Odp: [Konkurs] No Flowers :)
Jak mi pipki wyjdą to postaram się wydziergać resztę ;P
Dużo czasu :yess: więc muszę coś wyskrobać :P szkoda tylko, że gdy chce się zrobić piękne konkursowe pipe'y, to często wychodzi wielka PIPA :P
świetny konkurs:skacze:dziewczyny nie smiejcie sie a co to za kształt cube, modern?bo mnie zacmiło^_^
no fajny konkurs:) mnie też te kształty zastanawiają :huh:
eeextra ;d moze tez cos wymysle;)
no wreszcie cos dla mnie , bez kwiatów cos , i napewno wezme w tym konkursie udział , pokaże że konkursy nie tylko dla kobiet jak na fajsie napisano cytuje-
AAAA DZIEWCZYNY MAMY NOWY KONKURS!!!!
jeszcze ja tu jestem :D:D:D i zobaczymy na co mnie stac :)zaraz dzwonie do przyjaciółki żeby sie nastroila na długie posiedzenie w salonie bo bede wymyslał
Wiecej o kube tu tez znajdziecie > http://forum.wzorki.info/ksztalty-pa...-kubenail.html :)
Marshall rob, sama jestem ciekawa co zmajstrujesz :D
Noo Marshall na Ciebie to liczę najbardziej ;)
tutaj podpowiedź odnośnie modern:
ĚĘ îň ËÎĐĹÍŰ "Ěîäĺđí". - Ęëóá Íĺéë Ěŕńňĺđîâ - NailClub
to ja jeszcze dorzuce odnosnik do tematu o formie Blade i chyba juz wszysko jasne:)?
http://forum.wzorki.info/ksztalty-pa...rma-blade.html
Nie no Marshall dziewczyny tak z przyzwyczajenia, wiesz faceci w naszej branży toi jeżeli już są to zawsze wielcy artyści i znani, dlatego tym bardziej liczymy na Ciebie.
Ja oczywiście też wezmę udział :D
a czy to witrażowa mamy brać dosłownie?? i czy niekwieciste kształty 3D wolno robić??
Przyłaczam się do pytania czy dosłownie to rozumiec?
Marshall :) my poprostu doceniłyśmy Twój żeński pierwiastek-hehe
A tak naprawde to liczę na fajne pracki... spore pole do popisu
NIECH WYGRA LEPSZY....:D
marshall pomimo ze tez przymierzam sie do tego konkursu to będe trzymała za Ciebie kciuki, z racji ze jestes naszym aktywnym rodzynkiem:)
marshal przejdz na nk tam było napisane (jesli dobrze kojarze) "kochani...." hehe
Czyli szpice nie wchodzą w grę ?
---------- Dodano o godzinie 11:46 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:41 ----------
No i co z tą geometrią ? witraze przecież mają różne motywy :co:
Tak, mają być elementy witrażowe - zabawa półprzezroczystością, oraz geometria - czy w zdobieniu czy w podkreśleniu kształtów, wszelka symetria, kanciastość, czy też doskonałe koła / kule mile widziane. Mogą być zdobienia przestrzenne jak najbardziej, wystające poza płaszczyznę zbudowanego paznokcia, ważne, żeby to nie były kwiatki ;)
Wiem, że jesteście kreatywne / kreatywni (marshall ;)) i na pewno coś fajnego wymyślicie.
Tak, szpice odpadają.
super konkurs!! Temat inny niż wszystkie, poziom trudności wyższy poprzez narzucenie kształtów które są mało spotykane i sam temat - bez kwiatków - daje możliwość wykazania się :) sądzę że się skuszę :)
bardzo fajny konkursik niekwiatkowy . mam nadzieje ze uda mi sie cos uklepac ,bo cos ostatnio weny brak ,ale temat mi sie podoba ,wiec sie zmobilizuje :)
kuszące;) tylko ten witraż....;p;p
Nie bac się!! próbować laseczki i facety :> i zdobywac nowe doświadczenia :D
Fajny konkurs możliwośc wypróbowania czegoś nowego niż oklepanych kwiatków (chociaż i tak je kocham ale to wiecie)
No czekamy na Wasze prace kochanI ! :)
charolina ten witraż daje tyle nietuzinkowych możliwości, półprzezroczystość jest tajemnicza i wzbudza ciekawość,
powoduje większe skupienie i uruchamia wyobraźnię
a gra światła potęguje jej efekt i manipuluje naszymi zmysłami ...
już nie mogę doczekać się Waszych prac - w końcu moje oczy odpoczną od kwiatów :)
No to która podejmuje wyzwanie ;)...
...Nysza napisz mi prosze dokladnie jak wyglada kształt modern:) mam fajny pomysł ale nie wiem czy mogę go użyć...