PDA

Zobacz pełną wersję : Today's outfit

Strony : 1 [2]

Paulka
28-09-2012, 11:14
a to moj wczorajszy na babskie pogaduchy:)załozyłam do tego skurzanka kurteczke i szpilki bezowe:)

kath82
28-09-2012, 11:20
dzidzia prześlicznie Ci, a z pewnością wygodnie i ta opalenizna:love:
Paulka tobie to chyba we wszystkim dobrze:)

Paulka
28-09-2012, 11:29
kath:) haha taaaa, a najwygodniej w dresach:):P strasznie podobają mi się lekkie zwiewne szyfonowe bluzki czy sukienki, ostatnio nawet przymierzałam jedna taka w chińskim ale tak źle w niej wyglądałam ze szok:o

samaron
30-09-2012, 15:23
Dzieweczki a ja Was poproszę o radę.
Mam od jakiegoś czasu sukienkę w paski, długość nieokreślona, jak widać wygnieciona, bo właśnie nie bardzo mam na nią pomysł :/:, jakie buty? rajstopy? getry? podkolanówki z kokardkami? ;) co na górę? może czarny dzianinowy żakiet albo brązową kurteczkę?
A może ją skrócić i nosić jak tunikę? Czy te paski mnie nie przytłaczają? :huh:
Poradźcie coś.
Zdjęcia Paznokci, Wzorki, Video tutoriale widoczne tuż po zarejestrowaniu

Agnieszka Praska
30-09-2012, 15:36
ja widze to tak
rajstopy cieniutkie cieliste(na zime grube czarne) do tego szpilki i krotka kurteczka/zakiet cos w stylu ramoneski
dlugosc jak najbardziej ok w niej caly urok

natalia268
01-10-2012, 10:05
wg mnie jednak długość i paski Sami przytłaczają... co do przeróbki, pomyślę nad nią.. może coś mi przyjdzie do głowy

farbstift
01-10-2012, 11:10
długość ciekawa, ale bez szpilek nie widzę tej stylizacji. Żeby proporcje były ciekawe to na górę dodałabym coś krótkiego: ramoneskę, katankę, żakiecik. Na chłodne dni można by zarzucić kardigan i przepiąć go w talii szerokim paskiem a do tego jakieś ciekawe kozaczki wysokie.

asiekfr
01-10-2012, 12:49
ja bym ja skrocila .... nie pasuje mi ta "nieokreslona" dlugosc.

nanami7
01-10-2012, 13:40
Sami mimo ze jestes szczupla, wydaje mi sie ze korzystniej jednak byloby ja skrocic i zrobic sobie tuniczke... :)

Paulka
01-10-2012, 14:38
ja tez bym skorcila to na tuniczke, taka dlugosc pomimo ze paski sa wysmukla Cie i czyni jeszcze bardziej szczupla

dzidzia1987
02-10-2012, 10:40
ja tez jestem za skroceniem, tak przed kolana czyli taka ala mini. Do tego fajny dlugi wisiorek i szpilki.

plushak
02-10-2012, 12:36
Wg to mnie to kiecka na codzień, więc szpilki nie wchodzą w mi w gre totalnie, jakieś botki na lekkim obcasie czy cienszej koturnie, na góre jakaś kurteczka ala skórka, tak to widzę

tusia
03-10-2012, 16:57
nie, ni,e nie, zadnego skracania, ramoneska i martensy :skacze: i strój pierwsza klasa
albo botki jak proponuje plusia:)

kath82
04-10-2012, 09:59
Ja też bym nie skracała:P, dżinsowa krótka kurteczka lub jakaś ramoneska na górę i jest fajnie:) sami ma figurkę na takie "szaleństwa" więc raczej nie widzę problemu;). Zgadzam się z Tusią:D maretensy też na plus:P

samaron
04-10-2012, 10:56
Dziękuję dziewczyny za wszystkie rady :*:*
Właśnie kurcze fajne jest w niej to, że ta długość nieokreślona "robi" tę sukienkę jak agulusia napisała taki jej urok, z drugiej strony skrócenie dałoby więcej możliwości, ale zrobi z niej pospolitą "szmatkę".
Szpilki dla mnie to katorga, wkładam wyłącznie na specjalne okazje i mimo, że na co dzień poruszam się autem to dyskomfort noszenia odbiera mi chęci wychodzenia z domu ;) Więc bardziej skłaniałabym się do propozycji Pluszki - botki czy koturny jakieś, natomiast kurteczka dżinsowa czy ramoneska jak najbardziej mi się "widzi" oraz nie kuście bo mam glany w szafce głęboko schowane - szkoda mi było je wyrzucić :nie_powiem:

natalia268
04-10-2012, 12:07
mi w niej nie pasuje to że jesteś zakryta od szyi aż po kostki. Zazwyczaj odkrywa się albo górę albo dol. No ale rzecz gustu ;)

krasta
08-10-2012, 17:48
a ja z zapytaniem co mozna ubrac na andrzejki. pytam bo nie chodziłam nigdy na nie a w tym roku jakos sie wybieram;p

nanami7
08-10-2012, 22:36
Krasta zależy czy to Andrzejki w klubie typu dyskoteka, czy bal ... Bo to różnie wtedy trzeba rozpatrzeć ;)

krasta
09-10-2012, 12:54
raczej to andrzejki na sali jak to bywa świetlica na wioseczce:)

kasiulka81
27-10-2012, 11:04
Potrzebuję porady na szybko,może akurat któraś z Was tutaj zerknie i mi doradzi. Idziemy dzisiaj na parapetówę i jak zwykle mam problem w co się ubrać, pazurki mam w panterkę i do tego pasi mi ta tuniczka, ale czy nie przesadzę z tą panterkę???? Doradźcie proszę :przytul:

Patrycja_92
27-10-2012, 11:57
Ja uważam ze trzeci zestaw jest w sam raz, a jesli chcesz pasek w talii to nie panterkowy, o będzie juz za duzo, możesz wziąć np. czarny lub ciemnobrązowy do toreki, pamiętam że mowilaś, że lubisz paski gorsetowe więc na pewno masz ich duzo:) albo wpróbuj z czymś cieniutkim w talii, żeby nie dominowało nad strojem, buziak ;*

aga
27-10-2012, 12:18
Pasek zdecydowanie odpada. Nie lubię jak czegoś jest za dużo więc obstawiałabym samą panterkową torebkę albo ewentualnie do tego bransoletkę ale już bez kwiatka, bo będzie za dużo :)

kath82
27-10-2012, 13:32
zgadzam się z Agą zestaw 3 bez kwiatucha, może jakiś czarny, długi naszyjnik/wisior, ale bez przesady:P

xsunnyolciax
12-11-2012, 18:06
Dziewczyny mam dylemat, błagam pomóżcie!!! Którą sukienkę założyć na połowinki? Obie mi się podobają i w obu dobrze się czuję, ale od pływania mam szerokie bary i ta bez ramiączek może mnie trochę zniekształcać, z drugiej strony nieskromnie powiem, że lubię swoje nogi, więc szkoda mi je zakrywać. W której lepiej? Którą wybrać? Pomocy ;)

katerina15
12-11-2012, 18:26
Nie dziwię się, że masz dylemat bo w obu wyglądasz pięknie. sama oglądam jedną i druga i ciężko mi doradzić. W czerwonej rzeczywiście odkrywasz swoje śliczne nóżki, za to czarna pięknie podkreśla Twoją figurę. (piękne wcięcie :love: jestem zazdrosna!! :P ) I nie gadaj głupot, ze masz szerokie bary bo ja tam nic nie widzę :D
A to co jeszcze mogę powiedzieć o sukienkach to tyle, że czarna wydaje mi się bardziej elegancka. Może spróbuj dopasować suknię do charakteru imprezy ? Jeśli będzie z orkiestrą, wystawnym obiadem to czarna, a jeśli bardziej młodzieżowo, z dj to czerwona ?

W obu wyglądasz na prawdę pięknie :ok:

kasiulka81
12-11-2012, 18:56
Zgadzam się z Kateriną :wow: obie podkreślają Twoją świetną figurę :ok: ale dopasuj sukienkę do charakteru imprezy :)

samaron
12-11-2012, 19:03
Łooo Olcia :wow: opłacały się te godziny na basenie - figura jak marzenie :ok:
Mi się bardziej podoba czerwona, w czarnej - za dużo tam się dzieje, albo koronka albo falbanki :)

krasta
12-11-2012, 19:40
a ja nie wiem czy w dobry temacie ale mam problem ide na andrzejki na wiejską sale ale nie wiem co moge tam zalozyc bo nie chodzilam do tej pory na andrzejki moze ktos pomoze co mozna ubrac:)

Ewelina83
12-11-2012, 19:55
xsunnyolciax (http://forum.wzorki.info/members/6782-xsunnyolciax.html) a ja powiem , ze czerwona!!! Jak dla mnioe w niej wygladasz najbardziej sexi :) Z reszta z tego co zauwazylam bedac ostatnio na weselu duzo dziewczyn wlasnie ubiera ktortkie sukienki wiec chyba sa bardzo na czasie!czarna fajna ale jak dla mnie szalu nie ma!!! W czerwonej super-masz super nozki i figurke wiec je pokazuj!!!!

xsunnyolciax
12-11-2012, 19:58
no wiecie, już nie trenuję...2 lata,a apetyt ten sam, więc przybyło trochę tu i ówdzie..:wstydek: ale dziękuję :kwiatek:
czyli nadal do końca nie wiem którą :(
impreza w teatrze dość wysokiej klasy, ale będzie mnóstwo ludzi, więc podejrzewam że i stroję będą dość zróżnicowane.

Paulka
12-11-2012, 20:01
hm... w teatrze, no to pasowałaby ta czarna. mi osobiście się ona nie podoba, wg mnie wyglądasz lepiej w czerwonej, ale przeszedł mi przez głowę pomysł taki coby skrócić na równo przed kolanko/w kolanko te czarna, wtedy byłaby świetna do teatru, ale kto powiedział ze czerwone nie jest eleganckie, podsumowując, albo czerwona albo czarna skrócona:)

krasta jesli masz jakies kiecki to załoz porob zdjecia i pokaz, inaczej ciezko doradzic coby tu zalozyc...ogolnie to na polowinkach to w sukienkach sie chodzi, przynajmniej za moich czasow tak bylo:D

asiekfr
12-11-2012, 20:36
Olcia ja jestem zdecydowanie za ta czerwona. Czarna mi sie nie podoba. Masz piekne nogi ,wiec trzeba je pokazywac ,do tego ta czerwona ,to taka ladna klasyczna sukienka . Czyli ja obstawiam czerwona!!

krasta
12-11-2012, 20:43
Paulka (http://forum.wzorki.info/members/10577-paulka.html) własnie nie mam i dlatego to pytanie tu zadaje;p bo nie wiem czy tunike i jakies dzinsy i kozaki zalozyc czy co;p albo tunike i leginsy ;p bo sukienek nie mam;p

xsunnyolciax
12-11-2012, 21:01
DZIĘ-KU-JĘ! :love:
Jesteście naprawdę kochane ;) Jak wymyślę makeup, dodatki i włosy to wstawię do akceptacji ;) Chyba, że macie jakieś rady? Będę wdzięczna :przytul:

Paulka
12-11-2012, 21:17
krasta, ciezko cokolwiek doroadzic nie wiedzac jakie masz ubrania w szafie, a inne dziewczyny??jak one sie ubieraja?? kozaki to bym na wstepnie odrzucila, jesli schodzimy na wersje dzinsow to na impreze dodala bym szpilki, chyba ze to w ogole juz taka impreza ze najlepsze to trampki...

Olcia makijaz i dodatki, to w zależności czy swoim wyglądem cchesz sie wrzucac w oczy, czy raczej nie bo np czerwona sukienka dla Ciebie juz znaczy wyzywająco...jesli taka sukienka to malo to ja dorzucilabym chyhab wyrazny makijaz oczu, moze takie leekie smołki??hm...a włosy wtedy proste/wyprostowane...

krasta
12-11-2012, 22:15
no ale szpilki jak zimno jest to wlasnie nie wiem. a inne dziewczyny to nie wiem ale w tamtym roku z tego co kzynka mowila jak byla na tej sali to miala tunike z brokatem rajstopy i kozaki. a reszta to jak chciala różnie ludzie byli ubrani z tego co widzialam na zdjeciach;p

nanami7
12-11-2012, 22:52
Olcia... czerwona zdecydowanie !

natalia268
12-11-2012, 23:02
Kurcze świetne sukienki ! Nie dziwię się, że nie możesz się zdecydować. nie pomogę :skacze:

kath82
13-11-2012, 08:27
Mnie też się czerwona podoba:P, a Olcia w niej to już rewelacja. Świetnie wyglądasz, a figurki to tylko pozazdrościć:)

Agnieszka Praska
13-11-2012, 16:40
tez jestem za czerwona :D
ta czarna taka troche "weselna" za duzo dobrobytu w jednym miejscu ;)

xsunnyolciax
13-11-2012, 20:10
Czyli czerwona jednomyślnie- dziękuję! :* :przytul:
A włosy do tego wyprostować czy loki? Bo raczej rozpuszczone, prawda?
I mam ochotę na czerwone paznokcie, ale boję się, że to będzie za dużo...

nanami7
13-11-2012, 20:33
paznokcie nude, wlosy pofalować i buty nude bym zalozyla :D

krasta
16-11-2012, 18:53
a co powiecie na ta tunike i leginsy czarne i kozaki ze zdjęcia mozna by było w takim czyms isc na andrzejki?

proszę dodać źródło fotki / samaron

Źródło:
http://moda.allegro.pl/sexowna-elegancka-tunika-sweterek-kolory-b20-i2780248559.html

Patrycja_92
16-11-2012, 21:54
tunika piękna, sama bym taką chętnie założyła :) chociaz wg mnie bardziej pasowały by Ci do niej zamszowe kozaki takie proste bez futerka :) ale to wiesz, tylko moje zdanie, buziak :*

iwonakm
16-11-2012, 23:09
zdecydowanie bardziej pasowałyby kozaki ze zdjęcia z tuniką, bo te z drugiego zdjęcia są za "mocne" - jeśli rozumiesz o co mi chodzi :)

krasta
17-11-2012, 08:13
ale chodzi mi czy bedzie pasowało do leginsów i czy wypada iść w tunikach na andrzejki;p bo nie chodzilam tam i dlatego pytam;p
mam jeszcze takie kozaki;p ewentualn9ie botki ale w botkach moze byc troche chłodno;p nie chodze za bardzo na imprezy takze dlatego potrzebuje rady w co sie ubrac;p oczywiscie to nie jakies mega bale tylko posprostu ze znajomymi;p

iwonakm
18-11-2012, 19:20
jeśli to prywatka (o wow jak to słowo brzmi pretensjonalnie i staroświecko) - niech będzie impreza - u znajomych to moim zdaniem spokojnie możesz się tak ubrać, bo przecież ze znajomymi nie chodzi o pokaz mody tylko o fajną wspólną zabawę w dobrym towarzystwie, prawda?

Paulka
19-11-2012, 10:53
tak tunika spoko, ale te kozaki wedlug mnie nie pasuja totalnie...ale te z drugiego postu juz lepiej:)

krasta
19-11-2012, 19:50
a np kochane tunika nie sweterkowa tylko materiałowa jakas tez bedzie pasowala i jakies leginsy i np te drugie kozaki z tym futerkiem?

kasiulka81
28-12-2012, 12:26
Moje kochane znowu potrzebują Waszej pomocy :przytul:Idziemy z zaprzyjaźnioną ekipą na Sylwestra do pizzerii :D dlatego sukienkę kupiłam taką na luzaka bardziej, a do tego mam dylemat czy elegancka marynarka czy skórkowe bolerko z rękawem 3/4
Torebkę do tego biorę czarną "Chanelkę" :P

samaron
28-12-2012, 12:31
Skórkowe :slina: chociaż kolor też jakiś by się przydał,
a jakie biżu? buty?

kasiulka81
28-12-2012, 12:37
Buty mega wysokie lakierowane obcasy w cielistym kolorze, a biżuteria jeszcze sama nie wiem, doradźcie coś kochane, mam czas jeszcze coś kupić, mam dużo fajnej biżuterii złotej, więc do cielistych butów byłoby OK, ale mogę jeszcze coś dokupić, ale potem będę cierpiałam , bo mam uczulenie :/: ale co tam, liczy się efekt :P

nanami7
28-12-2012, 21:48
co powiecie na moją stylizację sylwestrową w stylu lat 60,70,80 ? :D jeszcze bedzie fajny make-up i jakies kolorowe rajstopy. Macie jakies propozycje, co dodac?

Ma byc smiesznie dodam :skacze:

kasiulka81
28-12-2012, 21:51
Jak dla mnie bomba :yess: wyglądasz rewelacyjnie :ok: ja mam nadal dylemat co do tej sukienki ubrać i jaka biżu

nanami7
28-12-2012, 22:42
Kasiulka ja bym postawiła na kolor żebyś się ożywiła :) nie idziesz na stypę :P jesteś młoda więc korzystaj z całej palety barw. Ja daję na plus marynarkę.

Patrycja_92
28-12-2012, 22:51
Ja bym tylko dołozyla na tą peruke opaskę :D

OPASKA apaszka PIN UP retro JAPAN STYLE kwiatki (2907406726) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. (http://moda.allegro.pl/opaska-apaszka-pin-up-retro-japan-style-kwiatki-i2907406726.html) cos takiego, tak wiązały sie tamte lata chyba :D

Buziak :*

Kasiula ja też stawiam na marynarke, piękny kolor, a potem wiadomo i tak, ze pewnie bedzie ciepło, wiec sie rozbierzesz, więc sie nie martw ze wypadniesz zbyt oficjalnie :)

asiekfr
28-12-2012, 23:06
Kasiulka ja stawiam na bolerko. Namcia odjazdowe przebranko:ok:

katerina15
28-12-2012, 23:27
haha nanami super :D I widzę, ze obie idziemy na tematycznego sylwestra :D tyle że mój będzie "lata 20, lata 30" :D

Kasiula ja też stawiałabym na jakąś kolorową biżuterię ;)

farbstift
29-12-2012, 09:50
kasiulka, obie wersje świetne. Jesli zdecydujesz się na marynarkę to nie dodawaj za dużo biżuterii. Jeśli jednak wybierzesz bolerko, to może poszalej z dodatkami w stylu Glam Rock? Nie wiem czy lubisz takie dodatki, ale fajnie by się komponowały. Jakieś bransoletki z ćwiekami, ale nie bardzo ostre. W sumie to z pewnością większość imprezy spędzisz bez marynarki, tudzież bolerka:)

emila
29-12-2012, 09:55
Ja stawiam na bolerko :)

kasiulka81
29-12-2012, 10:50
Dziękuję Wam kochane za porady, ja chyba raczej postawie na bolerko, jak niektóre z Was i jakąś biżuterię :cwaniak2: którą zaraz pojadę kupić :P

białaaaa
29-12-2012, 13:02
bolerko

nanami7
29-12-2012, 22:55
dziewczyny zmiana koncepcji ;) tak sie lepiej czuje...
teraz tylko wybór, która peruka lepsza? Bo juz mam metlik w glowie.

kasiulka81
29-12-2012, 23:22
No i super zmiana :DMnie się bardziej podobasz z długimi włoskami :ok:

rudzia1985
30-12-2012, 00:26
Jak dla mnie w tych brazowych wygladasz powazniej, skoro to sylwester, impreza, szalone lata to bralabym te rozowe :)

nanami7
30-12-2012, 13:04
moj mi mowi ze bardziej pasuje ten braz, a ja specjalnie kupilam sobie rozowa i nie ukrywam ze chcialabym ja zalozyc :) kurcze... nie wiem :/: moze jeszcze do jutra cos wymysle.

kasiulka81
30-12-2012, 13:50
Nanami - to weź obie, po północy zmienisz na inną :skacze: to Sylwester noc zabawy :D
Mnie się udało dokupić kolczyki w kolorze złota, z samych kwadracików jak zdobienie sukienki

nanami7
30-12-2012, 15:13
wow Kasiulka ale superasne te kolczyki :ok: hihi

ja zakladam jednak ta rozowa, a moja przyjaciolka wezmie ta druga ode mnie :)

kasiulka81
01-01-2013, 13:51
No i w Sylwestra ta moja stylizacja wyglądała tak. Oczywiście w bolerku bawiłam się chyba z 10 minut :P
Nanami a jak Ty się prezentowałaś, czekamy na foty

katiaa162
01-01-2013, 14:35
A ja przed sylwestrem na wesolo ;D Sukieneczka mega wygodna :))

karnityna
16-01-2013, 15:28
Lubię takie luźne sukienki, zresztą sama ostatnio kupiłam sobie podobną :). Dzisiaj raczej nic specjalnego na sobie nie mam, ot zwykłe rurki i asymetryczny dłuższy sweter.

rudzia1985
13-02-2013, 17:59
Kurna, nie wiedzialam gdzie zapytac, niech bedzie tu :p

Pomozcie laski bo im wiecej opini tym lepiej.
Kupilam sukienke Ballkleid Abendkleid Brautjungfer Cocktailkleid Partykleid NEU | eBay (http://www.ebay.de/itm/170946488771?var=470219604208&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649)
Ubralam ja i niestety spada mi z cyckow, mimo ze do nich przylega. Jak sie ruszam to czuje, ze zaraz zleci, musze poprawiac co chwila by gorset byl na swoim miejscu
Pomyslalam, ze dorobie ramiaczka w kolorze czarnym ( z tylu sa dwa czarne paseczki do zrobienia kokardki, stad tez czarne ramiaczka ) ale czy nie bedzie kijowo wygladac ? Probowalam z czarnym stanikiem, tak zeby miseczek nie bylo widac, tylko owe ramiaczka i niby wyglada dobrze. Mama podpowiedziala, ze mam przezroczyste przyszyc ale one z gumy wiec jak ja je przyszyje ?

Oczywiscie musze miec jakies nakrycie na ramiona bo wesele w kwietniu wiec ciut zimno moze byc. Chcialam bolerko w tym kolorze jednak sprzedawca nie ma nic podobnego, szukalam na ebayu ale wiadomo, pod kolor nie znajde. Musze zobaczyc
Pomyslalam o czarnym ? A buty ?
Nic juz nie wiem, mojemu Piotrowi sie podoba, ja mam mieszane uczucia :(

Help !

Patrycja_92
13-02-2013, 18:41
Ja jak miałam taki problem, to ubrałam stanik, założyłam w nim przeźroczyste ramiączka, a sukienke przyszyłam do stanika na sobie powiedzmy w sześciu miejscach, dwa razy na plecach, dwa pod pachami i dwa z przodu, takie małe przypałanie nitką, żeby nie było widać, sukienka przytwierdzona do stanika nie zjeżdzała, a ramiączka w staniku można wymieniać, więc wiesz, zero problemu :D
Co do bolerka, to szkoda wydawać kasy na cos czego wiecej nie założysz, ubierz marynarkę, lub jakiś wiosenny płaszyk, trencz np :) do Koscioła będzie elegancko, a na sali i tak do tańców się rozbierzesz- wiem z doświadczenia, a buty stawiałabym na cieliste, sukienka jest zwiewna, wiec czarne będą wyglądać za ciężko :)

rudzia1985
13-02-2013, 20:22
Cielistych wlasnie nie chcialam, stawialam na srebrne ale nie wiedzialam, ze z tylu sa czarne paski ( nie dojrzalam na aukcji :P ) a nie chce wygladac jak roznokolorowy kalejdoskop.
Nie wiem czy stanik to dobra mysl, ona na plecach leci w dol, konczy sie pod lopatkami a ja staniki nosze ciut wyzej, wygodniej, dlatego wolalabym ramiaczka doszyc ;)
Sukienke ( zwiewna nie jest ) i tak mam na raz, wiecej jej nie ubiore bo sie robie coraz szersza :p Juz teraz jest akurat wiec dokupic bolerko nie problem ;)

Patrycja_92
13-02-2013, 23:48
No to dorób sobie po wewnętrznej stronie sukienki z tasiemek zaczepki do ramiączek takie jak są w stanikach i po kłopocie :) Srebrne? hmm kwestia gustu, ja wiem jak bylam kiedyś na balu i koleżanka miala srebrne buciki to ludzie jej później tyłek obrobili, że w takich butach to w kosmos powinna latać :D i generalnie unikam takich kolorów, chyba że cieniutkie sandałki na cieńkich( nie rzucajacych sie w oczy) paskach :)
A co do zwiewnosci sukienki to kwestia dyskusyjna, jak dla mnie jej przód jest zwiewny(nie obcisły, nie usztywniany żadnym kołem), dla Ciebie nie, chcialam pomóc, ot co.

rudzia1985
16-02-2013, 09:39
chyba że cieniutkie sandałki na cieńkich( nie rzucajacych sie w oczy) paskach :)
No wlasnie o takich bucikach mysle. Nie chcialam zadnych pelnych, jednynie balerinki ale to jak juz mnie zupelnie beda stopy bolec bo ogolnie ja nie chodze w butach na obcasie ;)
Sukienka niby nie usztywniana ale ciezka, chyba ze wzgledu na ten tyl :)
Pokombinuje....Dzieki Pati

krasta
28-06-2013, 11:57
Witam kupiłam taka oto sukienke na chrzciny chociaż jestem bladzioch straszny i rudzielec ale nie wiem jakie dodatki do tego tzn buty torebka i jakis zakiecik albo bolerko;p

paula1230
28-08-2013, 09:12
Dla mnie najważniejsza jest wygoda

krasta
28-08-2013, 10:54
a ja znowu wam tylki zawracam hehe ale mam weselicha i to az 2 i kupiłam sukienke ale nie moge sie zdecydować na dodatki do niej:p moze mi doradzicie kochane:) bede wdzięczna:) i powiedzcie mi czy pasuje ona dla 23 letniej kobiety. bo juz niektórzy zaczeli mowic ze to nie dla mnie sukienka.

natalia268
28-08-2013, 16:32
Nie wiemy jak w niej wygladasz ;) Zresztą ważne jest to jak sie sama w niej czujesz, a nie to co ktoś tam gada.. to Ty w niej masz iść a nie ktoś ;)

I jakie planujesz buty do niej ?

Patrycja_92
28-08-2013, 18:54
Szczerze to z tym bolerkiem nie wygląda na sukienke dla 23- latki, tylko 35, ale uważam ze bez bolerka bedzie niebo a ziemia, ponieważ sama sukienka jest bardzo ładna, dodac do niej kobiecą figure, a nie wieszak :D i gitara gra :) Zamiast bolerka ubrałabym zwykłą czarną marynarkę,a na sali ją zdjęła bo wiadomo bedzie ciepło :) Buty ubrałabym albo szare albo czarne, ale nie jakies masywne tylko zwykłe szpilki :)

kath82
28-08-2013, 21:42
Zgodzę się z Patrycją, że z bolerkiem wygląda jak dla 35 latki:P, ale tak jak Natalia napisała niech każdy gada co chce ważne, że Ty czujesz się dobrze:D
Też bym dorzuciła czarne buciki, czarny żakiecik też będzie pasował;)
Sama za niedługo wybieram się na weselicho i mam problem co założyć:blink:.

kasiulka81
01-09-2013, 11:09
Krasta - jak dla mnie to faktycznie z bolerkiem wygląda to zbyt poważnie, wolałabym tę sukienkę ubrać do jakiejś marynarki i najlepiej w jakimś żywym kolorze, zaszalałabym też z jakimiś dodatkami, ale to tylko moja sugestia :D
A tak przy okazji to i ja Was zapytam i się poradzę: w październiku idziemy z mężem na imprezę weselną, ale taką w knajpie po ślubie cywilnym naszych znajomych, będzie grono najbliższych przyjaciół tylko i to impreza mniej zobowiązująca (tak nam młoda para zapowiada) więc tak nieśmiało myślę o założeniu tej czarnej sukienki z odkrytym ramieniem, a do Urzędu Stanu Cywilnego na górę planuję ten fraczek i złota kopertówka :] Co Wy na to, dodam że jestem już po trzydziestce jak widać :P

nanami7
01-09-2013, 15:35
Kasiulka wcale nie widać, że jesteś po 30stce :D

mnie się ta wersja podoba, wyglądasz seksi :D

krasta
01-09-2013, 21:41
kasiulka81

tak a z jakim kolorkiem byś to założyła;p

Patrycja_92
01-09-2013, 23:04
Kasia piekna sukienka na to jedno ramie, i koniecznie rozpuszczone włosy, takie jak Twoje nie mogą się marnować spięte <3

kath82
02-09-2013, 17:05
Ja tylko dodam, że Kasiulka wygląda zjawiskowo jak na "już po 30" :P i nic bym w stroju nie zmieniała:ok:

kasiulka81
02-09-2013, 22:58
Oj kochane jesteście, aż się czerwienie od tych komplementów :crazy:
Krasta - ja bym ubrała to ze wściekłym różem, ale nie neonowym, takim amarantowym bo uwielbiam ten kolor, możesz te pomyśleć o jakimś turkusie albo niebieskim, czerwień też by do tego pasowała, ale to tylko moja opinia :)

kath82
05-09-2013, 13:06
Kochane to teraz ja :) Kupiłam sukienkę i zastanawiam się czy nie jestem do niej za stara (lekko po 30), jest krótka, a do tego z tyłu ma jeszcze rozcięcie ha ha, zauważyłam w domu:P. No i chciałam zapytać czy te dodatki z 2 zdjęcia pasują czy może zmienić żakiet na coś innego:huh:. Mężowi chciałam zakupić granatowy garnitur i tak się zastanawiam czy będzie pasowało:o:(

Patrycja_92
05-09-2013, 16:36
Kath piękna sukienka, absolutnie nie jest dla Ciebie " za młoda" nie odkrywa za wiele, ani dekoldu ani nie jest za krótka, ale podkreśla to co powinna w tym wieku, piekną figurke, świetne nogi, dodatki jak najbardziej pasują, piękne buty! :))

krasta
05-09-2013, 17:09
a tu znowu ja dzisiaj kupiłam sobie nastepną sukienke ale nie wiem czy w niej pójde na weselicho ale mi sie spodobała.Sory za zdjecia w lustrze ale niesttey nie miał mi kto strzelic eheh i znowu zastanawiam sie jakie dodatki do niej czy beżowe buciki i zakiecik. a wogóle sie zastanawiam czy nie jest sukienka za opięta hehe i czy wogóle mi pasuję bo ja rudzielec typowy i bladziocha jestem.

olusia87
05-09-2013, 17:57
Kath moim zdaniem bardzo pasuje. I zgadzam sie z Patrycja...nie jest ani za krótka,ani zbyt powycinana.
jesteś szczupła to niby dlaczego miałabyś się chowac w jakiś worek?
Ja za pare tygodni tez ide na wesele i własnie upatrzyłam sobie sukienke o podobnym kroju tylko chyba w kolorze "arbuzowym". I tez planuje do tego założyć buty w takim kolorze jak Twoje:)

kath82
06-09-2013, 08:35
Patrycja_92, olusia87 dzięki dziewczyny:*:* podbudowałyście mnie, chciałam się już rozglądać za czymś innym:torba:. Zostało mi parę kg po ciąży (na zdjęciu tego tak nie widać) i jakoś tak nie czuję się za dobrze w swoim ciele, ale ćwiczę uparcie:). Co do bucików to mam trochę obaw:P jak dla mnie są ciut wysokie, ale bardzo mi się podobały:love:.
krasta ja bym dodała szare dodatki (żakiecik, buciki, może srebrna torebka). Może dziewczyny coś wymyślą :)

tusia
06-09-2013, 10:39
Ja jakis czas temu byłam na weselu, dokładnie w maju i wybrałam sobie mietowa sukienke, biały zakiecik, buciki w kolorze nude i do tego kopertówka. Wysokie platformy całkiem dobrze sie spisały, wytrzymalam w nich do 2 w nocy :D Co by maz do mnie pasował dostal krawat w mietowym kolorze :D

Kath bardzo fajny zestaw :)

Kasiulka sukienka rewelacyjna, strasznie mi sie podoba:buja:

Chocolata
08-09-2013, 11:02
Ja niestety w sukienkach rzadko ( nie lubię siebie w takim ubranku) Za to w spodniach i owszem.. ale od kilku lat przymierzałam sie do "skórzanych" i wyglądałam zawsze jak baleron. Te wybrała moja osobista stylistka - córka:D Dopasowała mi bluzkę, a sweterek kupiłam na Wigilię i się przydał. Ubiór na pożegnalną kolację mojego Profesora. Sorry za minę, ale nie lubię takich fot:D

rudzia1985
08-09-2013, 11:57
Ja tez nie trawie sukienek i spodniczek, cale zycie w spodniach :D
Czoko, gora i dol super, bardzo fajnie wyglada i na luzie. Wygladasz dobrze, jak bedzie cieplo to sweterk mozesz zdjac i pokazac swoje kobiece ksztalty
Ja jedynie zamienilabym buty bo jakos mi w tym kolorze do reszty nie pasuja ale moze sie nie znam :P :)
Usmiechnij sie :D

Chocolata
08-09-2013, 17:19
Wiem , wiem.. do tego pasowały by pewnie czarne botki na szpilce, ale przelatałam miasto i nie znalazłam pasujących:( a że jeszcze ciepło na dworze, to te ubrałam w akcie rozpaczy:D
Obiecuję, że na kolejnej sweet focie będzie dziubek:D:D:D ;)

kath82
09-09-2013, 13:23
Tusia ślicznie wyglądałaś :).
Ja też nie przepadam za sukienkami więc na 2 dzień weselicha poszukuję jakichś ciekawych spodni:P, zastanawiałam się nad "skórzanymi", ale czy nie odparzą mi tyłka:torba:. Mam jedne z wstawką niby skórzaną i zawsze jak je zdejmuje w tym miejscu mam wilgotną skórę:P. Choco wyglądasz prześlicznie:ok:.

tusia
11-09-2013, 17:59
Choco outfit zaczepisty, wyglądałas powalająco :D

honeypuff
24-09-2013, 23:17
kupiłam takie botki ostatnio i mam problem bo do niczego mi nie pasują. w rzeczywistości wyglądają hmmm ciężko, masywnie i niedelikatnie.

7230872309

co ubrać na górę? do płaszcza za "mocne", a do kurtki też tak nie bardzo pasuja.... ;/

źródło Botki Cristen Black | Botki | StyloweButy.pl (http://www.stylowebuty.pl/products/Botki-Cristen-Black-.html)

milenka_olsztyn
25-09-2013, 07:32
Piękne buty :)
kurta skórzana na górę :) albo płaszcz właśnie :)

kath82
25-09-2013, 08:46
Mam podobne:D i zgadzam się z Milenką:) zazwyczaj ubieram je do leginsów, tuniki i skórzanej kurtki, do płaszczyka też się nadają;)

honeypuff
25-09-2013, 10:59
No jak dla mnie to trochę brzydko wygląda z moim delikantym płaszczykiem :P

kath82
25-09-2013, 12:26
no chyba, że tak:P każdy lubi coś innego i dobrze:D

dorota_pazurki89
24-11-2013, 16:14
to teraz ja :) jak wam się podoba mój ubiór? :) tak wiem wiem troche inna jestem :P

natalia268
25-04-2014, 18:17
Co widzicie oczami wyobraźni do tej sukienki ? :)

http://forum.wzorki.info/attachments/moda-zakupy/65674d1360442944-dscf4196.jpg

jakie buty, biżu, paznokcie, fryzura, makijaż ?:skacze:

Po weekendzie postaram się wrzucić fotkę jak ja w niej wyglądam :)

samaron
25-04-2014, 19:09
Ona taka wycięta na bokach? koniecznie fotkę !

natalia268
27-04-2014, 09:10
Tak tak gołe ciałko będzie ;)

nanami7
27-04-2014, 18:05
Czarne albo srebrne dodatki :) fryzura, upięcie, konkretny kok :D ja tak to widzę.

natalia268
29-04-2014, 08:47
i jak ?

czy któreś buty mogą być ? czy trzeba kupić nowe ?;p..

asiekfr
29-04-2014, 18:01
Ja bym wziela te na trzeciej fotce!

samaron
30-04-2014, 13:14
ja też ostatnie, ale koralowe by mi pasowały ;)

xsunnyolciax
22-05-2014, 16:41
Mój maturalny outfit :skacze:

http://pliki.wzorki.info/images/YXd32.jpg

natalia268
31-05-2014, 17:02
Kupiłam nowe buty :) więc będzie tak :

77178

coś nie jest mi pisane ładnie wyglądac :), bo dziewczyna z którą umowilam się na makijaż, musi iść do pracy (pracuje w teatrze), moja fryzjerka wykupiła last minute, inna dziewczyna która miała mi robić fryzure też ma wesele w tym dniu w innym mieście :D została mi jeszcze jedna ale nie wiem co z tego będzie.. ale juz nie mam siły, ani w sumie pieniędzy na szukanie kogos nowego i wydawanie kasy ..

samaron
01-06-2014, 11:52
no to zrób wysokiego koka i daruj sobie loki ;)

krasta
09-06-2014, 19:08
hej kochane forumowiczki
może któraś doradzi jaki kolor stroju dla rudej bladiochy:) jak mąka:)

jagnam
31-07-2017, 06:56
Dziewczyny nosicie teraz latem kapelusze? Bo zastanawiam się czy sobie nie kupić. Tylko czy ktoś w tym chodzi?

ell
31-07-2017, 08:27
Jasne ze tak! Sama nie znosze jak mi w głowę grzeje. Poza tym kapelusz wygląda bardzo ciekawie. I wbrew pozorom bardzo wiele osob je latem nosi ( przynajmniej w mieście, w którym mieszkam).
Świetne moim zdaniem są kapelusze z mniejszym rondem jak ten:
https://files-simple.synerise.com/catalog/product/cache/1/thumbnail/750x/17f82f742ffe127f42dca9de82fb58b1/all/ANG19053-00000-00074c.jpg

W simple ostatnio były zresztą spore wyprzedaże: https://simple-cp.com/odziez/kapelusze

sili
11-09-2017, 23:55
Jak patrzę na dzisiejszą pogodę to mam ochotę zostać pod kocem cały dzień. Zbliżają się jesienne dni więc idealnie sprawdzą się chusty na drutach (https://www.kuferart.pl/ubrania,chusty-szale,6,147.html), wszelkiego rodzaju szale, obszerne swetry, czy dzianinowe sukienki. uwielbiam taki styl. W połączeniu z ramoneską wyglądają świetnie. Idzie jesień, trzeba się przygotować na gorszą pogodę.

jagnam
12-09-2017, 12:47
Świetny ten kapelusik. Aczkolwiek teraz jesienią się raczej nie nada. Powiedziałabym,ze jest to bardzo dobry wybór na lato.... Zastanawiałam sie aby kupić sobie kapelusz, ale mam dość małą głowę.... Wiecie dziewczyny może jak skutecznie można przymocowac kapelusz tak aby nei spadał z głowy? Bo sama niestety do tej pory dobrego sposoby nie odkryłam :(

Jeśli o mnie chodzi to zaczynam juz poszukiwania jakichś ciuszków na jesień. Szczególnie,że robi się coraz chłodniej :)
Fajne sweterki ma już Answear:
https://answear.com/p/swetry-206-k.html

Jak na razie nowe kolekcje.

Caliope
09-03-2018, 09:39
A co myślicie o botkach z odkrytym palcem, takich jak te http://celnie.pl/z-czym-nosic-botki-peep-toe-przeglad-ciekawych-modeli-botkow-z-odkrytymi-palcami ? Bardzo mi się podobają, ale zastanawiam się na ile jest to praktyczne rozwiązanie podczas upałów, czy nie jest w nich za gorąco? W szpilkach strasznie puchną mi nogi jak jest ciepło, więc może to jest alternatywa... Zbliża się powoli wiosna, więc chciałabym trochę odświeżyć garderobę ;) Pomóżcie!

Awuca
13-03-2018, 09:19
Mi szybko puchną nogi przy wyższych temperaturach, więc o takich botkach mogę jedynie pomarzyć ;) Zależy z czego są zrobione - jakiś lekki materiał nie powinien grzać aż tak bardzo...

chanah
16-08-2018, 20:55
Strasznie interesuje się modą uliczną i czerpie inspiracje z różnych stron w internecie oraz od osób, które mijam na ulicy. Lubię chodzić po secondhandach i kupować odzież używaną, którą przerabiam na swój sposób. Niedawno znalazłam stronę internetową, z której kupiłam wiele ubrań i kompletów w niskiej cenie https://anglia-importer.pl/, niektóre rzeczy poprzerabiałam, niektóre podobały mi się w oryginale.

cass
19-09-2018, 14:07
Mi szybko puchną nogi przy wyższych temperaturach, więc o takich botkach mogę jedynie pomarzyć ;) Zależy z czego są zrobione - jakiś lekki materiał nie powinien grzać aż tak bardzo...

Serio? Sama bardzo lubie botki i są to moje ulubione buty na jesień. Oczywiscie oprócz adidasów, które nakladam na siebie jak mam ochotę na jakis sportowy outfit. Nie rozumiem jedynie koncepcji botków z odkrytymi palcami. Fajnie pasują na imprezę ale na co dzień bym w nich raczej nie chodziła.....
https://blog.fitanu.com/pl/color-blocking-najgoretszy-trend-tego-sezonu/
Co sądzicie tak nawiasem o trendzie color blocking? W sensie mocnych łączeniach kolorów w ubraniu? Czy jednak wolicie zachowawcze kolorki?
https://cdn.shopify.com/s/files/1/1844/6667/files/Captura_de_pantalla_2018-01-15_a_las_16.01.21.png?v=1516053709