Odp: [Konkurs] Na zdrowie !
kolejny konkurs, inny niz wszystkie:)
Aaaaaale fajnie :) robiłam kieliszki na mój ślub więc może wstawię to zdjęcie tylko muszę pyknąć jakieś fajne zdjęcie :)
ja tez cos wymysle ;)
---------- Dodano o godzinie 20:42 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 20:33 ----------
juz mam pomysl extra - gorzej z wykonaniem ;/
Ciekawe :) może też coś wymyśle. kiedyś musi być ten pierwszy raz wziecia udziału w jakimś konkursie :D
Cytat:
Napisał
aneczka19895
Aaaaaale fajnie :) robiłam kieliszki na mój ślub więc może wstawię to zdjęcie tylko muszę pyknąć jakieś fajne zdjęcie :)
hm... nie to żebym była nie była, czy coś.. ale..
Cytat:
Napisał
samaron
(...)
6. Na konkurs wykonujemy OSOBIŚCIE nowe stylizacje, nie wysyłamy zdjęć zalegających na dysku ;) (...)
Natalia kochana, ale aneczka robiła osobiście i jeszcze nie ma zrobionych zdjęć:P więc na dysku nie zalegały;D
No a nawiasem.. fajny konkurs;) Ale nie wiem czy dam rade coś zrobić;) Brak czasu, ale... Sprobuję;)
ale robiła na ślub, a tu nie chodzi o to by zrobić zdjęcia zrobionych już kieliszków (czyli to prawie to samo co zdjecia zalegające, tylko tu nie ma zdjęć, a są zalegające kieliszki, które teraz mogą się przydać) .. tylko zrobić NOWE KIELISZKI TYLKO I WYŁĄCZNIE NA TEN KONKURS...
ale przecież i tak nikt nie udowodni, jeśli wyśle kieliszki, czy to są te ze ślubu, czy jednak nowe..
Mama nie chce mi dac kieliszkow ;(;(;( musze kupic... ciekawe czy zakupie w pojedynczych sztukach bez kompletu ;/
Piękny konkursik, chyba coś wydłubię:D.
Cytat:
Napisał
kasiaa-nails
Mama nie chce mi dac kieliszkow ;(;(;( musze kupic... ciekawe czy zakupie w pojedynczych sztukach bez kompletu ;/
Kasiu kupisz w Pepco... tylko nie wiem czy w Rzeszowie macie Pepco...
sprawdziłam... jest:)
Mysle,ze takie kieliszki mozna bez problemu kupic w sklepie za 5 zlotych ;]
:) zastanawiam się na ile kieliszków ja sobie mogę pozwolić. Trochę mało ich mam.. :P
Swietny konkturs.. napewno cos da się wykombinować:) 3mam kciuki za was dziewczyny:) powodzenia
Natalia masz rację, ja też jestem takiego zdania :)
Kurde, nie mam sprawności do takich rzeczy, ale zobaczę, może coś jednak...:P
oooo ja jestem zachwycona :D to będą moje pierwsze kieliszki :D hehe temat super :D
i podobnie jak asiek i natalia jestem zdania że konkursy sa okazją do ćwiczeń i warto robić na nie nowe prace :D
ja się zastanawiam co zrobię później z tymi kieliszkami...
no ja na pewno zrobię tylko muszę kupić takie kieliszku super konkursik i dla wszystkich to najważniejsze ale będzie konkurencja ohoho :P
jea!super:)
tylko ja chyba jestem zdania ze powinna byc jednak określona ilość, ktoś zrobi 1 a ktoś napracuje się na 10 i powiedzmy ze beda tak samo ocenione...hmmm...
Dlaczego ? Przeciez ktos zrobi trzy kieliszki na jednym zdjeciu to zrobi trzy, moze bedzie mial na to czas, checi i ochote, tego akurat nie ma w regulaminie. Jedna fotka, ilosc kieliszkow na niej dowolna :)
Natalia, dasz komus w prezencie albo sprzedasz na allegro :)
czyli co mozna wyslac nie tylko jedna prace tak? kilka zdjec?