Odp: Ozdoby - zabawkowe oczy
U mnie w mieście można je kupić w sklepie z artykułami plastycznymi. A czy są gdzieś w internecie ?? hmm kiedyś chyba takie widziałam na Allegro.
Ale świetne te ślepka :D muszę poszperać na Allegro, może będą :)
w interenecie to nie wiem gdzie. u mnie w miescie (lublin) wydaje mi sie ze widzialam cos takiego w kulturomaniaku, mysle tez, ze mozna poszukac w empiku na tych dzialach do "robotek recznych" (malowanie, szycie, koraliki i in. pierdolki)
Sprawdz w sklepach papierniczych ,czasami sa takie zestawy dla dzieci do wykonania np.ludzika czesto sa oczka w takich zestawach.
ja u mnie ostatnio nawet na za..piu typu łazy widziałam takie oczka w sklepie kosmetycznym :)
super wyglądają te oczka! ja widziałam ostatnio takie w pasmanterii :)
u mnie w okolicy jest ich pełno w sklepach kosmetycznych a sa sprzedawane chyba po 10 szt
Chodziło mi o jakiś sklep internetowy z pazurkami, bo przy okazji można kupić jakieś inne ozdoby itp., ale i tak wielkie dzięki:-) pewnie kupie na allegro:]
Piontkowawłaśnie buszuję po necie i przypadkiem trafiłam na IVEX: hurtownia pasmanterii dodatki krawieckie import tasiemki wstążki guziki sklep internetowy przypomniałam sobie, że ktoś kiedyś szukał takich oczek
Kiedyś jak szukałam to też znalazłam ten sklepik, ale tam sprzedawane są one w ilościach hurtowych:( a 1000 sztuk jest mi zdecydowanie niepotrzebne:-) ale i tak wielkie dzięki za pamięć:]