tak..tak...przeciez to jawna prowokacja...Kamis zostanie zbiczowany:aty::aty::aty::bruce::bruce::bruce::soc zek:i dzisiaj popijam ja wineczko, oczywiscie za wasze zdrowko...i za swoje..:D
Printable View
tak..tak...przeciez to jawna prowokacja...Kamis zostanie zbiczowany:aty::aty::aty::bruce::bruce::bruce::soc zek:i dzisiaj popijam ja wineczko, oczywiscie za wasze zdrowko...i za swoje..:D
ja pije za was tez malibuCytat:
Napisał annamon79
zdrowko ta pierwsze miejsce
zdrówko kochane, ja piję Martini i robię Edge hi hi hi
Ale wszystkie wczoraj piły:D:D:D
A myslałam ze tylko ze mnie taka pijacka morda:skacze::skacze:
wiedzialam ze pisiowa tu juz buszuje od rana!!!!!!!
Ha ha ha ja juz kacyka leciutkiego leczę ;)
hahaha buszuje bo na kaca najepsza na forum praca hehe:P
hahahahaha pisiowa ty ty ty
fuj
Ja miałam wczoraj kaca i leczyłam go piwkami ale dzisiaj na szczęście już dobrze się czuję :P
Matulu ale mam KACA,normalnie zaraz mnie skręci ;)
widzę że nie tylko ja wczoraj zaszalałam, mam kaca giganta ...
:soczek::soczek:Chyba trzeba założyć nowy tema dla AA ha ha ha
a ja kaca nie mam ja to wogole do picia juz sie nie nadaje,stara chyba sie juz robie....a temat bylby dobry co lubimy pic najbardziej...wymiana doswiadczen...hahah...ja uwielbiam latem tylko mojito...;)lekker:)
To tak jak ja,wogle mi nic nie wchodzi,chyba ze Tequila:D i po tym sie swietnie czuje,hihi.Ale to raz na ,,ruski miesiac,,
tequila daje niezle w glowe...uhuhhu jak sobie przypomne jak mnie wrobiono dawno,dawno temu jescze nie bylam swiadoma dzialania tequili,mialam nokaut jak wstalam tylko z kanapy...hahaha..ale byl ubaw...
Mi nad podziw wlasnie nic nie jest i dlatego ja pije.No i chyba tez zalezy jak sie pije :)A jak teraz malo co pije to przypuszczam ze po jednym piwie bym juz lezala pod stolem,hihi
no super z tematu o konkursie dziewczyny zrobily temat "Jak pic zeby sie nie Upic,i co komu smakuje--he,he,he,he
a mnie to wszystko do glowy daje,nawet sekcik jeden i doncia sie juz smieje jak do sera..
jestem ciekawa jak tam daleko z glosowaniem???
A to wszystko przez konkurs i nerwy,hihi
I oczywiscie brak wynikow:)
tak,masz calkowita racje,chca z nas nalogi zrobic
aleeee był grilek ledwo widzę na oczy :D
---------- Dodano o godzinie 22:15 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:14 ----------
a jednego znajomego wnosiłem na 4 piętro :D
oj o plawniowicach nie slyszalam :P hehe a gdzie to jest wogole ?
koło gliwic :) najlepiej jechać na ta strone jeziora od Byciny :P
tu masz :D
Pławniowice, Centrum miasta - Zumi.pl Lokalizator internetowy