Zapraszam również na mojego bloga, do oglądania i komentowania Stylizacja paznokci - Onet.pl Blog
Printable View
Zapraszam również na mojego bloga, do oglądania i komentowania Stylizacja paznokci - Onet.pl Blog
Odwiedziłam blog,piękne prace!!!!Pozdrawiam
piękne pazurki robisz oglądnęłam zdjęcia na blogu i jestem pod wrażeniem super
śliczne prace-aż miło popatrzeć :)
Super blog :) i śliczne pazurki :)
Zapraszam do siebie
Nails by karen
Rewelacja :)
Cudowne prace:buja: szczególnie ślubne frenchowe szpicki:love: ale szablon bloga mi się nie podoba, pewnie kwestia tego, że na onecie ciężko to wszystko dopasować
No tak na onecie są niestety jakie są . Wkrótce skończy mi się tam możliwość dodawania zdjęć więc będzie nowy.Będę gdzieś indziej szukać. Miło mi że podobają Wam się moje prace,dziękuję :)
Większość się do blogspota (bloggera) przekonała, w tym i ja, no i tam można samemu rewelacyjne szablony wybierać:buja:
blogspot nie ma sobie równych :)
bardzo ładny blog :)
bardzo fajny blog, zajrzałam i pooglądałam :) Pozdrawiam
Dziękuję :] A tu podany jest jeszcze mój stary blog,nie wiem dlaczego tak długo nie pochwaliłam się nowym.Oto on Profesjonalna Stylizacja Paznokci - Onet.pl Blog Zapraszam :przytul:
Eee no ładny ten nowy blog :) I jak pięknie opalona na zdjęciu! Zazdroszczę :placz: !
Świetne prace. :) Masz wielki talent :)
Dziewczyny bardzo proszę o glosy,jeśli oczywiście podoba Wam się mój blog :spalony:.Sama nie wiem po co ja ten mój blog zglosilam no ale już poszlo i trudno.
Wybieramy Blog Roku 2010