Wszystko na temat sztuki zdobienia paznokci, galerie paznokci, porady, Video Tutoriale Zarejestruj się już dziś
Ewelinko a tak sobie teraz pomyślałam że może od Doberka wezmiemy jakieś pędzelki.Bo przecież Ty potrzebujesz kamuflaż i ja też coś jeszcze dobiorę.Byłby jeden koszt.
O wlaśnie o coś takiego mi chodzi i byłyby świetne tylko potrzebne są też proste a one wszystkie są po skosie Może jeszcze coś znajdziesz
Wiesz co ,moim zdaniem śliczne są.Naprawdę . A ja takie skromniejsze znów zrobiłam-jakoś tak mi zawsze skromnie wychodzi Zresztą zaraz Ci wyślę.
EDYTKO ALE TYCH SS30 ON NIE MA AB JA WTEDY BRAŁAM TU Swarovski 2028 TERMO CRYSTAL AB ss30 -10szt. (1454509021) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy , A TO INNY SPRZEDAWCA PS. WYSYŁAM CI PAZURY DO OCENY NA EMAIL
PĘDZELKI DO ŻELU AKRYLU I ZDOBIEŃ KOMPLET 15szt. (1442534750) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy i to chyba też...
[slay] 30 GIGANTÓW SWAROVSKI SS 16 ss16 22 KOLORY (1459617057) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy (biore 1x srebrne i 1 x srebrne ab) [slay] 10 GIGANTY SWAROVSKI SS 30 ss30 srebrne (1448052587) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy (1x) [slay] 50 DUŻE srebrne / AB SWAROVSKI SS 10 ss10 (1448052558) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy (z tych jak tych pierwszych) i [slay] SIMILKI SWAROVSKI ślubne MINI do wtapiania (1448052425) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy (tych 1x, ale jeszcze nie wiem jaki kolor)
hej zamawiam swarovskiego. chcesz też?
nie. poczekam na ciebie, jeszcze mam make-up french z global-cosmetics
kolorek mi się podobał. zaraz cię trochę wykasuję
a mogę wpaść do ciebie w środę bo jutro robię zupę...