Zabiegi kosmetyczne oczyszczające
Dziewczyny, czy któras z Was ma problem z cerą naczynkową a korzystala z zabiegów oczyszczania twarzy u kosmetyczki? Chciałabym pójść na taki zabieg, ale czytałam że nie są wskazane dla cery naczynkowej - na pewno dermabrazja sie nie nadaję. Czy możecie polecić jakiś zabieg, który oczyści twarz z zaskórnikow itp. ale będzie bezpieczny dla osób z problemem pękających naczynek?
Odp: Zabiegi kosmetyczne oczyszczające
Ja chodzę do kosmetyczki na czyszczenie twarzy, a mam bardzo kruche naczynka. Wydaje mi się, że wiele zależy od kosmetyczki, bo to ona powinna dobrać odpowiedni zabieg i wykonać go dobrze, żeby był bezpieczny. Dzisiaj miałam np. mechaniczne oczyszczanie i twarz wygląda super, ale wiem, że nie każda kosmetyczka by się tego podjęła, bezpieczniejszy jest peeling kawitacyjny.
Odp: Zabiegi kosmetyczne oczyszczające
Jeśli szukasz miejsca, które oferuje kompleksową pielęgnację skóry, salon kosmetyczny Warszawa może być dobrym wyborem. Warto zwrócić uwagę na doświadczenie personelu oraz dostępność konsultacji dermatologicznych, które mogą pomóc w doborze odpowiednich zabiegów.