Dziwczyny co sadzicie o dermorollerach...te maszynki z iglami do nakluwania naskorka i potem aplikacji preparatow, mozna je kupic na allegro za ok. 100 zl,... ale czy ktos slyszal o jakis ubocznych skutkach?
Printable View
Dziwczyny co sadzicie o dermorollerach...te maszynki z iglami do nakluwania naskorka i potem aplikacji preparatow, mozna je kupic na allegro za ok. 100 zl,... ale czy ktos slyszal o jakis ubocznych skutkach?
Sądzę,że jeżeli są ogólnodostępne, to są lipne. Bo jak przebijesz sobie naskorek i bedziesz dotykać brudnymi rękoma nie wiadomo co tam sobie zaaplikujesz to nie znane są skutki uboczne. Jakaś opryszczka? alergia? Osobiscie? bym tego nie kupiła.
Tak wlasnie tez mam podobne podejrzenia ... dzieki za utwierdzenie:)
Też chciałam sobie takie coś zafundować... Ale... No właśnie te wszystkie dziurki w skórze? No przecież do tego dostanie się w większości bród.. A potem same pryszcze wągry i inne dziady na buzi będą szybko z tego zrezygnowałam. Wolę zrobić sobie peeling, nałożyć sobie jakąś maskę z BielendyPRO i też super efekty mam na twarzy.
:)
kosmetyczka ktora ma papiery ze jest osoba wykwalifikowana nie moze naruszac ciąglosci naskorka... to moze tylko lekarz...
a samemu to jakas porazka.....