Tak jak w temacie... Wszystko o kosmetykach tej firmy: co o nich sądzicie? macie jakieś ulubione? po prostu Wasze opinie:)
Printable View
Tak jak w temacie... Wszystko o kosmetykach tej firmy: co o nich sądzicie? macie jakieś ulubione? po prostu Wasze opinie:)
ja dopiero zaczynam. mydła w płynie bosko pachną :D
właśnie ja też dopiero zaczynam i dlatego też rozpoczęłam ten temacik:) ja już mam swój ulubiony krem pod prysznic kakao afrykańskie... cudny jest
ja miałam kiedyś krem do rąk tej firmy... fajny nawet był ;]
Ja jestem absolutną fanką :) Kiedyś zamawiałam praktycznie każdą z tych papierowych ofert.Kosmetyki bardzo fajne,nie jakieś byle co-warte swojej ceny.No i te gratisy :skacze: -tyle tego od nich mam,że aż miło :) Obecnie nie zamawiam,bo zbieram pieniążki ponieważ się przeprowadzam :)
Ja też uwielbiam ich kosmetyki ! Malinowy balsam do ust jest cudny ;) No i oczywiście zapachy, świetny jest kwiat pomarańczy, bez , mimoza, naturel i napewno inne też są super ^^
ja testuję własnie balsam stopniowo opalający. z drobinkami, bardziej emulsja, super, chociaż mógłby się szybciej wchłaniać jak dla mnie. opala delikatnie, za kilka dni powiem- ale ja mam porcelanową cerę więc mnie wszystko opala:)
diablica to powrzucaj fotki jakie masz gratisy i prezenty od yves bo jestem bardzo ciekawa:) ja mam mało bo dopiero zaczynam ale mogę się już pochwalić torebką, bransoletką, dwoma ręczniczkami, dywanikiem pod stopy do łazienki, lhmm mam jeszcze lusterko do torebki różowe:) a dziś kupiłam podkład niebrudzący i już go zdązyłam wypróbować i jak na pierwszy raz to jestem bardzo zadowolona:)
Mariolka ja dostałam jak dotychczas gratis-szal+naszyjnik+bransoletka(pomarańczowe);plecak termoizolacyjny;naszyjnik+bransoletka+pierścionek( ala srebro he he:));zestaw sztućców(takie różowawe kolorki i w fiolecie);krem intensywnie nawilżający(pełnowartościowy kosmetyk);perfum Ming Shu(atomizer);mini perfum Comme une Evidence;mini kremiki przeciwzmarszczkowe;zestaw toreb czerwonych na start(kuferek,torebeczka,torba na ramię);pierścionek+zegarek(ala srebro:) z takim niebieskim oczkiem,a zegarek z niebieską tarczką);mini perfumik(nazwy nie pamiętam,ale okropny był :P);taki notatnik do torebki w środku z małym ołóweczkiem i lusterkiem(fioletowy z kwiatkiem-bardzo fajny);mase próbek-chyba tyle-jak mi się coś przypomni to napisze :] A jeśli chodzi o fotki to wrzuce w poniedziałek,oczywiście tego co mam w domku,bo większości to już nie mam :) Jak możesz to też wrzuć foteczki :]
o jaaaaaaaaaaaa ale masz prezentów!!!!!! w wolnej chwili zrób jakieś zdjecie biżuterii i wstaw prosze:) to w sklepie dostajesz?
Te gratisy o których tu pisze to dostawałyśmy razem z mamą jak zamawiałyśmy z ofert papierowych :) to już jakiś czas temu.Teraz miałam długą przerwe,no i na razie to się nie zmieni,bo tak jak pisałam przeprowadzam się i potrzebuje każdy grosik :)
no wiem wiem... :przytul: ale masz bardzo dużo tego... a kosmetyki masz jakieś swoje ulubione z tej firmy?
Perfum-po prostu cudo jak dla mnie o zapachu bzu z serii Pur Desir,a tak to różnie(najczęściej właśnie perfumy),ale ogólnie to kosmetyki na prawde super :)
A obecnie mam Ming Shu(prezent od mamy)-na szczęście już końcówka,bo mi się juz znudził :)
mi się ten zapach zupenei nei podoba niestety:/
No szału nie robi,ale znam gorsze :) a jak już dostałam to używam(z braku laku dobry kit) :)
mnie sie pooba ten niebieski Ode au reve
jak ktos dostanie nową oferte z Yves albo ulotkę do sklepu to napiszcie:) ciekawe co będzie teraz w nowej ulotce mam nadzieje że na dzien kobiet cos dadzą fajnego:)
dostałam pocztą, ważna 3 miesiące, wieczorem wstawię co i jak:)
ja jestem nową klientką, zamawiałam raz, potem dostałam ofertę w grudniu, ale nie miałam kasyi teraz następną.
i tak:
-ta oferta do wydarcia kwadraciki bardzo mała
-promocja na linię przyśpieszającą spalania
-promocja na nowy tusz do rzes
-prezent z okazji dnia kobiet-najdroższy z tych ktore dotychczas zamówiłaś (ja brałam mydełka itp i w tym prezencie wpisali mi wode toaletową comme une evidence(135zł wartość)
-8 zniżek z katalogu, bardzo dużo produktów jest (i fajne ceny)
-oferta na mini produkty zestawu na zmarszczki za 12,90
-za zamówienie powyżej 80zł kuferek i kosmetyczka fioletowe
a jeszcze doszło ze sklepu normalnego że za zakup w sklepie 2 ręczniczki gratis
---------- Dodano o godzinie 21:10 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:09 ----------
ja zamówię na pewno:)
kurcze no ja tez jestem nową klientka i przez internet zamawiałam raz i nie dostaje od nich żadnych ofert pocztą i zapisalam sie w sklepie i ze sklepu dostaje te ulotki- ręczniczki i dywanik do lazienki juz mam w domku:) bardzo ładne:)
---------- Dodano o godzinie 21:20 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:19 ----------
a jeszcze asia jak mozesz to podaj proszę numer tej ofert która dostałas sprawdze sobie na ich stronie
tak jak pisałam: jak im napiszesz na bok, to oni wyślą ci ofertę (możesz podać im swój nr ze sklepy może coś ci dopasuja)
włąsnie w poniedzialek im napisałam i wysłali mi oferte nr 1. dostałam ją wwe wtorek - bardzo szubciutko:) i w zwiazku ztym mam pytanko do ciebie... czy miałaś te oferte gdzie jest taka naklejka i dostaje sie produkt niespodzianke w kwocie jaka jest na tej naklejce??? ja mam kwote 96 zł (podejrzewam że wsyztskie naklejki sa w tej kwocie):) ten prezent niespodzianke dostaje się wtedy gdy zamówi się powyyzej 45 zł. do tego dostaje się prezen krem do rąk z arniką i torbe ekologiczna. Jesli miałas te oferte to powiedz proszę co to za prezent???