czekam na małe rozmiary 8 i 9 bym potrzebowała właśnie w takich mini paletkach :) wiernie będę czekać :D
dzikakura
01-07-2013, 17:11
Co do ceny to będzie ona się kształtowała w okolicach 28-29 złotych za paletkę Mini,
Jeśli chodzi o porównanie to długość pasków będzie taka jak w Standardowych paletach Silk Diamond i Mink Premium tylko, że pasków będzie 6
Niestety to producent u którego zaopatrujemy się w towar zapowiedział nam premierę tych paletek na koniec lipca, więc same rozumiecie, nie rzucimy się do maszyn i nie wyprodukujemy ich dla Was, a zależy nam aby to były właśnie te Silki i te Minki, które tak lubicie, bo na rynku jest wiele rzęs i w paletach mini również, ale te i my i wy wypróbowałyście i nie zamierzamy odpuścić jakości:ok::ok:, dlatego nie chcemy wprowadzać zamienników.
Tymczasem mamy dla Was nowość "na teraz"
Rzęski w paletach do metod objętościowych zarówno 0,07 jak i 0,1 po 39 złotych za paletkę . Jeśli chodzi o skręt to standardowe C, a i udało nam się zamówić w końcu prawdziwą rozmiarówkę bo z tymi producentami to bywa różnie jak same Wiecie:D:D (przechytrzyłyśmy ich). Rzęski są pakowane w paletach po 3 paski, 12,10 i 8 mm więc pięknie wychodzi nimi cała aplikacja
a poniżej metoda Ultra Light Effect wykonana właśnie tymi rzęskami (0,07 skręt C)
edytakon
02-07-2013, 15:12
Tralalala może i ja dzisiaj nimi wykleję moja babeczke, bo chciała cos mega light a innego niż dotychczas :)
A czy paletki beda tez z gr. 0,12 ?
Zakochałam sie w tych rzęskach- klientki z resztą też.
Mysiaczeq
03-07-2013, 08:50
ja też chce i 0,18 :)
edytakon
03-07-2013, 11:24
Będą Dziewczyny już lada dzień i uzupełnienia 012 i 018:)
Mysiaczeq
03-07-2013, 11:40
Edytka mnie okłamała, mówiła, że trudniej się klei rzęskami Silk :P a ja od kiedy dostałam paczuszkę jestem w nich szczerze zakochana <3 i w hs-4 w koncu znalazlam swoje ulubione produkty :) oj będzie znow zamowienie, bedzie :D mam ochote na te mini paletki :D
a ja się boję tknąć te silki :D i czekają na odpowiedni moment :D
koniecznie spróbuj :)nie ma się czego bać:) bardzo ładnie się je klei
Ja tak naprwdę dopiero w zeszłą sobotę przekonałam się do silków, a mam je już ponad pół roku. Kleiłam nimi bo kleiłam, ale szału nie było w sobote zrobilam 3d 0,10 dl 8,10,12
70143
Pierwszy raz jestm naprwawdę zadowolona z rzęs.
Także polecam! Już nie moge sie doczekac nowych 0,12 - dla mnie przebijają wszystko.
kiwaczek2
04-07-2013, 15:54
a powiedz co Cię tak zachwyciło?
asiuniak33
04-07-2013, 16:47
Chwila nie obecności na forum a tu tyle nowości kuszących :D
Co mnie zachwycilo? w silkach czy 0,12?
W 0,12 zachwycilo mnie ze najadaja sie do 2:1 i 1:1 nie sa ani za cienkie ani za grube.
Nasaduja grubosc rzes wiekszosci moich klientek.
kiwaczek2
05-07-2013, 08:18
w silkach :D bo 0,12 to chyba większość zachwyciło. ja silków nigdy nie używałam, stad moje pytanie
no dobra :D używałam silków, wczoraj w wewnętrznym kąciku ( bo skonczyły mi sie 8 z minków :sciana: i panika :D) ..... i no nie ma się czego bać :D:D normalnie się klei :) myślę, że przy całej aplikacji też nie bedzie problemu :) także polecam :)
Ja w silkach lubie miękkość, i połysk. Ale na co dzień przy stylizacjach 1:1 wole minki, wygodniej mi się je klei. Wygają się być jakby bardziej porowate.
Ja kocham Minki. U mnie jak już niejednokrotnie wspominałam jest inna wilgotność powietrza, więc nie sprawdzają mi się HS5 ani Silki. Do Silków trzeba dać minimalnie większą ilość kleju a co za tym idzie dłuższy czas wiązania. Rzęsy mi się opadają, nie trzymają kierunku. Nie bawię się w żadne dmuchawki, bo to by była wieczność chyba.
Ale kocham Minki i HS4 :*
dzikakura
07-07-2013, 01:13
Mini- naprawdę odrobinkę trudniej się klei niż Minkami, Edyta przestrzegla w obawie o Twoje zdrowie psychiczne i stres:DDDD hyyy
Tak, to prawda, Minki są bardziej porowate. A Silki, no cóż.. połysk przede wszystkim, a tak a propo's Minków i Silków. Zauwazyła ktoraś, że Minki 0,07 mają lekko granatowy odcień czerni jak Silki? Bo ja zauwazyłam, chyba, że slepa kura już jestem i mi się wszystko miesza:D:D
a poniżej Ultra Light Effect wykonane tymi rzęskami 0,07 o których pisałam poprzednio. Tymi za 39 złotych
12,10,8 mm skręt C (standardowy)
oraz Extreme Silk diamondami C 0,15 14, 13,12, 10 i kącik wew 9 mm B (0,1)
o to ja muszę Meraszce :aty: na kursie nie ostrzegała że silki trudniejsze do klejenia :skacze: dostałam silki dark brown i ślicznie wykleiło się. Może dlatego, teraz klei mi się dobrze zarówno tymi jak i minkami. :piatka:
Gorzkajakmokka
07-07-2013, 10:22
39zł? Byłam pewna, że pierwotnie cena miała 2 z przodu :D
Ja na szczęście dorwałąm takie jakiś czas temu na allegro za jakieś 24zł, więc zapas jest :D
tomaszka
07-07-2013, 17:59
Mini- naprawdę odrobinkę trudniej się klei niż Minkami, Edyta przestrzegla w obawie o Twoje zdrowie psychiczne i stres:DDDD hyyy
Tak, to prawda, Minki są bardziej porowate. A Silki, no cóż.. połysk przede wszystkim, a tak a propo's Minków i Silków. Zauwazyła ktoraś, że Minki 0,07 mają lekko granatowy odcień czerni jak Silki? Bo ja zauwazyłam, chyba, że slepa kura już jestem i mi się wszystko miesza:D:D
a poniżej Ultra Light Effect wykonane tymi rzęskami 0,07 o których pisałam poprzednio. Tymi za 39 złotych
12,10,8 mm skręt C (standardowy)
oraz Extreme Silk diamondami C 0,15 14, 13,12, 10 i kącik wew 9 mm B (0,1)
Kurka, wiesz, że Ty z każdej skorupki jajeczko wysiedzisz. Bardzo ładna stylizacja :yess:
dzikakura
09-07-2013, 12:10
iosa- no widzisz nie zostałaś uprzedzona o trudności i dałaś radę:D
Noo widziałyście dwójkę z przodu, bom się walnęła. :):):)
Dzięki tomaszka i to z rozłażącą się blizną cesarkową kleiłam, ale moje baby nie chcą czekać, a boję się, że pójdą gdzie indziej. Dużo nas na rynku...
, hyyy, matko wyglądam jak Freddy Krueger
Może i są u innych dystrybutorów, może nawet i takie same, ale.. nie do końca takie same bo mysmy je na początku też tak od producenta od strzała zamówiły i były niedrogie i okazało się, że to porażka była jakaś... 12 tka to nie była 12 tka, tylko 14 tka B to były J ki , a C to standardowe B.. wydaje nam się, że jak ktoś coś zamawia to chciałby dostać to co zamawia, więc zrobiłysmy indywidualne podejście do producenta i nam wyprodukował to co wg nas bedzie schodzić no i takie indywidualne podejście trochę kosztowało, ale wszystko jest tak jak trzeba teraz, więc nie żałujcie 10 złotych i kupować:D:D:D:D, :przytul::przytul:(oczywiście do niczego dziewczyny Was nie zmuszamy- proponujemy tylko) naprawdę są bardzo ładne i fajnie wygięte i Eureka.. 10 tka to naprawdę 10 tka!!!!:skacze::skacze:
---------- Dodano o godzinie 12:10 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 18:13 ----------
Drogie stylistki, serwisujemy sklep, nie działa tak jak powinien, po południu już powinien działać dobrze,
z rzęsowymi pozdrowieniami
Kura
edytakon
09-07-2013, 22:09
Sklep już działa hula i w ogóle :)
a ja na urlopie i tęsknię za Wami :) udało mi się wyrwać od mojej mega rodzinki... :) hehe
Gorzkajakmokka
09-07-2013, 22:17
Ojka. Dziś miałam okazję porównać te wasze rzęski z walniętą wstępnie ceną - z tymi moimi allegrowymi. I serio długość jak i skręt - niebo a ziemia. Moje są płaskaczami przydługimi normalnie!
Bardzo dziekuje za eksprsowa wysyłkę^_^. Wlasnie odebralam przesyleczke i dziekuje za gratis. Super
dzikakura
11-07-2013, 19:39
Gorzka, no my też niestety mamy takie w magazynie, jak zobaczyłysmy to się załamałysmy. Dlatego zamówiłysmy, że tak powiem.. specjalnie, no ale niektóre klietki lubią też takie prostsze rzęski, więc może Ci zejdą
Iza-na zdrówko, niech Ci się dobrze klei
Drogie stylistki, Mamy dla Was kolejną nowość.
Rzęsy Mink Premium w grubości 0,07 i 0,12 nie tylko w miksach, ale również w uzupełnieniach (jeden rozmiar w palecie) Rzęsy dostępne w profilach B i C. Zapraszamy na zakupy:yess::yess:
Rzęsy z Norek, MINK Premium (http://evolashes.pl/6-rzesy-z-norek-mink-premium)
Kurko klei mi sie zajefajnie. Uzywam Waszego hs-5 i albo ja nie mam węchu albo niecwiem co. Nie czuję go nic a nic. Jeszcze raz dzięki. Pozdrawiam
Cataleya 1981
12-07-2013, 09:09
Macie obecnie na stanie Minki C 012 mix 8-14 ? Wg sklepu na stanie nie ma, a będę potrzebować na przyszły piątek.
^_^
dzikakura
12-07-2013, 11:38
Cataleya, mamy obecnie, już uzupełnione, przeoczyłam po prostu- można zamawiać
edytakon
12-07-2013, 21:16
Dziewczyny mozecie slac mi zamówienia na minipaletki na PW bo będziemy niedługo skladacx zamówienie i producent obiecal ze wyprodukuje dla nas w pierwszej kolejności te, które zamówimy :)
Gdzie mam szukac tych mini paletek? Nie moge znalezc na stronie evo. Chyba ze jedtem slepa :D
nie ma ich jeszcze na stronie :) dopiero będą się produkować
dzikakura
14-07-2013, 09:54
Paletki mini będą dostępne pod koniec lipca. Jeśli mogę Wam zasugerować celujcie w nietypowe rozmiary i skręty, których uzywacie "od wielkiego dzwonu". Dla przykładu- jesli najczęściej używacie rzesy Mink Premium B 0,2 11 mm, to nie ma powodu, aby kupować je w palecie mini, bo normalną paletę też zużyjecie. Jeśli natomiast ktoś dla przykładu potrzebuje 8 mm A 0,1 w palecie mini, bo używa ich tylko do wyklejenia kącików, to możemy poprosić o wyprodukowanie takiej palety mini. Albo np potrzebne są Wam rzęsy o rozmiarze 17 mm, ale uzywacie ich dla jednej klientki etc, etc.... Czekamy też na Wasze sugestie co do palet mini tutaj, na forum publicznym z uzasadnieniem.. dlaczego, a co.. zabawmy się:skacze:
A tutaj aplikacja objętościowa przy użyciu rzęsy Mink Premium profil C
Gorzkajakmokka
14-07-2013, 10:22
ooo, takie paletki z małymi rzęskami do kącików wewnętrznych to ja bym brała.
Mi to zawsze brakuje tych małych 7,8 czy 9- tzn na początku nie brałam bo miałam w paletkach z mixów, ale już się koczy i nie chce mi się wielkich palecior brać bo zanim ja to wykończę... :) więc jakby po rozmiarze z nich lub chociaż po dwa w mini paletce to się piszę :D
daruniunia
14-07-2013, 11:12
Ja bym chciała też te mniejsze rozmiary najlepiej o grubości 0.07 :D Chciała bym też wypróbować skręt C w standardowych rozmiarach czyli 10, 11 i 12 :D może o grubości 0, 15
Happyhandy
14-07-2013, 12:06
A mnie byście uszczęśliwiły maluchami 6, 7mm w grubościach/cienkościach 0,07, 0,1 i 0,12 skręt B :D
Niezbędne do wyklejania wewn. kącików. Cierpię strasznie z powodu ich braku ;(
Mała paletka mix 6mm + 7mm skręt B 0,12 mi się marzy. (kąciki)
i analogicznie
Mała paletka mix 8mm + 9mm skręt B 0,12 (kąciki)
oraz
Mała paletka Mix kolorówki jesiennej długość 10 lub 11mm skręt C. jakieś losowo wybrane odcienie
a dlaczego? :skacze:
żeby pieniędzy nie mrozić.
Gorzkajakmokka
14-07-2013, 16:05
Ja to bym sobie zamarzyła (7,7,8,8,9,9) z 0,7-0,10-0,12 i 0,15. Brałabym z miejsca :)
Albo dla moich gwiazd ( 15,15,16,16,17,17) chociaż podejrzewam, że by wam to nie szło :) ?!
Gorzka, nie jestem pewna, czy te 15,16,17 by nie szły, ja również mam wariatki na takie długości ;)
7,8,9 też jest dobrym pomysłem
Gorzkajakmokka
14-07-2013, 17:04
Nooo to widzisz :) już jesteśmy dwie chętne. Ja zawsze zaopatruję się w LL, ale po 1) chyba już nie mają ich 2) są takie syntetyczne aż przykro 3) z paska łatwej :D
W sumie jak dla mnie to mogłyby być też całe paletki 17stek :skacze:
Ja już mam całą paletę 14 na boczku (9 pasków) w ogóle mi te długości nie idą. :P
Gorzkajakmokka
14-07-2013, 21:24
Ja kiedyś najwięcej używałam 13,14,15 i tych słynnych 17 a teraz po przerwie zmieniła mi się klientela i 11,12m13 to znikają aż miło :) 14 sie kurzą :D
mi do szczęścia brakuje Ombre wszystkich kolorów w wersji mini.
AnastazjaB
14-07-2013, 23:56
Do mini-paletek:
1. Jak najbardziej skręt C rzęsy 16,17 czy nawet więcej :) Albo jakiś śmieszny mix 16,17,18mm :D
Taki do sesji albo na ekstremalne przypadki :) Najlepiej 0,15mm.
2. Mixy jednokolorowe (niebieski, fiolet, zieleń, brąz) w 3 długościach paletka 1 kolor, 0,15mm !
3. Tak samo ombre w 3 długościach 0,15mm...
Póki co były 0,15mm w noble granat i fiolet ombre B i C, ale po kilku dniach zostały tylko 0,15mm C fioletu...
Nie wiem dlaczego wszyscy na siłę te 0,2 wstawiają :/ Całej stylizacji tym nie zrobię, 0,15mm jest o wiele bardziej uniwersalne i praktyczne. Czekam kto pierwszy mi takie udostępni ;)
A tak po za mini paletkami do na wish-liście mam:
-rzęski B i C, 0,12mm lub 0,1mm kolorowe do metody objętościowej.
-rzęski o większym skręcie niż C, wg skali MINK PREMIUM/SILK DIAMOND
-rzęsy w kolorach neonowych - neon żółty, różowy, niebieski, zielony, pomarańczowy itp.
-wszelkie rzęski dziwne, nietypowe, dajcie mi rzęsy w kolorowe paski, z metalicznym połyskiem, cudawianki, im ciekawsze tym lepsze ;)
Gorzkajakmokka
15-07-2013, 00:05
No to mamy koncert życzeń pełną parą :)
Neony to faktycznie by teraz szły, gorzej jak się szaU skończy :)
mi przydałby się rzęski w mini paletkach 7,8,9 Skręt B, grubości 0,1; 0,15; 0,12 :)
dzikakura
15-07-2013, 11:12
No jasne laski i hyy, zasmażka, oraz wisienka na torcie:skacze::skacze::skacze: ale załapałyscie o co chodzi. Dla nas przekaz jest prosty. Potrzeba Wam bardzo krótkich rzesek w paletach mini i bardzo długich- no tak jak przypuszczałyśmy .. kurde no... jednak stylistka stylistkę zrozumie najlepiej, bo my właśnie często tego tez potrzebujemy. Rzęs do kącików, których nie idzie aż tak wiele i rozmiarów dla wariatek chcących mieć długasne patyki na oczach:skacze:
No właśnie dzika kurko. Fajnie by było jakby mix kończył się na 13 właśnie a te 14 dać do palety długościowej :ok:
Tak myślę, ale ja to taka mała myszka rzęsowa jestem ;)
Gorzkajakmokka
15-07-2013, 12:07
a jest szansa na dużą paletkę 17stek? 0,15 :cwaniak2:
karchola
15-07-2013, 12:51
Ja właśnie chciałam sobie kupić całą paletkę 7 mm 0,15 i w żadnym sklepie nie znalazłam, Tylko te allegrowe występują w małym miksie 6,7 i takie sobie też wymarzyłam.
dzikakura
18-07-2013, 06:03
dzieki za sugestie dziewczyny, niestety 7 mek nie bedzie bo producent nie bardzo produkuje.. ale w gore w sensie 17 tki.. spoko:D
karchola
18-07-2013, 10:55
Ach ja ja zwykle życzę sobie niemożliwego ;p
śmieszna
18-07-2013, 12:22
ja takie długaśne bym wzięła a co ! :)
Ja właśnie chciałam sobie kupić całą paletkę 7 mm 0,15 i w żadnym sklepie nie znalazłam, Tylko te allegrowe występują w małym miksie 6,7 i takie sobie też wymarzyłam.
Mogłabyś podrzucić jakiś link?
Dziewczyny Kochane dacie tutaj znać jak się pojawią te rzęsy mini ? Czekam z zamówieniem :D
Są szanse na wprowadzenie płatności DotPAY ? Tak mi się fajnie w innych sklepach płaci kartą :D nie lubię tego czekania aż dojdą pieniądze przelewów opłat za prowadzenie polskiego konta :/
Dostałam klej D plus. Dla mnie śmierdzi gorzej niż Ultra plus i wiąże w sekundę. Może ja jakiś mocniejszy dostałam. Niestety ten D jest dla alergiczki nie do wytrzymania. Musze szukać dalej :(
Agula Hol
24-07-2013, 21:50
Dziewczyny a macie może rzeski D 0,20 mix dlugosci?
olenka78
24-07-2013, 22:15
Widzę właśnie w sklepie, że pojawił się skręt D, czy jest on jeszcze mocniejszy od Waszego C, czy coś się pozmieniało jeśli chodzi o skręty, jeśli wiecie o co mi chodzi, tzn. czy B to nadal B takie jak było?
Pozdrawiam
Hej! Kiedy będą na stanie 100% rzęsy z norek syberyjskich SYBERIAN MINK PREMIUM 100%? Jestem właśnie na stronie Evo i produkt chwilowo niedostępny :(
dzikakura
25-07-2013, 23:03
oDziewczyny, u nas skręt D nie istnieje, w sklepie jest jako opcja, ale jak widzicie jest pusta, nie ma tam żadnego produktu o tym skręcie
Rzęsy 100% mink premium są na stanie. Są w miksach 9-14 jak widać wyprzedajemy ten produkt, zamiennie wejdą inne norki. Te norki choć wyśmienite niestety nie spełniają ani naszych ani Waszych oczekiwań co do czasu produkcji. Czekałyśmy na ich produkcję 5 miesięcy. To trochę długo, chyba, że macie ochotę tyle czekać to przyjmiemy zamówienia z przedłpatą. oc
D plus śmierdzi? No nie moge odkręcać wszystkich d plusów które mam w magazynie, ale jeden ze świeżej partii mam odkręcony i niucham i niucham i nic mi nie śmierdzi:((((. Może upał, wilgotność powietrza? No nie wiem co napisać:/::/:
wisienkakwspz
26-07-2013, 10:54
kurko ostatnio też używałam d+ od Was i mi nic nie śmierdzi ;)
mój też - otwarty miesiąc temu - jest jak najbardziej ok.
dobrze trzyma i u klientki która ma skłonności do puchnięcia powiek po BU+ - sprawdził się idealnie
dzikakura
27-07-2013, 15:22
Nosz właśnie, mnie tez nic nie śmierdzi, a może... sztynka, producent nalepki pomylił? Nie wiem, gdybam tylko, w życiu się nie przyzna przecież:(
A tu dwie aplikacje metodą Ultra Light Effect. Rzęskami C 0,07 Mink Premium, kuszę, kuszę, bo oprócz miksów mamy również uzupełnienia czyli jeden rozmiar w pudełku, czy ja już o tym pisałam?:P
rzęsy mink, z norki, rzęsy z norek z syntetykiem (http://evolashes.pl/35-rzesy-mink-premium.html)
Przepiękne to 13 czy wyżej?
kamillxx
27-07-2013, 18:32
bu to ultra b? poprosze o linka
dzikakura
27-07-2013, 23:21
mucha- pierwsza pani to trzynastki bo oka mocno osadzone, a jeszcze spory skręt lubi.. ech
druga Pani to dwunastki i trochę trzynastek na środku
Ub, to butyl ultr plus, podaję linka
klej do rzęs, klej hs5 (http://evolashes.pl/63-klej-b-ultra-plus.html)
Mysiaczeq
28-07-2013, 11:24
a kiedy bedzie remover w plynie? czekam juz prawie tydzien z zamowieniem i dalej jest niedostepny :(
Co jakiś nowy post to się podniecam, że nasze "maleństwa" już są :leze:
Czekam z utęsknieniem na mini mini.^_^
tehttp://evolashes.pl/41-rzesy-kolorowe-kolory-jesienne.html jaki mają skrę względem Waszych minków czy silków?
dzikakura
28-07-2013, 18:51
Mucha, jeszcze momencik, idą, idą:), jesli chodzi o rzesy kolorowe te ]jesienne to skręty są takie same co w Silkach i Minkach a tymczasem. ....
Miałybyście ochotę na używanie płatków wielorazowego użytku? Pokażę Wam realne foto, testowałam je i dałyśmy do testowania paru instruktorkom(bo jak wiecie testujemy zanim wprowadzimy, aby mieć 100% pewność, że wszystko jest ok)
Dla mnie są w porządku. Przyklejone na żel ze swietlikiem, czy nawet lekki krem nawilzajacy nie zssuwają się. Przy głęboko osadzonych oczach nie zssuwają się w ogole. Dla oczu osadzonych płytko(nie mylmy z wypukłymi) nie zalecałabym,- niby cienkie i mięciutkie, a jednak lekko podrażniają. Ja zalecałabym uzywanie tych płatków dla jednej klientki, odkażenie i schowanie do woreczka z imieniem i napisem jednej klientki, aby miała własną parę. . Przy zmywaniu resztek kleju acetonem płatki lubią leciutko zżółknąć, ale nie zmienia to ich struktury. Zawsze można się pobawić i oklejać płatki taśmą, tylko nie wiem czy o to chodzi w stylizacji, bo pobawić to się można na koleżance, a czas klientek musimy szanowac, chyba, że wybitnie lubią u nas przesiadywac godzinami- ja takich nie mam:))))) Producent pisze, ze płatki starczają na kilkadziesiąt do 100 stylizacji, jednak myslę, ze trwałość tych płatków jest bliższa kilkudziesieciu, a nie stu stylizacjom:))) Myslę, ze cena 25 złotych za te płatki byłaby ok, co sądzicie?
meraszka
29-07-2013, 00:12
Testowałam wielorazówki i powiem, że trzymały się nawet i bez żelu czy kremu :) są bardzo fajnie wyprofilowane i dobrze dopasowują sie do kształtu oka. Nawet krótkie i jasne rzęski da się pod nimi schować. Do oka płytko osadzonego też nie polecam, ale bardziej ze względu na to, że wtedy policzek mocno je odpycha i mimo tego że są krótkie (to na plus) to odstają i zaczynają celować w oko- ale nawet ta sytuacja jest do ujarzmienia :) mnie się podobają i to własnie dla stałych, wiernych klientek- niech każda ma swoje i już :) po 5-6 aplikacjach koszt zakupu dla takiej babeczki by się zwrócił (w porównaniu do płatków klasycznych), a później sam zysk z aplikacji na aplikację :D :ok:
dziewczyny jak tam z paletkami mini ?:)
dziewczyny jak tam z paletkami mini ?:)
właśnie o "maleństwa" pytałam :P
jeszcze momencik, idą, idą:),
to chyba takie same płatki jak z Noble. Czekam na żel ze świetlikiem żeby wypróbować.
Kurko masz prywatną wiadomość.
Dziękuję Kurko za expresową wysyłkę i możliwość zapłaty przy odbiorze :-)
dzikakura
30-07-2013, 01:11
Muszka, odpowiedziałam mailem
Iza- na zdrówko, niech Ci się dobrze klei kobitko
Mysiaczeq- jest remover w płynie, ten duży, z witaminami, wydajniejszy. Małego ni ma
Mysiaczeq
30-07-2013, 16:50
dziewczyny zlozylam przed chwilka u Was zamowienie, ale nie napisalan jaki kolor ombre chce, a chce niebieski jak cos, mam nadzieje ze doczytacie to :)
Iwona Oleksy
30-07-2013, 21:16
Kurko a te platki to kiedy by byly?
[/UKRYJ]
oDziewczyny, u nas skręt D nie istnieje, w sklepie jest jako opcja, ale jak widzicie jest pusta, nie ma tam żadnego produktu o tym skręcie
Rzęsy 100% mink premium są na stanie. Są w miksach 9-14 jak widać wyprzedajemy ten produkt, zamiennie wejdą inne norki. Te norki choć wyśmienite niestety nie spełniają ani naszych ani Waszych oczekiwań co do czasu produkcji. Czekałyśmy na ich produkcję 5 miesięcy. To trochę długo, chyba, że macie ochotę tyle czekać to przyjmiemy zamówienia z przedłpatą. oc
[/UKRYJ]
D plus śmierdzi? No nie moge odkręcać wszystkich d plusów które mam w magazynie, ale jeden ze świeżej partii mam odkręcony i niucham i niucham i nic mi nie śmierdzi:((((. Może upał, wilgotność powietrza? No nie wiem co napisać:/::/:
Kurko wiem co piszę. Mam też w salonie u+ od was i sensitive z noble i ten D mimo, że ma być łagodniejszy to i tak zareagowałam tak samo na niego , jak na u+. Może dostałam nie ten klej? Bo ten co mam wiąże równie szybko jak ten u+. Przykleiłam 1 rzęsę, po czym musiałam klej zakręcić i poszedł w odstawkę.
Kurczę akurat kleiłam z rana, upału nie było. Nikogo nie posądzam, ale też nie kłamię, bo i po co? Tyle, że ponad 3 dyszki znowu wyrzucone w błoto.
A no i żeby nie było, to mój klej po wyciśnięciu na kamyk jest rzadki i lekko przezroczysty. Nie jest ciemno czarny , tylko taki sam jak u+. Jak chcecie to mogę w piątek zrobić zdjęcie.
Mysiaczeq
01-08-2013, 18:56
Dziekuje kochane za cudowny gratisik <3 czytacie w myslach.Powiedzcie tylko czy Mink 0,1 b i 0,15 C ida druga paczka, bo ich nie dostalam?
daruniunia
01-08-2013, 19:09
Ja również dziękuję za GRATIS :*
Dziewczyny jesteście niezastąpione, te rzęsy ktore zamowiłam i dostałam w gratisie są przegenialne!!!!!!! I chryste panie czemu ja wcześniej nie miałam vetusa? Klei się bosko bosko boskoooooooo :D
Zen które rzęsy które?? chwal się ! Ja po 3 latach klejenia dwoma prostymi przestawiłam się na mocno zakrzywioną do łapania rzęski :skacze: ostatnio mi spadła i się wykrzywiła, ciężko było wrócić do prostej. Muszę sobie dokupić dodatkowy zestaw pęset właśnie vetusów. są doskonałe i na tyle elastyczne, że można je dogiąć po upadku :ok:
śmieszna
09-08-2013, 10:07
no i co z tymi mini paletkami? czekam i czekam...
Kurde dziewczyny zrobilam zamówienie najpierw :
Rzeski Ombre czarno-fioletowe
Rzeski Mink Premium
Pierścionek do kleju
Poźniej sie dopatrzylam ze jeszcze chcialam:
Rzeski do metod objetościowych
Prosze wyslijcie mi to za jedna przesylka platna przy odbiorze abym nie musiala płacić dwa razy za przesyłke.
Przepraszam i Dziekuje
Już nie moge doczekać sie przesyłki pierwszy raz bede kleić Waszymi rzęskami niah niah:cwaniak2:
Dziękuję bardzo za błyskawiczną przesyłkę:). Mam pytanko takie malutkie. Miałam dzisiaj klientkę, która ma bardzo rzadkie rzęsy. Użyłam norek, dokleiłam dosłownie do każdej jej rzęski. W sumie wyszło super, ale jak dla mnie trochę za rzadko. Co zrobić w takiej sytuacji. Możecie mi coś doradzić? Chyba, że to tajemnica :) więc zrozumiem. Pozdrawiam
kiwaczek2
10-08-2013, 20:47
norek uzyłaś 1:1 ?
Nie no. 2:1 jak zawsze :-(. Nie wiem co poszlo nie tak;(
hej dziewczyny, powiedzcie mi czy i kiedy będzie dostępny u Was mix 0,12 B ?:)
dzikakura
11-08-2013, 23:41
Dziewczęta , jak na coś nie odpowiedziałam na priv proszę i się dopominac.
B 0,12 będzie dostępne za tydzien, - poszly jak swieze bulki, az się nie spodziewalysmy powiem Wam szczerze, bo to co my czasami uważamy za osmy cud świata Was wcale nie zachwyca i odwrotnie, czyms się zachwycacie, a nam to tak się podoba.. na dwa razy:))) ale po pierwsze tyle osób ile gustów, a po drugie, ciesze się, ze w stosunku 0,12 tek jestesmy jednomyslne:skacze:
paletki mini też za tydzien,
iza, krótka norka na słabiakach naturalnych nastepnym razem (maks 11 tka i 3:1)
edytkaa- kochana, ktory numer zamowienia, alb nazwisko podaj, albo co:))), na priv np
Dzięki Kurko za pomoc. Jestes kochana :-* . Dokleiłam dzisiaj tej mojej klientce jeszcze po 1 rzęsce i wyszło zaje...fajnie:]. Jeszcze raz wielkie dzięki.
-----------------------------------------------------------------------------------
http://iza281.pinger.pl
#1806 #1805 to bylo moje zamowienie, chyba za pozno odpisalam. Pewnie juz poszly oddzielnie przesylki :(:(
edusia777
13-08-2013, 18:07
dziewczyny widzicie moje zamowienie? bo mi sie nie pokazala strona koncowa po zamowieniu i nie jestem pewna czy wszystko gra
dzikakura
14-08-2013, 02:14
spoko izaa- klej i zarabiaj dziewczyno:ok:
edytkaa-poszło jednym:D
edusia777-nie widzę Twojego zamówienia, może nie zatwierdziłas albo co
Ohh jak fajnie ze poszło jedna przesyłka. Bo bez sensu byloby mi placic podwojna przesylke. Ale dziewczynki bystre jestescie Dziekuje bardzo:D
Drogie kobietki czemu zniknęła na stronie Evo płatność za pobraniem? Zawsze tak u Was zamawiam i nie chciałabym robić problemu jeśli już nie ma takiej możliwości :)
dzikakura
15-08-2013, 23:41
Edytkaa, przede wszystkim szybkie, albo..staramy się takie być
Iza- nie zniknęło, a jak tam czegoś nie ogarniasz, zaznacz jakąkolwiek opcję płatnosci i napisz prosze w polu uwagi, jaką pobraniówkę chcesz, czy priorytetową (21 złotych), czy ekonomiczną(18 złotych)
Ohh dostalam dzis przesyłeczke ajccc nie moge sie doczekac jak juz bede je kleiła są cudowne ny ny ny :cwaniak2: az samej mi ich sie zachcialo...
Kurko prosze o wyslanie paczuszki za pobraniem priorytetowo :)
Naprawde jak robilam ostatnie zamowienie na stronie nie bylo opcji za pobraniem. Dzisiaj juz jest. Super. Dzieki :)
------------------
Stylizacja Paznokci i Rzęs - iza281 - blog dostępny pod adresem iza281.pinger.pl (http://iza281.pinger.pl)
edytakon
16-08-2013, 20:43
pojdzie pojdzie :)
B 0,12 mixy mamy :)
jutro będziemy miały dla Was znów niespodziankę :)
edytkaa Ja już tyle razy zamawiałam z evo a jednak na każdą przesyłkę się cieszę jak dziecko :D oglądam otwieram czasem wącham... :crazy:
Edzia dzięki za info. Odłóż tam dla mnie jedną paletkę co? Ja czekam na mini i jak do Was wszystko dojdzie to zrealizuję zamówienie ok?
Pokazaly sie na stronie mini paletki. Szkoda tylko ze nie ma tam podanych rozmiarow. Nie wiem co zamowic. Pomocy !!!!!!!
---------------
dzikakura
18-08-2013, 01:37
Iza-chwila (a ja wiedziałam, ze jak edyta przygotuje się już na ich przyjęcie to będzie dym):D:D:D
Na razie wprowadziłysmy w sklep, ale realnie ich nie mamy, to przeciez nie mozemy sprzedawac czegos czego nie mamy-liczymy, ze jeszcze 3-5 dni, juz do nas idą:):)
A wyszla juz moze do mnie paczuszka :)?. Nr zamowienia 001832. Mialo byc za pobraniem:D
-----------------
Mysiaczeq
19-08-2013, 11:18
Dzika Kurko dziękuję za moje zaległe 0,1 B i gratisik, jesteś wielka :*
karolasc
20-08-2013, 21:41
Dziewczyny ja mam pytanko, tylko nie wiem czy tu można chciałabym żebyście mi doradziły rzęski do metody 1:1. Wcześniej pracowałam na marce LL i zazwyczaj używałam skrętu B grubość 0,15 lub 0.2. Dużo pozytywnych opinii przeczytałam o marce i postanowiłam skusić się na Wasze produkty ale nie chce się naciąć, mogłybyście mi doradzić co wybrać jak na 1rwszą styczność. * jeśli to nie ten dział proszę o przeniesienie lub wykasowanie.
Edytka gdzie ta niespodzianka?
dzikakura
21-08-2013, 00:56
Iza- wyszła, wyszła przesyłeczka
Mysiaczeq, moze i jestem wielka, ale staram się chudnąć:D:D:D
mucha- ja nie wiem co edyta szykuje, pourlopowała się to i szał w nią wstąpił twórczy-nie nadążam za nią, Ty też nie nadążysz:D:D:D, jak obiecała, to bedzie:D:D:D
karolasc- proponuję, abyś na początek wzięła sobie dwie kasety rzęs Mink Premium B 0,15 i B 0,2 miks 8-14. Nasz skręt B jest nieco bardziej podwinięty aniżeli LL, ale od podstawy(od grubszego konca) do połowy rzęsy ma wygięcie prawie takie samo, dopiero póżniej zalotnie się podwija, bierz, gwarantujemy, że będziesz zadowolona.
Mysiaczeq
21-08-2013, 07:16
karolasc dokładnie Mink 0,15 B najlepsze, zaczynalam od nich rewelacja
Dzikakurko weez nie przeinaczaj, wielka w sensie czynu :P
Agnieszka Praska
21-08-2013, 19:51
Karolasc ja proponuje jak kurka wez 2 mixy ;) sama wybierzesz co dla ciebie bedzie najlepsze :D gwarantuje ze oba mixy zuzyjesz ;)
karolasc
22-08-2013, 07:20
ok dziewczyny, to jeszcze skuszę się na klej, doradźcie coś, przedłużam rzęsy już jakiś czas ale mam wrażenie, że i tak się nimi trochę "bawię" i schodzi mi trochę, powinnam dać radę na tym kleju ? Klej do rzęs ultra plus 3 ml?
karolasc ja bym Ci poleciła HS4 lub HS5. Oba są OK z tym że moim zdaniem HS5 gorzej znosi upały no ale jak złapie to trzyma jak beton;) Evoskiego U+ nie próbowałam ale jestem od dawna "uczulona" na wszelkie U+ i znalazły się one u mnie na liście ale czarnej:/:
Mysiaczeq
22-08-2013, 11:49
ja od siebie goraco poleecam u+ i ub+
Beataboni
22-08-2013, 18:12
Mnie zastanawia, co mi Edytka za gratis dorzuciła? Rzęsy ombre brązowo-czarne. Są taaaaakie miękkie! <3 Są gdzieś na stronie?
Może zwykłe też takie wprowadzicie? Bo są rewelacyjne. Napisane jest na nich, że niby 100% human hair. Przecudowne w dotyku.
---------- Dodano o godzinie 18:12 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 18:08 ----------
ok dziewczyny, to jeszcze skuszę się na klej, doradźcie coś, przedłużam rzęsy już jakiś czas ale mam wrażenie, że i tak się nimi trochę "bawię" i schodzi mi trochę, powinnam dać radę na tym kleju ? Klej do rzęs ultra plus 3 ml?
To zależy jak szybko kleisz. Ja kleję raz na HS4 raz na HS5 i oba dobre. Tylko hs4 trzeba moim zdaniem częściej wymieniać, ale ja i tak zmieniam klej i odtłuszczacz co półtora tygodnia to dla mnie nie problem. No i przy dużej wilgotności powietrza kleje dłużej wiążą. U+ jest bardziej odporny na zmiany atmosferyczne, wiąże też dość szybko, ja na Twoim miejscu wypróbowałabym hs4 i u+. Małe pojemności, więc cenowo można przeżyć.
Dziewczyny z Evo, jeszcze jedno pytanie. Macie może zamiar wprowadzić 3ml klej sensitive? Noble ma i muszę u nich brać no!
edytakon
23-08-2013, 09:15
Beataboni :) gratis dostałaś rzęski ombre :) te opisy producentow są zadzwiwiające :):) ale rzeczywiście ombre są świetnej jakości i niesamowicie mięciutkie :) co do kleju - to jesteśmy w fazie poszukiwań. Jedyny klej, który na chwile obecną możemy polecić - to klej z wydłużonym czasem wiązania (120zł - 10ml) - jego jestem pewna a innego szukam :)
Karolasc - dziewczyny wypowiedziały się już wyżej wyczerpująco :)
---------- Dodano o godzinie 09:15 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 08:22 ----------
http://images63.fotosik.pl/96/336b2ec6defc987dmed.jpg (http://www.fotosik.pl)
TYLKO W DNIACH 23-25 SIERPNIA PODWÓJNIE CIENKIE GĘSTO TKANE ZA 39,99ZŁ
Mysiaczeq
23-08-2013, 10:49
Jezuuu dlaczego Wy robicie takie promocje jak ja chwile wczesniej nazamawiam ;( nastepnym razem czeekajcie na mnie :P
edytakon
23-08-2013, 11:24
Dziewczyny, ale tego nie miałyście w zamówieniu :):):)
Ja z całego serca polecam te podwójnie ścinane, Uwielbiam je dodawać do objętościówek, nie robi się grubo przy nasadzie i bardzo ładnie się trzymają.
Katia_07
23-08-2013, 19:44
A ten klej dla alergików o wydłużonym czasie wiązania macie w małych objętościach?
dzikakura
25-08-2013, 01:45
niestety kati, tylko w duzych buteleczkach po 10 ml
AnastazjaB
25-08-2013, 14:49
Kiedy będą dokładnie mini-paletki? :)
Gorzkajakmokka
25-08-2013, 15:19
Kiedy będą dokładnie mini-paletki? :)
Dalej nie ma? Nie gadajcie. Właśnie szłam zrobić zamowienie. I znowu będę musiała odbić do konkurencji :) A tak bym sobie kliknęła 0,12steczki ;(
edytakon
26-08-2013, 09:51
Dziewczyny paczka dzisiaj dojedzie :) nareszcie. Urzędnicy chyba nas nie lubią bardzo długo przetrzymywali paczke do Was.
Jeśli któraś z Was zamówi mini paletki i połączy z podwójnie cienkimi utrzymamy specjalną cenę, ale tylko do środy, proszę pisać w komentarzu(uwagach) - promocja podwójnie ścinane (bez tego rabat nie zostanie udzielony)
---------- Dodano o godzinie 09:51 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 09:49 ----------
A 0,12 mamy wszystkie uzupełnienia :) dzisiaj postaram się dodac stany magazynowe mini paletek :)
A czy w mini paletkach są rzęsy brązowe?
Gorzkajakmokka
27-08-2013, 13:06
Dziewczyny wybaczcie, że tak truję, ale kiedy będą te mini paletki? Chciałabym zamówić - aby mieć do końca tygodnia, ponieważ mam braki w 13stkach i 14stkach a nie chcę całych paletek brać- bo za duża inwestycja :)
Chyba że ktoś chce na pół ze mną wziąć :D
AnastazjaB
27-08-2013, 23:48
Czekam z zamówieniem na mini paletki... :/
a kurde muszę zamówić, chciałabym w tym tygodniu już mieć rzęski :/
Gorzkajakmokka
28-08-2013, 10:39
Czekam z zamówieniem na mini paletki... :/
a kurde muszę zamówić, chciałabym w tym tygodniu już mieć rzęski :/
Też mam podobnie. Przyciąga fakt, że konkurencja nie ma 0,12 i 0,18 :D i czekać trzeba... :D
edytakon
28-08-2013, 12:10
Już są!!!
próbuje na bieżąco dodawać stany magazynowe Dziewczyny!!
---------- Dodano o godzinie 12:10 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:53 ----------
Pododawane :) Dziewczyny tak na szybko podstawowe długości i grubości mamy :) zachęcamy do zakupów
Nitko niestety na chwilę obecną nie mamy Silków Dark brown
AnastazjaB
28-08-2013, 12:12
a jakie sa kolorki kolorowych i ombre?
:)
edytakon
28-08-2013, 13:24
Kolorowe:
róż neon
fiolet
niebieski
Two tones
czarno-fioletowe
czarno-niebieskie
---------- Dodano o godzinie 13:24 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 13:05 ----------
Ha i już pierwsze mini sprzedane :) działacie jak błyskawica :)
Edzia,
potwierdzenie przelewu wysłałam emilkiem, czy mogę liczyć na priorytetową wysyłkę dziś:)?
Może dotrą do piątku;(
edytakon
28-08-2013, 14:03
Zaraz powiadomię Kurę żeby wysłała mega błyskawicznie :)
Happyhandy
28-08-2013, 15:12
Edytka, nie zawieruszyły Ci się gdzieś StarsColorsy? Bo strasznie mi na nich zależy, a właśnie zobaczyłam, ze wyszły ze sklepu:/: