Zobacz pełną wersję : Najpiękniejszy French Ślubny - Konkurs
Ale rozwiązanie konkursu miało być już dzisiaj;(
Potrzymamy Was trochę w napięciu :skacze:
szefowi tez się należy chwila wytchnienia od nas. nie kiedy dajemy mu popalić:skacze::skacze::skacze::skacze:
aż mi sie owsiki wlaczaja bo sie doczekac nie moge;p
białaaaa
01-08-2009, 13:12
też się doczekać nie mogę bo pierwszy raz biorę udział w takim konkursie:)
ja też pierwszy raz i jakoś o tym nie myślę. co będzie to będzie:skacze::skacze::skacze::skacze:
ja też wysłąłąm maila z pracą i jakoś nie widzę się na liście konkursowej możliwe że nie doszedł przecież pisało że list został wysłany
---------- Dodano o godzinie 18:14 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 17:44 ----------
[chyba się pociacham mnie to nigdy nic nie wychodzi nawet wysłanie maila;(
---------- Dodano o godzinie 18:15 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 18:14 ----------
;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(
musisz powiadomić małą albo kamisa. ale kamis ostatnio wspominał żeby nie sugerować się tymi listami:*:*:*:*
Ewelina83
01-08-2009, 20:09
ja też wysłąłąm maila z pracą i jakoś nie widzę się na liście konkursowej możliwe że nie doszedł przecież pisało że list został wysłany
u mnie to samo....
ivonna70
01-08-2009, 20:13
Dziewczyny nie ma się co stresować. Prawdopodobnie na sam koniec wpłynęło wiele prac i szefostwo nie miało czasu już uaktualnić listy. Przecież to też ludzie i potrzebują troszkę wytchnienia:). Posegregują prace i wstawią jak tylko się z nim uporają.
---------- Dodano o godzinie 18:14 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 17:44 ----------
---------- Dodano o godzinie 18:15 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 18:14 ----------
;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(
megi twoja praca dzis doszla
musze sie porozumiec z kamisem czy ja zaliczymy
dostalam tez jedna prace niestety niebedzie uwzgledniona z dwoch powodow
1.praca wyslana za pozno
2.brak zdjecia z profilu
tipserka78
01-08-2009, 22:22
:):):) kiedy będzie ogłoszenie wyników szefowo?????:wstydek::wstydek::wstydek:
a wiec tak kamis jutro przyzezdza i wystawi fotki dla was tzn zebyscie wy je widzialy
wtedy zbierzemy sie i wybierzemy pierwsze miejsca
nie chcemy wybierac dopuki wy nie zobaczycie prac.
Mala ale napiecie tworzysz :D:D:D...teraz dziewczyny beda odliczac godziny...:P
pisiowa21
02-08-2009, 07:47
a tak właściwie to gdzie są te zdjęcia bo ich nie widze
Agusia_pa2
02-08-2009, 08:02
a tak właściwie to gdzie są te zdjęcia bo ich nie widze
Dopiero dzisiaj kamis wrzuci..
kurde nie zagladalam tutaj prawie dwa dni. Zagladam dzisiaj i nic. ;(Proba cierpliwosci .Wzielam pierwszy raz udzial w konkursie i chcialam zobaczyc co jestem warta mimo ze wykonuje ten zawod.
Mała chyba musimy je jeszcze dłużej potrzymać w niepewności i cierpliwości nauczyć, bo jakieś strasznie niecierpliwe te nasze forumowiczki ;P
ale mnie pewnie teraz zlinczujecie :skacze:
natalia268
02-08-2009, 09:44
nie no bo nie zdarze przed wyjazdem zobaczyc prac ani kto wygrał ;P !!
hahaha powiem wam tyle
ze zdjecia sa juz przeniesione ale nikt ich nie zobaczy bo sa w specjalnym temacie zamknietym i dostepnym tylko dla adminow hihih
cierpliwosci
musimy je jeszcze poukladac i olanie w calosc zrobic
mamuśka ale robisz tu napięcie:skacze::skacze::skacze: dziewczyny zaraz oszaleją:skacze::skacze::skacze:
farbstift
02-08-2009, 10:51
miminka:aty::aty::aty::aty::aty::aty::aty::aty::at y::aty:
a ja tam o dziwo nie jestem w napieciu... pewno dlatego ze wolalabym zeby mojej pracy nie wystawiali hihi ale z checia bym popatrzala na prace innych :skacze:
sylwia-p_86
02-08-2009, 11:07
Też nie mogę się doczekać co wymyśliłyście laski :D
Malaaaaaaaaaaaaa lubisz nas dreczyc co??:D my tu w napieciu czekamy a Ty mowisz ze fotki juz sa ale dla nas niedostepne:P....
a ja tam o dziwo nie jestem w napieciu... pewno dlatego ze wolalabym zeby mojej pracy nie wystawiali hihi ale z checia bym popatrzala na prace innych :skacze:
ja tak samo,robilam szybko i pierwszy raz ale trudno.nastepnym razem bedzie lepiej:ok:
---------- Dodano o godzinie 09:47 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 09:46 ----------
a a Ty Dzidzia nie przesadzaj,Twoje prace sa bardzo ladne
mała ja powoli palpitacji dostaje, bedziesz miala mnie na sumieniu:P
paulina.m
02-08-2009, 12:38
Kiedy ujrzymy prace ???
Nie moge sie juz doczekac :(
ilonia123
02-08-2009, 12:39
Ja też się nie mogę doczekać prac innych dziewczyn:)
nooo ja tez juz co 5 min zagladam na forum czy sa juz fotki :D prooooosimy o foteczki :)
szpila59
02-08-2009, 13:27
kiedy będą praceee?? Buuu... ;(
oj oj szefostwo przeciaga strune :D hehe zartuje.. ale to czekanie mnie dobija ;p zamiast siedziec przed kompem i sie stresowac jade do mojego sie zrelaksowac.. mam nadzieje ze wieczorkiem juz bedą slicznie wklejone prace :D
:*
ha ha ha. poczekacie se do jutra:skacze::skacze::skacze:
szpila59
02-08-2009, 14:47
;( chcę zobaczyć praaaceee ...... ehhh..... mam nadzieję, że wieczorem będą :D
;( chcę zobaczyć praaaceee ...... ehhh..... mam nadzieję, że wieczorem będą :D
o ktorej mozemy spodziewac sie czegos?
szpila59
02-08-2009, 15:01
o ktorej mozemy spodziewac sie czegos?
ja nie wiem... Mała o nas zapomniała ... ;(
najwcześniej jak szefuńcio wróci, wcześniej nie ma szans:good::good::good:. a kiedy wróci to tylko on jeden wie:good::good::good:
hahaah mala o was nie zapomniala
mala byla na kursie pierwszej pomocy takze jak ktos bedzie padal ze zniecierpliwenia to mala pomoze ahah
barbara_kawka
02-08-2009, 17:58
no ciekawa jestem jaki poziom bedzie... ja niestety przez nieuwage nie wzielam udzialu ale... nastepnym razem juz sie beze mnie nie obejdzie :D
ivonna70
02-08-2009, 18:00
Bardzo fajnie, że ukończyłaś ten kurs:brawa::brawa::brawa:. Nigdy nie wiadomo kiedy i komu trzeba będzie udzielić pomocy. Ludzie w takich sytuacjach albo wpadają w panikę, albo stoją bezradnie.
natalia268
02-08-2009, 19:15
chyba dziś juz nie bedzie tych fotek dla Nas do wgladu :P ;(
gratulacje mała:good::good::good:a dziewczyną co się nie cierpliwią potrzebny kubełek zimnej wody:skacze::skacze::skacze: jeszcze raz gratulacje:skacze::skacze:
uhh ja tu wracam pełna nadzieji ze popatrze na prace a tu du**a :(
mała gratuluje takiego kursu zawsze moze sie przydac :)
Chanti25
02-08-2009, 19:31
ale ciśnienie hi hi hi
Jak poprzednim razem przed ogłoszeniem wyników hi hi hi
madzialena
02-08-2009, 19:45
Szefoooo gdzie jesteś i kiedy wrócisz?! :P
to jja chyba wlasnie dostaje palpitacji.. zamiast tlenu prace poprosze;p
tipserka78
02-08-2009, 20:20
witam:kwiatek:
prace miały być wystawione 1-go sierpnia do godz. 24.00
a dziś już drugi i cooo???
:cisza::cisza::cisza:
a mi tylko spada cisnienie z tych nerwow (jakas dziwna jestem :D ) ide spac bo zaraz padne, niskocisnieniowcy jednak mają długie ale byle jakie zycie :D jak tu wytrzymac 93/56 uhh.. to wstawcie te prace to moze mi skoczy troszke w górę :D
Angie1722
02-08-2009, 20:31
Asiedzena ukrainie i spoecjalnie blagalam arabow o internet a tutaj nic:(
natalia268
02-08-2009, 20:51
:skacze: :ban: ban dla szefostwa hahahha :skacze: :D
hehe popieram :D my musimy trzymac sie regulaminu :wstydek: a szefostwo sobie w kulki leci :D :respekt:
no nic to cierpliwie czekamy :kawa:
barbara_kawka
02-08-2009, 21:25
ja to nie moglam pozniej pracy doslac a szefostwo to moze .... ale regulamin mowi tez :
1.szef ma zawsze racje
2.jak nie ma racji spojz pkt.1
dziewczyny szef napisal wczesniej ze wyjezdza i z tego wzgledu nie da rady wkleic prac 1 go tak jak bylo podane.przeprosil.jeszcze troche cierpliwosci
szpila59
02-08-2009, 21:52
dziewczyny szef napisal wczesniej ze wyjezdza i z tego wzgledu nie da rady wkleic prac 1 go tak jak bylo podane.przeprosil.jeszcze troche cierpliwosci
;( A kiedy tak mniej więcej będą prace??
kamis mial dzis wrocic ale nie wiem o ktorej
nie ma go na forum to moze jeszcze nei wrocil
na pewno jutro je posortuje i beda
szpila59
02-08-2009, 22:06
kamis mial dzis wrocic ale nie wiem o ktorej
nie ma go na forum to moze jeszcze nei wrocil
na pewno jutro je posortuje i beda
ale fajnieee!!!! :skacze::skacze::skacze::skacze::skacze:
ale nie obiecuje hih
kamis powinien jutro byc to na pewno to zrobi
tylko nie pytajcie o 8 rano kiedy beda fotki
szpila59
02-08-2009, 22:19
ale nie obiecuje hih
kamis powinien jutro byc to na pewno to zrobi
tylko nie pytajcie o 8 rano kiedy beda fotki
dobrze :good:
zapytam się o 5 :D
Chanti25
02-08-2009, 22:34
ja to nie moglam pozniej pracy doslac a szefostwo to moze .... ale regulamin mowi tez :
1.szef ma zawsze racje
2.jak nie ma racji spojz pkt.1
A to jest dobre :D:P ha ha ha
mój mąż tez tak sobie żartuje tylko mówi wtedy:
regulamin mówi :
1.Mąż ma zawsze racje!
2.jak nie ma racji spójrz pkt.1
ja niestety jadę na weekend jutro nad jezioro i wracam w niedzielę wieczorem więc rozwiązania konkursu możecie się spodziewać dopiero w przyszłym tygodniu(może do piątku się wyrobimy), to samo się tyczy tematu nagroda publiczności :( :(
---------- Dodano o godzinie 10:47 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 10:47 ----------
chyba że małą zmobilizujecie ale ja sam bym wolał to robić :][/quote]
tu kamis napisał że wyjeżdża. i że sam woli to zrobić.:skacze: wiec dajcie mu troszkę czasu:skacze: niech odpocznie po podróży. i na spokojnie to zrobi. a nie pod presją.:D:D:D to mysli tak samo jak mój. a jak ja go chce wpienić to tak mu mówię:skacze::skacze::skacze:
dziweczyny!! dajcie chłopu wypocząć... lepiej żeby przyjechał póxniej ale cały i zdrowy niż pływał na szybkęsa bo sie lale z forum niecierpliwią:P
jeszcze się biedak gdzie woda zachłyśnie i tylko problem większy będzei bo jeszcze większe opóźnienie
weźcie sobie relanium, deprim i walerin mite (jak na ize małysz działa to na was też), popijcie rumiankiem czy szławia i spac...:D
ha ha ha. dobre izuś. tak trzymać:good::good::good::good::good:
inforuje was ze kamis niedawno wrocil i odsypia
byloby nie fer kazac mu teraz wstawiac fotki
zameldowal sie ze wrocil i ze zrobi fotki
uff a już myślałam, że coś mnie omineło, bo nie było mnie cały dzień na forum:P
Może meliske któraś ze zniecierpliwionych forumowiczek sobie życzy? :skacze: ?:soczek:
inforuje was ze kamis niedawno wrocil i odsypia
byloby nie fer kazac mu teraz wstawiac fotki
zameldowal sie ze wrocil i ze zrobi fotki
niech sobie odpoczywa. dziewczyny poczekają.:skacze::skacze::skacze:
ajaha;d kurde ja sie nie moge doczekac chociaz i tak wiem ze nie zdobęde żadnego miejsca;p
uff a już myślałam, że coś mnie omineło, bo nie było mnie cały dzień na forum:P
Może meliske któraś ze zniecierpliwionych forumowiczek sobie życzy? :skacze: ?:soczek:
woszczurek tez już to proponował. aj proponuje coś na wstrzymanie i rozluźnienie. może jakiś napój z wkłdką. albo piwko bezalkoholowe :skacze::skacze::skacze::skacze:
farbstift
03-08-2009, 04:45
to zrób mi jakiegoś fajnego drinka ziziz:D Ty wiesz, że ma być slaby :)
Dzis rano zagladam i nic;(. Wiec CZEKAJMY:kawa::ziewam::spi::spi:.
dobra dziewczyny nie ma co dreczyc szefostwa wystarczy cierpliwie poczekac :ok: zjedzmy spokojnie sniadanko i napijmy sie kawki :kawa:
widze ze tutaj mega napiecie:D... ja specjalnie staram sie nie wchodzic naq forum:skacze: zeby sie nie stresowac:D..wynajduje sobie obvowiazki na juz :D:skacze:a przy 2 maluchow to nie problem :P:P:P....
farbstift
03-08-2009, 08:15
głodna jestem.....i pełna emocji....a muszę czekać aż mi napis na pazurkach wyschnie:) napisałam sobie imię mojego lubego po hebrajsku :D
Agusia_pa2
03-08-2009, 08:21
hehehe nie było mnie jeden dzień i 2 strony nastękałyście o prace hahaha ale fajnie sie to czytalo:skacze::skacze::skacze::skacze:
Chanti25
03-08-2009, 08:21
głodna jestem.....i pełna emocji....a muszę czekać aż mi napis na pazurkach wyschnie:) napisałam sobie imię mojego lubego po hebrajsku :D
O proszę to sie ucieszy :D My z mężem mamy wytatuowane swoje nawzajem imiona po hebrajsku :P
farbstift
03-08-2009, 08:37
też mi się takie tatuaże podobają:) sam język hebrajski jest super, nawet nie wiecie jaka to frajda pisac takim specjalnym piórkiem po hebrajsku :D
barbara_kawka
03-08-2009, 09:10
dobra dziewczyny nie ma co dreczyc szefostwa wystarczy cierpliwie poczekac :ok: zjedzmy spokojnie sniadanko i napijmy sie kawki :kawa:
Kawka jest za :D i tez się napije kawki :D
hehe oj kawka kawka :P ;) ja tez własnie sie zbieram i ide kawusiowac
aaa!! i w trakcie kawciowania mozecie spojrzec na step by step jaki zrobiłam hihihi :wstydek: w 'krok po kroku' jest :P
:soczek:
daruniunia
03-08-2009, 09:22
Mniejmy nadzieje że zdjęcia się niedługo pojawią :)
szpila59
03-08-2009, 10:42
Może Kamis się już obudził?? ;P
oj dziweczyny dziewczyny!! każda z was narzeka że jak zobaczy swoją prace wsród innych to sie załamie, zapadnie pd ziemie czy jak tam to określacie... mnie to jest na reke ze jeszcze ich nie ma:P im później tym lepiej... przynajmiej mniej wtydu dla mnie:D
madzzzia92
03-08-2009, 10:45
Prace będą to będą - ja tam się nie stresuje raczej :P wiem, że i tak nie mam szans - dlatego ;D
ej wiecie co.. w tajemnicy wam powiem ze kamis juz wstał :P i nawet był na forum :P takze laski uzbrojmy sie w cierpliwosc i grzecznie czekajmy :D
:kawa:
Kamis jest na forum i stara się tu zaprowadzić porządek :P
szpila59
03-08-2009, 10:57
ej wiecie co.. W tajemnicy wam powiem ze kamis juz wstał :p i nawet był na forum :p takze laski uzbrojmy sie w cierpliwosc i grzecznie czekajmy :d
:kawa:
yeees!!
---------- Dodano o godzinie 10:57 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 10:56 ----------
Kamis jest na forum i stara się tu zaprowadzić porządek :P
Kamis, Kamis, Kamis!! Kiedy będą focie?? ;P
Mam nadzieję, że miło się spało?? :D
madzzzia92
03-08-2009, 10:58
Cierpliwie czekamy ;)
ze spokojem powiem, DZISIAJ :D
majkarodzik
03-08-2009, 11:01
Kochane a dlaczego wtyd, strach:) ja uwazam, ze kazda z Was dala z siebie wszystko, niestety nie wszystkie moga wygrac. Ale najwazniejsza jest odwaga, ktora napewno bedzie doceniona. Uwazam, ze niepowinnysmy sie wstydzic za nasze prace, kazdy robi jak potrafi. A dzieki dobrym radom naszych bardziej doswiadczonych kolezanek, bedziemy z dnia na dzien lepsze. Ja oczywiscie gratuluje wszystkim, ktore wyslaly prace. Na pewno kazda jest piekna i wyjatkowa:)
yeees!!
---------- Dodano o godzinie 10:57 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 10:56 ----------
Mam nadzieję, że miło się spało?? :D
oj szpia, szpila. ale jesteś niecierpliwa. jak przygotuje to da. a jak będziemy go ponaglać to będzie nas dłużej trzymał w niepewności. wiec dziewczynki:cisza::cisza::cisza::cisza::cisza::cis za::cisza::cisza::cisza:
szpila59
03-08-2009, 11:07
oj szpia, szpila. ale jesteś niecierpliwa. jak przygotuje to da. a jak będziemy go ponaglać to będzie nas dłużej trzymał w niepewności. wiec dziewczynki:cisza::cisza::cisza::cisza::cisza::cis za::cisza::cisza::cisza:
NIEcierpliwa jestem z natury, ale jak sie rodziłam to byłam cierpliwa :D Grzenie czekałam i wyszłam wtedy kiedy trzeba :D
Buuu.... ;(;(;(
Kiedy focie, focie, focie??:skacze:
Nie dam Wam spokoju, hehe
szpila spałzej bo cię kamis :aty::aty::aty::aty::aty::aty::aty::aty:linczuje:s kacze::skacze::skacze:i poco ci to:skacze::skacze::skacze:
ostatni mój post na temat wstawiania zdjęć z mojej strony:
nie ma sie co denenrwować i niszcyć klawiaturkę klikaniem, bo i takKamis jak tu wpadnie konkretnie na ten temat to itak wywali te posty do kosza:P
:yellow: :yellow: :yellow: :yellow: zacisnąć zwieracze i czekać!! :D
:minka: :minka: :minka: a kto ma ADHD to brac skakankę i skakac i się porządnie zmęczyc, a emocje opadną... :hahaha::hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
madzzzia92
03-08-2009, 11:14
Dziewczyny dajcie spokój Kamisiowi, on też ma życie prywatne i jego celem życiowym niekoniecznie jest wstawienie prac. Rozumiem stres stresem, nerwy nerwami, ale bez przesady. Mnie osobiście takie coś bardzo irytuje, przypuszczam, że większość z nas także, gdy ktoś ponagla i się ciągle dopytuje, rpawda? Będą prace to będą i tyle. Na nich się świat nie kończy :P
madzia nie stresuj sie :D wyluzujmy to takie tylko babskie marudzenie i gadanie zeby gadac hehe :D i tak kamis nas nie słucha i zrobi wszystko w odpoiwiednim momencie ;)
Madzia spokojnie;) troche wiecej luzu i humoru;) przeciez kazdy sobie tutaj zartuje...nikt na powaznie nie dreczy Kamisa ...zeby juz w tej chwili natychmiast wrzucal foty...w konkurscha najwazniejsza jest zabwa i o to tutaj chodzi chyba ze sie myle..:D:D:D
ostatni mój post na temat wstawiania zdjęć z mojej strony:
nie ma sie co denenrwować i niszcyć klawiaturkę klikaniem, bo i takKamis jak tu wpadnie konkretnie na ten temat to itak wywali te posty do kosza:P
:yellow: :yellow: :yellow: :yellow: zacisnąć zwieracze i czekać!! :D
:minka: :minka: :minka: a kto ma ADHD to brac skakankę i skakac i się porządnie zmęczyc, a emocje opadną... :hahaha::hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
izuniu kamis już tu wparował:skacze::skacze::skacze: i prubuje zrobić porządek na forum. ale będziemy miały:aty::aty::aty::aty::aty::aty:hi hi hi:skacze:
izuniu kamis już tu wparował:skacze::skacze::skacze: i prubuje zrobić porządek na forum. ale będziemy miały:aty::aty::aty::aty::aty::aty:hi hi hi:skacze:
wiem ze tu był;P, ale miałam na mysli robienie porządku w tym temacie:D
on ma z nas ubaw.jak się wszyscy denerwujemy.:skacze::skacze::skacze:
o booże ale sie uśmiałąm z was:P kuurde ja tez sie nie moge doczekac:P
no baaaaaaaaaaa. dobrze że konkurs z San Flowera nie jest tu organizowany. bo by dopiero się działo i zamknęli by temat:skacze::skacze::skacze:
szpila59
03-08-2009, 13:33
niech ktoś coś piszeee ;P
Agusia_pa2
03-08-2009, 13:35
niech ktoś coś piszeee ;P
coś :P
szpila59
03-08-2009, 13:36
coś :P
;P
ktoś może wie czy Kamisek już kończy?? :D:D:D
szpilka jak by skończyli to by już były:*:*:*:*
szpila59
03-08-2009, 13:47
szpilka jak by skończyli to by już były:*:*:*:*
a kto Ci tam wieee ;P
wiesz co do końca dnia jeszcze troszkę godzin zostało:skacze::skacze::skacze: może wrzucić o 23:59:59 i też będzie dzisiaj:skacze::skacze::skacze::skacze::skacze:
dziewczyny w poniedziałki mam dużo roboty w pracy więc spodziewajcie się raczej wieczorkiem ;)
szpila59
03-08-2009, 14:06
dziewczyny w poniedziałki mam dużo roboty w pracy więc spodziewajcie się raczej wieczorkiem ;)
no wreszcie coś napisał ;P
Ale dzięki przynajmniej nie będą się tak stresować :D
grzecznie poczekam...
:ziewam:
a nie mówiłam:good::good::good:teraz szpila jeszcze bardziej bedzię się denerwować:skacze::skacze::skacze:
szpila59
03-08-2009, 14:08
a nie mówiłam:good::good::good:teraz szpila jeszcze bardziej bedzię się denerwować:skacze::skacze::skacze:
hehhe, ma ktoś coś na serce?? :skacze:
hehhe, ma ktoś coś na serce?? :skacze:
tak, ja mam:
wdech
wydech
wdech
wydech
wdech
wydech
wdech
wydech
i tak do północy:D
madzialena
03-08-2009, 14:11
Izuś nie pomaga :P
Kamiś bedziesz miał nas wszystkie na sumieniu :P
Agusia_pa2
03-08-2009, 14:12
Też chciałam tak dziewczynom napisać hehehe woszczurku debeściarku :)
idz na długi spacerek, weź kilka głębokich oddechów. a ci przejdzie:skacze::skacze::skacze: no i wyłącz kompa. niech odpocznie:good::good::good::good:
Izuś nie pomaga :P
Kamiś bedziesz miał nas wszystkie na sumieniu :P
bo to nie ma być wdech-wydech z serii wale dyche, wale dyche tylko spokojnie...
wdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeecch
wyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyydeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeech
madzialena
03-08-2009, 14:19
bo to nie ma być wdech-wydech z serii wale dyche, wale dyche tylko spokojnie...
próbowałam taaaaaak oddddychhhhhaaaać to sie zakrztusiłam :P
to jeszcze jeden dobry sposób
stańcie se na głowie,albo poćwiczcie joge. a jak to nie pomoże to żeby czas szybciej leciał weżcie się za sprzontanie w szafkach. to pomaga:skacze::skacze::skacze::skacze:
wiecie co?? nie piszmy takich rzeczy bo jak tu Kamis wpadnie i to wszystko przeczyta to umrze ze smiechu, a jak nie umrze to bedzie trzymał was dalej w napięciu żeby jeszcze bardziej polepszyc sobie humorektymi waszymi stresami:D
---------- Dodano o godzinie 14:27 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:26 ----------
to jeszcze jeden dobry sposób
stańcie se na głowie,albo poćwiczcie joge. (...):skacze::skacze::skacze::skacze:
tez miałam pisać o jodze, ale przecież one ze stersu to noranlnie na nogach ustać nie potrafią a co tu dopiero mówć o stawaniu na głowie:D
szpila59
03-08-2009, 14:31
wiecie co?? nie piszmy takich rzeczy bo jak tu Kamis wpadnie i to wszystko przeczyta to umrze ze smiechu, a jak nie umrze to bedzie trzymał was dalej w napięciu żeby jeszcze bardziej polepszyc sobie humorektymi waszymi stresami:D
---------- Dodano o godzinie 14:27 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:26 ----------
tez miałam pisać o jodze, ale przecież one ze stersu to noranlnie na nogach ustać nie potrafią a co tu dopiero mówć o stawaniu na głowie:D
joga? taa i znowu założe obie nogi za głowę i znowu utknę :P I nie będą mogła zobaczyć prac konkursowych ;P
joga? taa i znowu założe obie nogi za głowę i znowu utknę :P I nie będą mogła zobaczyć prac konkursowych ;P
ale się troszkę odstresujesz i nie będziesz myślała o tych pracach tylko o tym jak się wyplątać:skacze::skacze::skacze::skacze::skacze::s kacze:
---------- Dodano o godzinie 14:36 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:35 ----------
izuś on nas ma cały czas pod kontrolą.:skacze::skacze::skacze:
szpila59
03-08-2009, 14:38
ale się troszkę odstresujesz i nie będziesz myślała o tych pracach tylko o tym jak się wyplątać:skacze::skacze::skacze::skacze::skacze::s kacze:
jeszcze coś mi strzyknie w karku i "Oj,oj,oj, boli!!" do szpitala a ja z laptopem siedze i sprawdzam czy są foteczki :D
---------- Dodano o godzinie 14:38 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:37 ----------
Izuś Twoje wedech, wydech nie pooomaaaagaaa :P
respiratora mi potrzeba :boi_sie:
madzialena
03-08-2009, 14:41
zdenerwowałam sie :D
jade po spirytus... ;P
jako cleaner oczywiście :D
wklejam te zdjęcia z premedytacją (bo jest to w tej chwili najbardziej oblegany temat) żeby rozładowac atmosfere... i polepszyć wam humory. oto moje graślawe malunki farbami akrylowymi...
podkreślam: jest to cieniowanie dwoma kolorami jednym pędzlem
wniosek??
prawie jak lusill :hahaha: :hahaha: :hahaha::hahaha: :hahaha: :hahaha::hahaha:
jeszcze coś mi strzyknie w karku i "Oj,oj,oj, boli!!" do szpitala a ja z laptopem siedze i sprawdzam czy są foteczki :D
---------- Dodano o godzinie 14:38 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:37 ----------
Izuś Twoje wedech, wydech nie pooomaaaagaaa :P
respiratora mi potrzeba :boi_sie:
ta żebyś jeszcze większego dostała pobudzenia jak cię prondem potraktują:skacze::skacze::skacze:
dziewczyny która ma blisko do szpili. to niech się do niej przejdzie i jej laptopa zabiere:skacze::skacze::skacze:
---------- Dodano o godzinie 14:47 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:45 ----------
wklejam te zdjęcia z premedytacją (bo jest to w tej chwili najbardziej oblegany temat) żeby rozładowac atmosfere... i polepszyć wam humory. oto moje graślawe malunki farbami akrylowymi...
podkreślam: jest to cieniowanie dwoma kolorami jednym pędzlem
wniosek??
prawie jak lusill
no wieszprawie robi wielką różnice. ale fajnie ci to wyszło:good::good::good::good:
---------- Dodano o godzinie 14:48 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:47 ----------
zdenerwowałam sie :D
jade po spirytus... ;P
jako cleaner oczywiście :D
tylko się nie upij po drodze:skacze::skacze::skacze:
szpila59
03-08-2009, 14:49
dziewczyny która ma blisko do szpili. to niech się do niej przejdzie i jej laptopa zabierze :skacze::skacze::skacze:
ta w zyciu nie oddam :D kropelką przykleję se do ręki :D
natalia268
03-08-2009, 14:50
no i nie zobacze ani prac ani kto wygrał :(
szpila59
03-08-2009, 14:51
a kiedy jedziesz ?? :*:*
natalia268
03-08-2009, 14:54
w nocy.. teraz zrobiłam sobie przerwe bo obiad i zaraz znowu prasowanie i dalej pakowanie
wiecie co jak Was czytam to sie smieje do kompa..a dziecko patrzy na mnie jak na niemormalna:skacze::skacze::skacze:
moj widzial jak czytalam ostatnie posty i skomentowal to tak" ja nie rozumiem tych bab(czyli nas) zamiast sie niecierpliwic kiedy beda wyniki czy udalo sie im wygrac to te sie nie moga doczekac prac konkurencji:skacze::skacze::skacze::skacze::skacze : hahaha no ale my juz takie jestesmy ze nas sie nie da zrozumiec:P
ja na rozladowanie napiecia poszlam poprasowac :D:D:D
Woszczurku super cieniowania:) ja bym sprobowala inna kolorystyke bo tak to sie bardzo zlalo w 1 ciemny kolorek..:)ale i tak super:D
nati spokojnie zobaczysz tak szybko nie zniknie to z forum. jeszcze z poprzedniego konkursu są prace. tak że jak wrócisz to będą:przytul::przytul::przytul::przytul:
natalia268
03-08-2009, 14:58
ja wiem wiem :( ale tak juz wczesniej pisałam je się będę jarać kto wygrał i jakie prace itd. a wszystkim już opadną emocje. ;P
szpila59
03-08-2009, 14:59
ja wiem wiem :( ale tak juz wczesniej pisałam je się będę jarać kto wygrał i jakie prace itd. a wszystkim już opadną emocje. ;P
bedziesz wsyzstkim ciśnienie podnosići dobrze ;P
no wieszprawie robi wielką różnice. ale fajnie ci to wyszło:good::good::good::good:
Woszczurku super cieniowania:) ja bym sprobowala inna kolorystyke bo tak to sie bardzo zlalo w 1 ciemny kolorek..:)ale i tak super:D
ale wy nie miałyscie mnie chwalic tylko sie rozbawić i rozładować emocje i atmosfere...
natalia268
03-08-2009, 15:06
ee tam to nie to samo ;P
aalllleeee mam pomysł :skacze: !!
rozwiązanie konkursu będzie 16.08 akurat jak wróce :D to jest najwspanialszy pomysł na świecie hahahha :tuptup:
szpila59
03-08-2009, 15:06
ale wy nie miałyscie mnie chwalic tylko sie rozbawić i rozładować emocje i atmosfere...
a ja powiem prosto z mostu : wygladaja trochę jak kupka.... :hahaha::hahaha:oczywiście hcodzi mi o kolor i nie obrażając woszczurka :D
piekne, cudooooowne..... :D
izus ale przy szpili sie nie da;(;(;(kurcze wiecie kto powinien tu teraz wparować ze swoimi tekstami. pisowia ratuj!!!!!!!!!!!!!!
szpila59
03-08-2009, 15:08
nie, niejak kupka, cofam :D Jakby szczurek przeszedł po tych tipsikach :D takie plameczki podobne
mam nadzieję, woszczurku ze się nie obrazić :D Moje pazury nie są lepsze :skacze:
---------- Dodano o godzinie 15:08 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:07 ----------
izus ale przy szpili sie nie da;(;(;(kurcze wiecie kto powinien tu teraz wparować ze swoimi tekstami. pisowia ratuj!!!!!!!!!!!!!!
co się nie, co się nie da?? :Ddo łez Cię doprowadziłam?? ;(
wiecie ze tamten nie miał tylu stron co ten konkurs:skacze::skacze::skacze:
mam nadzieję, woszczurku ze się nie obrazić :D
nie obraziłam sie, przecież to specjalnie wstawiłam... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
widzę ze sie nie da z wami pożartowac jak jestescie w takim stanie
tylko was w ramkę oprawić i byłby piękny obraz nędzy i rozpaczy :skacze: :skacze: :skacze:
woszczurku ćwiczenia czynią mistrza! A już widzę że fajne rzeczy można w ten sposób zmalować.
szpila59
03-08-2009, 15:15
tylko was w ramkę oprawić i byłby piękny obraz nędzy i rozpaczy :skacze: :skacze: :skacze:
dobrze to ujęłaś :D:D:D
ziziz to przeze mnieee?? ;(
:skacze::skacze::skacze::skacze:nie moge z Wami....
ja sie postaram juz tu więcej nic nie napiszać przynajmniej w=do wstawienia fot przez Szefa,
ale apeluje do was kochane o rozsądek:D
jak Kamis to zobaczy co tu powypisywałyśmy i będzie musiał to wszystko usunąc to gozi nam
śmierć forumowa.... czyli BAN DOZYWOTNI na podstwawie IP komputera
szpila59
03-08-2009, 15:29
ja sie postaram juz tu więcej nic nie napiszać przynajmniej w=do wstawienia fot przez Szefa,
ale apeluje do was kochane o rozsądek:D
jak Kamis to zobaczy co tu powypisywałyśmy i będzie musiał to wszystko usunąc to gozi nam
śmierć forumowa.... czyli BAN DOZYWOTNI na podstwawie IP komputera
Nieeee !! Masz pisać :[ przynajmniej sama nie będę z tym banem :skacze:
dziewczynki żeby was troszkę rozruszać i rozbawić dałam dwa dowcipy do tematu humor. pierwszy se taki.ale drugi prawie się posikałam:skacze::skacze::skacze::skacze:
Niestety twoje prace zostały wysłane 1 sierpnia i nie możemy ich przyjąć,
Pisałaś że miałaś jakieś problemy z pocztą więc jeżeli prześlesz mi jakieś potwierdzenie wysłania pracy 31 lipca (może być screen poczty wysłanej) do g. 20 wtedy przyjmiemy prace w innym wypadku niestety nie możemy
u mnie to samo....
Czekaliśmy na dosłanie krzywej C która to wylądowała omyłkowo w spamie ale już się znalazła.
proszę już nie pisać o tym że nie możecie się doczekać na prace ewentualnie załóżcie temat w offtopicu "Muszę ponarzekać że nie ma jeszcze prac" ;)
szpila59
03-08-2009, 16:21
proszę już nie pisać o tym że nie możecie się doczekać na prace ewentualnie załóżcie temat w offtopicu "Muszę ponarzekać że nie ma jeszcze prac" ;)
na taki temacik to trzeba by było przenieść z 10 stron z tego tematu :D
centerbeauty
03-08-2009, 18:11
no Kamis wspólczuje być pod takim obstrzałem :D prace pewnie piękne :) sama jestem ciekawa pewnych prac ale cierpliwie czekam :D:skacze::skacze::skacze::skacze::skacze::skacze: :skacze::skacze::skacze::skacze::skacze::skacze::s kacze::skacze::skacze:
Anna Kosińska
03-08-2009, 19:16
no i tak............a Ja widzialam juz zdjecia:P:P:P:skacze::skacze::skacze:...ale mam fajnie..:Dpiekne prace dziewczyny:wow::wow::wow:...bedzie problem i to duzy...
Agusia_pa2
03-08-2009, 19:18
no i tak............a Ja widzialam juz zdjecia:P:P:P:skacze::skacze::skacze:...ale mam fajnie..:Dpiekne prace dziewczyny:wow::wow::wow:...bedzie problem i to duzy...
buuuu my też chemy!!!! A będzie w końcu głosowanko na pracę publiczności??
Annamon :d Ty wiesz jak dobic czlowieka hehehe...ale szczerze to nie zazdroszcze tej odpowiedzialnosci w postaci wyboru:P
madzialena
03-08-2009, 19:37
teraz to już mnie naprawdę zżera ciekawość :P
szpila59
03-08-2009, 19:38
teraz to już mnie naprawdę zżera ciekawość :P
I mnie, kurcze doczekać się nie mogę :skacze::skacze::skacze:
Anna Kosińska
03-08-2009, 19:41
cierpliwosci Moje Drogie Kobietki....:):):)wszystko w swoim czasie..
madzialena
03-08-2009, 19:43
Aniu a na kiedy są przewidziane wyniki? :)
cierpliwosci Moje Drogie Kobietki....:):):)wszystko w swoim czasie..
ja ma tylko takie techniczne pytanie:
czy najpierw będą wystawione prace do oceny publiczności??
czy wyniki a później prace do oceny dla publiczności i wtedy wyniki konkursu po głosowaniu na "french publicznośći"??
w sesie czy wyniki będą jedne po drugicjh czy wszystko razem??
ależ namięszałłam:blink:
ha ha ha. wosczurku jak zwykle lubisz mieszać.:skacze::skacze::skacze:
Najpierw będą prace plus sonda dla wyboru publiczności aktywna do czwartku-piątku, w sobotę ogłosimy wszystkie wyniki a od poniedziałku zajmę się wysyłką :D
Agusia_pa2
03-08-2009, 19:59
ja ma tylko takie techniczne pytanie:
czy najpierw będą wystawione prace do oceny publiczności??
czy wyniki a później prace do oceny dla publiczności i wtedy wyniki konkursu po głosowaniu na "french publicznośći"??
w sesie czy wyniki będą jedne po drugicjh czy wszystko razem??
ależ namięszałłam:blink:
Też mnie to cały czas zastanawia bo jeśli musimy poczekać na publicznosci wybór to na ostateczny wynik tez bo by publicznsc sie sugerowała wygranymi...ehh
Ja chce na razie tylko zobaczyc prace ;)
to wszyscy chcą:skacze::skacze::skacze::skacze:
Najpierw będą prace plus sonda dla wyboru publiczności aktywna do czwartku-piątku, w sobotę ogłosimy wszystkie wyniki a od poniedziałku zajmę się wysyłką :D
o!! no to świetnie że wyniki będa wszystkie razem... prawie jak na wyborach Miss Świata :lol: :lol: :lol:
Jury chyba w moich myslach czyta;P
ivonna70
03-08-2009, 20:06
Ja przez cały dzień nie zaglądałam, aby się nie stresować. Teraz włączyłam kompa i patrzę, a tu nadal nic;(;(;(
hi hi hi. iwonko nie źle. a szpila już tu miała niezłe schizo:skacze::skacze::skacze::skacze:
szpila59
03-08-2009, 21:04
hi hi hi. iwonko nie źle. a szpila już tu miała niezłe schizo:skacze::skacze::skacze::skacze:
i nadal mam ;P
i nadal mam ;P
no to jeszcze tydzień sie ze szpila trzeba bedzie pomeczyć, aż do ogłoszenia wyników;P
ja tez a tu jeszcze do soboty daleko
Agusia_pa2
03-08-2009, 21:14
A ja ide nyny bo na fotki sie nie doczekam, na spokojnie jutro przy kawce pooglądam jeśli wogóle bedą :P Dobrej nocki :przytul::)
ajj cały dzien sie naczekałam a tu nic :( a z reszta humor mam do kitu to i tak bym sie nie cieszyła tymi pracami..-_-
dobranoc:spiacy:
szpila59
03-08-2009, 21:41
Buuu... czemu wszyscy idą?? ;(
edusia777
03-08-2009, 21:43
ja jestem:P i ciagle wchodye na temat a tu dalej nic...;(
tarata tam
mam dla was dobra wiadomosc
prace juz sa
http://forum.wzorki.info/konkursy-zdobienia-paznokci/1079-konkurs-czysty-french-slubny-2009-wybieramy-nagrode-publicznosci.html
mozecie glosowac
laski
i prosze z wrazenia monitorow nie osmarkac
jestem pierwsza pierwsza!!:P
Najmocniej PRZEPRASZAMY że tyle to trwało:kwiatek:
Ewelinaaa
03-08-2009, 21:48
no piekne az nie wiem na które zgłosować
ha ha ha!! jak tak to sie zesrać chciały, a teraz nikogo nie ma!! :D :D :D :hahaha::hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
szpila59
03-08-2009, 21:50
jeeest!! wreszcie!! wszystkie ładne, niewiem na które zagłosować... ;(
ilonia123
03-08-2009, 21:50
Ślliczne prace:) Gratuluje dziewczynki;)
farbstift
03-08-2009, 21:51
no właśnie....trudny wybór
spisałyśmy się dzielnie dziewczynki:good:
ale ladne prace-wkoncu!!!
szpila59
03-08-2009, 21:54
ja już zagłosowałam :D Szybko się zdecydowałam, bo jakbym jeszcze jutro myślała nad tymi pracami to bym wogule nie wybrała :D
Na reszcie fajrant !! chwilowy ;)
i mogę poczytać co tu się w weekend działo :D
ahhahahahaahaah woszczurku to masz zaszczyt pierwsza je zobaczyc ahh
może lepiej nie czytaj...:D
ja tez nie moge sie zdecydować... niedość ze tyle super prac to jeszcze niektóre rozpoznaję kto robił i jakoś nie bardzo chce głosować skoro wiem kto jakie prace robił (nie wszystkie ale kilka poznaje):(
ja bylam,nawet juz zaglosowalam
madzialena
03-08-2009, 21:57
KAMIŚ DZIĘKUJEMY :*
prace naprawde super... :* nie wiem na co sie zdecydować.. :(
ivonna70
03-08-2009, 22:01
Kurcze, muszę powiedzieć, że trudno się zdecydować, bo wiele prac jest pięknych. Mam kilka faworytek i nie wiem, którą wybrać:o.
Niektóre frenche są tak równiutkie, że trudno aż uwierzyć, że robione odręcznie:)
szpila59
03-08-2009, 22:02
ja bylam,nawet juz zaglosowalam
i jaa :D
Chanti25
03-08-2009, 22:02
Kurcze dziewczyny piękne prace i ciężko wybrać-ale w końcu wybrałam :D Współczuje tylko naszym Jury bo ciężki wybór jak dla mnie ;P
szpila59
03-08-2009, 22:04
hmmm... ciekawe czy ktoś na mnie zagłosował?? :D:D:D hehehe
widzę że o końca trzymałyscie zwieracze:P teraz emocje opadły, ale podejrzewam że powtórka z rozrywki bedzie z was znów w czwartek:P
ha ha ha!! już sie nie moge doczekać jak znow będą marudzić :D :D :D
szpila59
03-08-2009, 22:10
widzę że o końca trzymałyscie zwieracze:P teraz emocje opadły, ale podejrzewam że powtórka z rozrywki bedzie z was znów w czwartek:P
ha ha ha!! już sie nie moge doczekać jak znow będą marudzić :D :D :D
a kiedy będą wynikiiii?? :skacze::skacze::skacze::skacze::skacze::skacze: tak dokładnie bo chyba nie doczytałam ;P
bardzo ladne prace,kazda sie napracowala,ciezki wybor
Piękne te wasze prace! Trudny wybór:)
może lepiej nie czytaj...:D
ja tez nie moge sie zdecydować... niedość ze tyle super prac to jeszcze niektóre rozpoznaję kto robił i jakoś nie bardzo chce głosować skoro wiem kto jakie prace robił (nie wszystkie ale kilka poznaje):(
tez rozpoznalam kto robil niektore prace.
a co do decyzji-bedzie ciezko
widze ze juz ktos nie mogl wytrzymac i zdazyl wrzucic prace na nk-szkoda
Super prace i trudny wybor?
hmmm... ciekawe czy ktoś na mnie zagłosował?? :D:D:D hehehe
oj szpila szpila... a ja myślłam ze jak juz sobie zagłosowałaś to emocje opadły.... i znów bedziesz siedziec na zaciśniętym zwieraczu do czwartku do póxna w nocy :D :D :D
no już nie mogę z toba :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
szpila59
03-08-2009, 22:16
tez rozpoznalam kto robil niektore prace.
a co do decyzji-bedzie ciezko
ja też rozpoznałam właśnie kilka zdjęć
---------- Dodano o godzinie 22:16 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:15 ----------
oj szpila szpila... a ja myślłam ze jak juz sobie zagłosowałaś to emocje opadły.... i znów bedziesz siedziec na zaciśniętym zwieraczu do czwartku do póxna w nocy :D :D :D
no już nie mogę z toba :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jak mi pizdną te zwieracze to z podogi mnie zbierać będziecie :D
Bardzo ciezki wybor i ciezko jest zaglosowac jak wsumie wszystkie tocka w tocke takie same?Ale juz chyba wiem:)
bo niektore osoby nie doceniaja osob z naszego forum i nie wiedza ze adminki ,moderatorzy i szpiedzy szpieguja
Jak ja się cieszę że nie jestem w jury. Oczywiście dziewczyny które brały udział w konkursie mam nadzieję że na siebie nie będą głosować ;)
szpila59
03-08-2009, 22:24
Jak ja się cieszę że nie jestem w jury. Oczywiście dziewczyny które brały udział w konkursie mam nadzieję że na siebie nie będą głosować ;)
Ja takka nie jestem :P Jeszcze nigdy nie zagłosowałam na siebie w żadnym konkursie i chyba nie chce :D
ja to chyba w ogóle nie zagłosuje
a tak swoją droga to tzw gra fair mówi sama za siebie...
marta_1406
03-08-2009, 22:25
kurcze wszytskie prace sliczniusie ale niektore naprawde wyjatkowe nie moglam sie zdecydowac:P nie myslalam ze goly french moze byc tak piekny:D
szpila59
03-08-2009, 22:25
kurcze wszytskie prace sliczniusie ale niektore naprawde wyjatkowe nie moglam sie zdecydowac:P nie myslalam ze goly french moze byc tak piekny:D
Nade mną stała mama i siostra i mi doradzały to miałam łatwiej :D
(...) nie myslalam ze goly french moze byc tak piekny:D
przecież wszystko co gołe jest piękne... no... z paroma wyjątkami;P
hahhahah ty jestes niemozliwa
szpila59
03-08-2009, 22:28
hmmm... ciekawe jakim?? :D:D:D
szpila59
03-08-2009, 22:29
A ja juz zaglosowalam :)
hehehe, coraz więcej osóbek :skacze:
hahhahah ty jestes niemozliwa
hmmm... ciekawe jakim?? :D:D:D
o moim małzu mysłałam świntuchy jedne:aty:
marta_1406
03-08-2009, 22:30
heheh faceci blee:P:P:P:P heheh
ivonna70
03-08-2009, 22:30
To chyba jest oczywiste. Ja już głos oddałam. Przy wyborze kierowałam się wskazówkami, o których czytałam w najnowszym numerze jednego z czasopism.:)
Agnieszka Praska
03-08-2009, 22:31
ja juz zaglosowalam:D
dziewczyny sliczne prace:good:
szpila59
03-08-2009, 22:35
To chyba jest oczywiste. Ja już głos oddałam. Przy wyborze kierowałam się wskazówkami, o których czytałam w najnowszym numerze jednego z czasopism.:)
a mniej więcej jakimi?? :hura:
a ty co sie dopytujesz jak i tak juz zaglosowałaś??:D:P
---------- Dodano o godzinie 22:40 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:38 ----------
aleście mi dziewczyny zrobiły??!!
taki mam mętlik w głowie że chyba dawno tak sie nie czułam... jak na chaju normalnie!! siedze i sie gapioe w te foty i naprawde nie wiem co wybrać...
a Jury współczuję do szpiku kości, napradwe bidoki:przytul:
Dziewczyny prace cudowne :love: jestem pod ogromnym wrażeniem :wow: spisałyście się na medal!! :good: i na kogo tu zagłosowac... :)
szpila59
03-08-2009, 22:42
a ty co sie dopytujesz jak i tak juz zaglosowałaś??:D:P
---------- Dodano o godzinie 22:40 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:38 ----------
aleście mi dziewczyny zrobiły??!!
taki mam mętlik w głowie że chyba dawno tak sie nie czułam... jak na chaju normalnie!! siedze i sie gapioe w te foty i naprawde nie wiem co wybrać...
a Jury współczuję do szpiku kości, napradwe bidoki:przytul:
Wybierz moje, wybierz moje!! Napiszę Ci na priva który numer... hehe :D
ja wam dam
bo odrzucimy pracehi
ivonna70
03-08-2009, 22:44
Nie wiem czy mogę o tym pisać:/: Powiem ogólnikowo. Bierze się pod uwagę, w którym miejscu zaczyna się linia french, jaka jest jej długość, krzywa C itd.:)
tu sie szpila nie wymądzraj bo zaraz ja cie zbanuje..
nie powokuj mnie bo stara ciotka też umie przylać;P
macie laseczki moj glos tez, swoja droga fajnie sie tak pozastanawiac ktora jakie pazurki zrobila:D
szpila59
03-08-2009, 22:45
tu sie szpila nie wymądzraj bo zaraz ja cie zbanuje..
nie powokuj mnie bo stara ciotka też umie przylać;P
ej noooo to żart był ;P
wiem wiem starucho mała.... ale ktoś to może inaczej zrozumieć i wiesz... a nóż widelec twoja praca wygra to mnie wywalą forum za mataczenie, czy jak tam sie to nazywa:D
pisiowa21
03-08-2009, 22:48
no dziewczynki toć to szok!!!!prace wyśmiente:good:
ale z was dziewoje talenciary;d;d;d
no dziewczynki toć to szok!!!!prace wyśmiente:good:
no proszę!! kto to z norki wypełzł!! pisiowa!! stara dupko!! gdzieś ty sie podziewala tyle czasu!! tęskniliśmy tu zza tobą i twoimi tekścikami... przydałyby sie do http://forum.wzorki.info/konkursy-zdobienia-paznokci/876-najpiekniejszy-french-slubny-konkurs-27.html
jakl tu dziewczyny juz nie mogły wytrzymac:D
kasiasssss
03-08-2009, 22:54
zaglosowalam ale przyznam sie ze ciezko bylo,dobre jestescie
Nie nie nie... Dziewczyny no teraz to przesadziłyście na całego... Cholercia żadnych szans przy Was nie mam;(;(;(
dziewczyny ja wam powiem zebyscie sie nei napalaly
zadna z was nie ma szans
bo ja tez wyslalam fotke i juz jest nagrane ze i tak ja wygram
Jak fotek nie było - było źle
teraz są i jest jeszcze gorzej ;P
Dziewczyny przestańcie marudzić ! :aty:
Liczy się zabawa a dyplomik i tak dostanie każda:)
---------- Dodano o godzinie 23:09 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 23:07 ----------
mała a ja nie wysłałam a i tak mam 2 miejsce zapewnione :skacze: nie ma to jak układy z szefostwem :lol:
jeszcze medalik na forum i chwałę ;) więc na prawdę jest warto startować w naszych konkursikach :)
Mała ty mały debeściaku :P
jeszcze medalik na forum i chwałę ;) więc na prawdę jest warto startować w naszych konkursikach :)
Mała ty mały debeściaku :P
hahah a powiedz ze tak nei jest
to wszystko jest nagrane
ahahh
dziewczyny ja wam powiem zebyscie sie nei napalaly
zadna z was nie ma szans
bo ja tez wyslalam fotke i juz jest nagrane ze i tak ja wygram
nooooooooooo przeciez to było wiadome, a prac tyle tylko dla picu żeby sie nikt nie połapał:D
qrcze!! ja to nidgy nie umiałąm z szefostwem żyć na tyle dobrze żeby takie ulgi mieć :P :P :P
Jak fotek nie było - było źle
teraz są i jest jeszcze gorzej ;P
Dziewczyny przestańcie marudzić ! :aty:
Liczy się zabawa a dyplomik i tak dostanie każda:)
---------- Dodano o godzinie 23:09 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 23:07 ----------
mała a ja nie wysłałam a i tak mam 2 miejsce zapewnione :skacze: nie ma to jak układy z szefostwem :lol:
a co do marudzenia to ja przecież wiedziałam ze tak będzie;) bo to to to to to to takie jak ta żaba no: samo nie wie co i gzdie chce: i piekne i mądre:skacze:
pisiowa21
03-08-2009, 23:16
no proszę!! kto to z norki wypełzł!! pisiowa!! stara dupko!! gdzieś ty sie podziewala tyle czasu!! tęskniliśmy tu zza tobą i twoimi tekścikami... przydałyby sie do http://forum.wzorki.info/konkursy-zdobienia-paznokci/876-najpiekniejszy-french-slubny-konkurs-27.html
jakl tu dziewczyny juz nie mogły wytrzymac:D
stara dupcia pracuje i jest tak padnięta że nawet sił nie ma na stukanie w klawiaturke:(
tipserka78
03-08-2009, 23:17
witam cieplutko:*:*:*
wreszcie się doczekałyśmy:love:
ciężki orzech do zgryzienia:wow::wow::wow:
mi osobiście podoba się pięć prac no i oczywiście moja :P:P:P
ale nie będę się wymądrzać i na siebie głosować bo uważam że to powinno być zabronione:aty::aty::aty:
ciekawe czy ktoś na mnie zagłosuje:wstydek::wstydek::wstydek:
buziakiii
pisiowa21
03-08-2009, 23:18
Kamisq a Ty jak zwykle nas meczysz co Ty tam robisz??na sexa będzie później czas haha a teraz do roboty pipciolku:D:D:D
no własnie!! ja mam znów pytanie techniczne:
czy po pogłoszeniu wyników bedzie do tego mały suplement, czyli kto ile zdobył głosów od Jury i w Nagrodzie publiczości??:D
bo ja bym chciała wiedzieć na ile głosów są warte moję nędzne wypociny:/:
Nie przewiduje takiego suplementu
hahah woszczurku bo zeby z szefostwe3m dobrze zyc zeby miec ulgi to trzeba sie wkupic hihi wiesz zeby nie bylo ze ja cos mowie ale jakas koperta czy cus hih
Nie przewiduje takiego suplementu
ale ja o suplemenciku na forum mówie, no chyba że jest tajne i ktoś sie nie zgadza na upublicznienie:)
---------- Dodano o godzinie 23:22 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 23:21 ----------
hahah woszczurku bo zeby z szefostwe3m dobrze zyc zeby miec ulgi to trzeba sie wkupic hihi wiesz zeby nie bylo ze ja cos mowie ale jakas koperta czy cus hih
czy cóś to mam rozumieć oparcie sprawy o bufet:soczek:
pisiowa21
03-08-2009, 23:23
a w kopercie suche muchy,karaluchy nogi rapuchy uszy słonia dupa konia hahaah:D
Jury nie będzie oceniać na punkty, tylko w burzy muzgów więc nie wiem co bym mógł wam tutaj przedstawić. O liczbie punktów z tej sondy pomyślę może wam przedstawię ;)
---------- Dodano o godzinie 23:25 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 23:23 ----------
Dziołszki powiedzcie mi jak się wam bardziej podoba prezentacja prac tak jak jest tutaj czy tak jak było w poprzednim konkursie ? http://forum.wzorki.info/konkursy-zdobienia-paznokci/531-prace-konkursowe-modne-paznokcie-wiosna09.html
osobiscie uwazam ze jest dobrze tak jak teraz,duze i wyrazne na pierwszy rzut oka
a w kopercie suche muchy,karaluchy nogi rapuchy uszy słonia dupa konia hahaah:D
a w kopercie dolary a jeszcze lepiej euro ahahah bo wyzej chyba stoi:skacze::skacze::skacze:
najwyżej to chyba funciaki stoją:p
tipserka78
03-08-2009, 23:42
ja też uważam że teraz jest lepiej:*:*:*
pozdrawiam:papa::papa::papa:
pisiowa21
03-08-2009, 23:47
nooo jest bardziej wyraźnie:)
mała materialistko:D
A mi nie bardzo to pasuje bo dużo trzeba przewijać... i ucieka mi ten pasek od przewijania;P
albo fotki w miniaturkach, żeby nie zajmowały tak dużo miejsca albo może oddzielny temat do komentowania?