Witam. Patrzyłam na blogi dziewczyn są śliczne i postanowiłam dodać swój. Może nie jest idealny ale trudno. Znajduje się tam większość moich początków. Dziękuję za wyrozumiałość. ;)
Nail Design Tosia - Onet.pl Blog
Printable View
Witam. Patrzyłam na blogi dziewczyn są śliczne i postanowiłam dodać swój. Może nie jest idealny ale trudno. Znajduje się tam większość moich początków. Dziękuję za wyrozumiałość. ;)
Nail Design Tosia - Onet.pl Blog
ciekawy blog, ładne frenche:)
ale jp na 100% mnie przeraziło....
Ten z "JP na 100%" Był wymysłem mojego chłopaka. Nie miałam pomysłu na ćwiczenie z pędzelkiem i on mi nasunął pomysł..
Przepraszam jeśli to kogoś uraziło..
ee tam, nie uraziło, choc dla mnie to nienormalna ideologia, bo większość afiszujących się nią nawet nie wie o co chodzi, po prostu szukają rozrywki w agresji:) Koniec offa:D
I powiem Ci, że jak na onetowy blog, całkiem ładna szata graficzna:good:
tez to miałam napisac.. gratuluję ze na onecie umiałas takie cudo stworzyć, bo to cięzka sprawa :)
JP faktycznie troszke niesmaczne ale rozumiem :D^_^
fajniutki blogasek, i ten kociak w tle jest super
bardzo fajny blog :) Szkoda tylko , że na onecie... jakos nie trawie onetowych blogów... Ale u Ciebie mimo to tak fajnie :)
Dziękuję wszystkim.. Podziękowała bym wam ale "podziękowania" mi się skończyły niestety, nie wiem czy one się codziennie pokazują ale jak tak to podziękuję ;]
Bo na forum "wizaż" dziewczyny mnie zgnoiły strasznie, a tu tak miło jest z Wami. Taka ciepła atmosfera jeśli mogę to tak nazwać ;]
Cieszę się, że się zarejestrowałam na tym forum, szkoda tylko, że tak późno ;]
---------- Dodano o godzinie 15:10 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:07 ----------
Ale wiecie co ? Macie racje zrobienie ładnego bloga na Onecie graniczy z cudem.. Ja dalej czuję niedosyt, jeśli chodzi o wygląd .. ;] Jak będę miała więcej fotek pazurków to rozglądnę się za innymi stronkami.
Jeśli macie jakieś sprawdzone i dobrze się na nich pracuję to dajcie znać ;]
Z góry dziękuję.
Według mnie najlepszy to ...blogspot.com
ooo dziękuję.. Jak będę miała więcej czasu to się pobawię i zrobię jeszcze jednego ;] Dla tych co nie lubią Onetu ;p ;p
Pazurki Żelowe Pani Ewy, na formie..
Trudna praca bo skórki i płytka w strasznym stanie były.. Więcej nie dałam rady nic więcej z nimi zrobić ;[ ;[
Ale ważne, że podobały się właścicielce paznokci ;]
Coś spieprzyłam w tych pazurkach..
Ładniutki blog:)
A Dziękuję bardzo ;]
ja wole "mniej bogate" w oprawe graficzna ,ale tu mi sie podoba
Moje wczorajszo-dzisiejsze pazurki ;] Aha lewa ręka to są kwiatki moje pierwsze próbowane "one stroke" .. ;[ nie wyszło tak jak miało wyjść ale ja jestem dumna i tak ;] I jedno sprostowanie .. Na tych kwiatach te listki są biało niebieskie, ale tego niebieskiego nie widać ;[ A prawa ręka to cyrkonie swarovskiego :D
Lubie mieć różne pazurki na łapach ;]
Pazurki robione na wesele ;] Zdjęcie robione na szybciocha bo P.Ewie się śpieszyło.
Kolejna klientka z ADHD :tuptup: .. Nie nawiedzę tego jak ktoś ciągle się wierci i przez to coś mi zjedzie tu i tam.. I trzeba poprawiać kilkanaście razy :( :(
Ale P.Ewie pazury się podobały.
Biały french + kwiatki malowane farbkami akrylowymi + złoty bulion = zadowolona klientka ^_^
Moje ćwiczenia, próbowanki.. Niektóre nie udane ale trzeba ćwiczyć, ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć ^_^ ^_^
Ładny blog, co praca to lepsza. Masz salonowy cennik :)
U nas w bielsku co druga dziewczyna robiąca pazurki w domu ma takie ceny :)
Ja mam sporo klientek <starszych> co przychodzą regularnie na pazurki. I płacą po ok.85zł za paznokcie. W końcu trzeba zarobić na szkołę i swoje wydatki + nowe żele itp. :)
Co Ty mówisz... zazdroszczę :( U mnie to takie ceny są w salonach, w domu dziewczyny biorą mniej... A klientek nie ma za wiele, wolą iść na krogulce za 30 zł...
Ostatnio miałam dziewczynę, która była w szoku ( a chodziła na pazury do "stylistek" nie raz...) widząc mój sprzęt, słuchając co ja mówię fachowo, jak to wszystko robię... paznokcie jej się trzymają wzorowo i tak już u mnie została.
No właśnie to jest to. Jak robi się dobrze to jest O.K. . Ja nazbierałam klientki (i dalej zbieram) przez to że rozdawałam wizytówki i plakaty i w sumie dalej to robię. I jest sporo chętnych :) Dla mnie jest to wystarczająca "wypłata"
---------- Dodano o godzinie 12:28 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 12:26 ----------
A w Bielsku-B. jak chodzę po znajomych salonach to pazurki robią po 120zł. wzwyż.
Np. Kobitka u której robiłam kurs robi po ok. 150zł. A ma codziennie po kilka klientek :)
Dziekuje,TWÓJ Blog jest bardzo ciekawy i pazurki ładniutkie :):ok:
Tosiaczek blog bardzo interesujący, dobrze się zapowiada:d
jeśli mogę dodać coś od siebie:) piłuj smuklej krawędzie i używaj kochanie coverka- za pomocą tych dwóch trików ślicznie wysmuklisz pazurki:D
pozdrawiam Karola
Mam cover ale kurcze jest do pupy ;[ W ogóle nie zakrywa.
świetny blog i super prace :)
odnośnie coverków - polecam z SF (mimo niespodzianek z odcieniami) oraz ostatnio wypróbowałam z allepaznokci różowiutki i podobny odcieniem do kamuflażu z SF - super :)