-
kto jest autorem zdjecia???
Czy mozecie mi powiedziec kto jest autorem paznokci, no niestety jak na zlosc nie moge znalezc zdjecia, ale jest charakterystyczne wiec ktorac z was pewnie wie. Dlon na czarnym tle, paznokcie akrylowe z zatopionymi kwiatkami czerwono zoltymi , do tego na spodzie panterka i pazlotko.
-
Odp: kto jest autorem zdjecia???
-
pewnie dlatego, ze Unita poszukuje autora zdjecia, na ktorych sa te paznokcie :)
Emila musialas ominac
Cytat:
nie moge znalezc zdjecia,
-
to małe utrudnienie :P
woszczura trzeba spytać ona nawet wróżyć potrafi :haha:
-
aaaaaaa :D no jednak u mnie to już demencja starcza postępuje :glupek::glupek::glupek:
-
:P wiem ze to trudne zadanie, juz znalazlam zdjecie teraz problem z autorka http://images38.fotosik.pl/288/ff7c89e084f40e5bm.jpg
-
czekaj czekaj widziałam już gdzieś te paznokcie i chyba nawet wiem czyjego są autorstwa, ale najpierw się upewnię a dopiero później napiszę. Do pół godz dam ci odpowiedź ;)
-
Cytat:
Napisał
Kamis
woszczura trzeba spytać ona nawet wróżyć potrafi :haha:
ła ha ha ha
Cytat:
Napisał
unita
któraś z firm ma jedno z tych zdjęc jako baner reklamowy lub plakat...
kojarzą mi sie z Anną Śledź ale głowy nie dam
-
chcialabym to zdjecie umiescic na stronie jako tlo dla opisu metody przedluzania paznokci, ale chcialabym je podpisac kto jest autorem i zapytac o zgode, stad moje pytanie
-
A&P*PLAKATY JEDYNE NA ALLEGRO**HIT**+GRATIS (1032300543) - Aukcje internetowe Allegro
to plakat reklamowy do kupienia w Allepaznokcie :) ale kto wykonał prace to nie wiem :(
-
a nie wiecie moze czy jak kupie taki plakat to bede mogla zdjecie na stronie tez dac?
-
jednak źle myślałam. Ta osoba o której myślałam miała podobne paznokcie. Unita może napisz do allepaznokcie w sprawie tego plakatu, zapytaj o autora?
-
Cytat:
Napisał
Bożena P
jednak źle myślałam. Ta osoba o której myślałam miała podobne paznokcie. Unita może napisz do allepaznokcie w sprawie tego plakatu, zapytaj o autora?
wlasnie napisalam, zobaczymy co odpowiedza:)
-
Jak sie nie myle sa to pazurki wykonanaia Doroty Zawiszy..tak na 99% bo chodzi Mi po glowie jeszcze jedno nazwisko ale to raczej Dorotki pazurki..
-
Aniu, a to drugie nazwisko, bo bylam na str. tej dziewczyny i nie ma takiego zdjecia:(
z allepaznokcie, napisali mi ze dane autora sa zastrzezone:(
-
Kurna za chiny ludowe nie moge sobie teraz przypomniec jeszcze pare dni temu widzialam ta fotke razem z autorem...ona pracuje dla jakiejs firmy i nazwisko znane..moze akademia sie zglosi i odpisze ale dzisiaj sobota to pewnie do poniedzialku bedzie trzeba czekac..moze mi sie przypomni..
-
najpierw myślałam że to są paznokcie autorstwa Darii Kieruzel z all4nails, ale ona właśnie miała podobne.
-
Odp: cena za zgode na umieszczenie zdjecia na stronie
A może sama spróbowałabyś zrobić takie paznokcie? Pewnie nie wyjdą identycznie ale to nawet lepiej :)
-
Cytat:
Napisał
aga
A może sama spróbowałabyś zrobić takie paznokcie? Pewnie nie wyjdą identycznie ale to nawet lepiej :)
wow, czemu sama na to nie wpadlam
1. nia robie paznokci akrylowych tak profesjonalnie
2. nie mam na to czasu, wole zaplacic
3. te mi pasuja do aranzacji strony
-
eee to nie było zbyt miłe:P
-
Asiu , no nie rozumiem , odpowiedzialam na pytanie nieco sarkastycznie - fakt, ale gdybym sama chciala takie paznokcie zrobic to nie szukalabym autora powyzszego zdjecia. Przepraszam jak urazilam, nie to bylo moim zamiarem.
-
a wiem, przecież grzeczna jestem:D:D:D:D :*
-
hmmmmmm
a czy ty bedziesz wykonywac paznokcie .... chyba tak ...
wiec moim zdaniem nie urazajac nikogo powinnas wstawic swoje pazurasy
moze byc taka sytuacja ze przyjdzie ktos do ciebie i na www super extra paznokcie a w rzeczywistosci lipa
sory ze tak napisalam ale jakos taka mysl mnie natchnela po przeczytaniu "1. nia robie paznokci akrylowych tak profesjonalnie "
i jesczeraz powtarzam nie chcialam nikogo urazic :):):)
-
Cytat:
Napisał
bestilka007
hmmmmmm
a czy ty bedziesz wykonywac paznokcie .... chyba tak ...
wiec moim zdaniem nie urazajac nikogo powinnas wstawic swoje pazurasy
moze byc taka sytuacja ze przyjdzie ktos do ciebie i na www super extra paznokcie a w rzeczywistosci lipa
sory ze tak napisalam ale jakos taka mysl mnie natchnela po przeczytaniu "1. nia robie paznokci akrylowych tak profesjonalnie "
i jesczeraz powtarzam nie chcialam nikogo urazic :):):)
bestilka oczywiscie na stronie bedzie galeria z moimi pracami, a to zdjecie ma sluzyc po opis zasady przedluzania paznokci,pewnie ze moge wstawic pod to jakies moje zdjecie ale to akurat mi sie bardzo podoba.
te konkretne paznokcie sa zrobione akrylami i nie osiagne takiego efektu pracujac na zelach, a poza tym podoba mi sie to zdjecie
acha jeszcze jedno, ja sie nie chce podszywac pod autorke tej pracy, dlatego jej szukam :P
prosze nie dyskutujcie na temat:moglabys zrobic sama itd. pytanie brzmi : czy wiecie kto te paznokcie wykonal
-
spoko rozumiem tylko chcialam napisac jakie sa moje odczucia na ten temat a co do autora niestety nie wiem kto nim jest :)
pozdrawiam :*