http://img710.imageshack.us/img710/9...cosmeticss.jpg
uwaga dzwoniłam- pokaz odwołany z powodu żałoby, albo będzie zwrot kasy albo przesunięcie terminu
Printable View
http://img710.imageshack.us/img710/9...cosmeticss.jpg
uwaga dzwoniłam- pokaz odwołany z powodu żałoby, albo będzie zwrot kasy albo przesunięcie terminu
buuuu :( czemu tak daleko? nie mogliby tego zrobić w Katowicach? :P
ja sie troche nakręciłam, musze tylko na mojego poczekac co on na to..:D w końcu coś blisko !!:D:D:D
Za daleko jak dla mnie :(
aaaa ja ide:D:D jutro wpłacam pieniążki:D:D
asia, widzisz :P Coś w sam raz jak dla Ciebie. Tak blisko :P
szkoda,że tak daleko bo na pewno bym sie wybrała :(
ooooo kuszące .. nawet bardzo :D:D ajjjj... a do kiedy trzeba się ogarnąć ktoś wie? i do kiedy pieniądze przesłac? :D
Na maila to wczoraj dostalam :p
Ale nie jade, asia ja tez licze na duuuuuuuuuuzo fotek :skacze:
dziewczyny z Wa-wy i okolic ja Wam się dziwie, że nie chcecie tam być :wow: ja, żeby nie fakt iz coraz ciężej poruszać mi się z brzuchem, na pewno bym jechała :D koszt jest bardzo niski, a miec certyfikat z uczestnictwa w takim pokazie to sama radość :D no i jak to wspaniale świadczy o stylistce, że chce się rozwijać, poznawać nowości i że jest na bieżąco w nowinkach z branży :good:sa firmy mało znane, o których prawie nikt nie słyszał i za takie pokazy biorą nawet po 80 - 100 zł za 1 dzien i maja chetnych od groma, a ten pokaz to już naprawdę wyższa połka :D ja chcę ;(;(;(
także Asiu jedź i rób fotki dla "beczułkowatej" forumki - czyt mnie :D bo zazdraszczam Ci juz teraz :skacze:
no i wpłaciłam pieniązki:D:D
ogolnei akcja bardzo duża, pani powiedziała, że będzie trwać ok 7 godzin dziennie, w tej sali wynajmowanej juz robili, będzie duży telebim i nagłośnienie, na 100!! osób, więc dużo, ale uważam, że co zobaczę na żywo to moje:) cena niewygórowana, opłaca się jak dla mnie:D
już się nei mogę doczekać!!!!!! dziewczyny która jeszcze idzie, piszcie:D:D:D
Kamilko o fotki się nie martw:D:D
Asiu no to rewelacja!!! :skacze:
ciagle zazdraszczam ;(
myslicie że po jednym dniu mozna dostać tem dyplom bo ja na jeden dzień bym moze pojechała
zadzwon i spytaj :) ale pewnie tak bo jest tez podane cena za 1 dzien :)
kurcze fajna sprawa tylko ja mam kawał drogi z Torunia :P
a też byn chociaż na ten 1 dzień pojechała :D
dzis musze pogadac z dziewczyna mojego brata czy by nie miala ochoty sie ze mna wybrac..
musze tam byc !
tylko skad ja wytrzasne kase ;(
julcia88 kawał drogi z Torunia? No przestań :D
Ja się chętnie wybiorę:)
no dobra moze troche przesadzilam z tym 'kawał' :P
to co jedziemy ??:skacze: heh:)
natalia jakby co to ja potowarzyszę:D:D nie jestem taka straszna;)
A myślicie, ze nie będzie problemu abym tak pojechała? W sensie... Każda osoba może tam wejść, która zapłaci, nawet jak nie ma żadnego dypolomu bycia stylistką?
TAK kochana!! kazda osoba!!! leć kobieto i patrz i się ucz i ślin do kostek bo na bank full wypas tam bedzie :skacze: tym bardziej ze masz na miejscu!!
aaaaaaaaaaaaa no i foteczki rób oczywiście :good:
KaMiLaC.,o kurde, chyba naprawdę muszę iść, bo boję się, że mnie zbijesz jak nie wykorzystam okazji :P