http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...7_230257_n.jpg
Printable View
oo kurcze chce chce chce ! ! !.. ale jeszcze nie wiem co bedzie w maju :(
Ja też chce!! ciekawie sie zapowiada , a gdzie dokladnie odbylby sie pokaz? bo nie moge dopatrzec sie adresu..? :)
chyba trzeba napisac/zadzwonic do organizatorek. Bo nie ma nigdzie napisane.. :)
Te paznokcie co są na obrazku to rewelacja :wow::wow::wow: Ale mam za daleko do Warszawy niestety :(
ja bede na 100%:D:D
ja również będę:D zapowiada się baaadzo ciekawie
powpłacałyście juz pieniążki ?
Majaa miło bedzie cie poznac:d ja juz wpłaciłam:D
Karolciu--mi również miło będzie Cię poznać:))
ale chyba wcześniej spotkamy się na warsztatach u Ilonki?! bo jeśli się nie mylę wybierasz się do niej
Dziewczynki co do wpłat pieniędzy to macie czas do 25kwietnia-choć lepiej wpłacić wczesniej ;)
---------- Dodano o godzinie 22:08 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:07 ----------
dokładnie tak:) Zadzwoń do Ani
pewno i ja się pojawię....wstyd by był zwłaszcza, że pewnio "zaraz za rogiem" :)
Co do lokalizacji to jeszcze nie jest znana, bo jeszcze nic nie wiadomo, poniewaz Pani Ania jest w trakcie załatwiania sali :)
to czekam aż pojawi sie ta informacja, :D
Majaa jesli jedziesz na warsztaty w niedziele 27 marca to owszwem sportkamy sie wczesniej:D:D
w takim razie do zobaczenia:D
bede na tym pokazie :tuptup: .. tylko jeszcze kase musze wpłacic :skacze:
Ale tak to sie zdecydowałam.. odstresuje sie pomiedzy maturami.. mam nadzieje ze na gorsze mi to nie wyjdzie ;]
Natalka jedziesz? Nie no dziewczyny, to ja nie mogę być gorsza! :D
no tak na 90% :)
chyba i ja będę... jutro dzwonię :D:D
(aaaa Natalia dopiero avatar zobaczylam, boooosko :D:D:D )
No ja się jeszcze zastanawiam... ;)
AAAAAAAAAAAAAAAAa:D:D:D:D:D
dzwoniłam już i się zapisałam i już pieniążki przelalam i nie moge sie doczekać maja hihihih
Karola super że się znowu zobaczymy :*:*
ja w tym tygodniu tez wpłacam kase bo uzbierałam w koncu :cwaniak2:
A ja się w końcu zdecydowałam i zapisałam :D
no to i ja jakoś na początku miesiąca wpłacę pieniądze :)